Written by AbangNara | November 11th, 2011

Tiada kata yang dapat Abang Nara luahkan melihat gambar Fasha Sandha di majlis pelancaran majalah Lisa. Nasib baik ramai lagi artis yang berpakaian lebih kurang serupa. Memang tema untuk majlis tersebut kot.

fasha sandha

2 lagi gambar Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha sandha
fasha sandha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

270 responses to (3 LAGI GAMBAR)Fasha Sandha Di Majlis Pelancaran Lisa

  1. cik wiwin says:

    sakit mata ……………………….

    0

    0
    • skillseks says:

      seksi owh….glurp!!

      0

      0
      • Saya Insan biasa says:

        Sentiasa saja muncul dengan kejutan si fasha ni…..
        Mcm mana org x mengata kalu anda sendiri menayangkan diri untuk dikata…….. Persoalannya sampai bila fasha ni akan sedar untuk tidak seksi? Tidak sengaja mencipta kontroversi atau mmg suka bila timbul kontroversi?

        0

        0
        • Area says:

          tak senonoh & tak bermoral. tu je…

          0

          0
        • 123 says:

          bukan si pasah ni je yg seksi.. yg lelain tu lebih kurang jugak.. bak kata wardina, artist malaysia memang xleh pakai.. xleh buat idola.. salute wardina for being transparent with her thoughts..

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kalau dh jadi baik jangan suka mengata pada orang or artis lain….terpulang lah pada peminat masing2 sape yg dorang minat dn jadi kn artis tu idola dorang ! ape jahat sangat ke artis2 mlasia ni ? terok sangat ke artis2 mlaysia ni ? artis2 pn tk paksa peminat2 untok ambek dorang jadi idola !!!!! sengaja korang nk besar2 kn perkara yg remeh temeh ! sikit2 wardina sikit2 wardina ape dulu2 wardina tu bukan artis ke? tk banyak sikit pn dia pn dh makan jugak duit lakonan dia…….sebelom dia bertudong……………….kadang2 orang2 ni eh minah jambu tk paham lah kenapeeeeeeeeeeeeee nk sebot2 pasal artis2 lain ! dh taubat tu dudok diam diam !!!!!!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • akula says:

          bodoh la ko!

          0

          0
      • macho says:

        Suka la tu awal ngan sam..aku pun nak jugak..

        0

        0
      • sengal says:

        Semua sedap-sedap..grrr

        0

        0
      • natalisa says:

        jawaban skema artis…
        saye seksi??..x de lah.. banyak lagi wanita di luar sane yg seksi.. seksi tu kan subjektif.. bagi saye ini lah diri saye yg sebenar.. kenape saye nak tutup2 aurat sedangkan itu bukan diri saye yg sebenar!!!…

        aurat bukan hanye untuk wanita seksi ye.. menutup aurat adalah WAJIB..di ulang WAJIB.. menutup aurat bukan kerana hati tapi TUNTUTAN AGAMA dan ape pun alasan nye … same lah mcm SHOLAT.. ianya WAJIB.. WAJIB adalah dilakukan mendapat PAHALA ditak dilakukan mendapat DOSE..
        sekadar renungan.. tidak ada manusia yg sempurna.. nak terima bagus x nak terima terpulang lah..

        0

        0
        • double ss says:

          setuju ngn natalisa….

          beruntung la kita masih ada yg sudi menegur kesalahan kita.ini bermakna org yg menegur tu sayang pada kita. taknak kita terus tersasar dan lalai dengan DUNIAWI…

          apa2 pun kalau kita terima teguran dari sudut positif, positif lah jadinya..

          kalau pandang dari sudut negatif, negatif lah jadinya…

          FIKIR-FIKIRLAH…KESERONOKAN DUNIAWI TAK MENJAMIN KESERONOKAN DI AKHIRAT NANTI…

          0

          0
        • pening tengok says:

          patutnya kementerian buat satu undang2 atau apalah ( tak belajar law tak tahu nak sebut).sape2 artis yang berpakaian yang melampau batas.. gam aje artis tersebut.. dulu masa artis lelaki rambut panjang boleh pulak gam…sebab diaorang tu public figure .. patutnya bagi contoh yg baik.. ini hmmm.. ampeh..

          0

          0
        • srikandi says:

          Tak nampak kaa , kehidupan didunia ni sementara shj.. pejam celik 2x umo semakin hari semakin meningakat..tup2 dah umo 30 thn..40 thn.. 50 thn..60thn..dah dpt subsidi tuee..kalau lah Allah tarik nyawa kita,, tiba2…sapalah nak bantu kita nanti di ALAM sana.. Kubur ..Barzakh .. ALAM Akhirat..yg KEKAL

          0

          0
      • Liyana Lunia says:

        panas je mata aku tengok dorg bergambar dgn kekasih ku shaheizy sam <3 oh :(

        0

        0
    • kamariah says:

      poyo la fasha nih….

      0

      0
    • noona says:

      bila agama letak kat kepala lutut…cmnie lerr

      0

      0
      • Anabobo says:

        Tak faham aku dengan manusia yg brpakaian seksi ni.dirang pakai untuk sape eh?kalau utk kpuasan dri sndri yg mcm dorng ckp tu.pkai jela kt rumah.rugi sape jd suami korang nnt.

        0

        0
    • artismesiaxdeduit says:

      sengkek sngt ker artis mesia nk bli kain pn mcm xmmpu???xpe nnti dh mati kain ptih bnyk org sdekah..hmm sape plk minah ikat rmbut mcm org dlm pntang tu??

      0

      0
      • along says:

        kalau shila hamzah nyanyi lagi patah seribu, aku nk tuju lagu buncit seribuuuuuuu kt fasha… wahahahahaha… macam aku tanya je, sure ke u tak pregnant fasha oii…

        0

        0
    • mia says:

      one word. disgusting!

      0

      0
    • mysara says:

      Sangatlah tidak cantiknya..
      Tgk yg ni, teringat pula tweet sorang lg artis perempuan yg bergambar seksi di negara seberang kita: “All I hear frm yesterday is tetek this tetek that.. Apa dosa sial tetek aku kat org.. Masing2 ada tetek nk kacau tetek org.”
      Lawak jer aku baca tweet dia tu.. kui3..
      X abis2 dgn kontrolbasi.

      0

      0
    • misunibes says:

      kalau dressing macam ni megan fox tenguk pun boleh menangis lah…silap2 boleh jadi heroin transformer 4 pas ni..tapi kene tukar tajuk la jadi TARMOS!

      0

      0
    • cik bedah says:

      Perot buncit pon mau tunjuk ka..bnyk air lh tu..huhu

      0

      0
    • ANTI ARTIS TAK BERMORAL says:

      NI LAH ANTARA JALAN2 MENUJU NERAKA JAHANNAM…JGN LA ISLAM SEBAB KETURUNAN..

      0

      0
    • zikryakif says:

      artis lelaki buka baju kena gam.!but artis pompuan mcmne pulak yer???..tolong renungkan yerr

      0

      0
    • SHAM says:

      CONFOM MASUK NERAKA…

      0

      0
      • mmmm says:

        Astaghfirullah..jgn ckp mcm tu..tak igt ke kisah adik beradik yg abang baik yg adik sgtlah jahat.dorang duduk kat 2 tgkat yg berbeza.then, 2 2 tersedar dan abg berniat nak merasa buat jahat sekali, adik berniatnak buat kebaikan sebelum mati. mereka turun dan terlanggar sesama sendiri di tangga. Akhirnya keduanya mati..tapi kau tau siapa yg ke syurga? si adik..walaupun dgn niat shj utk bertaubat..

        0

        0
        • srikandi says:

          Masih ada harapan..pintu taubat sentiasa terbukaa.. bagi org islam sentiasalah bermuhasabah diri & beristighfar

          0

          0
      • Minah Senget says:

        Walaupun minah tak konan dengan dia ni tp tak baik cakap camtu… kalau tuhan nak bukak pintu hati dia.. mungkin dia akan jadi lebih baik dari yang terbaik.. wallahualam…

        0

        0
    • otakgile2 says:

      keje cari publisiti MURAHANNNN !!!

      0

      0
    • Awek muslim. says:

      Begitulah aksi mereka yang melayu tapi tidak Islam, Mereka semua berlari menuju ke neraka untuk menjadi isinya.. nauzubillah…
      semoga kita yang lain tidak tergolong dalam golongan tersebut. …. Amin

      0

      0
    • mamat says:

      wow seksi and sedap

      0

      0
  2. jejai says:

    ohh, my baby! thats y i lap yewwww..

    0

    0
  3. insuraya says:

    tak terkata melihat mereka berpakaian begitu…

    0

    0
    • Keropka says:

      X terkata sbb mengerikan dan seram.18sg..mkn mnjd2 la artis seksi seksi..xsegan ke..

      0

      0
      • shashot says:

        pelik kan,,,artis pakai mcm ni tak msuk pper dpn seklipun…amalina che bakri yg cume pkai legging and tak show off bdn mcm tu hbis kne damn semua org…pe ni babe!

        0

        0
  4. jokong_mas says:

    MasyaAllah…tak takut dgn azab Allah ke….

    0

    0
  5. cham says:

    bestnye awal..awal2 lg da kene kepit ngn aweks2 cun seh..terasa segala gunung ganang..

    0

    0
  6. Peminat Jep Sepah says:

    tak tahu nak komen apa lagi.Jangan sampai satu hari nanti Malaysia ni akan ditimpa bencana macam Indonesia sudahla.

    Astagfirullahalazim…

    0

    0
    • win says:

      kalau malaysia minta di jauhkan tak fasal2 orang tak bersalah kena akibatnya biar dia sendiri yang kena baru dia tau erti kehidupan ni

      0

      0
      • lin says:

        setuju dgn korang peminat jep sepah n win..aku ase klu bumi leh ckp..mesti bumi x sggup nk tggung thp kpanasan yg melampau disbbkan kejahilan manusia..sentiasalah berdoa supaya malaysia ni selamat dr bencana…taku jd mcm jepun..dlm seminit boleh musnah…

        0

        0
      • budakbangang says:

        cuak nak mntah tgk artis2 nie.mcm ppuan murahan pon ada..oit artis, korang pakai mcm nie.org lain yg kene bala.bala Allah x trnkan untuk kau sorg tp mlbtkan org yg x bsalah.

        0

        0
  7. liz says:

    apasal semuabya seksi2 belak…heran den!

    0

    0
  8. fashahaters says:

    ko ni orang malaysia ke orang barat hah??? gila ke ape..pakai camtu…cuba tutup aurat skit…malu org nampak..

    0

    0
  9. lia says:

    Dah macam pondan pun ada aku tengok perempuan2 tu. Dah macam kat thailand dah ==’

    0

    0
  10. win says:

    kenapalah fasha ni tebiat ke???tetiba seksi macam nak terbukak semua pakaian yang diperagakan??? manalah perginya soal maruah???…..sedarlah kehidupan kat dunia ni sementara saje…sebelum ni ada artis yang kena balasan dan padah akibat balasan dari tuhan semuanya direntap sekejap je hilang kecantikanya hilang seksinya dan hilang keistimewaan allah bagi dan .sekarang ni cari makan atas ehsan orang dan keluarga tak nak ambil ikhtibar ke dari artis 1990 an tu?? kita ni orang timur bukan hollywood islam lagi… janganlah pada nama biarlah pada semuanya;-)

    0

    0
  11. hothotheat says:

    dah mcm eskot sex pon ade. .uppsss. .
    tershasyul. .

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      jangan kate tershashol lah hothot ! memang hati kau tu tk bagos n tk berseh……hati no good………

      0

      0
      • fi...fiona. says:

        tu dia minah 24 jam yg kjenye mengadap komputer dh berkokok…(24 jam tu dh sure ko xsemayang kaaannn). ko ni ske ek jadi the other side..backing lebih2 retis2 yg 200% terang2an guilty di atas kebodohan diorg.. ke ko pon mmg bodoh cam diorg????

        0

        0
  12. ustazah says:

    apa kata kalau korang bogel jer…….

    0

    0
  13. bila perempuan dh hilang maruah mcm nilah..x reti nk malu kan..baik bogel ajer pueh hatii

    0

    0
  14. MulUt LaNCaNg says:

    Sudah jadi kebiasaan untuk diaorang pakai macam ni untuk pancing Dato or Tansri untuk sponser they all… Lagipun nak bagi ada Hot story skit untuk diaorang yang semakin tenggelam ni…..

    0

    0
  15. ema says:

    pelik ar kat malaysia nie xckp kain ker..????

    0

    0
    • Hurmmm... says:

      heran..banyak je gedung kain kat mesia ni……………nagoya, kamdar, jakel, blablabla…. xkan xde duit nk beli kot, sy ni student pakai duit bsswa, bole je beli kain.. bila blakon & bcakap bab hukum pandai je. saja je kan dorang ni degil & nk main-mainkan hukum Allah. betul2 menempah tiket ke neraka… nway, moga dilembutkan hati untuk berubah. ameen..

      0

      0
  16. taik lalat says:

    sepatutnya majlis nih majlis tertutup .. lantak lah kalau depa nak bogel pon .Yg salah org yg menyebarkan gambar nih ..

    0

    0
    • blurr says:

      Walaupun majlis tertutup tapi bukan muhrim tak boleh tengok aurat yang bukan muhrim..kau nie pikir macam taik..patut la nama kau pon taik lalat..haha

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ye ellehhhhhhhhhh si blurr ni ape hal ngan kau ni? mate kau pn tengok jugak gambar2 seksi artis2 tuuuuu cakap macam bagosssssssss je ! kalau orang yg dh jadi baik2 macm kau ni tk layak tau masok kt blog bang nara ni HARAM paham ! lain kali kalau nk buat majlis2 pelancaran buat kt masjid je jadi orang tk leh mengata…………………..kalau ada orang yg mengata jugak dh sah an……………………k haram

        0

        0
        • manusia says:

          ceteknya pemikiran kamu…
          kLu mcm nie…jwb nya habis lah semua umat kat muka bumi nie….bercakap seolah2 tiada pedoman agama.
          bersubahat jika membela perkara yg salah…jgn nk tunggu SEMPURNA imam di dada baru boleh menegur..klu mcm tue..kucar kacir dunia….

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dunia kalau kucar kacir pn perbuatan maknusia jugak………….kau tk tengok ke negeri2 lain yg kucar kacir itu semua perbuatan maknusia tuhan tk suroh buat tu semua…..tapi maknusia yg menjahanam kn nye…….lu pikir lah sendiri ye jangan nk salah kn orang je…………..ciannnnnnnnnnnnn

          0

          0
        • mulut capoi says:

          Tak nak biarkan ko tu menjadi2 buat statement haramjadeh……….

          0

          0
    • taik itik says:

      taik lalat oiii…allah thu segala2nya..buat majlis tertutup ke..bawah tanah ke dalam gua ke…tk de maknanya..ni lah jnis manusia tk thu nak beza dosa pahala..klau mati bsk2 thu la balasaN allah kat org macam ni.dh tk de sape dh nk tolong depa tu akhirat nnti melainkan amalan..tu pun klau depa kt ats tu ade amalan la…aku rsa mcm x de je

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        macm kau tau aje pompan2 yg kt atas tu takde amalan….macm bagos pulak minah jambu baca komen kau yg macm haram jad ni……………..jadi maknusia jangan suka tudoh orang sembarngan kalau tk tau n tk kenal orang tu sapa…..amalan kau dh cukop untok angkot kau gi syurga? bab tu jangan pandang rendah pada artis2 yg seksi …ntah ntah dorang jaoh lebih mulia dari kau yg terlebih amalan ni huh !!!!!!!!

        0

        0
        • suka hati aku nak cakap apa says:

          woi minah jambu 24 jam mgadap komputer….ko ni pasa sendat ke…hai kuat btl duk myokog…ko 24 jam ngadap kmputer…ko x smbhyg ekk???haha…dose tau…myokog bnda yg x elok pn dose gak tau…

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ape !!!!!!! mana kau tau minah jambu tk sembhyang? ni lagi satu tak tau ape2 fitnah orang macm2 ! kau tu sembhyang? diri kalau orang yg bersembhyang tk payah nk heboh2 kata diri tu orang yg bersmbhyang paham ! tu riak nama nye ! nk kena kasitau orang ke yg kite ni smbhyang? tk perlu semua tu…biar lah tuhan je yg tau

          0

          0
        • ce'ce' wahhh says:

          dr penulisan ko ni org da blh nmpak ko mcm mn MINAH JAMBU 24JAM MENGADAP COMPUTER oii…..bole ko seteguh2nye mmpetahankn hak kesundalan artis2 mcm ni?
          nauzubillah!
          mkin byk ko menaip kt sni, mkin ko mmpamerkan kebodohan ko la!

          0

          0
        • minah jamkbu 24jam mengadap computer says:

          bodoh tolak tepi ok yg penting orang2 ni jangan menghina artis2 mlaysia yg pakaian nye agak seksi ! mulot macm puki ayam asek nk kate orang sundalllllllllllllllll aje ! mulot macm gitu tu mulot orang baik2 ke? jalan dahhhhhh !!! kalau nampak artis seksi sikit sebok lah mulot2 sundal cakap artis tu macm sundal lah ! dh diri sendiri tu yg macm jalang nk cakap bnyak pohdahhhhhhhhh !!!

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          no komen..

          0

          0
  17. Senoritasuri says:

    0ooo..kalo ade any event kena Pakai camni rupanya.. Iskkk2.. Memang kena singkat2, bareback, tali Seurat gitu yer..

    P/s: maklum laa kite nie xbrape nak modern..

    0

    0
  18. bitchy says:

    kalo taknak tengok tutup mata.kalo korang alim sangat yang korang bukak web gosip ni kenapa?bukan nak defend fasha tapi korang yang komen ni saja je mengada ngada.sbb benci dia so apa yg dia buat semua salah.looser nak mampos lah korang ni!!

    0

    0
    • Bitchyyou says:

      Dah memang sume cukup arif ko baek jahat ape sume. Dah ade mulut, sukati dorang la nak kata ape pon. Iskkk sebok laaa ko.

      Disini mengamalkan sistem kebebasan bersuara.. Nak kutuk, nak puji, nak perli dorang punye suka.. Macam ko lah jugak, tibe2 nak menyalak.. Booooooo

      0

      0
      • rakyat malaysia says:

        bersyukurlah masih ada yg nak menegur,,, klau xde yg menegur artis akan jadikan trend mcm ni kebiasaan..

        I love malaysia, walaupun perangai masing2 tak berapa baik mana pun (termasuk aku) tapi saling ingat mengingati and tegur..

        Salam 1 Malaysia..

        0

        0
    • cumot says:

      bitchy : kau lagi looser.. dah memg si fasha nie pakai seksi tahap tak cukup kain.. takkan nak puji melambung.. die nie ada agama.. bukan takde agama nak pakai mcm tuh… -.-“

      0

      0
      • kekasihbotak says:

        bitchy pon btol gak..wtpe korang beria kutuk2,nk tgk2,tgk la,xpyh komen cam pengkritik tetap rancangan realiti.mmg pasha cam xde agama pkai camtu,tp ade ke dia minta dipuji(mcm ayat kau’xkan nk puji melambung’.aku percaya yg komen2 ni bkn lah sesempurna manusia pon…senang cite,xpyh komen lbh2,juz tgk,beristighfar n brdoa moga dia berubah.kan senang!

        0

        0
      • cute says:

        kita umat islam kene saling tegur menegur.. kenyataan fasha terlalu sexi..peminat2 fs nie patut tegur n bagi nasihat kat dia..bukan sokong apa2 yg dia buat tu..terang2 salah n berdosa disisi agama..kita nie duduk negara islam..negara MALAYSIA!!! bukan AMERIKA yerkk!!! kalau kene bencana..bukan dia sorg yg kene..semua rakyat msia kene. dol!!!!!!!!

        0

        0
        • bitchy says:

          masalahnye korang ni semua surf BN ni sebab nak tegor artis ke?or korang mmg intentionally komen dekat sini supaya FS or artis2 lain baca then berubah?or korang mmg saja saja baca nak tau gosip baru??come on jgn tipu diri sendiri laa..

          dah la argument sume lame.FS pakai sexy n bencana???ape tuuuuuu??hentam FS kat sini tak bawak apa apa kesan la bodoohhhhhh!!!

          hadith kata “man ro’aa minkum mungkaron (sesiapa yang melihat kemungkaran) maka cegah dengan tangan,jika tak mampu cegah dengan lidah, jika tak mampu cegah dengan hati (itulah selemah – lemah iman)”. ada sapa – sapa yg kat sini komen kutuk kutuk FS dan artis lain then masa sembahyang or bila bila masa korang doakan artis ni berubah??ade?ade?yang hadoooooooooooo..cakap je lebih!!bajet alim konon

          hoi bitchyou aku menyalak pun ada substance takpe daripada macam ko menyalak dah macam anjing kurap aku tengok.cakap merapu je!!

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          bagos bagos bitchy minah jambu suka! kau maki sikit dorang2 yg macm bagos ni ! tau nye nk kondem orang je good good………..

          0

          0
        • aku says:

          kami cegah pakai tangan la ni beb..tangan pakai utk menaip

          0

          0
      • cikgu english says:

        LOSER lah bodoh!nak speaking tapi tak pandai.semak!!

        0

        0
    • cukup kain says:

      ntah ntah yang kumin ni pasha takk..tu hangin semacam jek..kehkehkeh

      0

      0
  19. leng says:

    tak malu ke pakai macam tu..mengalahkan org bukan islam la plak

    0

    0
  20. aku says:

    UMUR AKU DGN REBECA TU SAMA JER.. 25 TAHUN… TAPI AKU BERSYUKUR SEBAB MAK AYAH AKU PANDAI DIDIK AKU SUPAYA MENJAGA AURAT…

    KAUM WANITA SEKALIAN, SEDAR TAK SEGALA DOSA2 ANDA DITANGGUNG SAMA OLEH ORANG YG ANDA SAYANG…

    CIK FASHA, SY KESIAN DGN AYAH AWAK…

    REBECA, SY KESIAN DENGAN HUSBAND AWAK….

    DAH LA KENA TANGGUNG DOSA SENDIRI, KENA TANGGUNG DOSA ANAK BINI LAGI….

    SY TAKNAK KUTUK LEBIH2 LA… CUMA SAYA BERHARAP KAMU SEMUA AKAN MENDAPAT HIDAYAH…

    SAMA SEPERTI ARTIS2 LAIN SEPERTI WARDINA, IRMA HASMIE….

    MUNGKIN KAMU TAK SEDAR KAMU MAKIN TUA…
    MAKIN MENGHAMPIRI KEMATIAN….

    0

    0
    • langkah mayatnya dulu !!! says:

      makin menghampiri KEGEMUKAN :D hahahahaha

      0

      0
    • mario says:

      jgn nk sebut g org yg da meninggal k..sblm nk gosip..kaji lu ea..fasha mne der ayah da…

      0

      0
      • abc says:

        walaupun ayah die dah meningal, klau seorg ank 2 melakukan dosa,dosa nya tetap pergi kpd ayahnye.ayhnye yg tngung…huhu

        0

        0
        • aku says:

          btul tu… sy bukan nk sebut org yg dh meninggal tp tu kenyataan la mario… anak dia buat cmni atas dunia, ayah dia dlm kubur yg akan dpt seksaan…

          sepatutnya para muslimah tahu pasal ni.. kesian la kat ayah, abang, suami yg kena tanggung dosa kita tu…

          0

          0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      bis mak bapak orang lain tu bodoh tk tau didik anak gtu? mak bapak kau je yg pandai gtu? bodoh nye komen…..pasal kau bukan artis kau boleh lah komen yg macm sial tuuuuuuuuuuu cuba kalau kau artis jangan2 pakaian kau lagi terok dari pakaian yg di pakai oleh artis2 di atas terutama sekali fsha sandha…tol tk? komen macm bagos tapi hati di dalam bucuk no good………..

      0

      0
      • minahjambukosial says:

        HOI MINAHJAMBUMNGADAPKOMPUTER24JAM KAU MEMANG MULUT SIAL. YANG KO BEKAP BTL Y SALAH APAHAL?KAU TAK SUKA ORG KOMEN JGN BACA LA BODOH. MCM GILA BABI LA KAU.PEGI LA KAU MENYALAK CARA BABI DPN RUMA AHSOU.MINTAK BUAT SASAU GORENG.SIAL…AKU Y X HANGIN PON HANGIN BACA KOMEN TAK CUKUP AKAL KO 2.

        0

        0
        • anonymous says:

          minah jambu u are such an uneducated person.i dun giv a damn if u want to backup all the artists, its up 2 u,but please mind ur words. xperlu nk guna ayat maki mencarut & ayat2 yg xsepatutnye publish kt sni.aku dh observed every komen kau kt every entry dlm blog ni,sume nk mencarut. what r u trying to prove actually?

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eleh minah jambu mencarot sikit je dhhhhhhhhhhhh kecoh ! kalau pengomen2 yg lain mencarot kau tk kecoh pn ! minah jambu sorang je ke kt blog ni yg mencarot? lain lain pengomen semua baik2 lah ! minah jambu aje kt sini yg jahat dn kate2 tk sopan gtu? pohdahhhhhhhhhhhhhh !!!!

          0

          0
        • sokong minah jambu says:

          podah anonymous ni nak speaking pulak!!mcm bagus je.alah minah jambu pengomen2 yg tak suka u tu semua perasan bagus.jelek lah baca komen2 diorang yg bajet baik ni.tak suka FS takyah tgk dia lah.bodoh!!

          0

          0
        • anonymous says:

          haha sukati aku la nk speaking ke ape..ko jeles ke xreti speaking? ah lantak korang la ye, aku xheran pn die ni nk backup FS or mne2 artis kt malaysia or dunia ni..my point is, jaga la sket words2 die tu..xyah mencarut n maki blh kn? so ada pahamm? nk aku speaking bahasa ape br kau paham wahai penyokong tegar minah jambu? french,thai,? klaka la org mcm kau ni.k byee..

          0

          0
  21. NenekPenne says:

    patutlah rebecca tu bila dah islam pun pakai baju mcm tak islam sebab kawan2 islam dia pun tak tutup aurat…

    tulah kesian bapak sandha
    kesian suami rebecca tu…
    tapi kalau jenis yang tak tahu..nasiblah…

    0

    0
  22. aku says:

    dh mcm hooker dh aku tgk..sexy girls always have stupid brains..that’s their trademark..

    0

    0
  23. ulalala.. says:

    hurmmm.. aku pelik la. nape tiap2 tahun FS ni boleh dpt pelakon wanita popular ye? dia ramai peminat ke? ramai yg kutuk dia dari puji. tp mmg la dia professional klu kat lokasi. mmg artis berdisiplin. tp, ntah la. aku rasa ramai lg kot yg boleh pegang title pelakon wanita popular tu berbanding dia. maklumla, skg kan sume nak jd kan artis sbg role model. tp aku rasa FS ni sgt2 tak sesuai utk dijadikan role model remaje2 yg baru nak up ni. aku takut gadis2 kita makin hancurrrrrrr….!!!

    0

    0
  24. bro otai says:

    macam sial je betina 4 ekor

    0

    0
  25. nor says:

    bukan setakat Fasha aje yg seksi , semua yg dlm gambar tu pun tak kurang “hebatnya” . while ramai artis yg berlumba2 pakai tudung , mereka ni berlumba2 pakai seksi. … apakah maknanya tu ??? renung2kan lah

    0

    0
  26. Nana says:

    Esok akan keluar respon bingai, “Saya mintak maaf pada yang kurang selesa dengan cara pemakaian saya”.

    Please la. We had enough of this nonsense. Your fashion is obviously non syariah-compliant. Please wake up and smell the coffee.

    Your option: nak buat kebaikan or nak buat dosa.

    As of now, Fasha Sandha has crossed the limit. Bareback for those embracing Islam is a total HARAM and it is final. No doubt about it. No question on it.

    Booooooooo Fasha Sandha…

    Full stop.

    0

    0
  27. langkah mayatnya dulu !!! says:

    adoiii…..dah tau babat tu x payahlah pakai baju sendat mendat seksi terlampau…..melampaulah tu!!! memalukan diri sendirilah!!! x cantik langsung.

    0

    0
  28. Maria says:

    Alahai diorg nie bukan boleh tgur…..bila tegur..diorg ckp seksi ke sy? itu hak masing diorg kata…kubur masing2…mmg la kubur msing2 nnti kena bala bukan masing2 dh..kena kat semua..kalo kena kt artis mcm diorg nih aku pon xheran..nnti mati nyushkan org jugak, nak mandikan, nak kapankan, nak sembahyangkan…..cian aku gk diorg nie miskin2 belaka….nak beli kain pon xckup….pakai dh mcm artis barat…baju mcm nak g masuk blik air aku tgk….

    0

    0
  29. maaf ya says:

    benci tengok perempuan macam ni……

    0

    0
  30. zasyram says:

    ini dah melampau……………………………..pihak2 tertentu sila ambil perhatian terhadap golongan artis wanita ISLAM yg berpakaian tidak senonoh

    0

    0
  31. Reena says:

    Bajet dah taraf Hollywood lah tu..stakat dressing jer lah tp lakonan sendu gak..nak capai tahap ogy? fauziah nawi? Jauh sekali..hmm..seksi di dunia, seksa jugalah jawabnya di akhirat sana. Aku bukanlah berlagak baik & aku pun tak perfect tp kita kan diberi akal oleh Allah untuk menilai yg mana baik dan buruk..kecualilah kalau hati dah mati, yg buruk pun nampak elok.

    0

    0
  32. mak jemah says:

    semua dress up dh mcm p****c*r dh….xde otak ke…bangang….puihhhhh

    0

    0
  33. kudabelang says:

    saper semua tu selain pasah n rebeca?tgk pasal ni sedap je nak melentok kat sam/../nak rembat sam jd hero lak ke? pastu cipta kontrovesri…lagi satu menyondol kat awal…nak musnah hubgn awal n scha ke??kan suka sgt musnahkan hbgn cinta artis

    0

    0
  34. entahlerr says:

    yg pakai baju itam tuh sape yer??? dh mcm hape aku tgk…nk kata ns lemak 50 sen …xde plak..leper jer.. aihhh kalo cntik xpe gak.. cntik lg nenek aku..

    0

    0
  35. suri says:

    buruknye… sorry…

    0

    0
  36. sendat ke saya?? says:

    pegi mampus laa pasha sendat……awuuuuwwww

    0

    0
  37. amnr says:

    mga dberi hidayah sblm tlmbat..
    AMINNN….
    mnsia d akhir zaman…

    0

    0
  38. helloKITTY says:

    perghhh.. Fasha nie betul-betul xsedar diri.. suka timbulkan kontroversi.. xpadan gn melayu..memalukan sajaaa =.=’

    0

    0
  39. anez says:

    aku gk pmpuan je mcm over dok snap gamba , si awal to cool je , si sam mcm takut je kne himpit , haha

    0

    0
  40. comot says:

    huhu…patutlah dalam al-quran menyatakan kaum wanita lebih ramai menghuni di neraka..nauuzubillah.

    0

    0
  41. kakchubby says:

    nampak mcm ayam2 China Doll kat Chow Kit!! sangat2 cheap!!

    0

    0
  42. lala myneme says:

    perhhhhhhhh cm ni baru rare patsah,,,,,,,,,,gilerrr ahhhh

    0

    0
  43. amnr says:

    subhanallah…

    0

    0
  44. lin says:

    dah mcm bkn org islam…….

    0

    0
  45. sha says:

    yg baju hitam, sanggul cam dalam pantang tu yg paling kelakar….nak tunjuk jgk balakang dia….

    0

    0
  46. titot says:

    nape pki cmtu fsha??sy sayang sgt2 kt awk..lakonan awk..kecomelan awk..tp sy xleh trime cara awk berpakaian..malu rasenye..sy syukur, wlaupun sy org susah n xsecantik awk tp sy mampu membeli baju yg boleh menutup bdan sy..cubelah menjaga kesopanan diri..xsalah nk berfesyen..tp sekurg2nye jaga maruah diri dan keluarga awk..wassalam

    0

    0
  47. otokotokojot says:

    agaknya mmg syarat untuk hadir ke majlis ni pada perempuan mestilah berpakaian separuh telanjang kot.

    0

    0
  48. hasrulhassan says:

    Perghh .. memang air meleleh2 ….. hairan tul dunia hiburan Malaysia ni …. yang bertutup pun bertutup juga, yang terdedah ..udan macam berbogel la pulak .. adehhh ke sengaja nak timbulkan kontroversi ghairah?

    Aku iman senipis kulit bawang, janganlah buat aku begini …

    0

    0
  49. nani says:

    perempuan murahan. buat main boleh, buat isteri jauh sekali.

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      jangan hina orang sampai gitu sekali ……….ingat tuhan sikit sebelom keluar kn kate2 penghinaan tu paham ! tuhan potong lidah tu baru tau ehhhhhhhhh ….hati tu cuci kasi berseh jangan asek2 nk kutok orang aje ….ape orang macm kau ni di kecualikn untok masok neraka ke pe? lu pikir lah sendiri ye cik naniiiiiiiiiiiii jangan pandai2 kate perempuan murahan ok lu taubat n dudok diam diam………

      0

      0
      • diel says:

        cik minah jambu… kalau dah pakai pesen macam tuh mcm tak cukup kain… sendat2… bareback lagi.. kau ingat dia ni dikalangan perempuan yang baik2 ke. Tak payah kau nak kata perempuan tudung tak semestinya baik.. tapi kalau dah pakai mcm nih… mmg konpomlah bukan dari kalangan orang yang baik2… kalau pon dia kawen.. sesuainya dgn lelaki pesen2 dia jugak… arak, subang, tindik2… igtla.. perempuan yang tak baik mcm dia nih… untuk lelaki yang tak baik jugak… no compromise. tak payahlah kau nak menegakkan benang yang basah minah jambu oii.. dah terang2 salah.. yg ko nak bekap sangat tuh nape? adekah kau di kalangan org2 yg begini jugak? huhuhuhu

        0

        0
        • Fafifau says:

          Go Diel go!!!! Minah jambu selalu berpihak pada kemungkaran …dia ada kat mana2 ..

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          minah jambu kalau pakai minah jambu suka yg jarang2 biar terserlah keseksian minah jambu huh ! lagi seksi dari fsha sandha huh ! jangan tk caya rock never die……………huh !!!!

          0

          0
        • taik lalat says:

          rasanya pasha nih masa pakai baju ni .. dah bersiap sedia dgn segala serangan .. fesyen berani mati ..

          0

          0
        • dania says:

          minah jambu adalah seekor SETAN yg suka benda2 mcm ni!!!!!

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          setan ada ekor ke ? makna nya kau ni sedara mara setan lah ye hahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaa ROSAK hahahahahahahahahahahahah !!!!!

          0

          0
        • diel says:

          minah jambu ni x kna lg… Nanti, dah trkena, bru taw lgit 2 tgi ke rndah. Igtla. Kau brpijak kt bumi Allah. Then, kal0 k0 nk jgk wat muke x malu, my0k0ng ape yg Allah larang, bek kau cri tmpat lain. Sdarlah, kau dgn kami2 sume ni mnumpang je kt cni. Anytime Allah nk cbut nyawa. Takut x smpat tua. Jgn brlagak sgt.

          0

          0
  50. mia says:

    a big embarrassment to religion. sorry to say. disgusting!

    0

    0
  51. abil says:

    aku tak suke si rebecca tuh! muke nak ketat..igt lagi masa kat jj aeon setiawangsa,die minum kat steven tea garden pastuh mata die yg besar tu jeling akuuu! wtf!

    0

    0
  52. namaaku says:

    KORANG NI YANG BERLAGAK SANGAT MCM AHLI AGAMA APESAL? KORANG TU PUN XDE KURANGNYA.. MENGUTUK ORANG, MENGATA ORANG.. TAH PAPE…

    0

    0
  53. handpon rosak says:

    alaaaa,takper lar suke dorg lar na pkai aper pon,body dorg jua,cuba klu dorg bkan artis ada uollz kesah ker…haha…

    0

    0
  54. seri tan says:

    iyewwww!..fasha..please la, sorry to say…body you tak canteq dan tak perfect, kalu nak edah sgt tolong lah carik figure mcm ziana zain ke atau erra..gedebob..la..erk.

    0

    0
  55. chakhan saram says:

    masyaallah.. dorg 4 orang ni mgkin de mslah kt otak n akal kot.. maaf.. skadar menegur.. :-) em..bdn b’lemak sne sni de hati nk tnjuk body.. aiigoo..!! jeongmal jajjeungnage igeo!! ya!!! dadeul mwoya?? igeon jinjja neomu yahaejanha??? sedeul meongcheonga.. wanjeoni.. :-)

    0

    0
  56. Tak Minat Artis says:

    …cam SUNDALS je diorg ni…

    camna la org nk hormat kalau maruah dh jatuh ke tapak kaki…

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ni lah mulot mlayu macm pu…………..k……..wak……..ngata orang cukop pandai ……………kalau macm sundal kau jangan tengok lah blog ni ! cuba kau haram kn mata kau untok jangan tengok gambar2 artis yg kau kate sundal ni ! sundal2 pn kau tengok jugak ! haram jad betol…….

      0

      0
      • mimi benci pakai seksi..dosa tau says:

        eh minah jambu ni, syg btl kt pasa sendat…msti ko pn pkai cm ni gak kn…sbb 2 ko sokg..mult ko pn leh tahan gak…eh nk komen org…haha..sedar dri ye…

        0

        0
        • mulut capoi says:

          minah ni barua .

          0

          0
        • ahli anti pasah sandar says:

          minah jambu ni dah sah geng pasah sandar ni…yg haram tetap haram..kite sbg umt islam mst sentiasa saling ingt mengingati antr satu sama lain…kite bukan nak kritik tp kite nak sedarkan org yg dh jauh terpesong ni..bile la nak dpt hidayh agknye yea…

          0

          0
      • diel says:

        cik minah jambu.. Kau ni x abes2. Bila 0rg d0k tgur, d0k kutuk, pndai plak k0 igt tuhan. Pndai plak k0 ckp t tuhan p0t0ng lidah 0rg yg mgutuk. Abes, yg k0, d0k ckp sial sana, sial sini. Mncrut x hbes2, k0 rasa lidah k0 slamat ke? Huhu. Kal0 kutuk, kne p0t0ng lidah, abes pkai2 pesen x ckup kaen ni hkumnye ape? Msuk syurga ke? Cbe k0 ckp cket.. Aku rasa, k0 dgn artis2 yg suke sgt tnjuk aset yg x seberapa 2 aku sdkahkan kain kapan jek. Bru insap agknye. Igtla minah jmbu 0i, kang Allah da amik nyawa, taubat p0n x gune. Huhuht

        0

        0
    • ahli anti pasah sandar says:

      minah jambu ni sah2 geng pasah sandar ni…yg haram tetap haram bukan nye nak mengeji cume sbg umat islam kite wajib memberi peringatan kepada umat yg lain supaya menjaga adat susila berpakaian jgn la sampai menjolok mata…bila la nak dpt hidayah agknye yea…cik pasah sandar ni

      0

      0
  57. osom says:

    yg pki bju gold black tu bukan rebecca NUR AL-ISLAM ke? kata ngandong? pki bju cam harramm jadah!!

    0

    0
  58. MIAZARRA says:

    waktu muda semuanya nak ditonjolkan……tunggu kalau dipanjangkan umur sampai kewaktu tua…..gambar2 ini akak dilihat kembali oleh cucu cicit semua….mungkin diwaktu itu kehidupan mereka dilimpahi hidayah…dan bergelar hajah2 insyaallah…..bagaimana perasaannya????wallahualam…..

    0

    0
  59. tersedu2 says:

    gro

    0

    0
  60. bella says:

    dh mcm rupa GRO je artis2 kt dlm nie !! agak nye msm ujan kot 2 yg depa pki baju x cukup kain,, depa takut nti nk banjir!!! sumpah mmg memalu kan kaum hawa !!! pasha sundal nie x ingt ke pda kematian !!! klu lah tuhan nk tunjuk tgh pkai seksi2 cm nie trjdi nye sesuatu yg x di duga cm ne!!! sape yg nk tangung !!! hmhmhm ada mak pn x bole tegur anak2 yg rangai cm nie !!!

    0

    0
  61. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    time zaman P ramlie dulu pn pelakon2 nye ada yg berkemban ada yg pakai baju nampak bahu ada juga yg pakai lowcut tkda ape2 pn yg kecoh ! zaman sekarang ni aje nk kecoh ! yg buat kecoh ni lah mulot mulot maknusia ni ………ape zaman P ramlie orang dulu2 ugama kurang ke pe !

    0

    0
  62. woii minah jambu 24 jam mengadap computer! yg ko nk back up sgt si betina2 sundal nie knp ha??? nth2 ko pun sme cm dorang, spesies yg pakai x ckup kain.. bila dorang kutuk2 spesies ko, patut ko marah giler2 kan… hua3.. wei sedar la.. org mcm fasha sendat tue, mmg patut kena kritik, baru dia n sme spesies dgn dia sedar yg dorang tue hidup mcm xde agama.. ko tue dh2 la nk marah2 pengomen yg lain.. ko tue pun xyh nk tegur2 org tue la , ni la kalo ko tue btul sgt… ape2 pun, fasha sendat nie dh ,melampau.. pakai baju mcm telanjang,,baik ko bogel terus.. lagi sng

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      yg kau ni nk marah marah si fsha ni dh kenape? fasha ni dh rogol laki kau ke? ape2 pn rilek lah ! yg kau ni melampau2 marah kn si fsha dh nk mampos ke ! dia nk telanjang ke nk bogel tu dia nye pasal lahhhhh ! dia dh besar n dh tua pn nanti pandai2 lah dia nk taubat ! yg orang2 ni bising2 macm janda ilang laki ni pesal ! orang2 yg macm korang2 ni lah yg banyak dosa ! asek nk kutok n mengata orang je macm anjing betina tk dapat konek ROSAK !!!!!!!! anyway lov u aidil n zakuannnn

      0

      0
      • aku says:

        dah tua br nok tobat? kalo x sempat tua dah bye2 mcm mana? kita taktau ajal kita bila beb..islam mintak kte sentisa bersedia

        0

        0
  63. ter SANDHA says:

    eiiii…apo nk jd pn ntah le…nk kata kcik dh beso…betapa perasaa malu e2 teramat la pentingnya baik dr smua segi…huhuhuhu

    0

    0
  64. seKadar kongsi says:

    utk minah jambu 24jam mengadap computer:
    perkara yg salah itu sememang yer salah,,,,wardina tue dah berubah kepada kebaikan jgn diunkit keburukan lama…utk cik minahjambu..membela yg salah…sama seperti subahat…seolah-olah awak pergi kelab yg dihidang arak,,,awk x minum tp awk ada d majlis yg memang haram,,,sy pun bkn la baik sgt,,,tp sesama manusia kita menegur..kLu nk tgu cukup perfect…alamatnya semua kucar kacir…TQVM =)

    0

    0
  65. awatif says:

    kpd fasha etc.. ehem.. Blah n berambus la ko dr bumi ALLAH ni.. klu hukum n perintah ALLAH ko wat main2 je.. g duduk kt bumi ciptaan ko sendiri klu ko buat maksiat, dedah aurat!!

    0

    0
  66. lesson says:

    mmmm komen sbesar gnung everest pon bg nsihat byk mana pon lau ati dah gelap xleh wt pe sb Allah bg hidayah…kalau Allah xbg hdayah kat betina ni sampai bila2 mknaner lam nrakalahhh betina niii

    0

    0
  67. aeiou says:

    peliknya..fasha nmpak pelik..dia nmpak cm gemok ckit la…berbanding dulu. nth..badan dia nmpak cm pelik..xcantik pon..klo nk dibandingkan dgn diana n juliana evans..badan diaorg lg cantik..he

    0

    0
  68. mas says:

    kalau dieorang ikot tema islam kan bagus..dari ikot tema majlis :)

    0

    0
  69. x sokong mane2 says:

    dah2 lah tu..xpayah lah nak kutuk2, sikit2 sudah.. nak tegur yg elok2 dah la.. diorg bukan baca pon coment korang.. memang sbgai manusia kita wajib menegur tapi jgn lah sampai mengaibkan dan menghina seseorg tu.. tentang dosa pahala hanya Allah yg layak tentukan.. kita sebagai mnusia berdoa jer lah supaya mereka2 diatas ni bertaubat..begitu juga pada kita2 yg suka menghina dan mengutuk..semuga Allah mengampunkan dosa kita semua.. Amin!!

    0

    0
  70. lolok says:

    WOH hantu. =_=

    0

    0
  71. aku yg aku says:

    xyah kawen dgn diorg pon xpe…bnda tu jgak nk tgk..org len pon dh tgk..basi la..

    0

    0
  72. aatik says:

    bestnya diapit gadis2 seksi…

    0

    0
  73. excu says:

    Kita doa sama-2 depa semua dapat hidayah…. x yah nak kutuk n kondem depa ni… untung-2 mimpi dunia kiamat…

    0

    0
  74. zura says:

    Buatlah apa saja yang kau suka pasha.itu hak kau kan..tak payah fikir pasal dosa ..tp apa pun nak pesan ,klau nk masuk neraka tu senang sangat pasha..tengoklah apa yg kau dah buat dan sedang buat tu?hari ni kau tersenyum bangga dengan keseksian kau dan pastikan keseksian kau tu buat kau bahagia di akhirat ya

    0

    0
  75. rosaceae says:

    inilah yg dinamakan berpakaian tetapi seperti telanjang..
    semoga mereka2 ini lebih ikhlas memeluk agama islam kelak..bkn hanye islam pada nama..

    0

    0
  76. alia hidayah says:

    truk la si beka tuh
    start dr bujang sapai nikah,makin seksi.suami nko tuh ske sgt ke ea tgk nko gtu???

    0

    0
  77. Aisya says:

    HUDUHNYE… DAH LA GEMOK, GENDUTTTT……

    0

    0
  78. norule says:

    aku heran betul.. dh terang2 dlm agama melarang mendedahkan aurat..apatah lagi berpakaian macam nie..tapi masih nak pertahankan..terima jer lah bila dinasihatkan tuh.. jgn nak guna pendapat logik akal jer..kunun nyer org yg berpakaian seksi tk semesti hati nyer jahat dan sbgnyer.. benggong. aku rasa “minah kambu” nie confirm dr kalangan artis tuh…

    0

    0
  79. entahler labu says:

    dosa pahala pilih sendiri…yang pasti kita tak leh tipu Allah kan….kita wat dosa sedangkan kita tahu hukumnya…macamlah Tuhan tu boeh dibodohkan oleh makhluk selemah kita…kumpul duit banyak2 pas tu g mekah claim dah taubat..tapi hati tak penah kesal pun,jauh sekali nak insaf..bagi manusia sebegini agama cuma diletakkan pada tudung,solat hari raya dan g umrah….sedih

    0

    0
  80. kesah? says:

    kesian dengan page WE LOVE FASHA SANDHA kat fb. bila ditegur kat gambar fasha , ISLAM KE ? wahaha . kena banned teros .. adoi .. manusia2 yg ade kat situ semua dok ckp CHANTIK LAA HAPE LAA . hadoi . ngan ko2 skali dapat dosa mek weh . bila ditegur melenting , dok puja sgt la dengan si pasha nih . okey membebel sengsorang . k salam ~ :)

    0

    0
  81. vivie says:

    meh fasha..kita geli2…auwww…

    0

    0
  82. eila says:

    giler la fasha sendat nie… mcm dh xde maruahh…

    0

    0
  83. xserikserik says:

    x payahlah bagi ceramah kat artis2 ni..kebanyakannya semua sengal.dorg bukan nak ambik tau pun.malah makin ditegur main galak buat x senonoh.cth,artis yg sekor ni..mana pernah serik.besok kalau muka dah kena simbah asid ke..masa tu baru nak insaf.selagi badan tu masih seksi tertonggeng sana sini…malam sikitlah nak insaf..hakkkk…tuiiiii….

    0

    0
  84. anon says:

    satu je aku nak cakap. die pakai ni macam ni mmg macam mintak kene kutuk.

    0

    0
  85. sterio says:

    fasha nie bukannya x bagus , bagus ohh . cuma 2 la weii sikitt jea nk kna ubah , pakaian dya seksi sikit . aq tw artis lenn punn lagi seksi dari dia . gambar dya blakon suma perghh memang perfect lahh event dya jadi wanita solehah lam ceta 2 , nmpak cm real gila . aku arap sangat kat luar punn dya macam 2 . #walau kita komited ngn kerja sekali punn , kisah peribadi kita kena jaga jugak . baru seimbang weyhh .

    0

    0
  86. suke says:

    lawa ape..seksi siot

    0

    0
  87. fionano says:

    Kalau nk hot atau nk glamer sklipon xperlu la pki bju sampai separuh bogel.. klu da cntik pkai tutup aurat pon dah nmpk cntik. klu xnk tutup aurat pki la bju sopan ckit orang pon x mngata

    0

    0
  88. mamadee says:

    Jum kita sama2 doakan anak2 kita tak jadi mcm tu satu hari nanti.,..nauzubillah..kesian ayah dia nak jawab kat akhirat nanti…bayangkan kalau fasha sandha mati, kita kapankan dia pakai baju ni…ok tak??

    0

    0
  89. saya suka awak. says:

    sekarang semua dah tak ingat nak pakai baju kot!
    macam dekat hollywood pulak dah, artis hollywood pun takda lah batak nak seksi macam artis malaysia ni.
    dah tak ingat agama dah kot, dunia dah nak kiamat ni.
    ingat la artis malaysia oiiii!

    0

    0
    • mama says:

      artis hollywood dulu sibuk beli baju kulit binatang sekarang diorang dah pandai berjimat..pakai baju kulit sendiri pulak….naked jer…XD

      0

      0
  90. stim says:

    MESTI BUSUK PEPEK C FASHA NI KAN

    0

    0
  91. cik naz says:

    Fasha…best sgt ke tayang body kat semua org? Bersyukur la Allah dah jadikan kau cantik…tapi kalau Allah nak tarik balik nikmatNya bila2 pun boleh tau…sepatutnya kau menghargai nikmat yg dipinjamkan sebaik mungkin…jaga tingkah laku, tak perlu tayang2 body pun kalau dah cantik tu cantik juga…jgn la risau kalau pakai yg sopan2 tu akan buat kita tak bergaya@ tak cantik…lg pun buat apa la nak sgt title hot / sexy tu…tak ke mana pun…status kat fb bukan main lg sikit2 “syukur alhamdulillah, terima kasih ya Allah” slalu je ko tulis mcm tu kan? tp kau tau tak bersyukur tu bkn setakat tulis kat fb je…kau kena buktikan pd tuhan yg kau betul2 bersyukur…kalau pakaian pun teruk mcm ni tak tau la apa pengertian syukur pd kau…mcm mana la kau nak dpt calon suami yg baik kalau kau sendiri tak cuba utk berubah ke arah lebih baik…mungkin kau rasa jejai yg terbaik, tp ingat la kekayaan tak menjamin bahagia dunia & akhirat…lg satu tak perlu la tipu peminat…kata dah putus dgn jejai, tp kat event ni elok je ada gmbr mesra kau n jejai…ingat sikit kdg2 Allah bg kita rupa paras yg cantik, harta yg byk, kesihatan, semua tu ujian utk hambaNya…jd jgn la salah guna nikmat yg diberiNya…

    0

    0
  92. mak jah says:

    ”terpulanglah apa org nk ckp”-suara itik pasha sendat if kena intebiu dgn wartawan…..hahahah,jgn nk kontroversi sgtlh pasha oikk,pasni mesti dia cuba selindung kontroversi dia ni dgn ‘kedisplinan”kerja dia…hahahahha,kan best actress ni…yg lain2 pon elok sgtlah tu seksi2,takut mati xsempat nk tobat ja kot…ishkk takuttt azab akhirat,dedah sana dedah sini….puih..puihhh….

    0

    0
  93. mummy honey says:

    Sekadar pesanan buat Fasha. Sesungguhnya, anak yg baik & myanyangi ibunya, tdk akan mbiarkan ibunya menanggung dosa2 mereka. Bahagiakan ibu kamu tidak hanya semasa di dunia, malah di akhirat kelak….

    0

    0
  94. insan says:

    pasha..sekarang org ramai dah buka hati terima balik ..hang buat lagi,walaupun tak seksi ko tetap cantik …apa ke jadah tayang body ..ish2

    0

    0
  95. Forever10 says:

    mengapalah mereka berkejar untuk memakai pakaian yg terdedah sana-sini???beberapa artis lain sudah berkejar menutup aurat.MEREKA???semoga mereka sedar.

    0

    0
    • taik lalat says:

      dah tua besok .. dah layut .. pandai laa mereka tutup aurat ..esok2 bila mereka dah kawin dan mempunyai ank .. tentunya mereka mahukan ank yg soleh juga .. benda nih tak payah nak heboh .. bila tiba ketika pandai lah mereka ..

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        lov u taik lalat komen kau minah jambu sokong god bless ya…………………

        0

        0
  96. sakitmata says:

    YA ALLAH…TOLONG LA ARTIS2 MALAYSIA NIE…KORG NI DA KIRA IKON TUK NEGARA K…KLU KORG PAKAI PUN DA TAK CUKUP KAIN…ORG NK TGK PUN MELUAT…MMG LA ITU HAK PERSONAL…TP KORG NI PUBLIC FIGURE….MEMALUKAN AGAMA BANGSA DAN NEGARA…TAK PATUT BETUL LA…

    0

    0
  97. geng bedok says:

    tutup aurat memg wajib…tp tutup mcm mane?? mcm balut nangke atau bungkus nasi lemak?? r mcm artis2 bertudung yg lain…??so, lantak dame laa…da nasihat, bkn x nasihat pun kan atoii…!

    0

    0
  98. Tang lurah tu da jadi lumrah wanita sekarang untuk dedahkan,cam da xde nilai.semua sibuk nak ngalahkan artis barat.susah kalau x kenal dosa dan pahala

    0

    0
  99. gonjeng says:

    kat jalan p ramlee tu melambak spesis mcm ni…200…400…. leh dapat….

    0

    0
  100. dunia oh dunia says:

    kt korea pn klu yg artis depa seksi2 trus gam.nie yg malaysia, negara yg majoritinya beragama islam.cuma tgk ja…:'(

    0

    0
  101. dunia oh dunia says:

    arits kt korea pn klu seksi mlampau ley kena gam.nie yg kt malaysia, negara yg majoritinya beragama islam. hnya mampu melihat ja…hmmmm…………..:'(

    0

    0
  102. yRa says:

    filem terbaru fasha ” aku menuju ke neraka “

    0

    0
  103. farah says:

    tak pahamlah jenis org yg suka pakai seksi2 ni apalah nak dibanggakan sgt cara pakaian tak cukup kain tu..memalukan agama Islam je…sedar dan insaflah …org mcm ni tak de maruah…

    0

    0
  104. kirana says:

    7. Membuka Seluruh
    Syaitan kembali berbisik, “Kalau langkah kakimu masih kurang selesa, maka cubalah kamu cari fesyen yang lebih menarik. Bukankah kini banyak skirt separuh betis dijual di pasaran? Tidak usah terlalu terdedah, hanya kira-kira 10 sentimeter sahaja. Nanti kalau kamu sudah biasa, baru cari fesyen yang di atas paras lutut”

    Benar-benar bisikan syaitan telah menjadi penasihat peribadinya. Maka terbiasalah dia memakai pakaian terdedah.

    Terkadang si wanita berfikir, apakah ini tidak bersalahan dengan agama?
    Namun bisikan syaitan menyahut, “Ah, jelas tidak bersalahan. Kan sekarang zaman sudah semakin moden. Kamu hanya mengikut arus fesyen masa kini.”
    “Tetapi, apakah ini tidak menjadi fitnah bagi kaum lelaki?” hati si wanita curiga.
    “Fitnah? Ah, kalau kaum lelaki melihat bahagian tubuh wanita yang terbuka, malah senang dan mengatakan ooh atau wow, bukankah ini bererti sudah tidak ada fitnah lagi, kerana sama-sama suka?” syaitan menghasut.

    Begitulah sesuatu yang seakan-akan mustahil untuk dilakukan. Namun syaitan tidak pernah berhenti membisikkan hasutan-hasutan jahat sehingga ke saat kematian seorang anak Adam itu. Hingga pada suatu ketika nanti akan muncul idea untuk mandi di kolam renang atau di pantai secara terbuka, di mana hanya dua bahagian sahaja yang ditutupi iaitu kemaluan dan buah dada!!!

    Ingatlah, syaitan laknatullah hanya pandai menjanjikan kita dengan janji-janji palsu yang halus dan memikat, janji untuk keseronokan dunia, tetapi sebenarnya janji itu palsu dan racun yang mematikan!

    0

    0
  105. maia says:

    Napa masa faizal tahir bukak baju kena gam.. ni la lagi yg lebih mendedahkan. Pihak yg berkenaan sila ambil tindakan!

    0

    0
  106. lis says:

    tak paye le kita kutuk2 orang. klu nak tegur, direct sj..bkn apa, kita tak layak nak tentukan syurga dn neraka seseorang. silap aribulan org yg kita nmpak teruk tu masuk syurga tp kita yg terasa cukup baik pla masuk neraka..

    0

    0
  107. hehehe says:

    setahu aku org biasa minum mmg perut buncit…lgpulak kalo org biasa bt maksiat(main sebelm nikah) mmg sk pakai seksi2 nie…artis2 malaysia nie pulak ingt dia org hebat blh lawan hukum allah…asyik ckp hak masing2 jer…borink artis malaysia pendidikan rendah…iq rendah tahap cipan…lain kali baik dia org bogel jer lg bgs…

    0

    0
  108. adeq89 says:

    pergh, cmner la dorg nie pk ek??? adoyai..

    0

    0
  109. dide says:

    Strange bila wanita suka berjalan seolah olah bertelanjang dimuka bumi Allah ini bila berpakaian sebegini. Kecantikan itu tak perlu menjadi tontonan ramai. Orang yang berakal akan berfikir sebelum membiarkan auratnya dipertontonkan umum. Jadilah manusia yang berakal kerana yang membezakan manusia dengan binatang itu adalah akal fikirannya.

    0

    0
  110. linda says:

    si rebecca nur islam tu bukannya tenagh pregnant sekarang?

    0

    0
  111. zz says:

    awat artis2 skang ni seksi sangat2??? Islam plak tu… takut Malaysia ditimpa bala plak

    0

    0
  112. alienapillar says:

    abg nara mulut hang cam pepuan je komen2 org yer.. mcmlah wife u tu perfect sgt… alamak! agak2 sikit.. nak nasihat jgn dedah auratlah, itu lah inilah… mengutuk tu kan lebih truk lagi….

    0

    0
  113. erina says:

    patutlah si nara ni kena sound nga tiz zakiah…kepoh sgt!!

    0

    0
  114. beta draconis says:

    ketat..sendat…yg tersorok nampak bulat..lurah dan bukit didaki dan dituruni…malu? mana ada tahu malu…

    0

    0
  115. budakbangang says:

    minah jambu ko ni adik fasha ke??hahahaha. kau nie mcm mghalalkan yg haram(halalkan org pakai seksi) n mgharamkan yg halal(haramkan org nak bgi nasihat@dakwah)..pelik3..pbuatan ko ni mcm setan pon ada

    0

    0
  116. sukasukijew says:

    selain BODOH x lagi perkataan lain yg boleh menggambarkan dia ni.

    0

    0
  117. kakiheboh says:

    fasha3.. -,- astartgfiruallah.. dulu perna kata na brtudung,now..what happen fasha?!bengong jak tao..pakai cam2..bole mengundang kontroversi dn mnambahkan dosa.. -,- bertaubat larh fasha!

    0

    0
  118. zaman says:

    perhhhhhhhh, gaya mcm pelacurrrrrrrrrrrrrrrrr ….. boleh tanya fasha tak, penah berzina tak sebelum ni, atau ringan2 pegang kemaluan

    0

    0
  119. thumbdown to fasha! says:

    cube korg tgk gmbr yg ke-2 tue..nmpk mcm FASHA thn nfs kn?sb 2 prt die kmpis sket..haha..cian ko FASHA..bdn ko da naek..smpi nk tgkp gmbr pn kne thn nfs n kmpiskn prt…tgk NORA DANISH..ade anak 1 pn body still maintain..aq ase body NORA DANISH 2 klh body ank dara..betoi x?tp apesal JEJAI gile gak kt ko ha??u make me wonder la FASHA SENDAT!hahahahaha…

    0

    0
  120. bigbang says:

    Pakai macan tu dah tak jadi hal kat FS, sebab dah biasa main…ramai jantan dah tengok luar ngan dalam ..korek sana – sini, gentel itu ini…tu miang lah tu…nak cari konek lah tu…air dah naik kepala!!!, kalau nak FS cakap aku punya pun besar juga ni, tengok gambar kau dah meragam ni……bukan jejai sorang je!!

    0

    0
  121. boom says:

    FASHA GEMOK… PERUT BUNCEET.. ADE ISI KE?

    0

    0
  122. dolphin says:

    aduhaiiinyee puunnnn….klau dh semua dah lanjut/lunyai, mmg la bila pkai padding tebal 4 inci kat montot & b%$# da&% tuh kasi nmpk mantab. cuba bukak tgk…sume dh londehh! suar dalam padding kat montot nih, pondan je slalu pakai masa drag, kasi nmpak mlentik/tonggek la kononn…podahhh FS, lu plastik la…

    0

    0
  123. pening says:

    Fasha Sanda..bersyukurlah kerna kamu dilahirkan dgn sempurna kecantikanmu.. tp alangkah baiknya tubuh yg indah anugerah Allah tu ditutupi agar x terlihat dipandangan mata yg bkn muhrimmu!….

    0

    0
  124. pening says:

    FS….bersyukurlah kerna kamu dilahirkan dgn cukup sempurna kecantikanmu…tp lg cantik andai tubuh yg indah tu ditutupi dr pandangan mata yg bkn muhrimmu…

    0

    0
  125. labu labi says:

    kesian mak bapak die…

    0

    0
  126. andre bishop says:

    ala chill la…tunggu 5-8 tahun lagi, fasha bertaubat..pakai tudung..lepas tu korang happy….tulis la blog pulak..elok fasha dah bertaubat la…harap artis lain pulang ke jalan yang benar…

    who the hell made you guys God?

    kalau fasha tak pakai macam ni…abang nara (yang muka cam penjual air tebu kat tepi jalan) bangang ni takde material nak tulis untuk blog dia

    0

    0
  127. Aku bukan nerd says:

    Suke gile bace komen2 dri minah jambul 24jam ngadap komputer tgk blue.. hahah.. xsabor rasenye nk bace komen ko lgi.. (^_^)

    0

    0
  128. busuk says:

    fasha lupa nk berak mase g majlis tu,sbb tu nampak perut!

    0

    0
  129. Liyl Ry says:

    ohoiiiiiiiii. knp artis2x skrg byk mcm makin seksi..? prasan x? klu xprasan bute la tu..dh xde pendek lg ke skirt kau tu..xtau la klu korg prasan jgk..artis luar negri pn pndai pkai bju tutup.

    0

    0
  130. Amier says:

    Fuyoo…..Dada bertelor, cungkil skit ajer dah boleh terkeluar.

    0

    0
  131. Secret ! says:

    ni dah macam pelacur . Pelacur pun x cam ni . Semua same jer . Bukak semualah . Xyah beli bju mahal2 . Lepas ni pakai bikini jer pergi majlis .

    0

    0
  132. anadahlia says:

    bajett chantekkk jaa smua2 tu..pdahal makcik jual nasi pon lao make up chantekk cm dieorg gak…saje nk cri pblisiti murahan….lpas tu mula…sy no komen..maafkan sy,lpas nie sy xkn bt lag…hahhaha..smpan ja la ayt2 tu smua yea..dasar geelll…..

    0

    0
  133. jaja says:

    ala, fasha 2 cr publisiti jek, bile ramai artis dh kene tgur sbb pki baju cm2, die lagi nk pki..
    nmpk sgt nk org inteview die plak..huh..

    0

    0
  134. Denise Najwa says:

    Yg jadi 1st cover page is Fazura. Dia datang simple jer yet elegance. Tp yg 4 ekor ni seksi mcm nk mampus, nak mintak jadi cover page next issue la tuh

    0

    0
  135. aku says:

    diorang sexy.. yg korang nak mengata2 kenapa? cuba doakan diorang tu terbukak pintu hati berubah jd lebih baik..xmo pakai sexy2.. jd wanita solehah.. kalolah kita semua doakan diorang xmustahil terbukak pintu hati diorang nk berubah.. wallah hu alam…

    0

    0
  136. ATZ says:

    lawanya fasha…suka la..

    0

    0
  137. krissliya says:

    best ka pakai baju camtu??? ahaha…i wonder..wonder..wonder…..

    0

    0
  138. Kuntum says:

    Amik ikhtibar ats kegemilangan Zaiton Sameon dahulu kala dek kerana terlampau seksi x hingat dunia… Anak kesayangan diambil semula oleh Pencipta & diri sendiri da x sptnya. Peringatan Allah itu amat dahsyat jika sbg mengingatiNYA…

    0

    0
  139. nano says:

    Saya doakan satu hari nanti Allah akan memberi hidayat utk Fasha menutup aurat. Aminnn…..

    0

    0
  140. mak aiiii says:

    ini lah dia sekarang…ikut2 sangat barat… lagi sexy lagi bagus..makin lama makin teruk minah ni..apa tujuan dia??? untuk perangkap jantan bangang yg kaya? ke saja nak tunjuk kat bekas laki si nora..nak bagi mamat tu jeles ke… xpaham aku

    0

    0
  141. mizz seksi says:

    Minah jambu 24jam mengadap komputer ko mmg trbaek lh!!!! I like u lazer statement!!!! Caya lh!!!!

    0

    0
  142. Kak Nora says:

    saya doakan semoga fasha berubah ke arah yg lebih baik.. fasha, rebut peluang utk bertaubat selagi ada hayat ..

    0

    0
  143. mrs. MAMA says:

    serupa bitch!..artis kategori haram J

    0

    0
  144. miss cadbury says:

    dorunk semua ni berpakaian tapi macam xberpakaian ni xtakut mati ke ek?takut plak tengok…

    0

    0
  145. butakah mataku says:

    dah teruk sangat artis2 kat Malaysia ni..hurm..ape nak jadilah…pakaian sexy bebenor.. sebelum Allah bagi bala kat negara Malaysia ni, insaflah kome…

    0

    0
  146. ahli anti pasah sandar says:

    erm patutla banyak kes rogol kat MALAYSIA ni..ni semua gara2 artis MALAYSIA yg suka mendedahkan badan..disebabkan mereka org yg xberdosa menerima padahnye…bawak@ la bertaubat cik pasah sandar dan kawan2…kasihani la mereka yg tidak berdosa itu..

    0

    0
  147. ahli anti pasah sandar says:

    patutla banyak kes rogol kat MALAYSIA ni…semuani gara2 artis MALAYSIA yang suka mendedahkan badan xpasal2 org yg xberdosa menerima padahnya…insaf2la wahai cik pasah sandar..kasihanila mereka yg tidak berdosa tu…

    0

    0
  148. OKE says:

    SARUNG NANGKA X CUKUP KAIN

    0

    0
  149. DokPerhati says:

    kenapa la kebykan artis melayu skarang ni x tau malu… dorang ni elok di telajangkan jer kalu pakai baju x cukup kain… buat malu org melayu jer.. dorang ni ingat la sikit… selalunya bila kata org melayu ia akan di kaitkan dgn islam… dorang ni nak memaluakn islam ker.. ingat2 la sikit. mmg la kubur tu masing2. tp bila nak di mandikan, nak dikapan kan, nak di solatkan, nak di tanamkan, nak di talkinkan. org yg hidup ni yg selesaikan.. jaga la adap sikit..

    0

    0
  150. AH LONG BUKIT BERUNTUNG says:

    maybe fasha nak tunjuk badan dia da berisi sikit tue..seksi la pakai baju gitu…macam j.lo dah..i like..cantik je..chubby..tembam je..heheehe

    0

    0
  151. ah long bukit beruntung says:

    korang cakap macam2 je tau..biar dia lah…pada..dia tak kacau sape pun…korang tgk gambr dia sudah…nak komen macam2 oh…mcm la yang tukang komen elok bebenor…hahahaha…fasha da biase seksi..bia dialah..

    0

    0
  152. misterious lady says:

    suka hati lar org nak telanjang ker nak pakai seksi ker..tuh hal dia larr…napa nak busybody ngan hal org…dia tak kacau pun life korang..sebelum korang nak judge life org..judge dulu diri sendri…okeyy!!

    0

    0
  153. mad says:

    Alhamdu Lillah time tu dia tak mati, kalau tak mati dlm kufur. Sbb masa tu pasti iman takdak, sbb yg pakai cam tuu hanya org kafir jaaaa.
    Alhamdu Lillah dia tak mati, kalau tak terpaksa istilahkan mampus…..syukur tak matiii

    0

    0
  154. SAYA says:

    salam sahabat2,,
    kepada admin, x baik awak sebarkan gmbr sebegini. awk pun dpt saham nnti.
    kepada pemberi komen, kenapa perlu bertelagah, sedangkan hal ini langsung tidak memberi kebaikan kepada mana2 pihak. adalah sebaiknya kita, sesama saudara islam mendoakan kesejahteraan dan moga saudara kita sorang ni dpt hidayah di sisi – NYA. Dia masih seorang manusia yang punya perasaan. Jadi, mulalah berdoa, hentikan segala cacian.

    0

    0
  155. lolipop says:

    apa kata buka ja bju 2.. alang2 da…

    0

    0
  156. Fuhhshssss…Model ker nih..:D

    0

    0
  157. gerlamer sangat ke dekat khiamat nanti baru tahu langit tinggi ke rendah
    ……../

    0

    0
  158. busyuk says:

    apepn dorg nk ckp,biarkan…mengutuk,memfitnah,mengumpat tanpa tau ape2 pn dikira dosa jugak kn…kita manusia di muka bumi ni mane xpernah buat dosa…cuma dorg tu bkn selebriti jek…i love u fasha….u know what are u doing…..selamat pengantin baru!

    0

    0