Written by serenity | June 30th, 2012

Tidak disangka-sangka, Lana Nordin, pelakon yang pernah dijolok sebagai Pamela Anderson Malaysia berpakaian seksi maut di tanah seberang. Menurut Mangga Online, Lana telah berparti bersama teman-teman di Anchol, Jakarta dalam Sandscape Beach Party pada 16 Jun lalu. Parti itu diadakan sempena Festival Bunga Api Antarabangsa Indonesia 2012 dan hiburan sampai pagi yang dianjurkan di tepi pantai di Anchol.

Lana dilihat mengenakan bikini bahagian atas warna hitam dan skirt pendek bawah pusat. Wah, bisa ngetop persis Julia Perez ini! Malaysia Boleh. Kan? (gambar penuh sila lihat di Mangga Online).

Baca Yang Ini Pulak:-

107 responses to (3 GAMBAR)Lana Nordin, Seksa Maut Di Indonesia

  1. Bunga says:

    Artis sendu… Next pliz

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 0
    • ya Allah, seksanya!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
      • PAS = Jalan2 Ke Syurga says:

        Ni kalo g Kelantan dah kena rejam nie…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 19
      • ayu says:

        Semua ppuan boleh kelihatan lawa dan seksi bila berpakaian tak menutup aurat macam ni.

        Tapi tak semua orang nak kelihatan lawa dengan cara “MURAH” sebegini.:)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 137 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        zed zaidi… tolonglah saya.. mcm mana ni. sy nak sokong aritis malaysia. tapi banyak mcm haprak ni.. mcm mana ni… sy dah tak sanggup …

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 125 Thumb down 3
      • encik Zed, tolonglah. saya nak mak bapak saya hantar rombongan meminang Lana Nordin ni. macam mana ni??? saya dah ketagih….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 5
      • memang maut ah kau kat akhirat nanti..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 12
      • gay mencari movie gay utk dijadikn model 7 hari says:

        huh giler siot. dh lah badan hitam berdaki2. pkai mcm 2 pulak. x lah cantik maner pun..lakonan ntah r…bajet hot..x hot pun…seksa jer aq tgk

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 82
      • Lanat Nordin…. kamu lah pengungkap dilaog “tetek” dalam film Chow Kit..m

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
      • lana nordin kopek besar says:

        ooooooo mengata kt aku, tetek ths tetek tht, tetek aku kau sibuk apehal

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 14
      • Ko Kesah says:

        wow hitamnya..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
      • MINAH NI BAJET PAMELA ANDERSON SANGAT…. NYAMPAH….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
      • curlassssss says:

        huduhnya kaki & peha dia nih…mcm berselulit doh! yarkkk..brselera jugak mamat 2 tgk dia..wakakkaa

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
      • i hate racism says:

        @PAS = Jalan2 Ke Syurga

        ajak lh neelofa gi kelantan, tunjuk jub*r lentik, confirm ker kena rejam..???
        PAS skrg bukan mcm dulu, PAS skrg penting kn politik jer, gunakan agama utk menagih undi

        Hot debate. What do you think? Thumb up 42 Thumb down 42
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 15
      • hamba allah says:

        to i hate racism,
        pas tak pernah gunakan agama untuk menagih undi, cuma PERJUANGKAN yang mana benar. Bila nak tulis something tu fikir sikit.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 22
      • PAS = Jalan 2 Ke Syurga says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 55
      • Only CT (In The World) says:

        Dato CT datang Masterchef, korang tgk x reunion Dato’ CT dgn Dato’ Fazley. Memang sweet, dua2 malu2 kucing, Dato’ Fazley siap tau selera CT suka Karipap Sardin. Yang peliknya macam mana lah Azwan Ali boleh top 6. X sabar tunggu final. Harap2 Dato Fazley vs Juliza Adlizan dan Juliza menang. Abg Nara kuarkan citer Masterchef lah, boring lah Abg Nara x cover

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
    • aku paling xsuke kalu drama or filem yg ade muke artis sendu lagi mnyendu ni…kalu berlakon tu fake je kalu bawak watak baik..kalu watak jahat hambik kau..real dow…mcm real life die plak…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
    • g.o.l.d.f.i.s.h_in.red says:

      well… artist~ —=-=— sigh

      hanya mampu doakan y tbaek…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    • gomo kelate gomo says:

      owahhhh! klau putih sepok xpo gak nk pakai gini. hitam legang! nnti mtk maaf dgn pmnat ya!alasan!!!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
    • bbycumil says:

      panas ke makcik sampai x baju?nnt kat akhirat lg panas makcik oiii…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • neelofa beri lakonan yg mantap dalam dibah lori, setakat adibah noor tu dia ayam-ayamkan aje says:

        neelofa pun kalah dgn pompuan ni..wakaka.hantu kopek sungguh!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        bulan tgh mengawan…dia tgh dhgakan btg mat salleh. dia pakai bra tali halus. skirt tu singkat sgt. kalo duduk, blh jd, nampak spender. btw, dia dah kawen ke belum?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
    • bege says:

      sabun d bilik mandi…..sabun…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • dienprk says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 16
      • kukuku says:

        ini lah manusia….kalau org lain buat salah asyik kutuk kjn pelbagai….eh kjn suruh ko wat benda tak elok ke?nilai diri sendiri je la bila kita buat benda tak elok….tak de org suruh dia pakai seksi ke apa…..salah masing2….salah keluarga si pelaku krn tak cegah….siapa yg dkt dgn mrk kerajaan atau keluarga???yg mencorak kita ni pun ajaran dr mak,bapak persekitaran dan diri sendiri kan….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
      • ohho says:

        ak sokong ko kukuku..cube org2 mcm dienprk nie kte pertikaikan dan tnye mereka knape klantan tu rkytnye jg berpakaian seperti itu??ape yg kerajaan kelantan buat??kte nk menegakkan negara islam.tp nape rmi rakyatnye..ak xto kt sne..tp ble dtg kl..same je dgn org yg xduduk di bawah pemerintahan pas..kdg2 lg teruk lg?nnt mesti diorg tempelak cakap knapa nk slhkan pas..slhkan keluarga..tp ble tbe cmni trus tuding kerajaan slh..
        point ak kat sini..semua psl diri sndiri..bkn org len..bkn parti politik..tp mst rmi yg melenting ble ak ckp cmni kn..
        ak xsokong mane2..skdr menjadi pemerhati..mgkn cra pemerintahn gov skun slh..tp boleh x jgn psl rakyat yg bangang..ko trus2 tuding gov..adil ke??d mane keadilan tu???

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • hakak puki ketat says:

      tahniah…ini yg korang nak kan!! mabik ko….yg dato CT pakai elok2 pun kena kutuk…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Glamer Gilerrr says:

      PERHATIAN2!!! Ada saper2 nak amik si lana yg murah ni wat bi ni korang tak?????

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • minatZedZaidi says:

      Tetek dia besar, tapi tak boleh lawan tetek Neelofa. ZedZaidi tak mau ambik tindakan ke? mentang2 aaron aziz tak de tetek, ko asyik ajak dia gaduh je ek???/

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. zaza says:

    pe nak jadi la dia neh..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  3. lanun noda says:

    Nmpk itam celah kangkang

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  4. Lady jane says:

    manusia zaman skrng ramai dh yg tak takut dosa and tak ingt syurga neraka.Bertaubatlah selagi pintu taubat masih terbuka.For lana , ingatlah..matlamat kita hidup di dunia ini adlh utk mencari kbhgiaan mutlak di akhirat.Peace no war ^^

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
  5. Bunga says:

    Artis sendu.. Next pliz

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  6. pamela kewww??? says:

    Berdaki je bdnnya aku tgk!yek yek

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  7. achik says:

    tringat pulak dia pnah belakon ceta tanah kubur..blakon sbg sorang yg seksi..akibat dalam ceta tu,masa sakaratul maut dia,abis bdan dia jadi gatal dan tertanggal kulit..hihihihi..tapi tu ceta ja kan..nama pn pelakon..hehehe..paling meluat bila dah kantoi cmni nanti katala ‘mntak maaf pada peminat’..cam celaka..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 2
    • emma says:

      mmg la,,nk cover malu konon,,yer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      mencelakakan org pun berdosa jugak, ustazah ko dulu x ajar ke? guna la ayat yg elok klu ye pun..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  8. Bella says:

    ewwwwww

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. zabidideen says:

    APE CELUP…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. no says:

    wait n see pasni die kata apa…..mesti semua org da dapat agak die nak kata ape….huhu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  11. Sshh says:

    ish..ish..dia ni x takot ngan seksaan Allah ke..biasanya org mcm ni bila Allah nk duga dia lagi hebat..sebagai contoh..zaiton sameon..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  12. meluat betol dgn artis malaysia nih! says:

    ni la yg buat aku nk muntah tgk artis malaysia nih. mung2 suma igt mung2 tu barat ka??

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  13. kak jah says:

    Dia ni berlakun je dalam tanak kubur .Azab wanita berpakaian seksi tapi diri sendiri tak pandai bertaubat lepas berlakun. makin sexsi. semoga dia kembali ke jalan Allah :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  14. Lan Todak says:

    korg dh tgok citer Chow Kit . ? Aku x boleh blah biler scene ade sorang budak dok usha t**** Lana n camera zoom in dkat t**** yg berpeluh tu .lpas tu Lana sbut perkataan t**** slambe je …1st time dgar prkataan tu disbut di pawagam … . giler la .. cmaner dpat kelulusan wat citer cmtu. ….. tp ni lagi dasyat …

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
  15. Aku bengang says:

    dia ni bukanya cantik sangat pn..harapkan seksi jer y lebih…pakai cam tu kalau kulit gebu x apa la gak..ni…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  16. joary says:

    sapa Lana Nordin ni??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  17. lash bgmbar pakai spedo d phuket says:

    oooooooooooo …. Retis Malaysia ……….. Lg hebat dr artis kpop dan artis singapore ………

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  18. bunga says:

    BN nie lambat la…blok lain dh heboh dh………….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
  19. perasan says:

    x glamer mane pun…suam2 suku je…haha…body je hot…akal xde…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. Sakurako says:

    Wei Lana…….baik ko g dengar ceramah Uztaz Azhar Idrus,,,,ni la terjadi bila negara sendiri mementingkan acara hiburan saje………..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • jaja says:

      sangat setuju. negara kita bnyk mementingkn hiburan. artis2 semakin x tau adab tentang pemakaian,

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. gomo kelate gomo says:

    hudohlah mung nih! asal crito arts g indon jah msti kluar gmbar yg seksi seksa. ite lege2!! klu paka come2, napok la jgk mu tu come. ni tnjuk pah celoh kekeng! buwekkkk!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  22. Kepuk-kepuk says:

    cantik tak,seksi jauhhhhh skali.geli lak aku nengok,,,,msti bangga tu bkepit & dkepit olh si mat salih cm tu..iyerrrr,.. memalukan bangsaku saja..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  23. benci artis publisiti murahan says:

    body dah la Hitammm, tayang body mcm body tu cantik sgt jeh. body ko yg trbelah sana sini tu kalau tak bertaubat, akhirat nnt api neraka jilat bdn ko. takde maruah punya pmpn. jahil agama betul.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  24. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape lana nrdin ni? pelakon? penyanyi? minah jmbu tk kenal pn dia ni eeeeeeeeee kenape seksi n seksa sngat niiiiiiiiiiiii kalau nk pakai bukak2 tu agak2 la jngan smpai tejojol tol tk eeeeeeeeeee minah jambu pn seksa jugak tapi tk tejojol minah jambu suka pakai skirt pendek itu ajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee………………….tk seksi kn……………..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  25. triple j says:

    Siakap kerisi
    Gelama ikan kembong
    Pakai sexy
    Lama2 masuk fhm indon

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  26. aku says:

    nape la BN dok kabur2 kan tang seksi tuh plak bior kan je la dia saja nak bukak2…..boleh sama2 tgk kan kan kan…….x pe lps ni leh kata”saya mintak maaf kat peminat”bkn nk kata mintak ampun kat TUHAN nmpknya lg tkut kat peminat kan dari TUHAN……

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  27. aku bukan arif alfian says:

    benar dan tepat kata2 wardina satu masa dulu.. artis2 ni mmg x boleh dijadikan icon.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  28. LoveMe says:

    Bkn ke dia ni pernah berlakon dlm rancangan TANAH KUBUR utk astro? masih xleh sedar lagi ke ? atau x rasa takut?? Pelik aihh

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  29. X JELES LANGSUNG says:

    Lorrr.. haritu berlakon dlm Tanah Kubur @Astro pasal perempuan seksi dpt balasan sakit kulit mcm terbakar dan merana sakit sampai mati… hairan tul xkan xdpt sedikit keinsafan sbb mlakonkan watak mcm tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  30. mama says:

    hmmm kalu dtg kelantan abiz kene rejam….
    artis sexy pon ad yang dari kelantan.hmm

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • lilly says:

      Ye ke dtg kelantan kena rejam? Rasanya, kalau perempuan yang tak tutup aurat, hukumnya bukan direjam. Anyway, balik kelantan pakai tutup la aurat. Kat luar je pakai sexy. Takpe lah, walaupun asalnya dari kelantan, tak bermakna dia lebih Islam.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  31. mama says:

    hmmm kalu dtg kelantan abiz kene rejam….
    artis yg teruk pon ad yang dari kelantan.hmm

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • PAS = Jalan 2 Ke Syurga says:

      Sekurang2nya PAS perintah Kelantan, terkawal sikit nk wat dosa pun susah, bkn mcm negeri lain bodoh diperintah UMNO, org Kelantan dah lama sedar perangai UMNO, negeri lain baru nk ikut masa PRU lepas, nampak sgt lan org Kelantan lagi bijak sebab sedar awal, x pe mari pakat2 tinggalkan UMNO dan sokong PAS, kita boleh laksana hudud seluruh negara bukan sekadar di Kelantan

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 15
      • ekeleh says:

        ko nie mental ker??pehal yg nk masuk politik nie??ko nk politik g blog lain ler…xtau bace ker????nie BLOG ARTIS MALAYSIA…..bukan BLOG POLITIK MALAYSIA…….xpayah nk hudud sgt ler..kalu nk kate pas tu terbaik…xpenah tgk pembangunan pun kt kelantan tu padahal dh berpuluh taun pas memerintah??tunjuk sikit pembaharuan n pembangunan baru ler ade ciri2 pemerintah yg baik….xd nk terkawal ler dosa…tgk kt sane byk je kes luar nikah…pelacuran…buang bayi…pembunuhan….jgn dok tgk buruk org jer…perbetul dulu diri sendiri….diri sendiri pincang…pastu nk kutuk pemerintahan org lain…hotak mu…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
  32. Lana nurdin says:

    Hallooo..! kat KL pon melambak minah sexy karat cenggini..ape nak kecoh??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  33. magicpearl says:

    subhanAllah! dekat pantai? di telan dek tsunami serba Allah murka baru padan muka. nauzubillah. :S

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  34. lana ni memang sexy memanjang aku rasa..kakak aku pernah nampak lana kat maybank bkt bintang time ofis hour pakai blaus dgn short je…siang kot!!!!! dia baru balik melacor ke hape???? ntah2 kat rumah dia bogel je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  35. [...] Tidak disangka-sangka, Lana Nordin, pelakon yang pernah dijolok sebagai Pamela Anderson Malaysia berpakaian seksi maut di tanah seberang. Menurut Mangga Online, Lana telah berparti bersama teman-teman di Anchol, Jakarta dalam Sandscape Beach Party pada 16 Jun lalu. Parti itu diadakan … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  36. Anonymous says:

    Korang sibuk bila tengok gambar yuna nampak kaki, bodoh, ni apa ke jadahnye….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. nokia cikai says:

    hahaha… aku slh bace ingat maut ditanah seberang… rupe’y seksi maut….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  38. looney says:

    bila manusia dah tak hirau dosa pahala… hidup persis haiwan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  39. nini nenas says:

    tolonglah. dahlah kau hitam. sorok lah ckit apa yang ada. -.-

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  40. yuhuuu says:

    xkisah la itam ke putih..klu pkai cmnie dosa ttp dosa…smoga d beri hidayah ye lana oiiii….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  41. melah saponah pondan keji says:

    HOMAIGAAAHH,XKOSE MAKSS NI DIK NON,YUUUCKS SGT,LANA NI DH LA ITAM,ADA HATI NAK SENDAT SENDAT,MOTIP KAU JAHH!JANTAN ORG PUTIH TU XDE TASTE KE,XSELERA MAKK NAK!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. rain says:

    pompuan ni mmg mental dr dulu lg.. x glamour.. n berlakon pun x best.. tp suka wt kontroversi..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. AAB says:

    Napa gambo nie ade tutup2…
    Gamba kene clear baru senang Zed Zaidi nak amik tindakan…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  44. tak tau malu ke? says:

    disebabkan salah sorg org mcm kau la lana ,seluruh umat menanggung bala!astagfirullah..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. Mak jemah pemalu says:

    Korang ni,klu nk ngutuk pun jgnlah mengutuk die itam ke putih ker coz itu memg dh ciptaan Allah,menghina sama mcm menghina ciptaan Allah.doakan jek semoga die berubah dan ingatan jugak buat kita semua…Amin…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • balik2 ada ustazah dlm BN ni.. says:

      org kutuk bkn saja2 jemah ooi..nak kasi si lana ni sedar diri tu skit.bkn mghina kejadian tuhan.kalo btol2 nak hina,baik kutuk tang kopek dia tu,yg besar gedabak tak padan ngan body.tu pon dah ubah kejadian tuhan.tp kalo dia tu btol2 sedor yg dia tu dah la berkarat,pakai lak cenggitu..patotnya maluuu.ini tak,nk tnggu org kutuk itam berkarat dulu,baru nak tersedar yg dia tu sbenornya itam berkarat.selama ni ingat dia tu duta kulit SK II la tu..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  46. Idonthinkso says:

    Okay tak nak judge. Tak nak judge. Tak nak judge and tak nak jugde. Tapi kenapa awak awak awak awak, wahai si artis mencari publisiti murahan.

    SEKSI DI DUNIA SEKSA LAGI IBU BAPA ANDA.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. berfikir dulu sebelum menaip says:

    ala…nie mesti kes nak cepat glamour la nih..ada kontroversi cepatlah naik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. ditto says:

    wartawan : kata-kata awk kepada PEMINAT2 yg terguris di luar sana dengan pemakaian anda yang tersebar melata-lata..

    lanaT : owh.. saya minta maaf kerana tak perasan sensitiviti masyarakat di sini.
    maafkan saya.. saya manusia biasa.. sob..sob.. terima kasih pada yg amik berat..

    TAPIIIIIII !!!!

    dia ni ada ke PEMINATTTTTT ??????????? hahahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  49. fan BN says:

    Haiyaa..seksa aku tengok..ni lah bakat artis malaysia, tahu tunjuk apa yang orang suka tengok jer..xpasal2 mandi wajib aku esok..huhhh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. cikjoyah says:

    puih! bajet cun! cun lg irma hasmie:) haha.. ni da macam x mmpoo nak beli kaen dah.miskin ke? puih one more time!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. the grudge says:

    maner zed zaidi ni? bila nak buat undang2 spya artis pompuan melayu pakai pakaian sopan2 ni?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  52. hazel says:

    org mcm dia ni mmg x igt mati…igt dia hidup slamenye kot….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. cik ina says:

    sy penah jmpa pelakon nih…dia kelihatan sombong sekali..bajet hot barangkali…pastu kami sama2 que nk byr brg, dpn sy ada baby n maknyer, dpn dorang ada lana…lana leh jelir lidah kt baby tuh..baby tuh mcm tgk je dia…pelikkan??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. NH says:

    why bother blur up her pics for our view when she herself has no shame to dress decently at the first place. she sure is proud to show off her body so let us see it. no need to shield her.
    n i think the guy is hot.. so let us see him too! ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  55. NH says:

    Btw for those yg mengata/mengutuk betuk/color fizikal si minah ni… do bear in mind yg ituh ciptaan Allah. Kalau nak kutuk pun kutuk perangai dia dah la. Takyah la sampai kerja Allah pun korang kutuk jugak.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  56. No One says:

    pompuan ni klu berlakon mmg suka watak2 jahat a.k.a jalang…
    rupanye kat luar pon mcm ni jugak…
    ermm….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  57. Fenaz says:

    Antara dia dgn ALLAH

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  58. halimah jongang says:

    Hidup sebelum mati….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. wiDuri says:

    nyah ke apa ni? hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  60. zyriena says:

    dia ni memang terkenal dengan kebebalannya yg x habis2 tu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. riena says:

    kalau x salah…dia ni memang terkenal dengan kebebalannyakan…??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. budak keje kilang tiles says:

    Ala….si Lana nie memang agak ******** cikit..Budak cina kat opis aku boleh katakan semua kenal dia sebab dia nie 1st class b*****. Dia nie org sarawak x silap aku…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. budakelabing asalkampung says:

    takpe la lana..pakai je seksi-seksi, minum je arak, isap weed, ambik E…takde hal lahhh.. buat nama bagi popular dulu.. lepas dah popular nanti buat-buat jadi baik dan insaf.. org malaysia mesti suka.. puji melangit. tak susah pun nk tipu org malaysia nie..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  64. timah lenggang says:

    artis banggang mcm ni kalo nak berbogel sekalipun tak mendatangkan kesan pada industri seni negara kita.. siapa lana nordin? siapa dia, pelakon terbaik, popular? yang ADO… lainlah kalo ct nurhaliza pakai bikini ke, bogel ke baru la memalukan industri seni kita… lain kali nara ni tak payah la nak keluarkan citer2 artis yang sendu mcm ni…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. dynash says:

    Lahanat nordin ni betine sundal..bg free je kt ak tp ak pn xselera..
    Korg try la g umh die kt wngsa maju..bogel dpn pn ak larii..eeyeek!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Wafa says:

    Thank you, Thank you, Thank you . We love these photos so so so much. Once again you have come thgrouh for us with BRILLIANT photos. You captured our day perfectly! We had nothing but compliments for you and Sarah Pure professionalism. x x

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0