Written by serenity | February 26th, 2015

Masih ingat dengan Atikah Suhaime yang membuat kejutan kerana tersenarai tersenarai di dalam Top 5 ABPBH2014 untuk kategori Pelakon TV Wanita Popular dan Pelakon Filem Wanita Popular?

Terdapat desas-desus yang Atikah mempunyai seorang kekasih yang merupakan seorang juruterbang yang kacak. Ini dinafikan oleh Atikah dan berharap agar dirinya tidak dikaitkan dengan gosip  cinta. Bagaimanapun kami menerima beberapa keping gambar jejaka yang dikatakan juruterbang itu.


 photo 11008386_814812665270029_6056944485220569129_n.jpg
 photo 18418_814812658603363_5405083336060787236_n.jpg
 photo 11026024_814812655270030_6121278914296820377_n.jpg

Boleh tahan kacak juga orangnya. Memang sesuai dan padan sangatlah dengan Atikah yang comel.

Buat masa ini kami masih belum melihat hasil kerja Atikah, dan memang tidak kenal jika dia tidak tercalon dua kategori untuk ABPBH. Dari gambar-gambar memang bukan seperti sekadar kawan saja pasangan ini, tetapi kebenaran hanya mereka yang tahu. Jika benar semoga berkekalan diucapkan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

71 responses to (3 GAMBAR)Inikah Wajah Teman Lelaki Atikah Suhaime, Seorang Juruterbang?

  1. biarlah rahsia says:

    pelakon sendu!!! nak glamour kne la ade gosip murahan cmni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      hahahahahaaaaaa….mcm2 adooo

      0

      0
    • mawar says:

      ‘BIARLAH RAHSIA’ BANGANG. kau tu yang bongok tak penah g tgok wayang agaknye.dy ni kan pelakon GUDANG KUBUR.aku da tgok cerita tu.dy mmg berbakat.berlakon ok je.real je.at least dy cube sedaye upaya nk hayati watak.muke pun cantik.dy mcm ala2 fazura kalau tgok dalam cerita tu.tula jd org jangan BONGOK sgt eh.SENDU LA biarlah rahsia ni!!!!!

      0

      0
  2. wawa zenal ketiak itam says:

    sapo dia ni xkenai pong

    0

    0
  3. APE DAA says:

    ensem plak mamat tu…

    0

    0
  4. i am me says:

    bang nara ni x tgk astro ke..ada je muka atikah ni kt drama2…
    bnti jela bang nara.hahahaha

    0

    0
  5. weng weng says:

    drama baru ke ni..slot akasia kan

    0

    0
  6. kak jemah says:

    berlakon pon kayu >.<

    0

    0
  7. ina says:

    pelakon sendu pon untung la cantik dpt la bf handsome. kau ado? hehe

    0

    0
    • maria clara says:

      dpt bf ensem pun blum tntu leh jd imam utk ko.. so ape yg nk di kisahkan sgt..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Benar blum tentu … Tapi soal siapa lebih beriman pd Allah dan yg menjadi imam ke tidak .. Itu takde sape pun tahu. Yg bercakap dan berbau menghina.. Byk kan muhassab diri…

        0

        0
  8. Anonymous says:

    pelakon kayu, sendu dan ntah apa2…

    0

    0
  9. Fuzz says:

    kalau dah pegang-pegang..xdenyer comel.x hensem pun pilot tu.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Asal dapat boyfren mesti juruterbang….asal dpt boyfren mesti juruterbang.
    Ni juruterbang yg betul betul pernah terbang atau lepasan sekolah juruterbang je? Bukan sedikit budak lepasan sekolah juruterbang yang tak terbang lagi. Harap prestige yg pernah masuk sekolah terbang je. Terbang bawak kapal terbang tak lagi…

    0

    0
  11. Anuar Zain says:

    Bekas awek Shafiq Rahim ke ni? Yg I peluk dulu tu?

    0

    0
  12. titi says:

    aku pelik ah, balik2, retis becinta dengan pilot, balik2 pilot, balik2 pilot.
    macam mana korang boleh dapat pilot ha? korang lepak mana selalu? nak gak aku lepak situ :))

    0

    0
  13. ME says:

    Afham Fareez. Seorang pilot. Kalau tak silap dulu dia couple dengan blogger, Tiara Fazlin. Last nampak gambar Afham & Tiara together 12 weeks ago. Diorang cycling kat mana, tak sure.

    0

    0
    • mocha says:

      correct! Sekali pandang mmg kenal Afham Fareez, ternganga I tengok dia yo ols. Dia dengan Tiara Fazlin since Tiara kat Ireland lagi. I suka stalk diorg sebab sweet!! Doktor, pandai masak, cantik pulak tu.. ni tetiba dengan Atikah Suhaime?? Erghhhh xsesuaiiiii.. *just my opinion sbb I suka the way Tiara Fazlin bawak diri..kelakar dan humble*

      0

      0
      • ME says:

        hahaha betul! sanggup korek balik instagram afham.. memang dah tak nampak dia dengan tiara.. baru perasan dia wish atikah ni sebab tercalon dalam ABP

        0

        0
        • mocha says:

          itulah..tak de jodoh kot.. But I rasa one fine day tiara akan lagi popular dari Atikah Suhaimi sebab gossip ni naik oo nama Tiara.. Hhahaha..

          0

          0
      • Anonymous says:

        kenapalah tiara dengan afham berpisah. suke tengok diaorang. tup tup dengan atiqah !

        0

        0
        • thariq says:

          to all of u yg cakap tiara looks sooo good with afham and they should be together and whatever crap..please laa wehh!! that guy is a piece of trash who doesnt deserve her! ive loads of friends who’s working as an air stewardess and a couple of pilots and when i asked them, they all said the same thing..this idiot has loads of ‘perempuan’ all over the place at the same time when they (tiara and the trash) were still together and as my pilot friend once said (they know each other since dalam flying school lagi) this guy is a loser yang baru nak up..and because of trash camni laa aku and orang cam aku yg setia gila kena single and perempuan xcaye ngn kita orang.. and THANK GOD he left her because she deserve someone soooooooo much better! if korang nak cakap aku jeles kat dia..YES!! memang aku jeles dengan dia BUT not because of this Atikah Suhaime (which i dont even know who she is until i read this article because im not interested with Malaysian drama or artist..nothing but a waste of time) but because of Tiara…everyday i prayed to Allah to give me someone as BEAUTIFUL physically and mentally as Tiara and not to mentioned super nice, friendly, funny, loving, caring, loves kids and put her family above all else (which i totally agree because its the same as me)as her, since i was in College/ Uni (bout 8 years back) and the moment i saw Tiara (couple years back) i fell in love with her and i swore to Allah, if i ever have someone like her (or hopefully its her itself) as my wife, i promise i would be the best man she will ever have next to her parents/ siblings and i would give as much love as i can and she would be the best that a guy can ever have..and to AFHAM (hopefully u read this)…PLEASE get as far away from her as possible because u’re ruining her life and u SUCK!

          1

          0
        • thariq says:

          to all of u yg cakap tiara looks sooo good with afham and they should be together and whatever crap..please laa wehh!! that guy is a piece of trash who doesnt deserve her! ive loads of friends who’s working as an air stewardess and a couple of pilots and when i asked them, they all said the same thing..this idiot has loads of ‘perempuan’ all over the place at the same time when they (tiara and the trash) were still together and as my pilot friend once said (they know each other since dalam flying school lagi) this guy is a loser yang baru nak up..and because of trash camni laa aku and orang cam aku yg setia gila kena single and perempuan xcaye ngn kita orang.. and THANK GOD he left her because she deserve someone soooooooo much better! if korang nak cakap aku jeles kat dia..YES!! memang aku jeles dengan dia BUT not because of this Atikah Suhaime (which i dont even know who she is until i read this article because im not interested with Malaysian drama or artist..nothing but a waste of time) but because of Tiara…everyday i prayed to Allah to give me someone as BEAUTIFUL physically and mentally as Tiara and not to mentioned super nice, friendly, funny, loving, caring, loves kids and put her family above all else (which i totally agree because its the same as me)as her, since i was in College/ Uni (bout 8 years back) and the moment i saw Tiara (couple years back) i fell in love with her and i swore to Allah, if i ever have someone like her (or hopefully its her itself) as my wife, i promise i would be the best man she will ever have next to her parents/ siblings and i would give as much love as i can and she would be the best that a guy can ever have..and to AFHAM (hopefully u read this)…PLEASE get as far away from her as possible because u’re ruining her life and u SUCK! and to Tiara, be strong and remember im always there for you even though you didnt even notice of my existence =)

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bro! Pegi merisik dia bro! Or at least approach her! Dont just sit back and hope she will come to u. Jodoh ni kena usaha bro!

          0

          0
        • thariq says:

          Hahahahah kalau bley da lama da berooo..ko tau x bape susah tiara ni nak dekat ngn dia walaupon dia tu super nice and friendly?? And besides…aku xtau dia dekat mana.. or cmne aku nak jmp dia..but 1 thing laa aku brani ckp..if aku REALLY dapat jumpa dia face to face..mmg aku cnfrm gonna make a fool of myself…sbb aku mmg always camtu bila ngn someone aku minat..pe lg ngn dia yg mmg aku in love gler smp termimpi2 bagai (ngn ex aku xpenah lak camni)..seyesly aku doa sgt2 rusuk kiri aku tu ada dekat dia…huhu :'(

          0

          0
        • Anonymous says:

          U ni pun pilot ye? APFT jgk?

          0

          0
        • thariq says:

          Dengan bangga nya i ckp…NOPE im not a pilot! Muahahaha but kawan keja as pilot/ stewardess ada jugak laa..i keje bese2 jek..cam xde pape sgt pon but still bley idup and bley support my mom laa insyallah..

          0

          0
        • Anonymous says:

          bagusla bkn pilot, pilot semua poyo je! sederhana sudah. bahagia lebih pnting setia x boleh beli. all the best bro!

          0

          0
        • Bunga Kembang says:

          Thariq, tak payah susah susah cari Tiara. saya ni pon single. tapi taklah secantik dan sepandai Tiara >.< kalau awak sudi, boleh lah kita berkenalan -.-

          0

          0
  14. Kak Limah Longlai says:

    Hi!
    Pilot tu mcm senior MRSM Kuantan bkn die dgn Tiara Fazlin ke?

    0

    0
  15. so ot says:

    Pntun dua kerat..
    Asal couple jer pilot…
    Lupa plak couple lam mmpi Bukn realiti

    0

    0
  16. geng kak limah longlai says:

    Puyooo.. Afham masuk beautifulnara!
    Ex die tu bukan budak medic ke?

    0

    0
  17. kawan afham says:

    Ehh afham kau dengan atikah ke? Selama ni aku tgok kau post gambar ngn pompuan tak tahu lak atikah. Tulah, cari artis sendu buat apa. Kau post berkali2 pun aku tak cam. Hang ni buat malu mrsm kita je. Ingat cikgu sikit.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    jd pilot ni untung..awek cun2 bersepah2 nk kat ko…dh jd rambang mata daa….kapel ngn org ni,org tu last2 kawen cari bini ala2 muslimah gitu…hahaha…itulah realiti kehidupan…korg igt laki2 ni serius ke..xde mkne nye..cousin aku pilot gak,beriye bercinta dgn stewardess smpai nk kawen last2 putus skrg dgr cite dh de awek br…seb baik xjd kawen klu x sthn je kawen cerai…ape laa y de dgn tittle pilot ni..urmmmm…wanita oh wanita…

    0

    0
  19. aku bdk arkitek says:

    awek2 kat luar sne sibuk nk cari laki pilot…korg tau x rmai stewardess berebut nk kat aku tp aku malas je nk layan…hahaha…

    0

    0
  20. dayang says:

    Ooo..die ni..yg berlakon cite waktu petang hari ahad…Spongebob Bikini Bottom..kenal sangat..

    0

    0
  21. anon says:

    tak silap aku laki ni bf tiara fazlin tapi tak tahu laa pulak diaorg da clash. tak silap aku parent laki ni pun da pernah jumpa tiara fazlin. cantik, pandai masak dan seorang doctor. kalau macam ni la perangai laki ni nasib baik laa dia tak jadi dengan tiara, she deserved someone much better than him

    0

    0
  22. Budak obersea says:

    Haah2 budak ni kapel ngan tiara fazlin.. Ptt la dh senyap dlm fb..bkn ke die ni belom pilot lg…bru hbis pilot school je haha poyo la nk retisss je ak rs tiara tu lgi cunn

    0

    0
  23. Budak oversea says:

    Haah die kapel ngn tiara dlu…ptt fb senyap je.. Die bukan pilot lg pon, br hbs pilot school je…xtentu lg jadi pilot ke dok..nk retissss je keje…tiara lg cun laa

    0

    0
  24. Meow says:

    Kami mahu Afham Fareez & Tiara Fazlin back!!!!

    0

    0
  25. Koko says:

    spe plak tiara fazlin ni pnuh nme kt komen. adik tiara jaquelina ke. nape sume org mcm syg die

    0

    0
  26. blogger says:

    Ummmm… aku tggu pnye lama tiara tu nk tulis blog.. skali tbaca nma dia kt blog org lain plk hahahaha tp blog die mmg sengal babi la.. aku prnah tercirit dlm seluar sbb ketawa kuat sgt bc blog die.. kadang aku konpius die nie doctor, chef, pelawak atau ahli musik gitar gendang smua dia balun… aku rasa tiara tu x normal.. mngkin serigala jadian…

    0

    0
  27. blogger says:

    Ummm… aku pnye la tunggu si tiara tu updte blog dier skali terbaca nma dier kt blog org lain plk hahah. blog tiara ni blh buat org jd sewel aku ketawa mcm org gila bl baca blog dier… kadang aku konpius tiara ni doctor, chef, atau pelawak.. ahli musik dier jgk gitar gendang suma dier balun… tiara ni xnormal mngkin dier tu serigala jadian…

    0

    0
    • tok ti says:

      pe nma blog dia?

      0

      0
      • anon says:

        tiarafazlin.blogspot.com gi la bce aku smlm sje google nk tgk skali melekat 1 hari habiskn sumer entry dia. Perut aku kejang tu je aku mmpu eksplen. otak msok air si tiara ni! haha not bad la dia very interestng personality.

        0

        0
  28. Bunga says:

    Kali pertama saya komen di sini. Saya cuma nak cakap tiara fazlin lagi comel. Nampak kelakar. Sukakan kanak2. Pandai buat lawak. Suka buat kek macam2 jenis. Setiap kali upload gambar kat ig, kadang2 caption dia kelakar. Eh, loveyou tiara.

    0

    0
  29. Mimi says:

    Atikah brlakon x kaku langsung hokey mak2 jemah sekalian!!! Korng yg bodo x pndai menilai. Tgk gudang kubur tu sgt best!!! Jln cerita sgt best!! Lakonan atikah mantap!! Plez la

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Akak atikah suhaime and abang afham nampak sweet sangat together. Abang afham kacak and lengkap je untuk akak atikah. Korang tak payah la menyibuk hal percintaan orang. Betulkan diri sendiri tu dlu. Move on people.

    0

    0
  31. Peace warhead says:

    Korang kutuk atikah sebab dia cantik kan. Cuba korang cermin diri dulu and try pergi casting tgk mcm mana hebat sgt korang berlakon. We love Atikah Suhaime and Abang Afham ??

    0

    0
  32. sabar menanti says:

    lulz tiara fazlin is my online crush sejak 2011 n akhirnya tiara single! shud clebrate tonight n tq afham fareez lulz

    0

    0
  33. Anon says:

    antara doktor dgn artis engko pilih artis, asalkan glamer kn afham fareez..dri zman apft attention seeker..

    0

    0
  34. Senior Afham says:

    Ohh Apammm gaya dah macam senior co-pilot padahal baru kadet. Cari la populariti kau nak tu. Nanti dah start fly hang tau la apa rasa. Terasa malu jgk aku sebagai senior hang. Nak popular sangat hang ni. Gua pilot rilek chillaxxx

    0

    0
  35. kings of kings says:

    muahahahaha mende korang sume mepek ni?? ok laa tu dorg da break..bley laa aku msk line..betahun da tunggu ni..hhe :P amin!! insyallah bukak laa jodoh aku ngn dia..mane tau kawen..amin amin!! hehe

    0

    0
  36. Henry Lover says:

    I have to laugh out loud!! And, Mr.Pilot, poor you and your family…

    0

    0
  37. Kawan apam says:

    smlm bru fisrt time stalk ig atikah suhaime ni bosan2, then bndingkn dgn ig tiara ketawa besar aku! plis afham kawin cpt dgn atikah suhaime ni, blh aku ketawa mkin kuat hahahahaha pahal ko downgrade gf dowh afham

    0

    0
  38. Afham says:

    boring aku nengok diorang ni ,, Pegi la kahwin cepat2 lepastu cerai pun cepat2

    0

    0
  39. Anonymous says:

    pompuan ni blakon teruk giler.. kayu non hado.. kaku keras cara berckap pun baku x natural lngsung lg bgus nenek aku brlakon lolz..

    0

    0
  40. whattheheck..??? says:

    haah, afham fareez ni..oo, dah break dengan tiagha eh..adoihhh, afham2, melepas besar ko bro. si tiagha tu dahla bijak, cantik, pandai masak..kelakor..pastu ko sambung ngan si minah yang baru nk up ni pulak..takpelah, line clear sekarang dan aku dengar tiagha cuti sekarang dan ada kat pahang, bolehlaa aku masuk minang die..tunggu laa kat jemputan kahwin kitaorang ye..

    0

    0
  41. Anonymous says:

    pahal aku lambat tau gosip ni hahaha! first impression comel, tp bila scroll ig trrbaca atikah suhaime pnya caption, turn off! ‘glamor takes time’? nmpak sgt eager for fame, dowgrade sgt afham oi dpt pmpuan kejar glamer camnih. ‘glamor’ pn x pandai nk eja. da tua x glamer nnti ko tanggung la dia. elok2 dpt tiara beauty with brain, si bimbo without brain ni jgk ko kejar. gdluck.

    0

    0
  42. mangsa buaya afham says:

    i am 1 of the girls yg afham penah ajak keluar n flirt masa dia still dgn tiara dulu… n i know am not the only 1.. tp dulu kiterang x berani nak gitau tiara takut jd punca putus.. bila dpt tahu da putus from this link, tiara kiteorang happy u x jadi mangsa tipu buaya ni lg.. if u ever read this tiara, let atikah suhaime keep this guy trust me u deserve better..

    0

    0
  43. test says:

    celah mana kacak..selipar jamban aku lagi kacak -_-

    0

    0
  44. Anonymous says:

    hiheihiheihei

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Nampak sgt laki ni yang hadap nak bergamba dgn artis semua gamba dia yang snap kuikuikui setakat kapel dgn artis takyah bangga la otak semua kat bontot je artis2 ni.

    0

    0
  46. Kt mna yg kacak tu? kahak adelah!.. Wehh!.anak Beruk Terberanak x cukup bulan pun Lagi kacak dari mamat bajet macho ni. dh elok2 ngn tiara pergi pulak

    0

    0
  47. Anonymous says:

    from my observation kt instgram atikah suhaimi ni mcm terencat pn ada. cant believe afham settle down dgn pompuan mcm ni. nmpk mcm bdk bodoh pn ye jgk. tiara is way more classy and elegant. rugi ko afham. rugi.

    0

    0
  48. Anyonesajela@yahoo.com says:

    Afham hang sedar x hang ni downgrade gf level longkang! X tau nk banggakan apa dgn atikah ni kalau aku jd hang.. Tahu jual muka jual badan je yucks!

    0

    0