Written by serenity | January 5th, 2012

Bayi Marion Caunter dan suami, SM Nasaruddin ini memang comel. Masa baru lahir pun sudah pandai senyum dan wajahnya lebih seiras dengan Marion. Beberapa jam lepas, Marion telah kemas kini beberapa gambar terbaru Leia Rose melalui Twitternyya.


Sangat comel kan? Kredit gambar twitter Marion Caunter.

52 responses to (2 GAMBAR)Foto Terbaru Leia Rose Caunter Nasaruddin

  1. Chic says:

    Baju gucci tu yg xtahan…huhuhuhu…congrats..

    0

    0
    • auww comel gile! muah2!

      0

      0
    • blacktie says:

      baju gucci, sarung bantal anya hindmarch.. haha.. kaya giler ah

      0

      0
      • oioioooo says:

        celah mana lak sarung bantal ANYA HINDMARCH. agak2 la weeiii. baju dh tentu GUCCI, tp sarung bantal tu bukan anya.ANYA x pernah buat sarung bantal baby weeeeihhh..adoi la malu je. nk tnjuk tahu segala. aku penah keje ANYA KLCC, aku tahu laaaa…pigidaa BLACKTIE

        0

        0
        • cholo dantes says:

          psl nk berbaju gucci la kene tgkp org kaya…watever it takes… dpt plak melayu ngok sorg

          0

          0
        • cik joyah says:

          huhu… igt kawen dpt le ubah bini nyer lebih islamic… skali time preggy pon bini dok pakai sendat2 sampai nampak part kembong tu… dh branak lain kes plak… nama anak pon nk letak name family bini APAJADAH nye? x sedap ke nama ISLAM? wutever la… nk wat cam ne AKHIR ZAMAN…

          0

          0
        • ikan kekek says:

          wanita yang baik utk lelaki yg baik (: wanita jahat utk lelaki yg jahat..

          0

          0
        • anon says:

          sukati mak bapak budak tu lah nak letak nama family dier.

          0

          0
        • sue says:

          letak nama family mak tu.blh tahan lg la kn..tp apa mkna nama ank die tu dlm islam..setakat bunga ros tu je ke… ujian kekayaan kpd ko la nasaruddin wehhh….

          0

          0
        • dwi says:

          sombongnya awk

          0

          0
        • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

          sape cakap pompan baik ngan lelaki baik jugak? n jantan baik ngan pompan baik jugak sape cakap? kebanyakan nye pompan baik ngan lelaki macm muanas ! ganas nk mampos ! n jantan baik pulak ngan pompan yg macm sundal ada scandal ngan jantan lain mendua kn laki ……….kalau pompan baik dapat jantan baik tu semua nasib lah ! bergitu jugak jantan ! huh ! BWEKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!

          0

          0
        • anti org berlagak says:

          mmm… sapa lah yg berlagak ni.. nak betulkan pun… jg lah ayat….

          0

          0
        • Tak salah menegur tp biar berhemah says:

          oioioooo > wah,berlagaknyee..stakat keje jadi kuli,x usah tnjuk lagak..dah die salah,tgur elok2 la..

          0

          0
        • Aioioooio says:

          Sukati aku la nk kata ape pn. rs nympah tgk org nk tnjuk lagak mcm tahu smua bnde. Kau sakit ati pehal?? Busuk pnye org

          0

          0
        • Tak salah menegur tp biar berhemah says:

          x ape lah..mnde2 dunia ni x pyh d gaduhkn..
          maafkn sy ya :)

          0

          0
        • alamaya says:

          ala… ko tu keje je kat butik kan? konon ko pon bajet tau semua la.. nth2 selai baju dr butik tu pon ko tak mampu agaknya… yelah gaji pekerja bapalah sangat kan…OT pon bari 3.50 sejam… hurm..

          0

          0
        • Walawehwehweh blah aa ioioioioioo says:

          cakap kat org berlagak tp ko sedar x ko sebenarnye yg berlagak??

          aku rase budak kat atas tu silap tengok je,x de unsur2 berlagak pun..

          ko yg b’lagak,ko ckp kat org b’lagak..
          tw la keje kat butik femes bagai.

          0

          0
    • beware.. says:

      hopefully not autistic

      0

      0
  2. Dayang says:

    C O M E L

    0

    0
  3. ash kutcher says:

    baju baby gucci..

    darah idonggg..

    0

    0
  4. ahkak puaka says:

    CUTE LA. PIPI TEBAM.

    BUDAK NI KECIK2 DH “TIDO” ATAS DUIT KN. HUNGTONG LAHHHH.

    0

    0
  5. marion caunter rumah agam mewah kau hado says:

    ‘anak sedara’ kuuuuuu aww tomeynyeee muke cweet2 gitewwwww ahhh!

    0

    0
  6. saya ok jer! says:

    comel. tahniah. muka melayu habis. kuat gen lelaki ye. heeee. semoga jadi anak yang baik dan solehah ye. marion & hubby harap dapat bagi didikan agama yang sempurna buat baby ni :)

    0

    0
  7. naza corporation says:

    biasa ja mcm baby lain…

    jadi ‘comel’ sebab dia anak jutawan…

    0

    0
    • Li Sha says:

      yer la. betul . comel pun sebab anak jutawan. lagipun, kalau si Nasa tu miskin, tak mungkin Marion boleh jatuh cinta. nampak sangat perempuan materialistik.

      Bak kata pribahasa inggeris, kill two birds with one stone. Dengan kahwin Nasa, dapat cinta, dapat duit. Damn stupid women.!!

      0

      0
  8. aku says:

    bapak kaya raya……ko hado???
    aku pon xdo….
    untung la badan…..
    anak bini….

    0

    0
  9. dadidu.... says:

    mata cina…sepettt jer….

    0

    0
  10. cik tom says:

    baju gucci siottt……huhuhu.
    untung..untung…
    aku baru lahir balut kain batik je…sedih tul

    0

    0
  11. putihkaseh says:

    Nasib baik kain batik cik tom, janji halal, kaya raya pun belum tentu duit halal ….. budak2 bukan tahu brand2 ni, tapi tu lah mak bapak dia kayo …. jual keto untung berjuta juga lemon …..takut nanti mati cam Dato Sosilawati, amik untung lebih2 …..

    0

    0
  12. alqis says:

    pic no 2 tu bukan Leia Rose la gambar tu anak peminat marion check la kat twitter marion & cuba tngok betul2 mne ade anak marion tu bg lilit2 kain cam tu…mummy mesti la bg baju gucci punya….
    hope jadi anak yang solehah & berlandaskan islam amin…tp cam mustahil la kalau dari kecik dah bg cam style hollywood klau x macam tu tak de class la katakan…..baby mesti la ikut trend mummy high style

    0

    0
  13. me myself says:

    asal idung nmpk temek plak nih?pe2 pun baby memana pun still comel.tp bab gucci yg tak hengatt tu.kecik2 pakai gucci sok ni la yg nk menghabiskan harta bapak dia..so biarkan la…untungla minah ni kawin ngan jantan melayu kayo…dpt anak tu d sarungkan baju gucci..

    0

    0
  14. xx says:

    the second pic is not marion’s daughter

    0

    0
  15. :) says:

    i think th second pic tu bukan anak die..

    0

    0
  16. zulaikha says:

    dari kecik la kita kena ajar anak kita makna kesederhanaan walaupun dr family kaya raya ataupun biasa je coz doa anak solehah la yg dapat bantu kita kat akhirat nanti. anak dan harta ni hanya la titipan kalau ALLAH SWT nak tarik balik sekelip mata pun boleh smua tu adalah ujian kita kat dunia & sebrape kita mampu menjalankan amanah yg yg telah diberikan…..semoga menjadi kluarga yg Sakinah, Mawaddah, Warahmah & Amanah amin…….

    0

    0
  17. akulerr says:

    celah mane yg guccinye nie?? xnmpk ponn!!

    0

    0
  18. Reena says:

    untung bb dorang ni..kekecik dah bagi gucci..mak bapak kayo bolehlah..ce kalo kawin ngan org biasa..baby kiko sudeyyy..

    0

    0
  19. Cik Nab says:

    Kenapa nak beli baju mahal2?? Baby kn cepat membesar. Kang dh 4-5 bulan dh xleh pakai.

    0

    0
  20. kak limah says:

    kenapa tak comment tentang kecomelan baby ni jer?why must libatkan parent dia?why judge people based on what their wearing?pakai tutup tutup tak tentu hati baik,,pakai tutup tapi mulut macam longkang pun tak guna.tak pelu dengki anak orang pakai baju gucci..kalau nak anak pakai gucci,rajin rajin lah berusaha cari duit,esok lusa dpt lah beli gucci untk anak anak pulak.peace!

    0

    0
    • sue says:

      sabar k.limah..bkn nk menangkan sape2..tp dlm islam..wlaupun die pkai ttup2 tp mulut jahat..at least die da tunaikan 1 kwajipan die dgn mnutup aurat..drpd yg x ttup tu..x tunai kwajipan pd suruhan Allah lg..

      0

      0
  21. Arshad Mahmood says:

    Anak itik tergedek-gedek,
    sambil makan puding caramel,
    kalau dah mak bapaknya cantek,
    Anak nya tentulah comel…

    http://www.diskaun.my

    0

    0
  22. lalala says:

    macam mana nak tahu baju tu gucci ke tak cuci?

    0

    0
  23. Pundek says:

    Kak Limah, comment you the best! SETUJU 100%!

    0

    0
  24. ayoyo99 says:

    kalau tak mengata memang tak sah eh? biarlah dia..bahagia dengan keluarga..adoii

    0

    0
  25. ciktips says:

    atenya.. teman suka bc komen je tp nak nyampuk gakla..
    kome jgn le gado2..pasai baju dia cap ape..teman x tau langsung baju dia cap gusi.. eh guci.. sebab teman org semekin..paling abih teman tau yg mahai tu ape? osh kosh..tu pun bp thn lepas sebab ade kwn teman beli kat klcc..masa tu belum kuar yg cetak2 rompak ni.. uiihh..dasat ye.. ade jugak baju cap rege mahai tu.. jakun teman dibuatnya..

    p/s: anak teman pakei baju cap ayam je.. sarung bantal cap adik teman..tu pun kalu bersarung.. kalu x bolen je ..

    0

    0
  26. haruss says:

    haruslah gucci..gmba 1st mmg mcm riben anya hindmarch..mgkn just kain atau shawl ker..chikhik..

    bju bdak gucci takdela smahal dewasa..hehe.klau dewasa pon die mampu…dak kecik lg la mmpu..rompers mcm ni rasenye dlm ratus2.. btw slamat menjadi org yang baik2 ye leia rose..s

    0

    0
  27. effa says:

    setiap kali aku tgl gmbr baby aku teringat pd arwah babyku zarra..ibu rindu zarra!!!

    0

    0
  28. awie says:

    tan sri yang kaya..anak-anak dan cucu cicit dia yang beruntung

    0

    0
  29. cik pial says:

    Malaslah nk ckp bab kekayaan keturunan Naza ni, sbb 7 keturunan pun duit dia mmg tak abis makan.

    Cuma terkilan sbb projek perumahan diaorg kat Kajang tu menjadi punca Kajang BAJIR KILAT.
    Tak percaya? cuba check dgn JPS Selangor.

    Kok ye pun nak kayakan generasi uols bina projek perumahan ratus2 juta sampai kambus sungai korang kejekan.

    Tolonglah pandang golongan marhaen mcm kami ni…. sekali kena banjir jahanam modal dan harta benda kami. Kau duduk atas kayangan tapi sekali sekala jeling2lah kat bumi ni ya wahai waris waras GENERASI NAZA…

    0

    0
  30. aku_tak_suka_marion_counter says:

    Astro boleh tukar tak pengacara ENews Asia pada orang lain…Sazzy Falak pun ok jugak..she’s hot !!! Aku meluat tengok pompuan ni jadi pengacara..perasan je lebih..cehhh

    0

    0