Written by AbangNara | September 23rd, 2012

Fuh. Memang hampir tergoda Abang Nara dibuatnya melihat gambar Nora Danish di Kosmo Ahad hari ini. Baju warna keemasannya menyerlahkan lagi kecantikan ibu tunggal ini. Abang Nara pasti ramai lelaki di luar sana yang tertawan dengan sisi menggoda Nora Danish kali ini.

nora danish seksi

Mesti ada jejaka yang berkata “Ah, aku rela menjadi kerusi yang diposing oleh Nora Danish itu” setelah melihat gambar di atas. Apa pun jangan lupa untuk menonton filem “Aku Terima Nikahnya” lakonan Nora Danish dan Ady Putra yang akan keluar di pawagam tidak lama lagi. 2 lagi gambar Nora Danish daripada Kosmo Ahad dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: 11 karikatur yang menarik

nora danish

nora danish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

186 responses to (3 GAMBAR)Nora Danish Tampil Menggoda Dalam Kosmo Ahad Hari Ini

  1. maizah says:

    Hot mama

    0

    0
  2. aniz says:

    dah banyak kali wat statment tak nak seksi dah,, but again again again , ish ish

    0

    0
  3. Dayang Bulat says:

    bosan lah.. tak habis2 gambar seksi.. lepas tu g umrah, lepas tu buat lagi. mak malas jah.. yang dah betul2 bertaubat di kata di hina.. yang memang dah dedah2 macam ni di puja puja. fikir2 lah ye.. nora danish, kelas kau jah.. sok anak dah besar tgk mesti dia KAGUM mak dia begini.. sekian..

    0

    0
  4. Abcdef says:

    Alaaa first ke? *terjun lombong*

    0

    0
  5. hantu says:

    1sttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  6. cookies says:

    Lorhh.. bukan cakap tak mo seksi dah ke? Pliss Kak Nora. I heart you. Kihkih..

    0

    0
  7. dodol says:

    xderlah seksi mana pun….

    0

    0
  8. MeLia says:

    Kesian Nora. Dgn bergambar sedemikian telah menjatuhkan maruah dia sebagai seorang wanita dan ibu yg dihormati. Mudah2an Nora berubah jd wanita yg lbh bermaruah.

    0

    0
  9. ganyang stail says:

    Wartawan ni pun satu..sukeeeeer sgt kasik baju seksi2 kat nora danish nih. Tlglah jaga sama maruah dier..awak pun dpt saham kasik bju gitu2 kat dier..

    0

    0
    • sorry says:

      wartawan memang salah,tapi nora betul ke dengan menerima tawarannye? mind your words

      0

      0
      • ohni says:

        Dua2 sama. Dua2 ada akal tapi tak digunakan dengan betul. Agak2 esok kalau Tuhan tarik nikmat..apa depa nak buat?

        0

        0
    • miss oppssss says:

      Saya bekas pelajar journalism…. I heart the course…. BUT sepanjang pengajian 3tahun, TAK PERNAH pulak saya belajar subjek “choosing wardrobe” untuk artis……
      Kami lebih kepada cara2 untuk mendapatkan bahan, interbiu, membuat bahan cerita….
      Setahu saya, setiap company x kira media cetak atau elektronik, pasti akan ada UNIT KHAS untuk menguruskan wardrobe artis…. Kemudian, sesi photoshoot dilakukan antara artis dan jurufoto…. Kemudia barulah sesi interbiu diadakan bersama wartawan…….
      Jadi, tolong minta pikir dulu sebelum taip ikut suka ati…. Saya x marah, tapi nak anda faham sikit……
      Sekian…..

      0

      0
  10. myin says:

    mgkn sebab single jd xde rasa ape bila bergambar..klu dah berpunya mungkn akan sopan skit.

    0

    0
  11. toing says:

    masa muda ler nak tayang semuanya … sok dah tua gayut x merasa lak …

    0

    0
    • pizza says:

      Kalau x sempat tua? Sempat merasa api neraka la jawabnya…

      0

      0
    • Anonymous says:

      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….
      fap fap fap fap….

      0

      0
  12. lol says:

    Tu la,dulu kutuk fasha,heboh sanat puje sanat ngan nora well,siapa makan cili terasa pedasnyaaa!!!
    p/s:nora please la u should take care of urself,muka cute sikit tapi hmm istighfar la bebanyak

    0

    0
  13. sarah_nina says:

    haaaaaih lah nora.. dari aku suka nanti jadi tak suka…hmmmm

    0

    0
    • ngidam lembu nfc says:

      contoh paling senang mcm siti nurhaliza la.. kalau ada prinsip sendiri, org request/ offer baju seksi2 camana pun xkan terima.
      ND boleh je nak pakai baju cantik tu, pastu hang top up la baju atas tu.. lilit bulu kambing hape ke kan… kasi tutup sket. nak seribu daya beb

      0

      0
      • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

        minah jambu pon stuju ngan pendapat kau ni ngidam lembu nfc …kalau dia letak ape2 pon untok cverdi bahagian dada tu kire ok jugak kan ada la klas sikit tol tak…..

        0

        0
  14. nora fasha same je... says:

    fasha mase single dulu ape kurang nye….sejak jd bini ni la kurang cket seksi sbb badan pon dah naik…nora ni plak dah x berlaki dye peduli ape kn… :P

    0

    0
    • Anonymous says:

      Btul tu…. Nora Fasha…Sesiapa jer lah tym single semua ok.. Takkan ade laki pun nk cam nie kan… So ok lah tu dia single…if korang jadi artis pun sama gak kan…dia seksi ke seksa ke bukan susah kan org pun… Peaceee

      0

      0
      • aku lagi tk suka manusia hipokrit yg perasan bagus..... says:

        Manusia2 mmg dasar manusia jg…bila disuruh jaga aurat dn menjauhi dr perkara2 yg tk bagus oleh tuhan tp mulut manusia yg perasan bagus ni semua mesti nk jahat jgkkn…mesti nk mencaci dn menghina lebih2 lg nmpk mnusia2 berpakaian seperti ni mesti nk mengata jgakkn…dasyat betul ah perangai mereka ni semua yg perasan bagus ni semuakn…aku rasa manusia2 yg terikat dgn agama ni semua mulut dn hati lagi jahat dr yg tk terlampau terikat dgn agama sngat nikn…lg perasan bagus lglah mulut tk boleh nk kontrol…yg pnting mereka2 yg seksi ni pn thu ingat tuhan jg tp dgn cara tk menunjuk2…kau2 orng thu ke korang yg perasan bagus ni tk bersalah dr yg seksi ni semua…..biar tuhan yg menilai bukan korang2 yg perasan bagus dn hipokrit dn mulut jahat ni ok….. ingat diri tu dh cukup bagus ke klau mulut sendiri tk tahu jaga…mulut jahat,pedengki,busuk hati sendiri tk nmpak….mengata orng mmg kasikn korang yg perasan bagus ni semua…..dasar kepura2an……..

        0

        0
      • korang hampeh says:

        setuju !! bab seksi bukan main lg tjerit2 sebut hukum Allah. bistu yg korg bkk page nara ni, bukan sbb naluri nk bgosip hal org ?? pastu bila tgk org seksi, jerit lg maki hamun, caci maki, siap letak hukum. sapa korg smpai layak utk mletak hukum d tahap mana dosa nora ? dgn cara ayat teguran korg 2, korg rasa korg dh dpt pahala. agama pn kata, nk mbimbing, biarlah dgn bhemah n x mjatuhkan aib org lain dgn sengaja. kalo nora msk neraka, korg pn sama jgk laa kot sbb menegur dgn kata2 pedas yg memalukan dia. tegurlah dgn baik. mana tau, dgn kata2 sopan bleh mbuka ati dia (atau mungkin mbuka pntu ati dia utk trima korg sbg pasangan dia). sy amat pasti mereka yg lantang bsuara kutuk kt sini tp kalau nora nk jd pasangan dia, korg pn 1000 kali nk. masa 2 dh lupa laa apa yg korg dk maki hamun dia.. phuiiii

        0

        0
  15. suri says:

    kata dh x mau seksi blk umrah..nk antar tahfiz..alahaii

    0

    0
  16. korang yg suka mengata fasha sendat tolong sedar ye yg nora pon sama je sexy tp lagi dasyat seksa dia esok coz lik umra terus gi menyundal kat kelab siap tayang tetek lagi et lis fasha sexy bertempat!!

    0

    0
  17. nona roguy says:

    dah tua dah..kulit pun tak fresh cam dulu lagi dah jatuh.

    0

    0
  18. Ustaz Fathul Bari says:

    Haram! haram!! haram!!!

    0

    0
  19. Iphoneuser says:

    Statement nara-pasti ramai tertawan, adalah sgt low minded, seolah2 memuji, padahal ada otak, tegur la sikit, jgn nak jaga hati retis then tak tegur..moga allah bimbing nora ni ke jln yg benar, ni semua sbb peminat2 xda otak gi like photo2 cm gini lah dia makin syok..

    0

    0
  20. cantik… kulit mulus + baju warna emas mmg sesuai.. tapi seksi sgt lor…

    0

    0
  21. buta seni says:

    masa kontroversi gamba seksi die time pergi umrah tuh, die bg alasan gambar itu di ambil sebelum pergi umarh.so sekarang camne pulak…puiiiiiiiiiii

    0

    0
  22. pavlova peace says:

    aduihh mama hot nie mcm desperado lak posing cam nie.. x suke la tgk gamba yg ala2 seksi cm nie..ce tranform diri lebih ke arah kebaikan cm shila amzah ke..:)) conferm peminat pon sejuk je mate nk nengok.

    0

    0
    • nora danish says:

      i sexy …i punya suke la.. body i mantap tegang gebu.. u hado?

      0

      0
      • Anonymous says:

        x kisah la body u ke hape, tp klu tegang ngan gebu pon bukan sampai biler2….bila dah tua nanti, kerepot gak jdnyer…tp lain lah klu u ade pakai susuk ke, cucuk sane sini ker…botox ker kan? bukan per awak tu artis jagalah skit hati peminat ataupon kaum kerabat org d sekeliling u……aisshhh 2pon nk kena ajo ke??

        0

        0
    • whatever says:

      2 sbb shila da rle nk b’ubah…law b’ubah sbb trpkse ppn phale 2 x dpt der…lbih baik jd dri sndri kn ??

      0

      0
  23. hunny bee says:

    reporter yg bangang suh pakai baju mcm ni. photografi yg suh pose mcm tu. nora pulak p ikut je… haaa.. masing2 xde otak pk. mcm ni la dunia hiburan. x habis2!

    0

    0
  24. ty says:

    aku tak heran gambar ND tu coz berlambak artis mlaysia yg brgambar seksi kat paper or public. Yang aku heran, kenapa tajuk paper tu gune bahase indon? Mandiri>>Berdikari.. Name pun paper malaysia, gunelah bahasa sendiri…Tak payah nak konon2 berpuitis sangatlah! Nanti esok2 kte kena tuduh curi bahasa Indon pulak.

    0

    0
    • markonah binti endut says:

      ntah nye , dahl la indon2 ni dah tuduh kita (malaysian) maling . ish3 .
      pakai bahasa sendiri sudeyyyy …

      0

      0
  25. Anonymous says:

    nanti kena kejar dgn buluh runcing plak…kesian la rakyat kita kat sana…

    0

    0
  26. hot papa says:

    Kalau ikut formula… ‘hot’ di dunia.=hot di akhirat..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Waaahhh sexy nye… I loikeeee…
    Ok lah tu dia tk kacau org pe… Bukan dia amek laki org ke ape kan..
    Dia buat hal sendrik… Tk kacau org pun bukan dia pinjam badan org lain pun..
    Kubur dia..dia jawap arr… Dh dinama kan artis…. Dia cari duit untuk tangung sendri n anak dia… Bukan dia susah kan org…

    P/s: Nora it ok juz b urself…dun care smua nk ckp ape as long u tk kacau rumah tangga org or susah kan org… Jaga diri baik2 :)

    0

    0
  28. poruman says:

    giler.. hot mama ni.

    0

    0
  29. hy says:

    Bagus la nara ko kongsi gambar2 mcm ni..kongsi saham…mmg HOTpun kat sana nanti..ko rasa bagus ke sebarkan gambar mcm ni..lagi ramai org puji lagi banyak saham ko..lepas tu ko dpt duitkan bila org tgk blog ko kan? Bg plak anak bini makan dgn hasil mcm ni mmg bagus sgtlah tu…semoga ko sempat taubat..

    0

    0
  30. Srikandi says:

    Salam. Nora Danish kenape lah awak berpakaian begini? Cubalah berubah kejalan Allah. Awak kelmarin baru balik umrah. Di depan Kaabah awak mintak pengampunan dan berDOA kpd Allah supaya Allah tunjukkan kearah jalan kebaikan dan mungkin awak mintak dipertemukan JODOH yg soleh. Tapi balik dari Umrah tak sampai setengah tahun awak perpakaian begini bagaimana Allah nak perkenankan DOA awak. Tahun depan pegi umrah lagi buat lagi. Awak dedah badan dan pakaian itu da kira berdosa dan haram. Awak dapat cemuhan dari org luar dan peminat awak tak berasa malukah? Tak malu padA Allah kah?Jgn pulak lepas tu kluar kat paper minta maaf. Tak sengaja. Itu hanya lakonan awak. Yg ikhlas dan jujur pada Allah dan semua orang. Awak tu janda dan harus jaga diri. Jangan jadi fitnah orang dan sumpahan orang pada awak. Jaga baik nama dan keluarga. Tidak rugi kalau awak berpakaian yg sopan.. Awak tu orang Islam. Hormatlah pada Islam kita… Ya NORA ….

    0

    0
  31. . says:

    sebab tu laa orang yang pergi umrah ni sesetengah nye tak leh pakai

    0

    0
  32. Booo says:

    Org yg betul2 bertaubat dgn hati yg ikhlas….Akan ader perubahan yg positive in their attitude n kehidupan yg lebih tenang setelah kembali Dari umrah atau haji…dats wat we called umrah atau haji yg makbur…

    0

    0
  33. ninie says:

    semoga allah memberi hidayah kepada semua artis kita dan menyedarkan semua akan kewajipan sebagai muslimah untuk menutup auratnya….allah memandang jijik pada sesiapa yang tidak menutup auratnya.. wallahualam

    0

    0
  34. Pn Nanara says says:

    Alahai abg Nara dah @ hampir tgoda ke??? Jaga2 abg Nara oi! Bini abg Nara ni 3 bulan x balik. Hehe

    0

    0
  35. Lagubestbest says:

    Nora Danish ada ym x? hehe

    0

    0
  36. Anonymous says:

    kesian pulak tgk dia ni..nampak sgt terdesak sbb xhubby tgh happy ngan wife. semoga ibu tunggal ini akan mendapat petunjuk. Amin~

    0

    0
  37. Baby says:

    Lawak aa korang ni… Patut pun nara ignore je komen2 korang terhadap dia. Takleh nak read between the line kerrr…

    0

    0
  38. anon says:

    kesian nye dia……

    0

    0
  39. Cik Mun says:

    Mcm ni la klu g umrah bkn kerelaan hati & x gne duit hasil titik peluh sdiri..agak2nya dia g umrah mmg utk blakon bkn dgn keikhlasan hati sdiri.. Ala..FS tu ngandung2 pn seksi jgk la..xpcaye cbe korg follow twitter beliau..Cth gmbr tbaru mse ikut hubby die kt China & pindah rumah sume pkai baju xde lengan & singlet ketat2..seluar pendek pon ade itu xnmpk seksi ke?? Maybe ND pki bju gold ni nk maintain title Hot Mamma die kot?? Ape2 pon Nd awk mmg patut tolak bju ni sbb mmg nmpk awk terdesak & xbermaruah aje..

    0

    0
  40. Srikandi says:

    Dia BANGGA berpakaian sexy begitu… Utk tontonan org diluar sana. Dosa dan haram. Orang islam : photographer, wartawan, media dan abg nara da dikira bersubahat. Berdosa mengeluarkan gambar org Islam di negeri kita yg berpakaian seksi begitu. Bukan Nora saja artis yg buat seperti Nora pun sama. Wartawan dan media yg bersangkut paut dlm hal artis seksi dan mengeluarkan gambar mereka da kira berdosa. Sbb sudah menjadi cakapan, umpatan dan fitnah orang. Semua yg terlibat tak takut ke?Da keluarkan cerita sensasi ramai artis seksi di media…Ingat, Allah maha melihat da maha mengetahui..Sebaiknya insaf dan buat pada yg baik. Jauhkan dari perkara yg tak mendatang kebaikan. Malah lebih buruk pada artis2 yg sifatnya tidak berubah. Hanya inginkan kepuasan dan pujian atas keseksian mereka…

    0

    0
  41. abang nari says:

    kalo camni gayonyo..p umrah nam kali pon xjd apa2 nihh..!! alahaii..Oh! Retis Mesia..

    0

    0
  42. anak mami says:

    bukan anti ND…TETAPI BILA MELIHAT BELIAU SEMAKIN TAK BERAKAL BILA NAK FOTO SHOOT…TERLALU SEKSI DAN MENUNJUKKAN GHAIRAH DIMUKA…SEDIH SAYA MELIHAT SEBAGAI IBU TUNGGAL SEHARUSNYA ND BIJAK MEMILIH PAKAIAN…LEBIH2 LAGI BELIAU BARU PULANG DARI UMRAH….SEDANGKAN SEKARANG RAMAI YG CUBA MEMPEJATUHKAN UGAMA ISLAM….LAGI HAPPY LAH MEREKA MELIHAT PEREMPUAN YG BERUGAMA ISLAM TIDAK SEPERTI WANITA ISLAM…

    0

    0
  43. sajer says:

    aku rasa dia belum berbiki macam FS..kira ND ok lagi…hee he he

    0

    0
    • Wtf says:

      Kalau dia pakai bikini,ko ingat dis nak upload pic ke bodoh??selalu pegi bali mandi kat sana xkan laaa dia xpakai bikini..-_-

      0

      0
      • sajer says:

        ooo maksud ko si FS tu bodoh la upload gamba dia berbikini..oo aku da lama tau dia mmg bodoh sama cam ko..kah kah kah

        0

        0
  44. unknown says:

    Bukan nak backup nora. Tapi nama pun artis dan memang cara dia macam tu dari dulu. Kalau tak suka jangan tengok lakonan dia paling senang dengar radio IKIM je. Korang yang komen2 ni mulut boleh tahan juga tu pun dah satu dosa. Untung nora danish dapat semua pahala korang. ^__^

    0

    0
  45. Kadir Dolar says:

    “Ah, aku rela menjadi kerusi yang diposing oleh Nora Danish itu” Gedik je tulisan si Nara ni… rasa nak tampau je… puihhh

    0

    0
  46. Koala says:

    mak bapak die tak marah ke?

    0

    0
  47. dot dot says:

    cuba jangan buruk sangka, mungkin ini photoshoot lama. sebelum pg umrah.

    0

    0
  48. Anonymous says:

    argh korang kutuk kutuk semua..
    padahal suka kan?? eleh cakap je la suka…
    WE WANT MORE…OH MAI HOT MOM!!!!!

    fap fap fap fap….

    0

    0
  49. Anonymous says:

    teringat kata seorang ustaz. jika hendak mengenal seorang hamba Allah yg haji atau umrahnya mabrur, hamba tersebut akan berubah menjadi lebih baik tingkah lakunya dan ibadatnya selepas pulang dari mengerjakan ibadat haji atau umrah.

    0

    0
  50. Anonymous says:

    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….
    fap fap fap fap….

    0

    0
  51. berlian says:

    HODOH!! HODOH!! HODOHNYER PEEL………………!!!

    0

    0
  52. yuuu says:

    cantik sgt noraaaa jeles sgtttt dgn kecantikan nora danish tapi knp hati sy xberkenan bila tgk gambar ini? umkkkkk

    0

    0
  53. MKH says:

    ni la salah satu sebab kenapa kes rogol makin berleluasa

    0

    0
    • wtf says:

      MKH dan tukang2 like,
      Ini lah statement paling bodoh!!!! ni ckap kalau org kena rogol padan muka la ya? dan org2 yg like komen ni pon bodoh sama… klau korang punya mak/kakak/adik perempuan/isteri sedara kena rogol baru tau!!! masa tu tolong bgtau mrk tu salah mereka!!

      bodoh! bangang! bahlol!

      0

      0
      • MKH says:

        woi der, ade ke aku ckp padan muke? ko ni bodoh ke ape? aku ckp ni semua punca²/ sebab kenapa kes rogol semakin berleluasa.. sbb tu agama aku, iaitu agama ISLAM, kata kene tutup aurat…tak payah la aku explain knp, sbb aku rasa ko ni bodoh..dah la nama pun wtf..

        0

        0
      • pizza says:

        Nick pun wtf, what do you expect. Pakai mcm pelacur, mmg bagi signal mintak kena rogol la. Bodoh!

        0

        0
  54. hamba Allah says:

    semoga dia kembali ke pangkal jalan…aurat bukan untuk didedahkan wahai wanita sekalian alam…Astargfirullah Al Azim…

    0

    0
  55. Anonymous says:

    jadi jadi la tu. Ingat cantik sgt ker? balik umrah ingat nak berubah. berubah kepala hotak? tak sedar diri. Dulu aku minat kau sekarang pegi mampuslah..

    0

    0
  56. putihkaseh says:

    Dulu saya pun suka n kesian kat dia tapi now bukan lah benci sgt cuma keterlaluan sgt, memang saya akui saya x suka fasha tapi saya akui fasha lebih cantik dari nora ni, buat nora jgn lah aib kan diri sendiri, nanti lama2 bekas mentua beralih arah, tgk fasha sentiasa berada disisi jejai, dulu masa nora ngan jejai pun susah nak tgk picture2 dia ngan jejai ….. buat nora muhasabah diri ya, sian kat anak tu n jaga hubungan nora dgn bekas mentua …….buat fasha semoga tabah menghadapi ari2 mendatang n take care

    0

    0
    • whatever says:

      fasha dlu pn sksi jugak…bikini lg huh lg laa minum kn??? yg dlu gmba2 at pub 2?? nora 2 da mmg cam 2…jejai 2 pn alah bkn ensm pn…biase je…fasha 2 dsprt nk laky org lg mmalukn…kn????

      0

      0
  57. aku says:

    jgn marah kalau lepas nie org cakap..’ dasar janda’…..emm..

    0

    0
  58. oya says:

    dua kali lima, lima kali dua

    0

    0
  59. mixgirl says:

    alaaa…fasha pn seksi jugak mgkin badan dh gemuk sbb mgandung so stop dulu pakai seksi.lg pn fasha nk ambik ati mak mentua muka ketat tue….so dia konon jaga pnampilan supaya mak mentua sayangggggggggggggg….tp kita tggu jer lepas baby kuar fasha tu cam mn k…..psl ND nie aku rasa dia xdelah steruk fasha nk tayang blkang badan yg bkarat tue…

    0

    0
    • Anonymous says:

      nora posing cam sundal ,apa lak kaitan fasha nak beranak?? pergilah jilat kasut nora danish yang kau puja sangat tu.

      0

      0
  60. Anonymous says:

    memang nampak macam terdesak. harap tak terdesak nak kan laki orang. huhuhuuu

    0

    0
  61. miss oppssss says:

    Saya bekas pelajar journalism…. I heart the course…. BUT sepanjang pengajian 3tahun, TAK PERNAH pulak saya belajar subjek “choosing wardrobe” untuk artis……

    Kami lebih kepada cara2 untuk mendapatkan bahan, interbiu, membuat bahan cerita….

    Setahu saya, setiap company x kira media cetak atau elektronik, pasti akan ada UNIT KHAS untuk menguruskan wardrobe artis…. Kemudian, sesi photoshoot dilakukan antara artis dan jurufoto…. Kemudia barulah sesi interbiu diadakan bersama wartawan…….

    Jadi, tolong minta pikir dulu sebelum taip ikut suka ati…. Saya x marah, tapi nak anda faham sikit……

    Sekian…..

    0

    0
  62. Anonymous says:

    kata xmo sepsi dh..T__T

    0

    0
  63. miss oppssss says:

    Reporter hanya interbiu dan tulis cerita…. Selalu urus pakaian adalah UNIT WARBDROBE…….

    sila survey dulu sebelum ckp org bangang sbb kebangangan biasa akan tuju balik ke muka sendiri….

    sekian

    0

    0
  64. Diri Ini says:

    baik lg fasha sbb xhipokrit…nie tunjuk baik tp sebenarnye hampeh…

    0

    0
  65. Stalista says:

    mentang2lah lepas bulan posa smua nak terbukak….posing nak lepas GIAN ker ape…haih….kAT ASIA MALAYSIA NIH berlambak body CUN mcm ko CIK NORA OIIIIII ANTARA TUNJUK NGAN X TUNJUK JER!!!!!!

    0

    0
    • whatever says:

      die je ker artis lain pn ad gak ko nmpak kn??? 2 ko nk ckp ap plak ???? x nk ke ngate die plak??? ko ngate laa semue rg 2..puas gamak nyer atei ko 2 erk???????????

      0

      0
  66. sandrianasiska says:

    I love her looks fan of hers but i dun admire the way she carries herself esp when she had done .umrah..cantik seksi tapi kenapa mempermainkan agama hmmm bila ditimpa kesusahan kesedihan ingat Allah bila dah ok umrah ke mana dedah sana dedahsini aurat semua labuh. Kesihan story dia ni..sedih. rupa cantik akal cetek ta takut kemurkaan Allah swt.

    0

    0
  67. borneo mr says:

    kita doakan dia brubah k………………….luv nd

    0

    0
  68. saya ok jer! says:

    JANDA NI DAH MACAM DESPERATE PLAK AKU TENGOK…

    0

    0
  69. hantu susu says:

    ape la abg nara ni..dari jadi kerusi baik ko ckp..ah baik nyer klu aku jadi baju yg ND pakai..klu nk best ag jd “baju” yg dalam baju tu…ekekeke…jgn mareeee

    0

    0
  70. jamu mak dara says:

    kita berhak menentukan Dosa dan pahala.klu beginilah cara pemaikannya si tuan badan…x peliklahhh next time nora diduga kontroversi yg lebey panas kerana Nora berani tampil berpakaian berkemban sebegini dlm Paper kosmo plak tuh…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      korang semua pakai tudung x….law x pakai sendiri mau ingat lah….hahahahalang alang bukak aurat baek bukak abissss

      0

      0
  71. Anonymous says:

    baguslah nora teruskan usaha anda, semua kecantikkan n kelebihan tuhan pinjamkan je. kalau dh bangga sangat nak tunjuk2 kat semua orang, pikir lah sendiri, dh jadi mak pun x tau malu. awak tu dh cukup sempurna,so berserdehana pun dh cukup anggun, tidak perlu nak menunjuk2 dekat org lain dengan cara berpakaian begitu. jakunnnnsssssss sey!!!!!

    0

    0
  72. cermin diri says:

    Bak pepatah berkata Terbakar hati sapa yang tahu, terbakar BODY baru ko tau….

    0

    0
  73. sha says:

    Gersang gila….mamalukan kaum janda saja…

    0

    0
  74. kaudanaku says:

    apa bezanya gambar sekarang dgn gambar terdahulu yg hangat diperkatakan..
    klu ditilik2 muka ND ni.. tak la cun sgt.. iras2 myanmar je pun.. tak lah setinggi catwalk model .. tak de apa yg nak dibaggakan sgt pun.. so, tak payah ler nak menunjuk2… org lain bersepah lagi cantik….

    0

    0
  75. lili2 says:

    meroyan ke hapa dia ni…

    0

    0
  76. JustPassingBy says:

    Nora Danish just clarified in her twitter that the picture is way before she goes umrah. Alhamdullilah Nora Danish dapat banyak pahala pasal ramai betol orang kutuk, caci maki dia kat sini. Nora just continue to be happy with ur family & be the best mom for rayqal. Much love ;)

    0

    0
  77. fasha bini jejai says:

    nora u ni g mekah balik cenggini jgk .. memalukn islam

    0

    0
    • whatever says:

      eh die bkn blik umrah ker????? lgpn ak rase org yg btul2 g haji x smstinyer ttup lintuk kn???? haha ap laa korg nie…ad gak ak tgk yg terbkk…ko pn bleh pkir kot…nie laa die org kte bb mngate bkn main mcm bgs sgt ciaannn…look yourself b4 talk someone ^-^

      0

      0
  78. bunabuni says:

    dah macam pompuan murahan dah aku tengok..

    0

    0
  79. sukatidia says:

    apa harga ko di sisi Tuhan? berani2 nak letak harga orang… dah cermin dosa pahala ko?

    0

    0
  80. […] Susulan tampil seksi di dalam Kosmo Ahad baru-baru ini, Nora Danish hari ini memberitahuHarian Metro yang dia menerima dan menghormati setiap teguran yang diberikan terhadap dirinya. Bagi Nora, itu tanda dirinya disayangi oleh peminat-peminat di luar sana. […]

    0

    0
  81. insan biasa says:

    Drp kita dok kutuk si ND ni..kan lbh baik kita doakn smoga satu hari nnt adala lelaki yg sudi jd suami dia dan membimbing dia ke jln yg diredhai Allah…

    0

    0
  82. Sataman says:

    Xpayah la nk ngutuk org dosa ke pahala ke! yg mngutuk tu kompem ke nama dh tercatat di pintu syurga?….nk tegur biar berhemah! Nabi tegur umat pun xde nk ngutuk2;)

    0

    0
  83. […] tampil seksi di dalam Kosmo Ahad baru-baru ini, Nora Danish hari ini memberitahu Harian Metro yang dia menerima dan menghormati setiap teguran […]

    0

    0
  84. Jangan terlalu comfident mengomen org.enta2 yg mengomen 2 lagi la teruk,,renung2 kan la. says:

    jangan terlalu confident bila mengomen org.enta2 perangai org yg mengomen 2 lagi teruk.

    0

    0
  85. jalok says:

    kesiannya….
    Astafirullah’halazim….
    Nauzubillah……
    Ya Allah Ya Tuhanku…. Ampunilah dosa dia….janganlah Kau hanyutkan dia dengan dunia
    glamournya…..!!!! Sedarkanlah dia…..Percukupkanlah baginya…. Ya Rahman… Ya Rahim…Ya Ilahi…. Ya Rabbal’Alamin…

    0

    0
  86. mael says:

    Nikah je ngn aku…aku bg hilang gersang tu. Nk burung la ni….

    0

    0
  87. mael says:

    Batang pelir aku mantap beb..I love u nora danish…

    0

    0
  88. whatever says:

    lantak die laa nk wat ape pn…korg nie sbok sgt knpe..ke korg yg grsang tgk die…die mmg cam 2…korg 2 elok sgt ke prgai?? nk ngate org pn tgk dr sndri lu…okeh…die nk pkai ape pn x penah mntak duit korag kn…so….hahaha think b4 talk ^-^

    0

    0
  89. fuck brahim says:

    what the fuck??
    she try to show vagina?
    oh yesss….

    0

    0