Written by Bella | January 6th, 2016

Empat tahun menantikan kehadiran cahaya mata, pasangan Ashraf Muslim dan isteri pertamanya Noor Dayana akhirnya dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Anas Ashraf sekitar bulan Disember tahun lepas.

Baru-baru ini, satu majlis tahnik telah diadakan bersempena kelahiran Anas yang diadakan di kediaman bapa Dayana, Haji Lokman yang terletak di Sg Pusu Gombak.

Majlis tersebut dimulakan dengan bacaan Tahlil dan selawat sebelum acara tahnik.

Berikut beberapa lagi foto yang dikongsikan oleh Haji Lokman sendiri di akaun Instagramnya semasa majlis tahnik berlangsung.

22 responses to (3 FOTO) Majlis Tahnik Anak Ashraf Muslim Dan Noor Dayana

  1. Anonymous says:

    cute

    0

    0
  2. incikmukaijau says:

    sentap ke?

    0

    0
  3. Rose bud says:

    Dayana pun tak sebok2 nak bergambar. Kalau Kina senua nak sedondon.
    Tengok Asap pun pakai kemeja. Aku rasa 1st wife humble ajer kalau
    2nd semua nak menunjok. Asap kau malu sendiri dengan bapak mentua kau
    Kan? Padan muka apa kau ingat anak aku tak boleh mengandongkan..

    Sendiri tertundok malu ….asap asap

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ayat ko ni macam bajet bagus kan. Yang ko sibuk nak bandingkan kenapa?
      Ko x de life sendiri ke? Aku rasa setiap individu ada karekter masing2. tak payah
      la ko sibuk2 nak buat perbandingan yg tak mendatangkan manfaat pada diri ko
      pun. Buang banyak sikit PHD ko boleh tak? Diaorg suami isteri x de apa2. Ko
      orang luar plak yg terlajak sibuk.

      0

      0
    • akusukadia says:

      aku tak paham la..
      kenapa smua nak membezakan anak sakinah ngan anak dayana dapat layanan media ke tak…cer korang fikir..life dayana tu low profile. down to earth,dia doctor bz ngan life dia..takda masa nak layan hiburan2 ni..masa before dia kawen pun mana ada nak buat conference bagai…
      cer tgok sakinah plak..dia kan penah keje ngan produksi..ada background ngan media massa..dah terbiasa ngan life public figure ni…mesti la akan nampak anak2 sakinah tu terlebih2 kat media massa compare ngan anak dayana..
      fikir +ve aje…mungkin dayana sendiri request taknak anak dia terdedah ngan hiburan ke…korang tau ke???*just my opinion je laaaa

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Eh Dayana boleh mengandung kah Ashraf? dulu kau cakap, sudah berubat cara moden dan tradisional (hujung mei 2013) awal Julai 2013 kau dan sakinah ke siam kawin…. sungguh berahi mu kepada sakinah tidak tertahan. belum sampai 2 tahun kawin dgn dayana sudah cari ubat mau anak…… nah baru 3 tahun dgn dayana ada anak pula dayana kan serap…. berahi2 orang alim…. memang tidak dapat dibendung

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dah yg betina gatal tu tergedik-gedik tak sabar nak mengangkang….tak kira laki orang….yang jantan pun apa lagi kan…nyam nyam jela….kucing mna bleh tgok ikan dok posing depan mata…hihi

      0

      0
  5. Anonymous says:

    patutlah ashraf tidak upload gambar anas bertahnik bukan oleh Habib Ali….. anak dengan sakinah dengan bangga dan riak nya di upload gambar. kesian asrap ini bias dengan anak2….. kecewa betul dia dayana ada anak ya serap…. semoga anas dan ummi nya dilindungi Allah dari dunia hingga akhirat. tengok anas di IG dan FB atuknya sebelah ibu…. siapa tidak sayang cucu…. biar pun bapanya tidak sayang tapi pakcik dan atuknya ada…. orang ramai pun tidak putus2 mendoakan kamu berdua

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mana ko tau dia tak syg anak dia..ko ni..

      0

      0
      • Ayu says:

        kalau dia sayang anak tentu layanan dalam media tidak pilih kasih…… kalau sayang isteri pertama tentu tiada isteri ke dua baru setahun lebih kawin sudah ke siam. atau orang alim menang begitu layanan terhadap keluarga mesti pilih kasih

        0

        0
    • bib says:

      ko tahu tak, yang tahnik Anas ni Dr Habeeb Rahman, pakar hadis dan tafsir, mengajar di UIA. Apa yang biasnya.

      0

      0
  6. Anonymous says:

    Gatal pulak burit ni

    0

    0
  7. KakUbatKurus says:

    ***semoga Anas jadi anak yg soleh & berbakti pada bondanya***-jom turunkan berat badan dgn green aard garcinia uolls, now promo dari rm90-rm78 + free 2016 planner. tgk fb akak ye fenomena kurus by greenaard, insta greenaardmysticalbyfazura atau wassap 0142332635, muah sayam2 sumerr

    0

    0
  8. Anonymous says:

    patutlah serap tidak upload dalam ig dan fb nya… anas tahnik dirumah bukan tempat gah dan bukan oleh ustaz seleberiti…. dia malu mau pamerkan cara anas bertahnik….. bukan macam anaknya dgn sakinah megah dan bangga di tahnik di masjid yang gah dan oleh ustaz habib ali……. serap2 tak sangka kau ni tidak adil rupanya… biarpun anas lahir dari isteri bukan dicintai tapi berlaku adil lah terhadap anak2…..

    0

    0
  9. NANA says:

    BODOH BETUL YG MENGOMEN NEGATIF NI.. CUBALAH FIKIR POSITIF SIKIT.. ORANG TU TAK APA2 KITA YG LEBIH2.. KALO DAYANA YG ‘RAMPAS’ DARI SAKINAH (LUPA PLAK NAMA WIFE 2 DIA) TENTU ORG AKAN CAKAP SAKINAH LAGI LAWA DARI DAYANA.. APA2 PUN AKU PUN 2 KALI BODOH.. HEHEHE..

    0

    0
  10. Kinot says:

    Macam malu je nak tayang Anas. Hahaha. Serappp serappp. Sakinah marah kot atau jeles netizen puji2 Anas nanti kua kua kua.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nk jaga hati sakinah le tu….isteri yg dicintai la kan….msa kawen n sakinah beranak sarah dlu tayang seluruh alam sbb dia xpenah trfikir unt jaga hati n perasaan dayana krn itu bukan isteri yg dicintai

      0

      0