Written by Bella | December 11th, 2015

Tya Adnan iaitu isteri kepada Shukri Yahaya boleh dikatakan agak popular di media sosial. Baru-baru ini beliau sering memuat naik foto mengenakan hijab dan ia mencetuskan persoalan apakah beliau sudah berhijab sepenuhnya?

Tidak memberikan sebarang komen mengenai hal berkenaan, perkara itu bagaimanapun menerima sambutan yang agak baik daripada peminat serta pengikutnya di Instagram yang menyokong beliau untuk menutup aurat.

Malah ada yang memuji bahawa Tya tampak lebih cantik dan manis ketika berhijab.

Kita doakan sahaja agar pintu hati Tya terbuka untuk menutup aurat. Apa yang penting biarlah beliau membuat keputusan tersebut dengan hati yang ikhlas tanpa paksaan orang lain. InshaAllah.

Sumber Berita: Instagram Tya Adnan

13 responses to (3 FOTO) Isteri Shukri Yahaya Kini Sudah Berhijab Sepenuhnya?

  1. UMNO sedang nazak says:

    Nice..anyway…. dlm ucapan tu, Presiden UMNO hanya bercakap untuk kepentingan dirinya ( jawatan ) dan tidak langsung menyentuh berkaitan perjuangan untuk agama, bangsa dan negara. sudah lah begitu, terjerit-jerit macam orang kena polong…. itukah yg dipelupori oleh Islam UMNO? hahaha….tak heranlah Menteri-Menteri UMNO berlagak samseng ….K bai.

    0

    0
    • Anonymous says:

      0

      0
    • Anon 2.0 says:

      La dia ni bukan artis pun.. Nape update cite dia..

      0

      0
    • Akak Peah Kurlass says:

      Bab terjerit – jerit macam orang kena polong tue akak setuju dik..akak yang nengok kat tibi nie pun rasa macam kena masuk hantu..

      0

      0
      • makcik sg. derhaka says:

        betul juga. xde ke consultant dari america nk ajar public speaking, buat ucapan yg berkesan sbb secara umumnya tak ada impak walaupun mnjerit2. why la. maaf ni komen ikhlas.

        0

        0
        • Anonymous says:

          UMNO jerit2 kt PTTC….Ringgit jatuh juga.,,,rakyat makin susah jugak…tambang, harga barang, kos hidup naik jugak.

          0

          0
        • semah says:

          cer try tengok PM singapore berucap… he is chinese tp berucap dalam BM yg agak perfect dgn semangat kenegaraan dgn bangga… lebih teruja tengok dia berucap dr PM kita berucap….

          0

          0
  2. Kata che tatau.... says:

    Perintah Allah…Alhamdulilah..
    Selepas 1 penghijraan ke 1 penghijraan…
    Hijab ikut Sunnah..itu yg sangat terbaik…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    nmpk gak cantik bila brtudung…x de le nmpk tulang selangka dia…dengo cite maria farida pn dh bertudung..btl ke?

    0

    0
  4. Anonymous says:

    siapa ni…relevan ke?

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    makin cantik….semoga berkekalan hendaknyer

    0

    0
  6. siti says:

    Ni la manusia lidah paling byk cabang yang pernah aku jumpa…Hak tuih, cakap x serupa bikin!

    0

    0