Written by AbangNara | May 28th, 2015

Pada 24 Mei yang lalu, bekas pelajar Akademi Fantasia musim pertama iaitu Azza telah pun selamat bergelar isteri kepada Ehsan. Majlis pernikahan telah pun berlangsung di Roof Garden Hotel, Bukit Jelutong, Shah Alam. Azza atau nama penuhnya Azariah Suaymi kelihatan cantik berseri-seri di hari bahagianya. Kedua-duanya sama cantik dan sama padan.

gambar kahwin azza af1

Tahniah diucapkan kepada Azza dan Ehsan atas perkahwinan ini. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar PeveyHack Photography.

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

gambar kahwin azza af1

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to (29 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Azza AF1 & Ehsan Oleh PeveyHack Photography

  1. Anonymous says:

    Dia tua ka atau mekap?

    0

    0
  2. Shhh says:

    Wahai abg nara tolong lah tapis setiap komen2 kat sini..dh mcm2 komen yg tak sanggup sy baca..Wardina Safiyah baru tegur pasal blog ni dlm fb dia (pasal isu rotan)..komen2 tak kiralah post apa pa pun..semakin sakit mata baca komen2 kat sini …dan da yg semakin biadap..rezeki Allah pun dipertikaikan..artis pun manusia biasa..nk ckp atau tegur tak perlu kuarkan kata2 kesat ke…lepas tu cakap plak pasal benda2 lucah..tak da kena mengena dgn pa yang dipost dalam blog ni…kita bukan lah alim mana..tpi setiap apa yang dipost tu akan jadi perbalahan sesama sendiri…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau wardina tu…abaikan jer komen dia.
      attenton seeker, mulut cakap tanpa akal.
      lindah terlalu petah tanpa fakta…jgn lupa kes dia aniaya ustaz don.

      0

      0
      • anon says:

        ye ke aniaya? dah dengar ceramah ustazdon? sedap pulak jari kamu mengata menuduh. Tuhan bg mulut, kaki tangan..jari menaip ada sebab. Kang merangkak cari wardina ktpdg masyhar

        0

        0
        • Anonymous says:

          Betul la dia ckp,yg wardina tu memalukan ustaz don x salah ke?klu betul ada yg salah berjumpa trs dgn ustaz Don x perlu nak aibkan org sampai mcm tu,dia dl pun pki mcm x cukup kain xde pula org nk buka aib dia bl dia dah berubah,wardina ni nak menunjukan dia btl tu yg konon lantang bersuara tp sbnrnya kbh nak menunjuk konon2 dia henst dlm aerba serbi..

          0

          0
        • fikir2 says:

          wardina tidak kaji dulu isi ceramah ustad don dan kata ustd don silap bgi fkta…tpi tdk jumpa ustd don atau prgi dkt cramah tuu…dia ckp brdsrkan apa yg dia thu sblm mrujuk org yg lbih afdal…
          dia tidak lah aniaya, tapi tlh mndtgkan malu dn ketidakbaikan untk ustd don…tpi syukurlah, kes tu dah selesai….

          0

          0
  3. Anonymous says:

    yer la kot dah tua.. tu nmpak tak rambut beruban..

    0

    0
  4. ayam kepsi says:

    muka suami dia masa dalam kete tu muka faizdickie sket.. hehe

    0

    0
  5. me says:

    she’s look very beautiful..happy for her..

    0

    0
  6. Poms says:

    Perfect pictures and perfect moments captured! Gambar cantik,pengantinnya pun cantik

    0

    0
  7. lily says:

    azza – ehsan.
    terkompius azza elite – ehsan (exhusb)

    neway congrats.

    0

    0
  8. taik lalat says:

    azza ni mmg cantik … kulitnya bersih .. org nya baik x sombong …

    0

    0
  9. Anonymous says:

    konsep bunga bungaaan tu cam pernah kulihat …dimn ya :((((((

    0

    0
  10. mata aku cantik says:

    sblm nk pose tu betulkan la bulu mata palesu tu.. nmpk sgt guna gam kanji.. hahaaaa

    0

    0
    • bahasa ku cantik says:

      sblm nk comment tu betulkan la jari PALSU tu.. nmpk sgt guna jari pengkau.. hahaaaa

      0

      0
  11. sssss says:

    mata dia cantik

    0

    0
  12. ubi says:

    setiap kali ada gambar retis kawen, aku akan tgk perut dulu…kot2 ada kejadian yg tidak disangka sangka 5 -6-7 bulan lg

    0

    0
  13. faizah says:

    Eloklah kawen… artis sendu nyanyi x sedap blakon pun kayu… sambar anak dato’ pasni lepak rumah belek kuku.

    0

    0
  14. sara says:

    make up fail…..amek mak andam mane ni? huhuu seriously muka nampak tua

    0

    0
  15. ikhlas says:

    cantik jeee

    0

    0
  16. lilo says:

    Kalau bertudung masa bernikah kan lebih elok…. dengan rambut karatnya….. : ((((

    0

    0