Written by AbangNara | August 24th, 2012

Sebentar tadi Abang Nara menerima sepucuk email daripada seorang pembaca yang berkongsikan gambar terbaru Rita Rudaini dan anak-anaknya. Menurut si pengirim, gambar ini diambil ketika Rita mengadakan rumah terbuka di kampung halamannya, Kedah. Untunglah penduduk kampung Rita dapat berjumpa dengannya secara face to face.

rita rumah terbuka

Lagi 28 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Pergh.. Seram plak tengok cara kanak-kanak China ini dilatih.

rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka
rita rumah terbuka

Baca Yang Ini Pulak:-

110 responses to (29 GAMBAR)Rita Rudaini Dan Anak-Anak Di Hari Raya

  1. ALICE says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 42
  2. Rapunzel says:

    Comelnya anak-anak rita…mcm mak dia juga…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 3
    • Beliau arjuna says:

      Anak dia tido sambil pegang sudip masak kn?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 0
      • wani ganu says:

        Yup.arjuna suka main sudip ni…smpai tido pun,xbgi amik sudip 2…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  3. ALICE says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 20
  4. nana says:

    comel nyer rita pakai bju skolah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 2
  5. kekasihku hantu says:

    comel rita rudaini dan anak2..
    rambut keteng2 gitu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  6. Baby Jane says:

    cantiknya rita mcm anak dara je..kalah jue aziz n ayu raudhah :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 115 Thumb down 0
    • entah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 85
      • jiko says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 54
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        muka dulu ngan muka sekarang or muka taon2 yg akan datang tkan sama ngan muka sekarang ni ! kau bodoh ke pe !! tkan muka sentiasa samaaaaaaaa aje ! macm muka nasha aziz muka dia dulu n muka dia sekarang kn lain ……ape ! semua tu fake ke ! caaaakap macm behelullllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 6
      • memang betul says:

        muka rita masa toll gate girl lagi lain dari sekarang.memang rupa manusia berubah tapi muka rita ni nampak lain sikit , terutama selepas krisis rumahtangga nya. this is fact, ok.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
    • kenapalah nak kaitkan dgn ayu says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 29
      • ikan says:

        jue aziz..not bad la..
        ayu raudah tu…klu masok umor 30 ka,70ka ,100 ka…memmang tetap tk cantik,sebab tebai ngan make up ja..sama la ngan kak dia tu…evertime make up,cuma la jgn pi over sangar make up,surely cantik sikit jer..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  7. Kita hanya manusia biasa... says:

    Seronokkan tengok gambar rita dengan anak2nya walaupun tanpa papa mereka disisi..mereka tetap bergembira bersama mamanya yang menjalankan tanggungjawabnya sebagai mama dan papa berseorangan.. teman2 pun sentiasa ada disisi dikala rita dihimpit pelbagai dugaan rumahtangga..jadi rita taklah terasa keseorangan sangat..hidup mesti diteruskan..kan rita..rita pun tahu akan datang akan ada insan yang bergelar lelaki untuk dijadikan suami dan papa kepada anak2nya yang sepuluh kali lebih baik dan matang dari sebelum2 ni..semoga rita tabah,kuat dan cekal untuk menjalani hidup yang penuh pancaroba ini bersama anak2nya..amin… ya….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 115 Thumb down 4
  8. miss syawal says:

    comella rita berbaju skolah… blakon cite pe tu yer..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
    • Wani ganu says:

      Filem pengapit..tahun depan dijangka tayang…pelakon,farid kamil,nadiya nissa,rita,zain hamid,anne ngasri…azhar sulaiman pun ade…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  9. ciknun says:

    salam abg nara.nk betulkan sikit. .open hse tu kt kg hlmn dia kt PERLIS. Bukan kedah ok.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 2
    • shada says:

      ha’ah PERLIS hokey..dkt Utan Aji..yg kata muka RITA fake tu..muka dia dr dulu mmg mcm skrg okey..dulu2 pun i slalu tgk muka dia TANPA MEKAP..siap pkai bedak sejuk je masa g rumah dia..maintain cun okey…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 0
      • farhan says:

        betul..betul..prnh jumpa dia kat KL, dkt dgn area umah dia, pegi kedai bawak anak2, mekap tipis aje, cantik muka dia..cantik semulajadi..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 2
      • hy menumpang says:

        saya pnh jmp dia kat alor setar dulu….mmg dia cantik semulajadi..takde botox2 lah..kalu nak botox tu tgk umi Aida & zahida rafiq tu….

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  10. wani ganu says:

    Cantik n slim sangat rita…anak2 pun sangat cute n hensem terutama arjuna…mmg bodohlah edil,isteri camane lg dia nak cari…
    Abg nara,kampung rita bukan kat kedah tapi utan aji,perlis…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 2
  11. red says:

    cantik sangat Rita Rudaini ni..muka lembut je…and xdelah over sgt gayanya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 3
  12. Sshh says:

    cantik rita pakai baju sekolah..cam ank dara jer..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  13. syikin says:

    cantik nye rita..natural beauty gitu..hero2 pn hensem..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
  14. lisha says:

    ayu & lembut je rita..stail & mekap pun sederhana je..tak la mcm sorang lg tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 2
  15. abba abba says:

    rita orang perlis la abang nara oii..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  16. jdk says:

    syok tgk rita pakai simple ja, peramah lagi. aku ni jiran ayu raudhah kt aloqstaq ni pun tak dijemput. jiran terdekat tu! bdk2 muda xpa lagi. ni org tua, terasa la jiran buat kenduri apa pun xpanggil.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
  17. haniz says:

    muka anak dia yang rambut keting2 tu sebijik macam aidil=)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        maksud minah jambu anak lelaki kalau sama ngan muka bapak ye

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • freakk says:

        err..raje minah jambu..boleh mention x surah or hadis sahih mane yg menerangkan supaya berbuat begitu??
        ke kitab sivaraja yg awak bace ni?~oppsss

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Nur Kasih says:

        Maaf bertanya
        lelaki yang bertindik boleh jadi wali ke kpd anak perempuannya yg nak bernikah?
        Rasanya rupa seiras antara bapa dan anak adalah kejadian Allah, Dia lebih mengetahui atas setiap kejadian ciptaannya.
        Takperlulah nak tindik2 telinga kot

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  18. haniz says:

    anak rita yang rambut keting2 tu sebijik muka mcm aidil=)

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  19. Adieq says:

    emmm Selamat Hari Raya kak Rita n anak2..semoga tabah ye..kak Rita jaga anak2 elok2 ye..itulah kekuatan seorang ibu..suka sgt tgk kak Rita..cantik n manis..kecantikan semulajadi..xperlu mekap tebal2..cyg kak Rita..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  20. aimi says:

    pic no5..perut ct ker tu??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  21. Aniss says:

    Cantiknya rita :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  22. duri semalu says:

    tetiba jadi suka plak kt rita…comel sgt!be tough rita!no men no cry!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  23. gonjang says:

    mudah2an rita jd wanita dan ibu yang terbaik dunia dan akhirat. Jangan samakan lakonan dgn realiti kehidupan. Terima la dgn penuh reda andai kawin tidak direstui keluarga.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  24. nana says:

    amboiii Arjuna lepas erra, siti!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Wani ganu says:

      dh namapun arjuna…mstilah jadi sang arjuna…
      Rita ckp arjuna ni mesra alam,xkisah kene dukung ngn sapepun…abg dia,ryan moody skit…setia ngn rita je…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  25. hulohup says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 75
    • rose says:

      yg kau marah sgt dgn dia nih kenapa?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
      • anti orang jeles says:

        kat mana fakenya aku tak nampak pun..orang yang dengki memang selalu berhalusinasi

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 5
    • nz says:

      nie mesti kaki dengki nie, ko mesti ayu rodoh kot huluhup nie..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 4
      • bunga raya says:

        hulohup, alahai sian ko.penat ko kata rita,dia ok cam gitu jugak.peminat pun makin ramai.sedara,peminat,rakan2 temasuk geng2 artis betambah sayang.ko ngan angkatzn ko?sendiri mau ingat laa…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
      • takbaikburuksangka says:

        tak der bukti, tak nampak dengan mata kepala sendiri jgn cakap org tue suntik lah aper bagai… dosa memfitnah lebih teruk dari zina.. kat sekolah dulu cikgu tak ajar ker? kesian…… tambah dosa buta buta jeks mngata org tak der bukti.. hiihi.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    • dagu runcing says:

      anak dia arjuna pun dagu runcing… so ? dah tentu arjuna tue ikut muka mak dia.. klu anak dah dagu runcing mestilah mak dia pun dagu runcing,.. aper dah bodoh bin sengal sgt… ke ko nak ckp rita pi suntik sekali dagu anak dia… hahahhaaa………

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
    • MinatNeelofa says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 40
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

        sape yg dengki ngan ayu ? tolong sikit eh ! ayu tu memang busok hati sanggop dia ngan laki dia bawak lari si aidil lari dari rumah ! sampai bila2 pn orang akan ingat ngan prangai dia yg sakit hati ngan rita n sanggop kenal kn aidil ngan si jue lentek tu huh ! jangan nk memandai cakap orang busok hati ngan ayu ! walau pn ayu dh bertudong untok cover balek kesilapan dia teeeeeeeetapi orang maseh ingat dengan prangai burok hodoh dia tu huh !!! jangan nk action baik lah !!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau minat nelopa tu kau nye pasal lah !! minah jambu pn minat ngan nelopa pasal dia jambu tapi jangan cakap orang dengki ngan ayu ! ayu tu bukan nye jambu sangat !!!! sekarang dia dh bertudong lagiiii lah tk jambu !!!

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  26. Safi says:

    Correction…. kg rita bukan kat Kedah k tapi kat Utan Aji Perlis, lain kali make sure fakta tu betul.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  27. kihkih says:

    Cantik la Rita ni. Macam Karisma Kapoor.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  28. abcdefg says:

    have to admit… she is BEAUTIFUL

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  29. nini is back says:

    paling suka tengok Rita kecantikan semula jadi…tak perlu bulu mata palsu 3 bakul…..paling suka tgk dia berlakon cerita Raffelsia dulu ………tak make up pun kalau ada pun bedak tipis je….sgt natural…….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  30. ika says:

    comel la anak rita ni…tmbh2 yg no.2…rita pon maintain cantik tu

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  31. Reena says:

    Comelnya dia pakai uniform! Seriously Rita ni memang cantik. Body pun solid..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      memang betol rita tu sebenar nye cantek jambu minah jambu suka kalau suasana hari raya kt kampong meriah kn….dapat main bunya api kacau2 dodol terserlah best nye kan…gambar rita yg pakai baju sekolah tu betol2 cantek memang rita macm minah student….anak2 rita pn comel2..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  32. cikgi says:

    bagi rita, anak2 dia ni la kekuatan dia… itu sebab kalau kita tengok hati dia macam dah x kisah pasal suami dan keluarga mentua dia sebab dia dah ada segala2nya… iaitu anak2 dia…

    mungkin ada yg kata… rita ni happy je padahal rumahtangga bergolak… tapi pada saya, rita sebenarnya mementingkan perasaan anak2 dia…. dia wujudkan suasana gembira, ceria supaya anak2 tak terkesan dengan konflik hidup dia suami isteri…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ? says:

      laki mana ada pikir pasal anak2 ape2 pn bini jugak yg pikir pasal anak2 pakaian makan minom susu kasot mainan dn ape2 lagi lah ! semua tu terletak di tangan bini untok pikol tanggong jawab tu semua ! laki ape yg dia buat ? anak bini makan tk makan dia mana ada kesah ape2 pn dia buat bodoh jeeeeee bulan2 kasi duit ribu2 tkpe lah jugak huh !!! ni kalau setakat kasi Rm300 yeh elehhhhhh taik gigi jeeeeeeeee..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  33. nyah dangdut says:

    i love u rita muahhhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  34. she-R says:

    gambar rita rudaini dan anak2 berhari raya ke? sure smua tu? yg gambar pakaian bju skolah pun sebat laa jadi gambar hari raya yaa.. ermm

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  35. abil says:

    love u too rita…super mama.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  36. iman says:

    ibu yang hebat. rita betul2 nampak sgt kuat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  37. Weschairs says:

    Semoga beroleh kegembiraan nanti…Selamat Hari Raya..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      rita dh gembira sekarang tkde ape yg rita nk pikir kn cuma rita tunggu si laki dia ni nk cerai ke tknk itu aje yg rita tinggu selama ini ye…..sekian terima khaseh…thank u…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. yatie says:

    slmat hari raya kak rita.. smoga sabar menempuh hri2 mendatang.. kite xtahu hati kak rita mcm mne.. perasaan seorang isteri beraya tanpa suami di sisi..mmg sedih cme kak rita xnk tunjuk kesedihan dpn anak2.. adore w/ ketabahan kak rita…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  39. agak cantik ngasriah ngasri di situ…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

      Anne memang cantek n cute tu pasal alif aziz suka dengan keayuan dn kebaikan anne tol tk …semoga bertemu jodoh anne n alif…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  40. Yang tahu cerita says:

    Sebenarnya Jue Aziz tak ada kena mengena langsung dgn Aidil. Apalah ke bangang nya wartawan hiburan kat Malaysia ni. termasuklah dengan org yang percaya pasal gossip Aidil dan Jue Aziz. Hanya mereka yang rapat je tau cerita. Yang tukang buat gossip ni dan sebarkan gossip ni iaitu wartawan. tanggunglah dosa melaga-lagakan orang dan mengeruhkan lagi situasi yang dihadapi oleh Rita dan Aidil.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
    • jujube says:

      rilek….masa akan tentukan segala….wartawan memang selalu propa…artis pun banyak yang hipokrit…tunggu jelah
      nanti jangan terkejut ada berita…”jue aziz akan berkahwin dengan aidil’…mula serius selepas aidil dan rita bercerai….
      macam tak biasa…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  41. farie says says:

    apehal gan jue aziz tu x abis=abis gan gossip murahan meyampah betul aku gan dia ni klau betul la gossip ni mmg bangang amek la ,,,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  42. Intan says:

    tokti perut buncit ke kembung?..lupa pakai PB le tu :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  43. ruby says:

    kesian lak tgk ank2 dye….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  44. aneh says:

    abg nara..kampung halaman rita di Kg Utan Aji, Perlis..bkn kedah..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. zulan says:

    Assalamualaikum…Selamat Hari Raya ..Rita Rudaini dan anak2 semoga tabah dalam menjalani kehidupan ini……sayu hati saya mengenangkan nasib anak2 tanpa ayahnya…tetapi hanya Rita saja yang tahu….anak2 Rita cute sangat, saya faham perasaan seorang ibu kerana saya pun seorang ibu……semoga Allah sentiasa memberkati Rita sekeluarga…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  46. Anonymous says:

    Bodo la abg nara ni..slalu je silap fakta…kt PERLIS! Bukan kedah!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  47. mus says:

    aidil jaga2..jgn sampai pak yuih kebas..pak yuip dah buh pewarna janggut tu..huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. suria says:

    anak2 nya sgt comel khususnya arjuna..ibunya pn awet muda, cantik..patutlah cantik, genetik adik beradik semua cantik, muka bujur sireh, putih, hidung mancung n dagu runcing..mashaAllah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. teh says:

    bengong jue ni kalau ko tak buat duk diam2,buat malu diri je…ayu ko dah tak laku …buat2 pakai tudung boleh jadi duta konon2la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. sha says:

    siap bawak sudip g tido…comel gila…n___n

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. ape jer..... says:

    siapa benar dan siapa salah? kita tak tahu ape yg berlaku…. so. tak yah yg tu nak bela yg ni, yg ni nak ngutuk yg tu….kisah dalam kain diorang kita tak tahu…. rasanyer kedua2pihak sama jer…. tahu ngutuk, ngata, bermaaf maafan lg bagus… kita kan saudara seagama….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. mama comel says:

    Memang rugi giler si aidil.dapat isteri cun masih nak cari lain.lelaki sekarang memang xsedar diuntung.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Anonymous says:

    Semoga Rita akan tabah demi anak2…In Shaa Allah…Allah akan selalu melindungi Rita dan anak2 hendaknya…Amin

    Buat sesiapa yg jadi penganiaya anak2 x berdosa tu…xpe..aniayala orang…Allah itu Maha Adil dan Saksama…tunggu saat kau pulak nanti….Percayalah…Doa org yg teraniaya selalunya makbul….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0