Written by AbangNara | April 28th, 2012

Ramai yang tidak berpuas hati dengan kualiti gambar yang agak rendah untuk majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai di dalam entri sebelum ini. Akhirnya Abang Nara berjaya meminjam gambar daripada rakan media BeautifulNara iaitu OhBulan untuk tatapan anda semua.

gambar nikah jejai fasha

Semoga peminat Fasha Sandha, peminat Jejai dan anda semua bergembira melihat pasangan pengantin baru ini. Lagi 28 keping gambar dengan membaca entri sepenuhnya. Terima kasih sekali lagi kepada OhBulan atas kesudian meminjamkan gambar yang sangat awesome ini.

gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

239 responses to (29 GAMBAR)Majlis Pernikahan Fasha Sandha Dan Jejai

  1. Mak Suker Nyeh says:

    Baju sopan bukan macam ‘wedding of the year’ yg disponsor iteww…

    Alhamdullilah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 244 Thumb down 11
    • Anonymous says:

      memey ker? kalau betul meme yg mak maksudkan memang betullah ada ke wedding pakai skirt. sangat LOL okeh sapa la punya idea pakai skirt paras lutut waktu kawen

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 117 Thumb down 5
    • nini says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 148
      • Akak Tangan Bersalut Sejata Nuklear says:

        Simple but nice. Tak membazir

        Wedding planner tambay oiii? Nenek opah engkau dulu kawin ada pakai wedding planner? Dapat jugak cucu beratus-ratus ekor jugak kan?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 7
      • Mak Andam Guna Ipad says:

        ORANG BERADA KALAU BUAT MAJLIS BIASA2 JER.

        YG. TAK BERAPER NAK KAYA I ITU LAH YG NAK DISPONSOR LAH, NAK WEDDING PLANNER LAH, NAK NAIK KERETA KUDA LAH & NAK HONEYMOON KAT JERMAN LAH.

        SEBAB TAK PERNAH MERASA!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 168 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        Sudah-sudahla mengutuk fasha, dari hal baju, pelamin, idea..
        biasala manusia, kalau dah tak suka kita akan cari salah —dan pasti kita akan jumpa. SEBAB MANUSIA TAKDA YANG SEMPURNA :)

        Saya neutral, tak pernah cakap minat fasha ataupun sokong nora.
        NEUTRAL.
        tapi bila saya tengok video akad nikah part fasha dan jejai direnjis oleh ayah jejai, bila ayah jejai terlupa nak salam pengantin dan terus cepat-cepat nak turun —fasha terus panggil dengan muka manis cakap nak salam,

        ALAHAI…… serius kesian.

        Kuat gila semangat fasha ni, dikutuk habis-habisan, wedding takda mak mentua datang tapi tetap merendah diri nak salam. Kalau kita mesti kita rasa sebak kan?

        Pasal jejai tinggalkan nora, kita bukan tahu kisah sebenar diorang pun. Kesian nora, ya. Tapi fasha pun dah ditohmah dan dihina sepanjang beberapa tahun ni, jadi sudahla.

        JODOH TU KAN RAHSIA ALLAH :)
        Lagipun siapa kita untuk menghukum, menghina manusia lain.

        p/s: The truth is, sekuat mana pun hati perempuan, kalau ada lelaki yang ambil berat, cakap sayangkan kita (or whatsoever) lama-lama
        ——–mustahil tak cair.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 425 Thumb down 11
      • sara says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 85
      • peace says:

        Anonymous : nice said…btw u tgk video mane ni? yg dari harian metro tu ke ? kalau video tu mmg ade i perasan fasha yg g hulur tangan…tp xclp i yg tu bkn ayah jejai…cuba tgk dr awl2 balik..baju ayah jejai warna lain…correct me if i wrong….btw fasha cantik sgt !!! happy forever yup !

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 56
      • 123 says:

        LOL la ko nini…lantak la dorang nak wat camne pun…ko sibuk je pesal?jelos la tu…kah3!!……wlu wa xpenah mint gn minah tu tp simple n nice pew..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • TANTE says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 94
      • PECINTA FAHSA says:

        SUEK2 JER CKP FASHA TU PEROSAK RUMAH TANGGA ORG..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 32 Thumb down 33
      • AYAT KAU MULA DGN ‘alhamdulillah’ TP KAT AKHIRNYA KAU MENGATA ORG….BAGUS SGT LA 2..KAU TAHU MCM MN DIA YG BG ROSAK RUMAH TNGGA ORG??? KAU TUHAN KE??? MEMANGLAH KITA TENGOK MACAM SI FASHA MCM KACAU LINE TAPI KALAU SI JEJAI X MLAYAN X DERNYA DIORANG NK KWIN SEKARANG NI… DAH MEMANG JODOH SI NORA DGN JEJAI DAH DITULIS DRI ROH MFUS LG YG JODOH DIORANG X KEKAL, SO KO SAPA NAK HUKUM ORANG??? SEPATUTNYA KAU DOAKAN YANG BAIK2 JER KAT DIORANG NI… MEMANGLAH DIA AGUNGKAN LAKI DIA TAK KAN NAK AGUNGKAN BAPAK KAU PLAK????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 15
      • humble says:

        kpd sara dan TANTE, apa hak anda utk cakap mcm tu kat org, tak takut ke apa yg anda ckp tu akan berbalik pd anda satu hari nanti…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
      • Ladies 1st says:

        Sara n tante…ko jga je umah tngga korg baik2.. Jgn laki or bpak korg kena kebas dah le..sibok je nak jaga tepi kian org…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    • umiluvabi says:

      nk cantik cm fasha tp xnk perangai yg xbaik tu..nape haku xcantik cm fasha sandha..salah kacok kot

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      cantik n bseri

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 13
    • Aku budak gemuk tu says:

      Nampak gayanya tan sri dengan name jelah wakil jejai.
      puan sri,cho,min and rayqal x ada pun.
      puan sri x izinkan rayqal pergi dkat wedding daddy dia.

      selamat berusaha menambat hati mak mertua ko.
      semoga bahagia jugak.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 8
      • Moshi moshi says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 33
    • amira says:

      Kenapa jejai pilih fasha ? nora pn hebat gak sama je level dioarang ni. hanya jejai je tau apa hebatnya fasha berbanding nora. Jejai ambik masa yg lama tuk kwin ngan fasha dan fasha pn dh lama menunggu so biarkan la dorang hiduo bahagia..sekurang-kurang lepas ni x der dh citer pasal daorang berdua yg sungguh muak tuk diikuti dlm log2 hiburn malaysia…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 6
      • jajan says:

        aku rasa jejai yang terhegeh2 ngan fasha…..
        dia ajak fasha kawen banyak kali dah…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
      • x jeles langsung says:

        Perempuan yg baik hanya utk yg baik..Fasha nih sesuai sgtlah utk jejai.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
    • nana says:

      pendapat aku,kalau manik pearl dkt baju fasha color purple pudar lg cantik..hehehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
    • syafiq says:

      tahniah fasha sanda dan jejai

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  2. me says:

    tahniah.. :) may happiness be with both of u forever..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 5
  3. rina says:

    cantek sangat fasha sadha..semoga perkahwinan anda kekal bahagia hingga ke akhir hayat..(amin)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 128 Thumb down 15
    • ctm says:

      kan… dia cantek lah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 11
      • Anonymous says:

        mmg sgt cantikk..aku admit die artis malaysia yg superb cantik sgt smula jadi..subhanallah..but….frust ngn sikap die…sayang sgt

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 8
      • zaia says:

        dia mmg cantik..tgok dpn2 lg cantik..tp skg cm kurang ckt..mgkn sbb dh gumuk ckt kut..huhu..tp still lawa g la..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 4
    • ODAH says:

      tahniah fasha.. anda cantik! aku tengok ada jer ramli ngah talib & keluarga besarnya.. siapa kata fasha & jejai tak direstu? fitnah semata-mata la tu.. pui!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 12
      • tudia says:

        NTAH CIK ODAH..
        AADE JE KUARGA EN JEJAI TUH
        ORG KLU DH BNCIIII…ADE JE CRITA NK DIBUATNYA TANPA SOAL SIASAT..
        AGK2 ORG2 YG KOMEN KATA PARENT SI JEJAI TU XDTG TIME AKAD NIKAH ADE TAK KT CNI…..
        KALAU ADE.. MNTAK AMPUNLAH KAT SI JEJAI NGN FASHA,,,
        YELAH..FITNAH XHENGAATTTT PUNYAAA

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 6
      • sara says:

        yg ada pak ramli, adik laki jejai, kwn2 ngan sedara2 pak ramli je..mummy nora, pu3 n hubby masing 2 tkder okies…pak ramli sure kena dtg nk jaga air muka keluarga belah sana..mummy puan sri just have 1 rayqal mummy..pu3 just have 1 yong…so tkder yong ke 2 ke apa..mummy & pu3 tgh seronok kat airport antar mummy rayqal buat umrah..yg tu lgi penting okis..pak ramli tknk dtg je tu tpi nk wat cmner jejai tu hero sulung dia..ni bukan benci tapi fakta!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 33
      • ODAH says:

        hi sara.. sampai ke kain dalam keluarga orang ko canang erk? biar la fasha ni bahagia.. yang ko nak canang benda tak pasti kenapa? hope mereka bahagia menempuh alam rumah tangga.. fitnah itu lebih beratnya dari membunuh..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 25
      • Only CT (In The World) says:

        Fuck lah Bersih nk tgk Avengers semalam x dapat. BTW Astro free kan 10 hari ni kan????

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
      • Mak jemah femes says:

        mak jemah pelik gak tp mak jemah tak rase ni fitnah.
        puan sri mmg tak dtg.

        sbb dlm laman sosial puan sri(tgh2 ckp psl isu bersih),
        puan sri ada ckap
        “Semua orang tahniah saya. Menantu mana ya? Saya tak pegi pun ”

        dia sendiri mengaku x pergi,maknanya dia mmg x pergi la tu

        doa yg baik2 udah ler

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
  4. hana ikhsan says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 109
    • anakayam says:

      jeles r tuh….ada je seri aku tgk…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 34
      • aper2jer says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 47
      • bujang says:

        Fasha nampak cantek dan berseri…..
        Tahniah Jejai dan Fasha, bujang doakan agar perkahwinan ini kekal hingga akhir hayat.
        Pesanan untuk Fasha pandai2lah bawa diri selepas ni…
        jangan pakai seksi2 sangat, sungguh ayu sekali wajah fasha.
        Pandai2lah ambil hati dan jaga hati mertua.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 21
    • iqbal shakir says:

      ade je serinya..seburuk-buruk mana manusia dimata manusia..belum tentu dia buruk disisi Allah s.w.t. Selagi dia ada niat nak berubah, dan berubah..kita doakan yang terbaik. Hanya Dia yang layak mengadili manusia.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 9
      • love says:

        orang yg suka mengata org tu belum tentu baik…..entah2 org yg dia burukkan tu lebih baik dan mulia hatinye daripada org yg suka mengata tepi kain org…..apa2 pun buat jejai dan fasha semoga berbahagia hingga keakhir hayat…..: )

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • ngomel says:

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
      • Pukimakkk….ko ni buat org. suspen aje….terkejut aku sampai kentut keluar cirit…..cittttt….nak pi toilet ni cuci cirit….puiiii…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • gigihangus says:

      ek eleh..duk ngate orang xde seri..meh tayang muke ko sat..aku nak tgk berseri sangat ke muke korang ni? ngutok orang je lebih..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
    • Macho says:

      Ko kawin berseri ke?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  5. aku suka tengk lisa dalam iklan digi.cute sangatt. says:

    cantik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 11
  6. Anonymous says:

    tahniah! semoga bahagia ke akhir hayat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 8
  7. (*_*) says:

    okay la da kawen.. tahniah! tapi mana nak jejai? mana mak jejai???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 8
    • ODAH says:

      mak jejai busy jaga cucu kat rumah.. kan nora danish gi umrah.. thats why la dia tak hadir.. tapi bapak jejai & adik-beradik yang lain ada..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 17
      • sara says:

        well yg ada pun adik jejai, lop & kwn2 dia..mummy pun sri, pu3 n their husband tkder..blakang2 tu maybe sedara2 je..sume muka tk familiar…mummy puan sri tk gi umrah pun..well pompuan je yg akan paham perasaan pompuan..mcm statement mummy puan sri ” apa sekalipun dia tk terima fasha sbg menantu’ sedara sume dtg just nk tunjuk muka je..masa tgh akad klu sume perasan sedara blah jejai main hp je..tk amik port pun..WELL MMG PADANLAH..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 37
      • Anonymous says:

        haha nampak sgt tak logik klu ye pon nk backup,,seriusly

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        aku tengok si (Sara April 29, 2012 at 2:15 am) dari kat atas lagi..
        kau sakit ke ape.. dok sebok sangat nak cerita orang tu tak datang, orang ni tak datang.. tak suke la ape lah.. kau sape? maid die ke?
        benda dah setel pun. kau nak bising ape..
        Allah dah kate jodoh Fasha dgn Jejai.. who u r to denied it?
        orang tu nak main hp ke ape ke?
        suke hati la.. bukan die dok lafaz nikah pun~
        kau dah kawin belum?
        ape perasaan kau kalau orang dok kutuk majlis kau?
        tak payah nak bangga sangat la Nora pergi buat umrah..
        itu mmg dah perkara sunat yang orang Islam kene buat.i tak
        dah rezeki nora sampai untuk pergi sane.
        pikir sikit sara.. kalau tak suke just next, tak payah nak stuck kat entry pasal fasha lame2.. buat tambah dosa kau je..
        bile tahun kau nak mintak maaf kat die tah?
        entah2 fasha ni kenal kau pun tidak

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 34
      • hitamputih says:

        adik beradik jejai yg twin pn xde la

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • AK0SAYANGDIRISENDIRI says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 24
    • x jeles langsung says:

      mak jejai pegi umrah.. :-)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
  8. Anonymous says:

    Omg fasha so beautiful, gorgeous and stunning!! everything very simple but nice. expression fasha jelas kelihatan yg die sgt bahagia + berSERI2. baju pn kalau nk bandingkan dgn lisa mase kahwin dulu, seksi yg lisa punye lagi.. huhu.. jgn marah fans lisa.. benda betul i cakap :D. yg cakap mekap fasha hodoh tu sebab diorang tgk pic yg takde kualiti.. skrg camne?? sentap tak ? kahkahkahkah.. !!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 131 Thumb down 68
    • mz says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 82
      • ZooeyDeschanel says:

        Trend skang kawen mcmnilah…
        Nurul syuhada pon mcm ni gak style dia ape..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
      • Aduhai says:

        Lisa Surihani…seksi???? Buta ka atau mata aku yg kero??????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 11
      • Anonymous says:

        yg sorang lg yg kawen ngn duda bru2 tu
        nmpk megah n bangga dpt somi director kayers
        tu yg seri kemegahan brsinar2

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 8
      • auntie may says:

        eh. takde kes tiru2 mmg pesen skrg kawin macam ni.. trend nikah dulang hnataran keliling. cuma tak nampak je sebab yg kawin rakyat jelata. bukan golongan artis2 ni…
        biarlah dia bahagia dgn cara dia sendiri…:)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  9. aku ok je says:

    cun aje aku tgk fasha ni. apesal la korang dengki sgt ek. nora danish pon xde la nk kutuk fs teruk mcm korang. looser betol lah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 21
  10. ina says:

    tahniah, semoga berbahagia ke akhir hayat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 7
  11. jenab says:

    berseri muka pasha..moga kekal hingga akhir hayat…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 16
    • aqu anna says:

      berseri je fasha…lisa kawen dlu apesal nmpk pudar je? kn sme2 cantik…ni slh jurumekap la ni…kan..kan..??

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
  12. aku ok je says:

    cun je aku tgk si fasha ni. biar la in law dia xdtg pon. korang xpyh nk kutuk2. korang jeles kn sbb dia ni mmg cntik pon. haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 25
  13. farah says:

    Taniah fasha..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 8
    • ngomel says:

      alahai….byk sgt entri pasal pashak… aku mcm dah boring lah pulak nak baca…jgn lepas ni nara nak kongsi citer pasal mlm pertama dia sudah…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 30
  14. rezab says:

    lawa giler fasha…jejai x ensem…huhuu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 12
  15. biskut says:

    alhamdulillah, selamat sudah pasangan ni jadi suami isteri yg sah. semoga berkekalan ke akhir hayat dan semoga penampilan fasha lebih sopan selepas ini. tahniah kerana berjaya memakai baju yg sopan n nice. kepada haters fasha n jejai semua, sudah2la nk ckp buruk2 psl dorg. yg sudah tu sudahla, biar Allah yg tentukan. kita doa yg baik2 je sudah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 5
  16. hajimaru says:

    semoga bahgia…ini la yg dikatakan jodoh allah..xda sapa blh halang…jom kwan2..mari kita doakan FS dari dok mengutuk tu..dapat gak pahala..BAK KATA PEPATAH KERANA PULUT SANTAN BINASA, KERANA MULUT MASUK NERAKA.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
  17. rumahtangga acuan agama adalah syurga di dunia says:

    Rasulullah saw bersabda:

    “Mahukah kamu aku beritahu dari hal sebaik-baik barang yang perlu disimpan oleh seorang lelaki?” Iaitu isteri yang solehah. Jika suami melihat kepadanya dia akan gembira , jika suaminya menyuruh sesuatu dia akan taati dan jika suami tiada di rumah dia akan menjaga harta suaminya dan memelihara kehormatan dirinya.” (HR:Ibnu Majah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
  18. bella says:

    Tahniah….sweet

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  19. jaja says:

    macam mne die leh kurus dalam masa singkat?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
    • semut says:

      tuler… aku kagum tul ngan artis2 ni.. agaknye dorang mmg mengamalkan rejim diet yg bkesan kot.FS ni agak berisi gak, dah kurus lak time kawen. tok T pun nampak dh kurus skang ni. kena share tips nih. aku pun nak kurus gak. naik bukit 3-4 kali sehari pon payah nak kurus. uwaaaaa!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  20. yana says:

    sangat2 cantik n gorgeous!! pd saye fasha sgt berseri2 n hepi….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 11
  21. [...] gambar daripada rakan media BeautifulNara iaitu OhBulan untuk tatapan anda semua. Semoga … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Fasha, GAMBARMajlis, Jejai, Pernikahan, Sandha by [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  22. Awek jejai says:

    Mcm pinang dibelah lapan !

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 11
  23. Anis says:

    Ape da… suap dengan tangan kiri… macam ntah apa2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
  24. Black says:

    Mestilah pakai corset puluhan ribu….korang ada?mampu?laki dia blh beli tau…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 13
  25. sape2 je says:

    Yg lain ok la…cuma…asal ko suap bini ko pakai tgn kiri? Kesian bini ko…ish

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Jejai tu kidal lah sbb tu dia suapkan Fasha dgn tangan kiri.. Tak kan dia nk suapkan dgn tangan kanan sbb tangan kanan dia guna wat cebuk..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 16
  26. Aku minat cite bella calamidades!!!!! says:

    Fasha sgt cantik!baju die pon cun lah!majlis pon cun! tahniah fasha!!semoga kekal bahagia smpai ke akhir hayat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
  27. datok_t says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 25
  28. Mak Jemahhh says:

    Smlm xcited nk tgok couple ni…tp hri ni dah mula ase bosan…
    Hmmmmm ok ..pusing2 cite dorg jer…
    moga berkekalan

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
  29. mum says:

    xdinafikan fasha cantik…makeup, baju, majlis semua rapi…tapi kalau si jejai tu bkn dari kalangan org ada-ada….fasha pun xnak kott..doakan je lah dorg bahagia…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 15
  30. cik lily says:

    fasha sgt cantik!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  31. aku semut merah says:

    even x ske sangat kat FS nie.. tapi suke tgk baju die.. cute la.. ske sbb purple.. RA muke nampak cam sgt tua pulak.. tp ok la.. hope perkahwinan nie kekal… n x sangka pula diorang sgt simple.. x mcm couple yang over expose tu.. naik menyampah dah tgk…

    pastu majlis nyer pun mcm sangat proper.. flower girls yang manis berdress labuh ker baju kurung tah.. x nampak pulak… drpd artis yg konon sampai baju nak masuk muzium bagai yang flower ladies nyer pakai kain singkat sampai pangkal peha ari tu..

    ape pon congrate FS n RA… :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 2
    • Gee says:

      maaflah.. tapi aq terpakse like komen psl FS & RA kali nie.. :p

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  32. Kakaa says:

    Muka fasha mcm muka bapak dia lah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
    • bujang says:

      Anak kacukan mestilah cantek…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
      • maia farhan says:

        baru aku perasan yang bapak si fasha ni bekas guard kat tempat kerja aku . anyway , semoga si fasha & jejai berkekalan .

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
  33. mak jemah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 17
  34. duitduit says:

    DAH DAH ABANG NARA, BANYAK SANGAT GAMBAR, TAK LUAK PUN NAK TENGOK.

    CUBALAH LETAK GAMBAR SI ‘ NEELOFA’ YANG TAK HABIS HABIS NAK KAHWIN TU. HAHA

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
  35. datin seri nora mak jejai xnmpak pon and is3 adk lelaki jejai

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
    • x jeles langsung says:

      x nmpklar.. Sbb x restu.. Oppsss.. Terbuat spekulasi sendiri pulok..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 9
    • shafie bebal ta kenal zahida rapik psl takut datuk shuib naik hantu says:

      nmpknya geng2 jantan je yg dtg… yg wanita2 tk dtg…sbb jantan2 je yg suka dgn betina2 miang ni… semoga cepatla fs dpt anak ..kot2 mak tua syg fs pulak…ND pulak kene tendang…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 16
    • Malisa says:

      mak jejai dan adik kembar jejai xda.. dan ipar jejai diana johor pun xda sebab dorang dah cerai..menerima nasib yg sama mcm nd

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  36. x jeles langsung says:

    Fasha mmg cantik.. Tp seri pengantin tu x der.. Nmpk biasa je.. Mcm dlm drama jer..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 19
    • kisah hidup says:

      aku setuju dgn ko…xnmpak muka pasha ni excited cam org baru kawin…nmpak biase2 jew..xde seri pun,nmpk cam xde perasaan…maklum lah diorg kan da lama nikah…tp br jew kawin

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 12
      • danishkukis says:

        apajadah nak berseri….mak mertua tak dtang susah hati la
        aku harap sangat mak mertua n mak fasha ni..restu dan redho jer anak masing2…ego tinggi melangit pun ingatlah tuhan dah rancang semua ni….

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  37. sarjan misai says:

    serius lawa!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
  38. bukan peminat fasha says:

    fasha nmpk sgt cantik…
    sy doakan dah jd isteri ni, kperibadian pn akan jd cantik…
    i’m impressed with your resilience FS. biar org tohmah, u are still standing strong.
    Smua yg baik dtg dr Allah…yg x baik dtg dr kesilapan sndiri. hehehe :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  39. KL Tulip Lady says:

    majlis pernikahan yang paling ringkas tapi amat menarik…sweet sgt….hope puan sri, ipar duai dpt terima fasha dgn baik suatu hari nanti…..cepat timang baby yer fasha…nanti sejuk lah hati mertua u tu…insya allah…..sedangkan nabi lagi ampunkan umatnya apatah lagi kita manusia yg tidak sempurna……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 4
    • scorpion gurlz says:

      pasha ni kan pemenang pelakon tv kt abpbh….mesti die pandai la nk berlakon nk ambik hati mak mertua die….huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  40. KL Tulip Lady says:

    fasha cantik, jejai tersipu je…selamat berbahagia…..jejai….klu drive JEJ41 tu, jgn ler lelaju, nak runth ampang puteri tu….hehe…semua org kat situ dah familiar u…hehe…..vrooommm, vroooooooooooooooommm….hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  41. fashion police says:

    itu dia…siapa kata nikah kena pakai baju putih saja..fasha memang suka pecah tradisi n jadi trendsetter dr dulu lagi..kain polkadot siap bow tepi bahu lagi…pengantin mana terfikir nk letak bow kat situ?memang trendsetter n fresh..cantik manis ayu make up pengantin sehari…layak anugerah bintang wanita popular bertahun2…thumbs up fasha…i like pick-a-boo of roses down the back of the hair..and the headband and veil, i always thought 3 in 1 mcm banyak but actualy, its perfect!!—stakat 2012–inilah sanggul terkemas sekali (oooppss sorry az** n lis*..lis* i love u k darling..sch* darling..u ada byk keja ni sayang)
    and of course paling penting semua kos ditanggung sendir!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 41 Thumb down 39
    • super spontan says:

      obviously fashion police tahap2 sendu…. mesti ko ni fashion police utk artis2 dkt papua new guinea, definitely not a trendsetter la bodoh…datuk ct dh pernah pakai baju fesyen ni… kira datuk ct la trendsetter…. pelamin tiruan marion kaunter bank tu ko taknak komen trendsetter gak, salute razak ahmad for being a trendsetter….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 16
    • marie says:

      fasha tiru dress lisa. obviously. i think fasha secretly admire lisa

      Hot debate. What do you think? Thumb up 27 Thumb down 24
      • hotak ko says:

        Baju fasha same ngn lisa kt celah mane tah ? baju lisa ade polkadot ke ? ade warna ungu ke ? shame on u! google la dulu before bagi statement. kalau xde google, yahoo masih blh tlg.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
      • apakah? says:

        bute ke lain kot patern .. mmg la baju ala siti, erra , ziana zain because tukang buat baju nyer orang sama rizman ruzaini.. idea lebih kurang le mmg trademark pembuat baju nyer begitu. yg penting fasha cantik takde mintak sponsor baju

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • Kurus says:

      aku faham apa yg ko cuba nk katakan fashion police
      i agree with you

      i wonder how did fasha make it look so sweet n nothing heavy
      n i definitely agree with you with the fashion trendsetter about the sheer lilac color n polkadot ( or is it small pearls?)
      i know what you meant by bow with brooch. its a glimpse of a royalty set n it is put on her left upper chest.. it is to match her lilac sheer.. woww…
      i also think that 3 in 1 detailing about her head gear really a surprise too, but it suited her best

      i am sure that her fashion adviser n she herself did their homework n researches and understood her personality well..
      congrats!!

      dan… i like the hantaran from both sides.
      i know fasha wanted a serious masculine touch but sweet for her hubby
      and well, i have to admit that i like those from hubby to her..
      its so classic, pure classic, and in white too.. perfecto!!

      aku rasa sungguh bahagia dan puas hati sebab kedua2 pelakon yg aku minat (walaupun maya tk lg dgn hubby) bukan kerana paras rupa yg cantik tetapi berbakat dapat mempamerkan citarasa n mood yang baik di hari perkahwinan mereka..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • bantal biru says:

        Dah2 la bapok fashion police Papua new guinea nk nyamar pulak… takyah la kasi opinion bodo tahap pondan siam kat sini

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  42. sendatt mendat says:

    jgn kete dia terbabas terus masuk bilik mayat ampang puteri sudah… terus jd balu si fasha…wakaka… anyway selamat berbahagia fasha…nak kata pengantin baru 2/2 dah basi… cepat2 dpt anak …takut2 mandul mcm perampas bontot + peha besar yg lg satu tu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 20
    • yoona snsd says:

      tak baik awak doakan org mcm tu. minta djauhkan. doakan la yg baik baik tuk depa. semoga kekal dan bhagia forever fasha and jejai, amin.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • hehehe.. says:

      terbaik sendatt mendat..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • f says:

      Masih ada rupanya orang sejahat si Sendat mendat ni. Rasa best ke dapat hina orang n doa yg tak baik utk orang lain yg obviously x kenal u n xde hubungan ngn hidup u. Shame on u. Ingat balasan Allah.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  43. leha says:

    cantiknya fasha. tahniah!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  44. aku says:

    dah memang si fasha nie cantik xleh nak nafikan……sape yg cakap hodoh tu memang sah jeles……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  45. scayunk says:

    fasha comel sangat tau… tahniah da kawin tu jgan lupe anak tiri ye cian die and mama… nora danish sabar jelah erk

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  46. tp kesian pulak nengok khwin mcm x direstui je.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • fatihah says:

      betul2…cba tgk ms akad nikah 2…sume org cam xbg perhatian jew(kelarga belah jejai)…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. mis.A says:

    br nmpak clear kualiti gmbr..fasha sgt cntik!slmt pgntin br la n smga kekal ke akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  48. mak jemah says:

    walaupun x berapa minat dgn fasha, tapi x dinafikan dia berseri dan cantik di hari pernikahan dia. tahniah di ucapkan, semoga berkekalan hingga akhir hayat hendaknya aminn~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • opah rock says:

      betul tu mak jemah!! yg cakap x berseri tu dengki sebenarnya…entah2 muka dorang sendiri pun berkerak!! kutuk orang je lebih!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  49. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 20
  50. triple j says:

    i bukanlah peminat no.1 fasha, malah far from it. tapi rasa mcm seolah2 lega bila melihat kisah cinta tragis dan sangat lama ni akhirnya berakhir di jinjang perkahwinan. semoga fasha dan jejai berubah menjadi manusia yg lebih baik selepas ni, dan semoga kekal perkahwinan ke akhir hayat. dan harap2 nora danish juga mendapat jodoh yg baik utknya lepas ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  51. Anonymous says:

    ada iras kim kardashian

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  52. mak jemahjemuhan angkat kain jemuran says:

    lps ni kita tengok anak sapa paling comel, anak fasha ke nora danish..makan ati nora danish kalau anak fasha lg comel..haha.. okla dah kawin..sebelum ni fasha pernah bercinta dgn sapa ek?penah dgr gosip tak?sorila i x bape minat fasha tp selalu dgr displin dia bagus..hopefully berkekalan lah ye..jgn cerai2 ok..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  53. HAppy says:

    Wahh cantiknya fasha .. dalam video clearly shows how they love each other and sgt sweet. Kawin pon simple and nice, takder la duit hantaran puluhan ribu . Tahniah utk Fasha dan Jejai

    To all the haters jadi la negative sgt.. doakan terbaik utk dia. jodoh pertemuan di semua Allah yg tentukan. sapalah kita nak cakap sapa sesuai utk sapa.. sesuatu yg terjadi ade lah hikmahnyer. mungkin ade lelaki yg lebih sesuai untuk nora doakan terbaik utk nya.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  54. meeradriana says:

    x tahu nk komen apa ar sbb x minat..
    aq tgk dr jauh ar..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  55. [...] Ramai yang tidak berpuas hati dengan kualiti gambar yang agak rendah untuk majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai di dalam entri sebelum ini. Akhirnya Abang Nara berjaya meminjam gambar daripada rakan media BeautifulNara iaitu OhBulan untuk tatapan anda semua. Semoga … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. aku says:

    aku xminat sgt pasha,tpi one thing for sure aku rasa dieorg mmg saling ikhlas syg menyangi…lot of things happen,kalau dieorg xkuat dah lama putus. nk kata jejai kaya,ramai lg lelaki kaya pasha bleh tackle out there. kiri kanan org kutuk pasha,even akupn join skali. n dieorg nmpak happy sgt, wish them the best…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
  57. lisa hipokrit says:

    firstly,
    aku x nampak tang mane fasha punya baju nikah nak sama ngn baju lisa surirumah. totally different! cuma background pelamin dia sama macam marion caunter. lisa surirumah lagi lah baju copy paste kate middleton. harap x terdedah sana sini je.

    xdelah minat sangat si fasha nih tapi kesian kat dia asik kena kutuk je. dikutuk2 pon tetap memang abph time zaman kena banned dengan wartawan gossip yang tak tau abis sekolah ke tak dulu.. artis yang dia suka bukan main puji melambung, x reply sms skali terus hambur macam2..

    dok kata fasha perampas, sama lah macam mempertikaikan kerja tuhan. jodoh tak mungkin sekali nikah tuh kira jodoh kita. mungkin tuh hanya persinggahan untuk mendapatkan jodoh yang ditakdirkan. kalau betol jodoh kita yang benar adalah di hari pernikahan kita, maka tak wujud lah perkataan cerai-berai. kalau ada pon yang memang over gatal.

    ok. bye!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  58. xde anti sape sape says:

    napela disuapnye pakai tangan kiri incik jejai..haih~~~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. zue says:

    Aiii, style da mcm lisa n yusri je

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  60. lin says:

    we love fasha sandha=)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  61. mak jemah says:

    gmbr ke 3 hantaran tu mcm lambang salib…errkkk salah ke mata aku…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  62. puteri says:

    dah nama pun jodoh… doakan semoga mereka berbahagia,, amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. neasuri says:

    mmg fasha deserve to be happy..korang semua jgn jeles,chait!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  64. Dahlia adik angkat Elia says:

    korang xpayah la nk kutuk2 fasha…org yg dirikan masjid,,patot doakan,..bukan mengutuk..time dorang couple,korang kutuk,,time dorang kawen pon korang kutuk..lagipon dorang nikah gune duet dorang sendiri…bukan mitak tajaan sape2…bkn mcm weeding of the year simemey tuh..dahla xglemer….fasha simple jew perkahwenan dorang…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  65. sakit hatiku... says:

    alhamdulilah …fasha da kawin..amin..next giliran aku pulak..hahaha…harap fasha sentiase happy…cantik fasha..makeup lg cantik dr lisa punya wedding…but fasha da always makeup kan…so tetap cantik…doakan kan kebahgian fasha sandha dan jejai..dan aku jugak nanti…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  66. intan says:

    takde gambar pengantin dengan famili ke? DS Noraini x nampak muka pun

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  67. Dejavu says:

    Tapi kan…aku takut kalau mak mentua tak berapa nak restu ni umah tangga jadi macam Rita rudaini.aku sayang fasha n tak nak dia jadi camtu.huuuuuu…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • Markonah says:

      Ko neh buta ker tatau sejarah nd ngan jejai sah sah perents RESTU siap buat grand lagi ada ker kekal sampai akhir hayat??? ..Si erra pong bukan main lagi wedding of the year ngan yusri.. RESTU la tu… Last2 cerai gak… Kawen emran kena madu plak.. Restu la sangat… Perkahwinan neh ikatan dua insan ok, kalu laki bini saling give n take bertolak ansur, sabaq banyak2 selamat la mcm si nisdawati tu laki hampesh pon dia try selamatkan jugak bodow mcm lembu punya statement RESTU konon…

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  68. HENTAMLABU says:

    orang dok cakap pasal demonstrasi bersih 3.0 ko dok kalut tulis pasal artis .. bengong betul bang nara ni…dalam kepala hotak dok pikir pasal gunia gossip sahaja.. pasal agama islam, pasal apa yg berlaku dalam negara langsung tak dipedulikan…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
    • Anonymous says:

      hentamlabu…ko memang bongok.dah ni blog gosip + blog artis. bkn blog politik pun.. lain la, kalo dalam group bersih semalam ada artis join sekali..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  69. nojie says:

    tahniah fasha sandha & jejai! selamat pengantin baru, so sweet ko jadi panten..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  70. Datin says:

    Sedih ah tgk video nikah Fasha… Bila Fasha cakap, ‘nak salaaam’ serious sedih…. Cekal betul Fasha ni, takpalah rehdo eh fasha, Allah maha adil.. Semuga akan lembut hati hati yg keras terhadapmu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • Malisa says:

      a[ehal ko nak sedih lak..tu bukan bapak jejai pun..ntah2 tansri x sudi nak tepung tawar pun sebab x restu..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        bukan muhrim kot, tu yg tan sri xnak salam, bukan bapak jejai kan? kalo bapak jejai boleh tapi xdosa pun kalau xsalam

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Reena says:

    Hohoho..gambar kedua tu wat aku teringat kat Safi Rania Gold..gold & purple uols..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Datin says:

    Kesianlah kau Malisa, jangan sedih tau besok kau dgn anak kau mendapat pembalasan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. akak jami says:

    Tadi baru tgk MELODI..sedih dgr statement NORA DANISH (sambil diringi dgn lagu liyana jasmay-cinta yang satu)…dia dah maafkan fasha sandha~Tahniah fasha kerana dah tercapai matlamat kamu untuk kahwin dgn SOMEBODY..tak sia2 usaha call x-suami seteru kamu kini suami kamu pukul 3 pagi…

    NORA DANISH..akak fhm perasaan kamu..bertabahlah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 6
  74. Qinque says:

    Kan lebih elok kte sesama islam ni mendoakn yg baik…ni asyik mengutuk je…berbakul2 pahala yg FS dpt…alhamdullillah wlpn sy ni bkn peminat setia…tp benda baik alangkah manis klu doa yg manis jg dititipkn…ape2 pun…Fazura the best…huhu tetiba plak…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  75. GG says:

    memangla fasha tu salah..tapi sudah ketentuan..tahniah.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  76. fasha sendu says:

    harini kite amik org punye… nnt org amik kite punye… jaga suami baik2… selamat pinggantin baru…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  77. Asiah says:

    Tahnia fs smog berkekalan keakhir hayat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  78. perempuan says:

    maaf sy ckp, komen2 kat sini byk yg menjatuhkan dr yg baik. sy tidak fhm kenapa perlu byk komen yg berbaur cemuhan? kita siapa hendak menidakkan kehendah Allah? perkhawinan FS ni adalah satu ketentuan, jejai jodohnya jd siapa kita nak komen lbh2 dlm hal ni? byk isu2 yg tak ptt keluar jd keluar. kalaupun mak bapak jejai tak suka FS pun itu bkn lah hal dan masalah kita. kalau mak bapak FS tak suka kita jd susah ke? kita ke yg kene mengadap mak bapak si jejai tu unt suka FS? takkan? jd biarlah FS selesaikan isu ni sendiri. kita ni berckp jgn tak pandang2 org lain. tgk diri kita sendiri, kita cukup sempurna ke sampai kita blh judge org mcm2? takdir dan ketentuan hidup kita pun kita tak tau lg, jd beringatlah kalau nak berckp. jgn nak menambah dosa yg sedia ada. kita yakin ke yg satu hari nanti apa yg berlaku pd FS ni takkan berlaku pd kita ataupun pd keluarga atau plg tdk pengomen2 yg blm kawen tu kene ingat, awak tu blm kawin, mcmana kalau satu hr nanti takdiri awk pun mcm tu? bg yg dah kawen plak kene pikir mcmana kalau anak2 kita nanti mengalami nasib yg sama? sbb tu kalau nak ckp/mengeta kene beringat2. jgn asal sedap mulut bercakap. ckp pasal dosa FS, ckp psl FS rampas suami org la,dan nak compare antara FS dgn ND adalah lgsung tak logik. org zaman sekarang byk yg cuba menjadi Tuhan. muhasabah diri dulu sebelum kutuk org lain. makin byk korang kutuk FS, byk pahala dia dpt, drpd korang yg subuk mengutuk ni kalau selagi korang tak mintak maaf dgn FS, slagi tula dosa korang tak terampun. beringat2 sikit. pd sy senang je, tak suka jgn tgk dan bila dah tgk tak perlu nak menambah2 cerita yg ada. berdoa sj unt kebahgiaan diaorg. kan lbh baik.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 12
  79. rakanBlog says:

    ohhhh semoga berbahagie…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  80. enott says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 32
    • ano says:

      over gile ayat ko syial. muke ko mesti hodoh mcm hati ko. nora tu ilex je x de ape2 pun. aku tau la ko bengang kan sbb mak jejai x suke ngan artis kesayangan ko tuh. dah nak wat mcmana bodoo

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      Amboi..sdapnye dok ngutuk si nora tu,,cba cermin diri tu skit, sah2lah engkau tu pun bangsa ‘betina’ yang sapu tak kira sape asalkan jantan ye tak, tu yang tak syg mulut tu,, takpe.. tak rugi si nora tu de..dia ada pkej. Takat bunyi je anak dara tapi dah gahai mengalahkan gro siam buat ape..biarlah jandapun yang penting dia tu PEREMPUAN bukannya BETINA macam sekutu2 kau tu. Buat malu mak ayah je…ntah2 bapak kau pun kau taler kot,,asal jantan ye tak..hak5 ..busuk punya olang

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • Dahlia adik angkat Elia says:

      helloo agak2 laa ko nak mengata ND pon…dah wartawan dok kejar ND tanye soalan mcm2..mesti laa dye ckp dye xkn hadir coz nk p umrah…kecoh pehal lak…bodo lah ko nie…then ko xley nak salahkan mak jejai…agak2 la woii…korang xberada ditempat dye boleh r ko nk ckp cmtu…

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      k0 betine sial mane tau..suke2 nk ngate n0ra danish..k0 ingt k0 tue bgus sgt ker!!0tak kt lutut! Tau nk fitnah 0rg je!!cermin diri k0 tue dlu!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • AK0SAYANGDIRISENDIRI says:

      HOI EN0TT ! HAMBOII HAI LUAS BETOL MULUT KAU KAN. INI AK0 KWN ND. AK0 KENAL SGT ND TU MCM MANA. X PAYAH LA KAU NK BURUK KAN SESUATU YG MANIS DN LAZAT DAN X PERLU LA KAU NAK MANIS KAN MAKHLUK YG BUSUK DAN HIPOKRIT MCM FS ! X HEBAT MANA P0N DAPAT JADI BINI JEJAI MENTAL TU! YG PENTING, X HEBAT MANA P0N DAPAT RUNTUHKAN MASJID ORG PASTU KAWEN DGN DUDA ORG TU. PAHAM?!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      bangang punye komen lerrr… x yah nak ngata nora. laki kita ni yg bukan jutawan pon klu dah gedik nak menikah lain kita sendiri pon akan meluat. lain ler klu ko tu jenis sama status perampas mcm si fasha tu mmg ler ko suke.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      Nora dh maaf kn dosa sendat tp ko bleh kutok Nora plak,,,apa pnya manusia.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. De Ray says:

    Tahniah FS akhirnya menjadi Puan kepada Jejai..moga bahagia selalu..terpancar kebahagiaan di wajah kalian..Puan Sri tak per la klu tak nak hadir pun bt redho la dgn ketentuan Illahi mungkin ini jodoh terbaek tok Jejai…kita as mum mmg nak yang terbaek ttp kekadang Allah lbh mengetahui..
    Moga berkekalan ya Puan FS…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  82. joyah joren says:

    Mana Puan Sri Raja Noora Ashikin??
    aku berkawan dengan Puan Sri kat Facebook sebab kami sekolah yang sama. Puan Sri ni jenis update semua aktiviti die dekat Facebook. Tapi satu pun dia tak update pasal nikah anak nye sendiri. Yang ada update pasal BERSIH dan of course cucunya, sorang anak Putri Azalea, sorg anak Nora Danish. Puan Sri sayang sangat dekat Nora Danish sampai dia langsung tak update pasal majlis nikah anak sendiri. Im not here to judge tapi pikir lah before nak buat something kan. Susah hidup kalau mak mentua dok menyebelah yang lain. Kalau kes RITA mak mentua dok sebelah menantu lain kire okay lagi dah biasa, ni mak mentua sebelahkan ex wife si husband. pedih kan? maka berfikirlah. renung2 kan bersama. For You Fasha, congrats , awak memang cantik.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
    • yurina says:

      kesian plak aku tgk fasha.. klo btul mcm apa yg joyah joren ckp (puan sri xrestu jejai n fs), mmg la sedih dibuatnya.. tp bg aku,sepatutnya sbg seorg mak, puan sri knalah fikirkan kebahagiaan anak dia dlu.. puan sri dh tentu2 bahagia dgn tan sri. klo dh jejai tu xbahagia dgn nd, let go je la.. jodoh ni bkn bleh dipaksa2.. professional la skit..rasanya puan sri dh cukup matang n educated kot utk buat keputusan.. nk kata fs xcantik, seriously, cntik lg fasha dr nd sbb nd tu comel sbb putih n bergaya je lebey.. fs tu mmg cantik neutral wlaupun xde make up n pakai biasa2 je.. nk kata kluarga nd setaraf ngn kluarga jejai, xjgk..nd pn dr kluarga biasa2 je..klo x,xde la kakak si nd ni smp gaduh kt club berebut laki org yg kaya raya.. nk kata nd wanita suci yg xbersosial mcm fs, mmg sah2 la x sbb nd pn kaki clubbing xhengat cm fs.. even dh ada anak sorg pn still kluar enjoy smp pagi.. tp xtau la kn.. aku pn bkn knal diorg ni sume..cma kta doakan la diorg sume bahagia akhirnya.. siapa salah or siapa betul, biar tuhan je yg jatuhkan hukuman..xpayah kta sedap2 nk ngata fs akan trima balasan atas pbuatan dia.. kta xtau, ntah nd ke yg dh trima balasan atas perkara salah yg dia buat dulu (sbb tu kna cerai dgn laki), atau ini balasan pd fs sbb rampas laki org (sbb tu mak metua xsuka).

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • joyah joren says:

        aku tak kata dia tak restu. cuma die lebih sayangkan ex-menantu merangkap kepada IBU kepada cucunya Rayqal. ND diceraikan masa mengandung, perempuan aje yg paham mcm mana perasaannya dan mungkin Pn Sri lebih alert with that. Die sbg ibu takkan lah tak restu, restu tu restu tapi maybe tak brape suke. Thats all. Mungkin dia lebih prefer jika Jejai n Nora brsama balik for Rayqal’s sake. Puan Sri adalah seorang yang sofistikated and kind, ambil masa mungkin utk trime FS dalam hidup dia. Puan Sri sgt sayang dgn Rayqal, sbb tu hubungannya dgn NORA sgt sgt rapat. and FS pun dah faham tang tu rasenye. Smoga FS trus tabah. Sekian..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  83. Mari Mengira Hari says:

    Esok lusa jangan keluar cerita nak cerai dah la ye……..

    -counting days-

    :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 14
    • Anonymous says:

      org bru kawin dh cakap pasal cerai…cubalah bg doa yg elok sikit… semoga fasha n jejai bahagia didunia hingga akhirat n semoga jejai dan fasha berubah menjadi lebih baik dijalan yg diredhai Allah.. sesungguhnya, pintu taubt sentiasa terbuka luas dan Allah akn memberi hidayah kepada orang yg dikehendakinya dan mencari hidayah..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      jgn silap kira sudah. mn la taw Allah kata ko o family ko yg bcerai.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  84. Anonymous says:

    tak menarik langsung….tak berseri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  85. Kurus says:

    kepada fasha n jejai
    selamat berbahagia dunia akhirat

    tntang kluarga belah lelaki yg tk hadir itu
    bukan kta utk menilai, teruskan lah kehidupan sehari2
    you both r now married n have each other.. so support each other
    sebab setiap detik yg kita lakukan HANYA KERANA ALLAH SWT
    lah yg akan dinilai n diperhatikan oleh-Nya
    bukan apa yg dipamerkan di mata orang
    bersukacita n berdukacita bukan utk manusia, tetapi kerana Dia semata2
    istigfar n selawat banyak2 supaya keikhlasan kerana-Nya tetap terpahat di hati sanubari kita..
    percayalah apa yang berlaku semua atas kekuasaan-Nya semata2
    so, berusahalah n bertawakal sentiasa, insyaAllah.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  86. ada aku kesah says:

    aq bkn le die hard fan die. tp acting die mmg best.
    n yeahhhh BAJU DIE LAWA !!! jeles kotttt. hehehe.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  87. Jaafar Onn says:

    Peminat Pasha: Bkn sng nak tambat hati mak mertua. Apetah lagi kalau dah terang2 x berkenan.

    Peminat Nora: Apalah guna menang hati mak mertua kalau hati anaknya x dapat.

    Peminat Jejai: Kalau jejai tak kawen ngan pasha, sapa lg agaknya yg sudi…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  88. Jaafar Onn says:

    Pasha: bukan sng nak tambat ati mak mertua lg2 yg terang2 x bkenan kt kite kan.
    Nora: apa lah gunanya menang hati mak mertua, kalau hati anaknya pd org lain.
    jejai: ko x ensem, tp klu ko x kawen ngan pasha, sapa lg yg sudi

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  89. Selamat pengantin baru buat jejai & fasha.

    Tahniah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  90. independent says:

    aku kawen dulu pon cantek….:P

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  91. mel says:

    cantik mmg cantik. tp dah biasa kita lihat artis mekap begini.
    jadinya pemandangan itu masih pada tahap biasa-biasa.
    bukan tiada serinya.
    cuma bila dah jadi artis, wajah dah biasa ditatarias, dah biasa promo wajah.
    jadinya tetap pemandangan yang biasa-biasa. tiada yg special.
    pada pandangan saya. mata yang melihat.
    empunya badan pastilah ada rasa istimewa.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  92. mimi says:

    aku rasa muka si fasha ni lagi berseri kot dari lisa?hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  93. comellll says:

    tertulis jodoh kalian…semoga kekal abadi bahgia selamanya….cepat2 dapat anak!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  94. Penghuni Alam says:

    nmpk serasi…mmg sessuailaaa korang….tertulis jodoh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  95. Anonymous says:

    walau pun tak suka sangat dengan fasha ni, tapi die sangat cantik dalam gambo2 tu;)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  96. Anonymous says:

    cantiknyer fashaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  97. tutu says:

    semoga berbahagia la FS n jejai…
    jangan jd mcm rita N aidil dh la..
    kawen xdpt restu smp ank 2 pn cerai berai gk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. emelda says:

    Hahaha…. ND versus FS. Diorang yang berebut laki…lantak pi..lah.. Yang korang cbuk sangat mengutuk nape??? Bukan korang dapat pun si Jejai tu… dapat DOSA ada la…. Diorang SUKA atau DUKA tu dah nasib diorang la… kita ni patut mengambil ikhtibar dari cerita2 diorang nie… jadikan tauladan. Lagipun x kemana pun diorang nie… Glamour ke .. artis ke… kaya ke… miskin ke… cantik ke.. buruk ke …satu hari akan ditempatkan disatu tempat yang sama… KUBUR.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  99. mizz says:

    sangat cantik…x kisahlah byk kontroversi ke apa ke…tp seriesly fasha sgt cantik masani…seri pengantin kot…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  100. Nad_Nadia says:

    finally kawin gak mereka…..ummmmm jodoh tuhan :))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. ada fasha kisah korg cakap pe says:

    haah…yg lupe nk salam fasha tu bukan ayh jejai…org lain…ayh jejai pakai baju warna lain…kalo x caya tgk betul2 video tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. hmmmm says:

    spe punyer???jejai duda kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. delaila says:

    I can feel love that strong among them..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. aruziab says:

    Selamat Pengantin Baru. Semoga berbahagia selamanya… Amin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. despicable me says:

    x nampak pn FS copy design baju LS, LS copy design baju orang ade la :p

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  106. me says:

    sangat cantik….majlis die pn sweet ajer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. amethyst says:

    selamat pengantin baru fasha, slmt pengantin tak berapa nak baru jejai (tiru ND ckp..heheh)

    jejai nampak gembira gila dpt nikah dgn fasha…jelas gila muka terlalu happy..okla..suka tengok diorg bahagia..

    celebriti pengantin lelaki paling happy dlm gambar nikah -Jejai dan zed zaidi
    celebriti pempuan – yg menang adalah Waheeda..hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. lara_hati says:

    semlm sempat la tgk… siaran langsung ke lintas langsung ntah kt melodi..tunjuk akad nikah fasha ni ngan jejai. Masa akad tu jejai nampak konpiden je..lafaz, tgk2 tak sah…rupe2nya terlupa sebut 88 sen kat belakang, selamba je jejai gelak…maybe gelak malu kot tp nampak sweet, Pestime kot aku tgk jejai dlm tu nampak berseri2..even dia tak de la hensem kan..nk banding masa dia kawen dulu..tp apa2 pun tahniah le kamu berdua..semoga hingga ke hujung nyawa.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  109. hana J says:

    C-tikus,waheeda, faezah mengilai2, memek, fasha sendat = perampas

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  110. marianne says:

    Seri pengantin langsung tak ada, dah kawin sebelum nikah lah. FS bina kebahgiaan atas kehancuran perempuan lain. Macamana Puan Sri nak terima? Kita tenguk dan lihat berkekalan ke perkahwinan FS perempuan perampas ni. Jodoh? memang Allah swt tentukan kan tapi manusia ada akal bukan rampas laki orang. Ah…padanlah perempuan jahat untuk lelaki jahat memang padanlah kau berdua tu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • Lol says:

      Kau ingat ND virgin sgt ke time kawin. Please ahhh (rolling eyes) dia tuh nak jejai sbb duit juge le. Bukan nyer jejai tuh hensem pon .. Ade ke dengar diorang bercinta before kawin? Yilek kan.. Puan Sri pon poyo aje dah anak tak suke takyah la paksa. Pape pon jodoh di tgn Allah. Doakan terbaik utk semua. Semoga lebih matang Dan ikhlas sesama manusia.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  111. lady says:

    Congrats to both of them, buang yg keruh ambil yg jernih:D ~aku bkn fans FS~ tp banding dgn artis2 lain FS nye wedding simple, nice (lbh nice klu bertudung masa ni…tp terpulanglah masing2 leh fkr baik brk) & plg penting $$$ sendiri!sesen pun org tak taja…scha n awal tue plk klu ia pun nak share kemeriahan wedding tp jgn lah bnyk sgt episod awl2 org dah jemu…bnyk sgt sponser mmg lah mcm tu!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  112. tentang kita says:

    sudah2 la mengutuk org…..mereka dah selamat diijabqabulkan. biarkan jer lah mereka berbahagia dgn cara mereka sendiri..kita jaga rumahtangga dan hal kita sendiri…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  113. eyra says:

    artis biasa la..bru kawin semuanya bahagia bla dh duduk sebilik tdo sebantal mcm2 perangai ada..tup tap tup tap bercerai..komen xde jodoh…x sehaluan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  114. Anonymous says:

    BAJU YG SIMPLE NICE ,SOPAN X DE LA GAYA2 KEMBAN.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  115. BUKAN PEMINAT says:

    baju yg simple but nice,cantik x dela berkemban cm stgah2 artis tu,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  116. mizz_zaza says:

    cantek sangat……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  117. Anonymous says:

    bnyk sgt negative vibe kat sini. i just want to say congrats to the newlyweds.and by the way, cukup2lah nak caras fasha ni cantas rumah tangga orang. if this is a competition, then compare kan la wedding jejai+nora and jejai+fasya..tgk brp lama fasya+jejai bertahan. if berkekalan, meaning mmg nora lah yg bermasalah. org dh kahwin,sepatutnya kita ucapkan tahniah,doakan yg baik2 utk dia. bukan mengata itu ini. itu rezeki dia, itu jodoh dia. dah tertulis utk dia mcmni. dia kene caci, kene maki, tp tgk la semangat,kekuatan dia? cuba kalau wedding korg org kutuk?suke tak?marah tak?

    knp org menangkan nora?sbb kesian dia ditinggalkan masa blom bersalin lg? so nmpk kt situ jejai kejam?tp ade tak korg pk knp jejai ceraikn dia? xde kan? hal rumah tangga org xkan nk heboh satu malaya? kot nora tu xtau masak ke, kite bukan nye tahu kan?kalau kesian kn org,bersimpati lah..bukan maki hamun org lain.

    chill ah sume..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  118. linda says:

    eh..jejai nape pakai kasut mase duduk atas bantal tu…stokin busuk ekkkkk….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  119. kak long says:

    Kahwin jugak Jejai + Fasha..
    Bagus la.. Lepas ni org duk ngata pon dah jadi somi isteri…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  120. perisik says:

    tahniah fasha! semoga cepat dapat baby dan bahagia selamanya. nmpk happy sangat jejai dapat kawen dgn fasha. dr statement2 jejai la…yela wanita idaman la katakan…fasha sgt cantik lebih2 lg kalau tgk depan2. serius cantikkk! mak jejai tu…hmm no komen la.. sbg hamba-Nya, kenala terima qada dan qadar……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  121. Anonymous says:

    banyak la pahala si FS dengan Jejai ni hahah dah2 la mengutuk tu, tengok je, senyum je, kn lebih elok tu :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  122. [...] (29 GAMBAR)Majlis Pernikahan Fasha Sandha Dan Jejai |28 Apr 2012 … Ramai yang tidak berpuas hati dengan kualiti gambar yang agak rendah untuk majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai di dalam entri … [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0