Written by Bella | February 8th, 2016

Tahniah diucapkan buat pelawak Atu Zero yang sudah sah bergelar suami kepada Shafeeqa Johari  hanya dengan sekali lafaz dalam satu majlis akad nikah yang diadakan di Batu Pahat, Johor sekitar jam 10 pagi tadi.

Atu menyerahkan mas kahwin sebanyak RM 1,000 serta sebentuk cincin serta rantai tangan kepada Shafeeqa. Pengantin perempuan juga menerima wang hantaran RM30,000 dan tujuh dulang hantaran berbalas sembilan kepada pihak lelaki.

Difahamkan majlis resepsi pihak perempuan akan diadakan pada petang ini juga dilokasi yang sama  manakalah majlis di pihak Atu pula akan berlangsung di Sabah setelah rumah mereka yang musnah dijilat api sebelum ini disiapkan sepenuhnya.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis akad nikah Atu dan Shafeeqa dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Berita: BH ONLINE

Kredit Foto:  Anis Amanina R

28 responses to (29 FOTO) Tahniah Atu Zero Sah Bergelar Suami Hanya Dengan Sekali Lafaz

  1. Orinoco says:

    Tahniah!

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Tahniah

    0

    0
  3. adudu says:

    congrats yooo :)

    0

    0
  4. Miss laser says:

    Ketatnye baju…berketak2 bdn.lantok la…laki ko pulak yg tanggung hazab kan…emmm ni nnt ade la ostajah jadian dok komen mcm aku bgs sgt.aku xla bgs tp aku x buat bende2 gitew

    0

    0
    • Stupidity is bliss says:

      Do you have to be that girl? You know, the girl that ruins every peaceful comments here. *sigh*

      0

      0
    • Malu hakak says:

      Takde siapa tanya ko buat ke tak..

      0

      0
    • minah jambu terlajak habis says:

      elehhh peduli lah laki nk tangong azab ! raja sehari hanye satu hari aje pastu pandai2 la dia jaga laki dia nanti hormat setia ngan laki dia jaga makan minum pakaian laki dia huh !

      0

      0
  5. shashagendut says:

    Napa rambut atu nampak busuk? Ada sesiapa tahu x? Nak tahu sangat nii..

    0

    0
  6. Ubi says:

    Wajah seiras..semoga berkekalan

    0

    0
  7. anon says:

    Astaghfirullahalazim……ketatnya baju pengantin perempuan. Nampak mcm tak selesa je masa duduk. Neway, dia ni kawin dgn bibik dia ke. Nampak mcm jawa je…

    0

    0
    • Kbai says:

      Astaghfirullahalazim..busuknya hati kau mengata orang jawa lah bibik lah. Astaghfirullahalazim lah konon..Nampak tak ironi?

      0

      0
    • Kbai says:

      Astaghfirullahalazim!!! busuknya hati kau mengata orang jawa lah bibik lah. Astaghfirullahalazim lah konon..Nampak tak ironi?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kalau bibik je memang jawa la? Hello nowadays Javanese are all flying high. Some of them are notable individuals. Tolong keluar dari tempurung please katak oh katak.

      0

      0
    • i am me says:

      knp kne judge org cmtu?
      pemikiran senteng.
      pfffttttt

      0

      0
  8. enot says:

    Atu zero jatuh talak dengan sekali lafaz…….cerai le tu tak lama lagi amin

    0

    0
  9. Ewul says:

    Tahniah atu . Hope kau jadi matang la lepas kahwin ni ?

    0

    0
  10. Hmmmm says:

    Hantaran $30,000? Mahal tu… Kalau lebih sederhana hantaran tu kan lebih berkat perkahwinan. Anyways, semoga bahagia dan berkekalan hingga akhir hayat..

    0

    0
  11. bunga says:

    Bju tu ketat sgt lar…nmpk x sesuai..nak angkat nikah ni..biar sopan cikt baju tu..biar besar x pa..jgn ketat..erm kita nk dirikan masjid

    0

    0
  12. sitiosem says:

    Atu ni ksian jugakkan.. dia mcm trying too hard nak wat lawak. Tpi x kelakar mana..

    0

    0