Written by Bella | September 19th, 2016

Selepas bernikah pada pagi 16 September lepas, pasangan Saharul Ridzwan dan Deena Emir telah mengadakan majlis persandingan disebelah petang hari yang sama bertempat di di Dewan Sri Siantan Putrajaya.

Majlis tersebut berlangsung dengan cukup indah sekali dengan kehadiran ahli keluarga, sanak saudara, teman rapat, rakan artis dan juga produser drama.

Saharul dan Deena kelihatan cukup kacak dan anggun sekali.

Khas buat anda, berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis persandingan Saharul Ridzwan dan Deena Emir dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : AMIR NAUFAL  PHOTOGRAPHY

49 responses to (29 FOTO) Sekitar Majlis Persandingan Saharul Ridzwan Dan Deena Emir

  1. Anonymous says:

    akak 1st ke dik??? sila la like.

    0

    0
    • Anonymous says:

      first kena henjut ke kak?

      0

      0
    • minah jambu - safety first says:

      helo jana nick..u tk payah nak sedih2 ..u kan the fisrt pompan yg kawin ngan saharul dulu kannn lov uuu semoga u berjaya dlm planet muziksingapore nanti ye lov uu…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Cantikk..

    0

    0
  3. cik temah says:

    Drama je lebih… siap ada background music sedih pulak masa bapa pengantin laki berucap… makin kuat muzik, makin teresak. apa benda tu? mcm baca skrip drama pun ada… cukup2 la tu abg nara oii… tak cukup2 lg ke update gmbr depa ni?

    0

    0
    • fiqa alya says:

      hitamnya hati cik temah…penuh dengan perasaan dengki dan iri hati

      0

      0
      • cik temah says:

        bukan hitam hati… cuma, kami yg dtg jauh2 ni tak dilayan dgn baik seperti mana sepatutnya bila menerima keluarga baru. hanya pihak media je dilebihkan… agaknya dah kawin celebrity, jd darjat dah naik tinggi. Tak apa la, cakap pun tak guna.. moga berbahagia…

        0

        0
        • Hajjah Bainun says:

          Cik temah.. maafkan jelah dorang. Atleast dorang jemput cik temah. Jiran saya lagi lah teruk .. buat majlis berbuka puasa x jemput pun parent saya padahal rumah sebelah rumah. Nasib baik parent saya sporting x kisah. Saya pun x kisah.. orang x nak jemput saya pun x sudi. Tiba turn saya buat majlis besar-besaran.. saya pun x nak jemput jiran sebelah.

          0

          0
        • thuglife says:

          Cik Temah, mahlis kawen kita xkan dpt puaskan ati semua pihak.. Alhamdulillah dorng jemput ahli keluarga.. Ada ahli keluarga sy,kawen x jemput pun..rumah dkt jer..dan yg paling best,pengantin dtg, tetamu dtg siap bleh parking dpn umah lagi.. X jemput kitorng x kisah lah..mak ayah sy pun dorng x jemput.. Cik Temah pklah..mana lebih beruntung…

          0

          0
    • cik temah says:

      bukan hitam hati… tapi, tetamu tidak dilayan dengan baik… bukan org luar kami ni… itu lah dia, dulu lain… sekarang lain… agaknya kahwin dgn celebrity, satu keluarga rasa darjat dah naik ke langit. tak apa lah, malas nak ckp lebih2… moga berbahagia…

      0

      0
      • cik lah says:

        nak dilayan dgn baik sampai mcm mana? majlis beratus orang yang datang, tak kan nk layan kau sorang? busuk hati

        0

        0
      • Anonymous says:

        aib keluarga jgn dihebah.. kekurangan layanan sewaktu majlis adalah perkara biasa.. sebab tu keluarga pengantin @ pengantin sendiri akan minta maaf & halalkan segala kekurangan.. sepatutnya sebagai “bukan orang luar” awak perlu lebih memahami.. x perlu burukkan org..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Betul tu adat la knduri.. mesti ada tlebih terkurang terlepas pandang.. kdg rncng lain tup2 jd lain.. tu blom lg bab jemputan melebihi apa yg dijangka.. kata pun kwin dgn artis.. jgn la nk org layan mcm raja kak oii.. adat la knduri nk layan ribu2 org..nnti layan ko lebih2 org lain lak terasa.. mcm tula sebaliknya..

          0

          0
        • cik temah says:

          tak expect pun benda perfect.. mmg biasa la tu ada lebih, ada kurang. tapi, sekurang2nya, sebagai keluarga pengantin, apa la salahnya bersalam2an dgn saudara sendiri… adik beradik DE ni buat nampak tak nampak je dgn sedara mara… ramai plk yg tegur benda sama… tak apa lah, moga perkara sama tak berulang untuk tiga perkahwinan adik2 dia lg…

          0

          0
        • sara says:

          biasa la cik temah… org tgh xsaited nk raikan pengantin… so pandai2 la sedara2 bwk diri… dan paham2 kan la… xpyh la nk bunyi belakang.. kau bukan pegi majlis xberjemputkan.. kalau diorang xjemput lain laaa….

          0

          0
    • sara says:

      tak payah byk bunyi cik temah… sebaiknya kita doakan kebahagiaan mereka… biasa la… majlis mcm ni.. xboleh nk puaskan hati semua org… bajet2 nk srh org layan kau camner???

      0

      0
      • Anonymous says:

        Xpe la..sy rase cik temah ni maafkn jela dorg.. pikir positif je maybe dorg rase sedare2 ni mmg dh kluarga.. sedare2 pun kna bantu kluarga lg2 pihak kluarga sendiri dri segi tlg sambut tetamu.. tlg ape2 ke kn.. bkn dtg nk mkn je..

        0

        0
  4. NURUL IMAN says:

    Sejujurnya nurul cemburu dengan kejelitaan wife dia,,,memang cantik ,sejuk mata memandang…by the way tahniah sharul & deena moga kekal berbahagia dan terus lah hidup berkasih sayang sehingga ke syurga Allah….Barakallah

    0

    0
  5. el says:

    gaun penganten artis yang tercantek adalah gaun anzalna nasier yang pernah aku tengok, masih belom tergantikan oleh artis laen

    0

    0
  6. hahaha says:

    ape yg cantiknye xpaham aku..biase je wife dia

    0

    0
  7. Anonymous says:

    muke wife dia fotogenik.tgk kt melodi hari tu xde plak nmpk mcm mix..nmpk muka melayu je..dlm gambar nmpk mixnya..

    0

    0
  8. pening says:

    janna nick n sheila rusley are more like wanna showing off their body.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    tengok di melodi muka wife dia biasa je..cuma dlm gambar je nmpk laen..photoshop standrd lah..

    0

    0
  10. nak shahrul ;'( says:

    aku rs klu shahrul pakai tengkolok lg ok..

    0

    0
  11. Gaban Meraban says:

    Sejujurnya, aku x rasa deena ni cantik pun.. ntah kenapa aku x suka betul tengok tang mata dia.. pastu ada video masa nikah konon dia malu2 nak salam sharul lepas nikah.. apsal ntah, aku rasa fake sgt.. mcm malu yang dibuat2..bukan semulajadi peribadinya begitu (acah2 x penah bersentuhan ngn lelaki kononnya..wallahualam)

    p/s: sape nak kata aku jeles, busuk hati, dengki, silakan.. aku ok je.. aku skadar komen apa yang aku rasa/tgk.. ;p

    0

    0
    • josh says:

      You must be blind, she is one beautiful lady…..jealous.

      0

      0
    • cricket says:

      semmgnya ko jeles, hati busuk, kuat dengki…….terang2an dia tersangat cantek, boleh dikata tak cantek. Ko ni mesti gemuk & burok kan?

      0

      0
    • anon says:

      Gaban…..Sejujurnya kau rasa dia tak cantik? Sebenarnya kau tak jujur pun. Mengaku jelah yang kau jealous dengan dia. Perempuan yang terlebih cantik selalu ramai yang dengki kat dia, kau termasuklah salah seorang daripadanya. Tak baik busuk hati …

      0

      0
    • Anonymous says:

      Setuju.. deena tu dulu skirt pendek paras peha. Masa tu free hair dan tembam. Gelap pun yes. Tetibe skang jd malu2.. ye la mungkin sbb skrg dah bertudung tp tak perlu la sebegitu sekali reaksinye.. mmg nampak fake.

      0

      0
    • hehe says:

      hahha.yang ni aku setuju..aku setuju part yang ajet ajet segan nak salam ngan suami. Aku tengok macam eh…macam dibuat-buat..aku ingat aku je pikir camtu.
      Salam cam biase je la..tayah acah acah segan nak hulur tangan..hahahaha..kelakor..
      muke da cantik da walaupun bukan naturally putih. Banyak effort sheolls… orang berduit.hehe..pape pn cantik laa sekarang..hehe

      0

      0
  12. mak andam kampung says:

    Sapa wedding plannner retis ni? lain kali tanya mak nak….FOC….kalo da kaler baju pengantin sama gan background..tenggelam nak……..ok bai

    0

    0
    • Mercurious says:

      setuju sgt… pengantin tenggelam… mak pak pengantin kaler pepel dgn biru yg lagi menyerlah….shiela rusly dgn janna nick pown lgi menyer lah…

      0

      0
  13. johnny bravo says:

    Canteknya….. Pengantin perempuan yg paling cantek, muka mcm omputih. Ni mesti ramai perempuan2 yg tak cantek & hati kotor jeles… Bertuah sungguh saharul.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Baju pengantin lelaki x sesuwei…Nampak bonjol di situ…..

    0

    0
  15. KT Pari says:

    Baju pengantin takleh lawan kaler puteh or cream, kaler2 lain tu mcm tak berapa lawa.

    0

    0
  16. surina says:

    Dalam melodi aku tengok muka isteri dia biasa je. Tak lah nampak mix mcm dlm gambar di atas. Janna tu kenapa sedih sgt ke.

    0

    0
  17. Kak timah lambong says:

    Hadoi serabut nya akak tengok baju kawin kamu deena. Berkepuk berumbai bagai. Dah mcm langsir kamdar. Dah sarat barat pakai crown pulak. Ko tu cantik jelita dik. Pakai simple mcm hari2 dlm ig kamu pun dah vogue the vass. Kenapa hari kawin pakai huduh cenggini. Penat akak tunggu gambar kawin kamu. Begini hasilnya. Keciwa akak dik oiiii

    0

    0
  18. menci cameraman says:

    cantik mmg cantik.
    cumanye i nak sound cameraman and org tukang edit gmbr. pesal jadi begitu. tenggelam warna segala. warna muka pngntin pucat sb dah di putih sgt warna gmbr. geramnyeeee alahaii..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    awat gigi tak lawa… byk2 artis gigi paling lawa fazura… hmmmm… mia ahmad pnya gigi pn cantik….

    0

    0
  20. sentap says:

    baju cantik tp yg sayap kembang cam mnyusahkan..klo xda kembang2 tu kan lawa…simple…sian deena nak kena selak2…xda pembantu tolong ke? janna nick & sheila rusly tu dah pakat pakai baju nmpk tetek ke…yg sheila x nak kalah…sendat giler…tudung tu labuhkan la sikit kak oi…apapun deena mmg lawa sgt2…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Janna Nick yang cute

    0

    0
  22. Sayang Abam Bodyguard says:

    Terbaik la abam2 bodyguard.. I adore youuuuu!!!

    0

    0