Written by AbangNara | April 5th, 2013

Semalam, Datuk Siti Nurhaliza telah menjayakan satu usaha murni yang harus dipuji dan harus dicontohi oleh artis-artis lain. Beliau telah mengadakan konsert amal dan melelong tudung Fareeda miliknya untuk membantu Yayasan Aids Malaysia. Tahniah diucapkan atas usaha ini.

tahajud cinta

Salah satu tudung yang dilelong berjaya dijual dengan harga Rm2,800. Satu angka yang cukup tinggi bagi Abang Nara. Semoga usaha murni sebegini diteruskan lagi di masa hadapan.
tahajud cinta

Lagi 26 keping gambar sekitar Malam Tahajjud Cinta dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Ryaniez Moments Photography.

tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta
tahajud cinta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

154 responses to (28 GAMBAR)Siti Nurhaliza Jayakan Konsert Amal Tahajjud Cinta Bantu Yayasan Aids Malaysia

  1. Good way of describing, and nice post to obtain facts on the topic of my presentation topic, which i am going to present in university.

    0

    0
  2. mak oi says:

    aiyoo yg oren tu lentik2… haha

    0

    0
  3. ahkak puaka says:

    NASIB BAIK KONSERT AMAL. KLU KONSERT BIASE HARUS AKAK IPAR TOKTI YG GILER KUASA TU AKAN MINTAK SPONSOR 3juta PULAK

    0

    0
  4. muncung 'itik' siti says:

    Nara..mana pegi entry siti yg nak cari sponsor RM2 juta aritu…ko delete ya…ntah apa2 la ko ni…xgentleman lngsung….anyway, aku tetap getik bila tgk siti bgambar buat muncung itik…smenjak dia btudung ni, byk btul gambar2 dia yg buat muncung mcm tu…ala2 remaja korea..dia kn suka meniru, dia igt cantik kot buat mulut mcmtu….hodoh siut….siti oh siti….

    0

    0
    • Lembu Gemok says:

      a’a’ muncung…come on nara..takut kena sembur ker?apsal buang entri pasal 2 juta tu…aku tgk dalam tu 99% semua tak bersetuju..mungkin nara takut entry tu boleh buatkan dia jatuh..puiiii

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aku dah kabo dah. Agak2 panas komen dr pembaca, nara pun delete lerrrrrrrr……

      0

      0
      • Oooooo says:

        Kurang ajar ko nara…api2 kan org… – mati2 aku ingat siti tak aware dgn keadaan semasa masih nak jugak buat konsert walau LH nyer kes parah…

        Rupa2 nya ko saja nak naikkan rating…

        Semoga gemuk lah anak ko makan hasil haram..
        No wonder bini ko pun dah cam gajah…

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ko marah nara je takpe la. Jgn la babitkan anak dan bini dia plak. Suka suki je ngata org gemuk cam gajah.

          0

          0
        • Jujurnya says:

          Apa fungsi bini kalau tak nasihat laki…tak betulkan apa yg salah
          Ke terlalu syok makan hasil macam nih…

          Maaf cakap..org lani…
          Kalau bini pakai seksi …nampak buah dada selambak pun tak kisah..sbb bini blogger terkenal…hasil semua dari tunjuk paha n dada..so laki rela jadi dayus…

          Sama kesnya ngan nara…kalau sayang anak…bagi makan hasil bukan dari kutuk mengutuk…apa dah papa kedana sgt sampai lena tarik org caci mencaci dgn tweet org yg dah lps? Rating tinggi kan?
          Bini mana? Tak leh nasihat…bangga suami tarik org buat dosa dgn fitnah siti ke apa? Tak ksahlah siti ke sitok ke…mana2 artis yg jd mangsa nara..mmg aku hanggin jerk..
          By the way mmg bini dia gemuk …paha gedabak…

          Tak jeles pun..tp laki ko tu attend event dgn ko badan macam anak 5…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bini dia marah plak org cakap gemuk.. dah tau gemuk g la pusat kecantikan.. kan nara banyak duit.. badan mcm anak 9

          0

          0
  5. hijau says:

    siti ni lama2 body boleh jadi cam sharifah aini

    0

    0
    • Abby says:

      siti badan kembang…tak macam yuna.

      0

      0
      • bulat says:

        ko nie, bila siti pkai tudung sekerat ko kutuk! bila pkai baju sendat ko kutuk!! bila die pkai bju menutup aurat san longgar ko kate mcm nie pulak!! ko baik sangat ke dari segi pemakaian.. x mampu beli jgn arr ckp macam2.. aku ttp suke siti sebab die sopan dari dulu…

        0

        0
      • Anonymous says:

        biorkn die,die da kawin..yuna pun bukan cntik sgt..bibir pun tebal..muke pun tua..jgn nk julang sgt yuna 2..bg aku dua2 ade bakat tersendiri..so xpyh nk bezakan fizikal sgt..kn da kena..

        0

        0
      • mia says:

        badan ko mcm la kuncup sangat..

        0

        0
      • Anonymous says:

        yuna kering mcm cicak kobeng!!! kalau dh kawin kompom kembang jugak!!

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku dah 5 tahun kawen anak 2 badan maintain jek.. bukan artis pun tp boley je maintain.. kah kah

          0

          0
      • ju says:

        bodohlah ko….yuna xkawen lagi…..bodoh bodoh bodoh

        0

        0
      • Anonymous says:

        yuna?? bapak teruk taste kau..
        yuna lagi la xde shape doe..

        0

        0
  6. suka memehati says:

    GETIK BETUL AKU TGK BETINA YG BAJU OREN TU…MURAH BTUL NMPAK….JAGA LA STATUS JANDA KO TU…TU SBB ORG BENCI ARTIS MURAHAN…

    0

    0
  7. ct says:

    Tu bkn yg bj oren tu lentik kn badan, tp die pakai korset tu…sbb tu jd mcm tu kot…mcm xselesa je.terpksa ikut bdn mgeras je.

    0

    0
  8. jabun says:

    ‘Siti oh siti kenapa engko gemuk..
    Badan dh macam lori..
    Belom ada ank lagi..
    Tak berselera aku nk tengok..

    0

    0
  9. ms smile says:

    suka tengok muka Siti, sweet n beseri je

    0

    0
  10. ms smile says:

    siti sweet :)

    0

    0
  11. Basi says:

    siti..kembang.

    0

    0
  12. B.U.M. says:

    Dah gemok ko Siti. Udah2 ler allignmnet ko dah lari. Dok rumah atau sambung belajor lagi baik.

    0

    0
  13. B.U. M. says:

    Dah gemok ko Siti. Udah2 ler allignmnet ko dah lari. Dok rumah atau sambung belajor lagi baik.

    0

    0
  14. doremon says:

    korg ni sume nk kutuk mcm la korg perfect sgt..papepun model tdg tu sume comel2 ..

    0

    0
  15. doremon says:

    NARA xnk update pasal nabila huda dengan NasT ke ?

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Pompuan baju kuning tu posing terlentik mendada je apasal. Penyakit tulang bengkok ke?

    0

    0
  17. Anonymous says:

    sapa yg pki baju oren tu?

    0

    0
  18. OBSERVER says:

    SHE’S FAT.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Typical Malaysian mmg suka tengok fizikal org je. Gemuk kurus itu adalah pemberian Allah. Siti boleh terima pemberian dari Allah kat dia. Kelebihan dia ada suara tapi kekurangan mungkin dr segi fizikal dia. Sama mcm kita juga. Terima seadanya apa yg Allah kurniakan kepada kita. Mesti ada hikmahnya. InsyaAllah kita tak lupakan Dia.

    0

    0
    • Forest Gump says:

      Gemuk atau kurus tu masih boleh diubah sebab perkara ini tak bersifat kekal. Lainlah kalau sebab kurus atau gemuk tu disebabkan penyakit atau sejak azali yang tak boleh diubah.Lainlah juga kalau perkara yang melibatkan fizikal yang tak boleh diubah lagi dan menjadi haram di sisi Allah walaupun ada yang cuba ubah sebab nak cantik dengan botox atau pembedahan plastik.

      0

      0
  20. mrs.fahrin says:

    aku tukar topik sikit…tak komen siti or baju oren…tp nak komen model/pengacara pakai tudung baju putih tu….tak nak longgar pulak baju diaaa….
    bergelora jiwa fahrin…

    0

    0
  21. ............. says:

    Aku tengok pic dari mula bukan main cantik n indah d mata…tpi bila tengok pic y pakai baju kuning…alamak spoil la plk….menyebuk jer ada…mencacatkan pic y sedia ad d atas ni…tpi kan aku tengok pic fahrin ngan pompuan y pakai baju putih tu mcm serasi jer…sepadan gitu….

    0

    0
  22. I luv u pani ! says:

    baju oren = double push up bra = aku pun mampu kott, so takyah na lentik sgt kalau fake serabaii je

    0

    0
  23. mojo says:

    baju kuning tu..perggh dada nak kelangit ke?kalau terlanggar tu,mesti benjol.LOL

    0

    0
  24. peminat fanatik dato ct says:

    U R THE BEST !! I LOVE U FOREVER N EVER DATO CT!

    0

    0
  25. Betik says:

    Pelan2 kayuh bro…

    siti dulu yg free hair.. terus ke separuh free hair… la nie dah full… lama2 nanti
    dia stop nyanyi lah tu… doa je lah supaya dia sempat bertobat.

    bak kata ustaz azhar idrus : “pompuan yg pakai anak tudung je lebih baik drpd yang bukak terus.. “

    0

    0
  26. lala says:

    tetap tak suka fareeda nye tudung. pendek. nasib yg pertunjukan amal ni dia tunjukkan yg stok labuh2.. tapi still duta Fareeda pakai pendek. tgk kat fb dia pun, semua yg datang majoriti uniform tudung pendek

    0

    0
  27. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    yang baju oren tu aku tengok mcm tengah menahan nafas xmau kasi buncit je..aku pulak yang sempot nengoknyee

    0

    0
  28. Anonymous says:

    love u siti. da tengok persembahan dye malam tuh. meletops + sopan

    0

    0
  29. Pall Mall says:

    That woman is doing her best for charity, regardless whatever mean words she’s receiving for this (some are not even about her charity), at the end of the day we all can clearly see that she has done more to the community rather than these “keyboard warriors”. She’s helping Yayasan Aids Malaysia the best way she could, and the rest should respect it.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Biar la siti gemok pon.. dia bahagia, kaya, sopan n suara merdu tiada tandingan. Yang penting siti dah bertudung litup skrng.. kita manusia sama sahaja, pernah buat perkara yg di larang dan yg baik juga.. perubahan sikit demi sedikit itu lebih baik. Xpaham knp kena bezakan siti ngn yuna?

    0

    0
  31. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it
    from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out.
    Please let me know where you got your design.

    Thank you

    0

    0
  32. Peminat Yuna says:

    Alhamdulillah penampilan Siti semakin cantik..dan setahu aku setakat nie Siti Nurhaliza masih lagi Selebriti Nombor 1 Malaysia dan ramai yang sokong beliau..yang komen kutuk2 Siti tu sikit je..saje nak test Siti boleh jatuh ke tak?memang takde artis lain yang boleh pegang title nombor 1 dah.

    0

    0
    • Benci Yuna Ketat says:

      AGREE!..YUNA MUKA DAH LA TUA..X MINAT YUNA OK..SORRY!!
      KALAU SITI BERTANDING BINTANG POPULAR PUN AKU TETAP PILIH DIA WALAUPUN BUKAN PEMINAT SETIA..:-)

      SUKA SITI NURHALIZA SEKARANG! (^ __ ^)

      0

      0
    • Tongkat Besi says:

      bagus la siti ada usaha nak buat kebajikan..lagipun dia pun artis paling popular sekarang..

      sejuk je mata tengok pakaian siti yang menutup aurat & labuh..
      sepatutnya yuna pun kena contohi cara pemakaian macam nie..
      nampak sekarang mcm yuna pulak yang makin ketat & sendat..

      0

      0
  33. ikan says:

    sape pompuan baju oren yang melentik tunjuk teks tu? ituke pesakit aidsnye?

    0

    0
  34. Guni Beras says:

    4 perkataan untuk Siti… -G-E-M-U-K!

    0

    0
    • Karung Guni says:

      Ko nie nak cakap BODOH kang marah..
      tapi memang confirm BANGANG..
      dah la BODOH + BANGANG lepas tu ada hati nak kutuk orang..
      skrg nie title post kat atas nie story psl Siti buat charity event..
      yang ko melalut pasal badan Siti APEHAL???
      Siti tu dah elok pakai tudung + tutup aurat..

      0

      0
    • Aku,bukan peminat ct.. says:

      Ko,ni dh lah komen org GEMUK..pastu salah lak..GEMUK ialah 5 huruf bukan 5 perkataan…5 ko kata 4, sebb tu xyah r kutuk2 org…

      0

      0
  35. GuniGuni Beras says:

    Silap da. Bukan 4 tapi 5 perkataan – G-E-M-U-K!

    0

    0
    • anti org bodoh says:

      huruf la sengal. bukan perkataan. 2la asik nk ngondem org je keje ko. kn dah jadi sengal. haiyerr

      0

      0
    • gina says:

      ahahaha! Bodoh.. perkataan ngn huruf pon tak reti beza… “Ko bodoh macam unta” Baru la 4 perkataaan, bongok! ahahahaha!

      0

      0
  36. lalalala says:

    Guni beras..
    Bkan perkataan la. Huruf.

    0

    0
  37. Morniyati Sukarno Jongang The Boom says:

    waduh2….kapan bergaduh loh…ngapain luk (lu/kamu) ini… perkara kecil gini mau tumbutin (tumbuk/gaduh)… sepertinya kanak2 kecil aja…kerna siti nurhalija, kalian berkelahi!… goblok!

    0

    0
    • Neng Shila says:

      DIAM LAH KAU!..MENYEBOK AJE!
      SEBAB SITI NURHALIZA CANTIK, SOPAN MENUTUP AURAT, KAYA, BERBUDI BAHASA..
      DAN DIA ARTIS NO 1 MALAYSIA..
      SEBAB TU SEMUA ORANG NAK JATUHKAN SITI..
      TAPI JANGAN RISAU..PEMINAT2 SITI TAK KAN BAGI CHANCE PUNYA!!

      0

      0
  38. Hi are using WordPress for your blog platform?
    I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my
    own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog?
    Any help would be really appreciated!

    0

    0
  39. Suva says:

    Sape cakap fahrin sesuai dgn model baju putih tu? Minah tu dah Kahwin okkk

    0

    0
  40. Suva says:

    Sape cakap fahrin sesuai dgn model baju putih tu? Minah tu dah Kahwin okkk,,,

    0

    0
  41. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how
    could we communicate?

    0

    0
  42. blingee.com says:

    Why viewers still use to read news papers when in this technological world everything is
    available on web?

    0

    0
  43. Someone essentially help to make severely articles I might state.
    That is the very first time I frequented your web page and thus far?
    I surprised with the research you made to create this particular submit incredible.
    Wonderful task!

    0

    0
  44. Madeleine says:

    Greetings from Idaho! I’m bored at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I love the information you present here and can’t wait to take
    a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI,
    just 3G .. Anyhow, great site!

    0

    0
  45. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles?
    I mean, what you say is important and all. Nevertheless think about if
    you added some great photos or videos to give your
    posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this blog could definitely be one of the most beneficial
    in its field. Very good blog!

    0

    0
  46. awek kulim says:

    tahniah

    0

    0
  47. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
    Your web site provided us with valuable information to work on.
    You have done a formidable job and our entire community will be grateful
    to you.

    0

    0
  48. Good information. Lucky me I ran across your site by chance (stumbleupon).
    I have saved as a favorite for later!

    0

    0
  49. jgn gemuk says:

    ct ni x de ank lg,tp apesal bdn mcm dh beranak 6.muka lebar gile.hncur,selekeh.mcm makcik2.patut datuk k tergila2 kn rcw

    0

    0
  50. What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable knowledge about unexpected feelings.

    0

    0
  51. meemi.com says:

    Why people still make use of to read news papers when in this technological world
    everything is accessible on net?

    0

    0
  52. Anonymous says:

    biar la dia gemuk ke kurus ke aper ke tapi idup dia bahagia n cari pahala dunia akhirat korang yg mengata mengumpat ni sumer LOSER ….habuk pun tarak

    0

    0
  53. juju says:

    peliklah korang ni..tok T wak baik pun korang nak kutuk..kalo artis yg korang minat wat jahat depan mate pun korang akn puji bagai na gile….

    0

    0
  54. ilmu putih says:

    hehehe pape lah kan….jnji sume bahagia & hepy….

    0

    0
  55. hani says:

    bile fasal siti, mesti ade komen yang mcm ni
    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    ape ke teruk rakyat mesia ni..xhabis2 membenci je hati tu..ce bagi bersih sikit..janganla tengok semua orang BURUK je.diri sendiri pun x elok mane.. aku tengok ok je gambar2 siti tu.. siti pun ok je..ape yang menyebabkan korang leh kata die bukan2 ae? pakai mata / hati ape korang? hati Iblis ae? :( bersihkan hati kita beramai2.. Nauzubillah..

    0

    0
  56. This is a good tip particularly to those new to the blogosphere.

    Simple but very precise information… Thank you for sharing
    this one. A must read post!

    0

    0
  57. It’s hard to find experienced people on this subject, but you sound like you know what you’re talking about!
    Thanks

    0

    0
  58. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a
    very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me
    to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
    Exceptional work!

    0

    0
  59. Cindy says:

    great issues altogether, you simply won a new reader. What could you suggest about
    your post that you simply made a few days ago? Any positive?

    0

    0
  60. I absolutely love your site.. Excellent colors & theme. Did you develop this web
    site yourself? Please reply back as I’m planning to create my own personal website and want to learn where you got this from or just what the theme is called. Cheers!

    0

    0
  61. May I just say what a relief to discover a person that actually understands what
    they’re discussing over the internet. You definitely know how to bring a problem to light and make it important. A lot more people ought to look at this and understand this side of your story. I can’t believe you’re not more popular given that you definitely have the gift.

    0

    0
  62. Hi everyone, it’s my first visit at this website, and article is truly fruitful in favor of me, keep up posting these types of posts.

    0

    0
  63. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added”
    checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the
    same comment. Is there any way you can remove me from that service?
    Appreciate it!

    0

    0
  64. Holley says:

    I really like your blog.. very nice colors & theme.

    Did you design this website yourself or did you
    hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. kudos

    0

    0
  65. If some one wants expert view concerning running a blog then i advise
    him/her to pay a quick visit this weblog, Keep up the fastidious job.

    0

    0
  66. It is perfect time to make some plans for the long run and it is time to be happy.
    I’ve learn this publish and if I may just I wish to counsel you some interesting issues or tips. Maybe you can write next articles regarding this article. I wish to learn more things about it!

    0

    0
  67. null says:

    My brother suggested I might like this website.
    He was entirely right. This post truly made my
    day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

    0

    0
  68. Right now it looks like Drupal is the best blogging platform available right now.
    (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

    0

    0
  69. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new
    project in a community in the same niche. Your blog provided
    us valuable information to work on. You have done a wonderful job!

    0

    0
  70. Jolene says:

    Asking questions are actually good thing if you are not understanding something entirely, but this article presents fastidious understanding even.

    0

    0
  71. I quite like reading a post that can make people think.
    Also, many thanks for allowing me to comment!

    0

    0
  72. Andreas says:

    hello!,I like your writing very so much!
    share we keep up a correspondence more approximately your article on AOL?
    I require a specialist in this house to solve my problem.

    Maybe that is you! Taking a look forward to see you.

    0

    0
  73. Every weekend i used to go to see this website, as
    i wish for enjoyment, for the reason that this this site
    conations in fact pleasant funny information too.

    0

    0
  74. I will immediately clutch your rss feed as I can not in
    finding your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
    Do you have any? Kindly let me realize so that I may just subscribe.
    Thanks.

    0

    0
  75. Why users still make use of to read news papers when in this technological
    globe everything is existing on web?

    0

    0
  76. acupuncture says:

    Quality articles is the secret to invite the users to
    pay a quick visit the website, that’s what this web page is providing.

    0

    0
  77. download says:

    Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you helped me.

    0

    0
  78. What’s up Dear, are you actually visiting this website daily, if so after that you will without doubt obtain fastidious know-how.

    0

    0
  79. Looks good… Amaing description…. Thanks..

    0

    0
  80. Makees sense… Superb nfo Thanks….

    0

    0
  81. Liked it Enjoyable blog.. See ya….

    0

    0
  82. Liked it… Professional blog! Thanks….

    0

    0