Written by serenity | January 12th, 2012

Senarai artis-artis yang tercalon untuk 5 teratas bagi 15 kategori  Anugerah Bintang Popular Berita Harian telah diumumkan semalam dalam sidang media kedua yang berlangsung di Holiday Villa, Subang. Ramai artis telah hadir ke sidang media ini, antaranya Fasha Sandha, Maya Karin, Adi Putra, Zizan Razak, Neelofa, Izara Aishah dan sebagainya (sekadar menyebut beberapa nama). Masing-masing telah hadir dengan fesyen kasual dan santai. Ini ialah gambar-gambar dari sidang media semalam.Photobucket
Majlis Anugerah ABPBH 2011 akan dilangsungkan pada Ahad, 8 April 2012 di Arena of Stars, Genting Highlands Kota Keriangan dan akan disiarkan secara langsung di TV3 dan radio HotFM. Lagi 27 keping gambar boleh anda lihat dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook ABPBH. Sila like beramai-ramai.

***

Pementasan Teater Bangsawan Anjuran JKKN dengan Kerjasama Persatuan Anak Seni Pendidikan Kelantan (ASPEK) Sempena Program Semarak Bangsawan 2012 yang membuka tirai persembahan pada 27-28 Januari ini bertempat di Auditorium Kompleks Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Negara, Kelantan bermula jam 8.30 malam. Masuk adalah PERCUMA.

Kali ini tirai bangsawan membuka gelanggang persembahan dengan ‘ ‘Kemala Sakti Kesuma Ningrat’ yang mengisahkan tentang seorang anak raja yang bernama Raden Kesuma Ningrat yang telah dibuang bersama-sama bondanya, angkara fitnah kekanda tirinya Raden Kesuma Wati ke dalam hutan. Semasa di dalam hutan beliau telah bertemu dengan seekor ular sawa yang amat besar. Ular tersebut memberikan sebutir permata hikmat (Kemala Sakti) yang dapat membantu sekiranya di dalam kesusahan. Maklumat lanjut boleh menghubungi kami di talian 09-741 7000 atau melalui laman Facebook JKKN Kelantan.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

159 responses to (28 GAMBAR) Sidang Media Kedua Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH)

  1. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged ABPBH, Anugerah, berita, bintang, Gambar, Harian, […]

    0

    0
  2. aku says:

    waaa…stacy comell…

    0

    0
    • hahaboy says:

      Stacy nampak kemas dengan pakaian + cermin mata tu.

      Kalau tengok gambar Awal rasa nak tergelak pon ade. Baju dah ok, seluar ok, tapi bila sampai kaki, camne boleh pakai selipar pulak? Rasa tak sepadan dengan baju.

      0

      0
  3. shin chan says:

    first!!

    0

    0
    • kin says:

      harap maaf…sila cuba lagi ye… :)

      0

      0
    • jah kaki gosip says:

      shin chan,kau xterasa malu ker?? kalau aku dah terjun lombong dah!!

      0

      0
      • derrrrr... says:

        ko terjun lombong ke kalo malu? kalo time terjun tu mampos terus camne? tak sempat nak bertaubat. dosa byk pulak tu. nak2 dosa berniat nak bunuh diri dgn cara terjun lombong angkara malu. hua3.

        0

        0
  4. KiD says:

    udah berkaler rambut adi yea.. untuk filem Kl gangster 2 kut..

    Trafik Meningkat Teknik SEO

    0

    0
  5. milah says:

    fasha dah kurus, yana dgn stacy cute sgt pakai cermin mata..

    0

    0
  6. jojah says:

    gurl yg before pic betto tu sape?papepon neelofa dgn eja cantek!!bintang paling popular najwa latif!!

    0

    0
    • ngomel says:

      neelopak???????? comel apenyer… dada terbelah nmpak lurah dendam..xde lgsg kemaluan..huhuhu.. elok lg pakaian si sendat walopn aku x suker dia..hahahahaha

      0

      0
  7. mummy says:

    mcm kat holywood plak,rambut kalah mat salleh…..

    0

    0
  8. saya cantik says:

    semuaanyaa hebat2 belaka.. abpbh bila eh?

    0

    0
  9. powercool says:

    kenapa si adi putra warnakan rambut..x lawalah..x masuk air sembahyang…sereyyy

    0

    0
    • ?? says:

      Adi Putra warnakan rambut kan sbb tgh shooting cter KL Gengstar skg nie……

      0

      0
      • me says:

        tul…ady putra warnakan rmbut for a reason…komitmen ngn lakonan…kehendak pgarah…in real life i xrs die nk sgt wrna rmbut cmtu…..sbb xsuit die….cume npk gangster la ckit………salute ady putra!i luv u!gud job

        0

        0
        • memo says:

          kehendak pengarah ikut kehendak Tuhan taknak ikut!!pesal pengarah ke bagi nyawa kat adi putra tuu??!!
          cakap tak gune otak keee??

          0

          0
        • scotch says:

          memo-awk ckp pun agak2 la..ramai fans adiputra yg akan mrh nti…adiputra warnakn rambut coz ikut kehendak pengarah utk K.L gangster 2..adiputra pernh jwb psl isu psl colour rmbut dier kat tv3 mase promo final Tentang Dhia..dier ckp warna rmbut tu adalah warna yg sah utk dibawa solat…dier kan br blk umrah tahun lepas..xkan la dier xtau hukum hakam agama..pengarah K.L gangster pun Shamsul Yusuf kan..diorg sama2 menitik beratkan soal agama…wallahualam..

          0

          0
        • akula says:

          Hello org bwh :

          MANA ADE DYE KALE PUTIH HALAL LA HAREMMMMMMMMMM… BUTE2 DIE MATIKAN SEL RAMBUT TUH N BLEECH! PEMINAT ADI PUTRA NAK DIJAGE SMPI HUKUM TOLAK TEPI. SENGAL KE APE KO NI???? Btw aku peminat dia gak.. Huhuhuhu.. Hukum ttp hukum.. Pecaya la hukum. Jgn la tolak tepi. Eh boleh ke?

          Btw ape kejadah si MAYA KARIN tuh fesyen mcm nak p klas tusyennnnnn????? Adeh! Retis ke x nih?

          0

          0
        • suke2 says:

          alahai..nk ckp pasal solat org len la plak…solat anda 2 da cukup sempurna ker ? lbh baik kite tgk diri kite dlu..pasal solat dia sah or x 2 antra dia dgn Tuhan la….title kite pun sama jer dgn dia iaitu MANUSIA…

          0

          0
        • akula says:

          MANA ADE DYE KALE PUTIH HALAL LA HAREMMMMMMMMMM… BUTE2 DIE MATIKAN SEL RAMBUT TUH N BLEECH! PEMINAT ADI PUTRA NAK DIJAGE SMPI HUKUM TOLAK TEPI. SENGAL KE APE KO NI???? Btw aku peminat dia gak.. Huhuhuhu.. Hukum ttp hukum.. Pecaya la hukum. Jgn la tolak tepi.

          Btw ape kejadah si MAYA KARIN tuh fesyen mcm nak p klas tusyennnnnn????? Adeh! Retis ke x nih?

          0

          0
      • Saya tak alim says:

        Setau aku la yg xberapa alim mcm korg2 sume ni, bleach tu kluakn pigment dr rambut. So xtimbul soal xsampai air smbhyg kat rambut. Suda2la komen psl ni..bosanla. Memasing mcm bagus je.

        0

        0
      • saya sokong kamu saya tak alim nataza the times oag.

        0

        0
    • chinta says:

      llaaa kan dah berlambak dye rambut yg halal & bole bawa solat. Adi is a gud man. he’s going 2 umrah again insyaAllah in May. kaler rambut pun pasal KLG2 ler. think b4 u say anything.

      0

      0
      • sapa2lah says:

        maaf cakap,tapi pergi umrah berkali-kali tidak boleh dijadikan bukti seseorang tu lebih baik.dan alangkah eloknya sekiranya wang “pergi umrah berkali-kali” tu disalurkan kepada saudara2 Islam yang lebih memerlukan.umrah buat sekali seumur hidup pun tidak mengapa.ini merupakan perbincangan Salam Baitullah yang dikeudarakan masa musim haji tahun lepas.

        0

        0
        • chinta says:

          dia dpt pegi umrah berkali2 sebab jemputan Allah. if x dijemput kaya mcm mane pun x kan dpt pegi

          0

          0
      • marie says:

        sorry to say,no offense yep….dye rambut is haram…even brand tulis halal bt it’s still haram..go n c tanyalah ustz or any islmc prgrm,dye is haram…adi putra is ok but wut the thng is haram dun say it halal..tetp haram…xkn arts ckp halal terus pcy halal,ustz ckp haram bnth salah…

        0

        0
  10. jes says:

    buruknye fasha sendat 2..mcm org tua je muke dia..

    0

    0
  11. hahahahahhuhu says:

    Stacy ngan Yana tukar2 spek ea? heheh comel je.
    Btw, Beto Khusyairi pakai spek mcm muka arwah achik spin sikit. Hensem. :)

    0

    0
  12. sheila says:

    like beto khusairy..
    smart rambut meme ar…

    0

    0
  13. abbey says:

    cantik maya ni…. harus aku undi dia….

    0

    0
  14. hot mama says:

    wah…..suka tgk Adi Putra…..hencem… ;p

    0

    0
  15. mata kero says:

    *awal ashaari tang kaki tu..mcm x kene jer…ke aku yg x ikut arus fesyen….

    *Neelofa pun pakai cincin smp xckp jari aku tgk, byk kemain…

    0

    0
  16. nicky says:

    cantik nye baju+badan eja

    0

    0
  17. REDBLOODSNOW says:

    Kenapa aku boring ek tgk muka fasha sandha. tak pernah suka dia taw. dan dan lg bila ni berkontrovesi…sorry fasha die-hard fans ^_-

    0

    0
  18. zass says:

    Yana n stacy.. comel….

    0

    0
  19. REDBLOODSNOW says:

    TO ADI PUTRA…. amboiiii, mat salleh sesat mana tu ek? kekeliruan bangsa ke? tetttt

    0

    0
  20. zayes says:

    love fasha…

    0

    0
  21. Tak sbr tunggu ABPBH says:

    Waaa,fasha dh kurus..lawa giler..pakaian die pn cantik!awww suke la fasha sandha..nk undi die la nanti..:D

    0

    0
  22. ema says:

    ske tgk yana…

    0

    0
  23. CECAK KUBIN says:

    DD NYE DRESS UP..RILEX N SEMPOI..
    TP I XUNDI U YANG..
    SBB U BESE JE..HEHEHEH
    BTW TINGKATKAN USAHA YE…

    0

    0
  24. AHKAK PUAKA says:

    MELUAT TGK SI DIDIE ALIAS TU!
    YG PNTG LOFA & FASHA AHKAK SENTIASE CANTIK.

    0

    0
  25. eiyda says:

    suka beto.. heee comey jek muka dia ;p aaron lak xder kan.. huhuhu g tokyo..

    0

    0
  26. datin maimon says:

    Seksi gila si neelofa ni..pergghh!! leh tahan…

    0

    0
  27. seth tan says:

    x semangat nak tengok sebab siti saleha i xdee.sobss :'(

    0

    0
  28. yan says:

    neelofa semakin seksi..xkan dh semakin glamer kena semakin seksi…xperlu nk tunjuk suma tu…

    0

    0
    • segerombolan perompak says:

      ku rase, bukan semakin seksi. memang da tersedia seksi dari dulu lg.. maklum la, org cantik~~ (=p)

      0

      0
  29. bokoli says:

    Sempoi giler yana.. Suke tgk.. comel tul…

    0

    0
  30. aku chantek says:

    jap jap… itu usop dengan fara fauzana ke? keciknye kaki dia?????? jeles!!!!!

    0

    0
  31. what the? says:

    comelnya fasha! suka kat kau, senyuman maintain comel kak! seksinye lofa .. takpe dada kau besar dik, terkuncat jantan2 kat luar tu sekejap …

    0

    0
  32. ada aku kesah says:

    wahh.. even ada yg b’pakaian tah pape n berambut mcm2 kale, tp aq suke le tgk artis2 kite mesra2 gitu. mcm member2 je. best tgk. hehe. *tu je. haha.

    0

    0
  33. kk says:

    Neelofa melampaula, klau xseksi, lagi cantik dik..bersederhana la.. awak mmg dh cantik, tp klau dh terdedah2 gitu, ade ape yg cntik pun..xde value.

    0

    0
  34. amnr says:

    apsal la kbykan artis yg kt atas 2 rmbut bkrat?
    apsal i umah korg smua dh bkrat ye?
    kcian…
    urmmmmmmmmmmmmmm

    0

    0
  35. potpet says:

    alah…bkn cntik sgt pn neelopa tuh..apa yg ada tah kat bliau. izara aishah lg cntik.

    yg si adi putra pehal kpale bliau tuh?cat tumpah ke?

    si awal tu nmpak cm xsesuai la pakai sandal.memang pesen skang kot. tambah2 musim banjir nih.

    0

    0
  36. sayang salmah says:

    Diana Denaile jugak yg sopan n cun walaupon ringkas… xover mcm neelopak tu.. bajet cun. asyik pki baju kaler ijau kosong je.. eeeeuuuww

    0

    0
  37. adaizn says:

    nelopak cantekkkkkkkk, nmpk tetet lg cantik..biarkn nmpk lg, lg nampak, lg bagus, dosa makin byk.. fs cantek gak tp da insaf nmpk sjk nk kawen ni, simpan sume dulu..ahahah..

    0

    0
  38. N.I.A says:

    yana samsudin ngan stacy COMEyyyyyyyyyyyyyy giler la..hahahaha..

    0

    0
  39. bijak pandai ku says:

    semakin berseri2 aku tgk fasha skarang,,,,p.;’semuanye hebat2 belaka…

    0

    0
  40. koko says:

    diana danielle lagi cantek..
    ayu jewk..

    0

    0
  41. mizz maimon says:

    Siapa pengacara perempuan sebelah ucop wilcha tuh?fafau ke?

    0

    0
  42. AnakAyamCUTE says:

    undi fahsa la sbb suka tgk citer cinta elesya

    0

    0
  43. bungalily says:

    fasha cantik sgt…

    0

    0
  44. akucute says:

    Neelofa cantik..Izara Aisyah comel..sekian..

    0

    0
  45. baby uuu says:

    simple jer diana danielle..yg v over yana samsudin ,stacy.eja.maya karin..yg over plak aku tgk neolafa la,,,terlolong orang dbuatnye…yg laen cool je….

    0

    0
  46. Jeng jeng jeng says:

    AKU INGAT AKU SORNG JER PASAN AWAL TERKEPIT ‘BRODAH’ NYER.

    0

    0
  47. ELAjb says:

    NEELOPAK NIE KAN JADI IKUTAN FASHA SENDOK.. TAK LAYAK LANGSUNG SI FASHA n NEELOPAK NIE JOIN…SEBAB TAK HANGAT DLM LAKONAN..DORG NIE BANYAK MASALAH DENGAN “KONTRVESI MURAHAN” JER LEBIH.. YANG LAEN AKU RASE TAK DE MASALAH IF JOIN SEMUA OK..MELAINKAN 2 ARTIS Y AKU SEBUT..PECAYE LA PADA KATA KU =)

    0

    0
  48. mixgirl says:

    i love beto khusyairi dlm drama kt astro
    “selagi masih ada”…lakonan bsahaja…n npk romantik…terus jd minat kt dia….love u bro!!!!

    0

    0
  49. Jeng jeng jeng says:

    dGN uSOP TU cHAD hOT fm…

    0

    0
  50. suka fasha says:

    fasha memang cantik laa….aku x tau arrr dlm banyak2 dia yg aku nampak manis

    0

    0
  51. NARA_Cantik says:

    Suka tgok Maya Karin,Yana & diana danielle..simple,x seksi, cantik & brbakat….harap2 diaorg menang kat ABPBH.

    0

    0
  52. anugerah tak popular says:

    eja sgt cantik maha anggun…
    neelofa..aaauuuwwww

    0

    0
  53. elle says:

    ape2 pon awal paling burukkkkk.apesal pakai sandalllll? duhhh~

    0

    0
  54. urm..knapa seksi sgt says:

    aku kan minat neelofa ngn izara aishah..tp knapa korang berdua ni seksi sgt??aku pernah jumpa korang berdua ni kat luar.memang tak pernah cukup kain..blh tak kalau korang jangan seksi2 sgt..(bajet diorang blh bc komen aku..hehehe)adui..kalau mcm ni..memang lama2 aku dh jadi tak minat kt korang ni..tgk baju yana tu nampak sopan je..sedap mata memandang..kalau nak nampak seksi..xpyah pkai seksi2..memadai dgn pkai bju sopan. seksi itu hadir dari hati bukan utk tnjuk dkat org lain..urm…harap2 korang berubah la ye..=(

    0

    0
  55. aku ni says:

    cantiknya diana daniell

    0

    0
  56. haku la says:

    paling suke dgn YANA SAMSUDIN cute manis.. olo tomei2… nelofa awat terdedah sgt?? panas sgt k?? dislike!!

    0

    0
  57. ctfza says:

    baru la nmpak gmbar didie alias mcm org.. klu tak.. hmmm..

    0

    0
  58. saya says:

    DALAMNYER LOPAKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  59. ck slmh says:

    longkang Neelofa, perghhhhh!

    0

    0
  60. apa2jaklahbah says:

    sapa pompuan pkai baju hitam senyum manis tu? pic no 16. mau tau sgt!

    0

    0
  61. aku dan aku selamanya... says:

    diana daniel …ntah camna eja nama dia..tapi takpa lah..aku bukan suka sangat lakonan dia..tapi aku suka kesweetannya…..hohohhohoho..

    0

    0
  62. yang penting effortless says:

    diana danielle paling cantik sebab kecantikannya semulajadi dan “effortless”. SImple, ringkas, mekap nipis tp sgt cantik. Tak perlu mekap tebal2, dedah2, aksesori besar2/byk2, padded bra, etc.. So natural and effortless dan menepati acara yg bersifat casual smart. She is one chic girl! next runner up is maya

    0

    0
  63. what ever says:

    cantknya izara aishah…untung org jb..

    0

    0
  64. Ciskek says:

    Seksinya neelopak!!
    Seksa tengok..
    Beauty with brain la sangat… pffffffffffffffffttttttttttttttt

    0

    0
  65. sukasuki says:

    maya karin nye style simple but sweet je..love it ^^ .. xpyh nk over2 seksi cam neelofa tuh.. ingt hot ke tuh..oh..plizz

    0

    0
  66. Mem says:

    spotted!! kiah propa in action..
    blakang izara aishah.. ha….

    –jaga jaga…ade yang memerati…—

    0

    0
  67. syafrieza says:

    yana samsuddin rilek je pakai kasut flat..comel gak..yg lain heboh nak pakai heels..haiyooo

    0

    0
  68. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    neng ape dh jadi? tembam gemok ngandong ke? kalau ngandong minah jambu nk ucap kn tahniah pada neng…….tapi kalau tk ngandong minah jambu nk ucap kn BUROK NYE NENGGGGGGGGGGGGGGGG !!

    0

    0
  69. Suzy says:

    Yana sempoi jek,tetap femos jugak~

    0

    0
  70. tamama says:

    yana sansudin comel sngt pakai cermin mate n rambut panjang…cute cute cute

    0

    0
  71. entahle. says:

    neelofa seksi lah pulok. :(
    janganla seksi sangat kak. tak tertahan azab kat sana.
    fasha nampak sweet walaupon aku takla suka dia mana.
    maya karin sopan sopan je.
    terbawak bawak karakter izzah kot.

    0

    0
  72. nAdia@mAmaMia says:

    eNsemnye adi pUtra…mAchO kOt…….luv u adi……

    0

    0
  73. korg ni xreti psl fesyen ke? says:

    neelofa if dr depan & berdiri baju dia paling kemas & ala2 victoria beckham..btw,it’s the ‘rings’ are actually the clutch holder laaa..-__- amende ntah ade org komen kat atas ckp dia pakai byk cincin sgt bwahahahahaha xreti tgk ke??

    haiyaa fasha sandha nmpk so sweet..

    yana muke mmg cantik tp part sweater besar + skirt pon besar so nmpk mcm dia pon besar..

    izara pon nampak kemas je.

    awal sandals tuh mmg fail!xsesuaiiii

    diana danielle look so put together!

    0

    0
  74. anti neelofa says:

    hahahahahahhaahaha neelofa bajet kim kardashian, banyak style n cara die tiru kim.bajetttttttttttttttttt

    0

    0
  75. gadisJUN says:

    Comel la yana pakai cm tu!!! so nice..sopan sikit dari yg lain2 tu~

    0

    0
  76. Trojan says:

    Neelopong aku tgk tapi ala korang pun.. Tak faham faham lagi ke? Ini lah masanya si neeloya nak buktikan kemampuan tetek dia kat jantan jantan diluar sana bahawasanya teteknya berkuasa walaupun aduhhh seksa dan lemas kedua teteknya di “push” dgn padding 14 lapis tu supaya nampak bosaq. Neeway man!

    0

    0
  77. hahaha says:

    pasal sikit n kecik jer gambar diana danielle yg paling cun dan paling sweet tu.
    neelofa patut pakai pakaian yg dapat cover body xder shape tuh, tgk fasha sandha pandai cover body jantan dia

    0

    0
  78. thereal says:

    STACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  79. me myself says:

    eja sempoiiiiiii!!!br la kali ni nmpk didie alias sepekah sikit bajunyer..

    0

    0
  80. luv beto says:

    sweetnyer beto khusyairi….liyana samsudin pon sweet sgt….sopan pon cantik…x yah dedah sana,dedah sini….kan,kan,kan…..

    0

    0
  81. gulagula says:

    gaya fasha sandha mcm luna maya… cantik… neelofa sangat2 cantik… i like..

    0

    0
  82. Ayin says:

    sweetnye yana samsudin, pakaian plg sopan. at least dide alias x wt gaye lady gagak.

    0

    0
  83. penang says:

    seriously eja nmpk mcm style angelina jolie

    0

    0
  84. fasha sandha punya outfit paling cantik!

    0

    0
  85. juliarobert says:

    diana danielle and maya karin rilek2 je pakaian but still nampak cantik gila. natural beauty gituuu

    yang lain msti tgk cermin pastu takde mekap rasa huduh beno tu pasal kene pakai mekap 6 inchi.

    yang neelopak nak tarik perhatian sangat lettew so nak tayang tetek! hahahah. anyway i lebiu maya karin

    0

    0
  86. otakgeliga says:

    yana the best!sopan itu sejuk ckt mata nk tgk…kurang ckt pahala,.ade korean style~hoho

    0

    0
  87. topofbb says:

    style la rambut adi putra – 2thumbsup!

    0

    0