Written by AbangNara | July 14th, 2015

Minggu lalu, telah pun diadakan majlis berbuka puasa selebriti-selebriti di bawah naungan syarikat Paranormal. Meriah sungguh majlis tersebut lebih-lebih lagi dengan hadirnya artis-artis popular seperti Elizabeth Tan, Nelydia Senrose, Ayda Jebat dan ramai lagi. Kesemuanya memakai baju beraya untuk menambahkan lagi kemeriahan serta keseronokan majlis berbuka ini.

elizabeth tan

Comel kan Elizabeth Tan? Khas untuk anda semua, Abang Nara sempat merakamkan ucapan hari raya penyanyi lagu Knock Knock ini buat pembaca BeautifulNara.

Lagi beberapa gambar sekitar majlis berbuka puasa selebriti di bawah naungan Paranormal dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Rakan mencuri suspek kes Lowyat reka cerita


elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan
elizabeth tan

36 responses to (28 GAMBAR)Sekitar Majlis Berbuka Puasa Selebriti-Selebriti Naungan Paranormal

  1. Anonymous says:

    ayda jebat perasan cantek. sekian!

    0

    0
    • Wak Doyol English Hazab says:

      Ayda Jebat ni kena buat balek la gigi palsu dia. Obvious sangat empat kat belah atas depan tu setepek je satu set gigi palsu. Malu Wak tengok.

      Dah banyak duit ni buat la treatment tanam gigi ke apa. Adoiyai.

      0

      0
    • Fungus says:

      majlis berbuka puasa tapi gambar first yg tunjuk bukan org islam itu cina. SEKIAN!

      0

      0
      • I'm Not Racist says:

        So???

        0

        0
        • alooo loo tomei ... says:

          Bnyak2 gambar … kite tak kesah kat artis2 tu …
          Gambar yg superrr Gorgeous and paling cuteeeeee … Gambar adekkk kecik yg comel tu … Ayu sopan santun berkebaya ( dgn si ayda tu masa nyanyi tu … boleh ke dier nyanyi ?) …
          Alaaa tomeiiinye adekkkk mata bundar ni … raser nak cium jer adek tu …. cayang adekkkk …

          0

          0
      • Racism is not cool says:

        So???? Apa masalah????

        0

        0
      • aku budget fofular says:

        konon2 kena tipu sebab beli barang tipu. Akhirnya satu malaysia kena tipu. Aku nak gelak besar…KAH KAH KAH. Malu aku jadi melayu, kuat menipu, malas mengkaji, kuat dengki…malunye kat diri aku

        0

        0
  2. aku says:

    kurr…kurrr..kurrr

    0

    0
  3. mak limah says:

    comey lote elizabeth tan nie….

    0

    0
  4. Anonymous says:

    ayda jebat xde yg seksi lg ke bju ko tu?? buat malu je.. sapo yg pkai kain batik tu huhuuu..

    0

    0
  5. teeet says:

    aida jebat tak reti pakai push up bra ke? tanye je.

    0

    0
  6. saya says:

    errrr apsal mcm lain macam breast ayda jebat. jatuh semacam

    0

    0
  7. aku says:

    err..xde yg nak kutuk qi razali bergmbr pgg blkg nelydia ke? owh..dia bukan ayda jebat n zul ariffin..so..org x kutuk.. uhuks.. kalau ayda jebat..confirm dh kena lahar..huhu..pilih bulu la korang ni

    0

    0
    • Anonymous says:

      sebab diorg tak over..hahaha

      0

      0
    • bellazai says:

      haha mesti peminat ayda jebat ngn zul ripin ni tak puas ati org kutuk idol dia..hehe…bkn mslh pilih bulu, cuma bandingkan gambar nely n qi tu, dgn lakonan ayda n zul dlm maid, mana lagi over? dua2 pun salah pgg2 blum kawen.ayda n zul over, jd org kutuk pun over, qi n nely tak over sgt, (judging dr gmbr atas tu) tp ttp akan ada yg kutuk cuma kutukan pun tak over lah,,,,haha

      0

      0
    • ariffan says:

      Pendapat aku la kan… ayda tu gedik gila pasal tu la kena kutuk.. So ayda jga la sikit kelakuan tu dpn camera..jgn la gedik sgt..

      0

      0
  8. nnn says:

    the awkward moment bila baju elizabeth tan paling longgar.

    0

    0
  9. aihh says:

    breast ayda jebat Nampak cam lain….. jatuh semacam jer…
    salah pilih bra ni… kaum wanita, sila ukur breast anda dan pilih bra yang betul baru Nampak keistimewaan buah dada tu… confirm ayda jebat pilih salah bra ni…

    0

    0
  10. entah says:

    Asal aku nampak nelydia ni macam aiskrim magnum. Sedapnyaa

    0

    0
  11. kay says:

    elizabeth cantik menawan..

    ayu sgt2.

    mcm mane lelaki x tepikat.

    0

    0
  12. OTAK NARA says:

    to Qi & Nellyia…..majlis berbuka puasa perlu ke adegan peluk memeluk..kome dh nikah ke??? x respect langsung bulan mulia cmni….depan kamera berpeluk,di belakang kamera wallhualam…..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    apasal seksi macam nak mampuih ni.. malu aah kat elizabeth

    0

    0
  14. low yat semakin sunyi says:

    kenapa pakaian elizabeth tan lgy sopan drpd nely dgn ayda ?

    0

    0
  15. Anonymous says:

    setuju, lebih suke baju Elizabeth Tan yang bukan islam lebih longgar daripada baju retis perempuan islam yang laen tu

    0

    0
  16. Anonymous says:

    simple je sara ali…cantik pun cantik…natural beauty

    0

    0
    • Derpina says:

      Kan kan kan kan…tetiba macam suka dia. Simple je. Majlis berbuka puasa. Tak ada lah dia nak kena tempah baju..

      0

      0
  17. LowyatKnockout says:

    Majlis buka puasa tapi yg diselit gambar org bukan islam elizabeth tan cina tak cebuk ni motif?? Ramai lagi la artis melayu ISLAM ada kann..kau nara mmg hauk pilih bulu sokong cina.

    0

    0
  18. Mat K says:

    Oh. Sara Ali!

    0

    0
  19. zul says:

    Aduhh.. Kenapa..kenapa..kenapa la setiap kali aku tgk ayda meluat ja rasa..tlg la jgn siar pic dia lg…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    natural beauty…SARA ALI. simple n sempoi.

    0

    0
  21. gigi palsu says:

    Eeee..tak malu ke tayang gigi palsu
    Patutnya aida jebat jadi duta polident.

    0

    0
  22. hmm says:

    yang bukan islam berpakaian lebih sopan drpd yang islam

    0

    0
  23. s___a says:

    Kamu ni cian dorang kamu kutuk..cuba kamu si kutuk apa kamu rasa sakit jak kan…naaaa!!!tu lh lain kali pikir lu baru tulis…jangan kamu kutuk orang atau jangan kamu fitnah orang nanti mana lah taw kamu yg jadi begitu kamu mau kh??endak kan….

    0

    0