Written by Bella | April 1st, 2017

Semalam, pasangan sama cantik dan sama padan, Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila sah bergelar suami isteri.

Majlis mereka boleh dikatakan agak “simple” tetapi masih mempunyai ciri eksklusif tersendiri. Memilih untuk mengadakan majlis secara tertutup, ramai sekali yang ingin tahu suasana ketika acara akad nikah.

Khas buat pembaca BeautifulNara khusunya peminat pasangan ini, berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis pernikahan Sharnaaz dan Noor Nabila dengan membaca entri ini sepenunya.

Kredit Foto : Wedlocx

30 responses to (28 FOTO) Sekitar Majlis Pernikahan Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila

  1. Jemah says:

    Cantiknya pelamin..i loike.:-)

    17

    0
    • iw says:

      rase mcm seronok jeee tengok, tersenyum sorg2 taktaw pasai ape

      29

      0
    • bbycumil says:

      terpancar kegembiraan semua orang dlm gmbr2 ni..tahniah sharnaaz & nabila..to shila amzah,bertabahlah..masa awk akan tiba jua nnt..eh?

      21

      0
    • Kirokiroro says:

      Kpd WARTAWAN….korg try hard nak wat kerja jatuhkan orang/dislikes komen cni
      ….xyahla bangga sgt dgn benda korg buat. SH tetap terus hidup dia walopn pn jd dengan simpanan banyak…korg keje camtu je. Korg punya LEVEL SKARANG DAH SAMA BLOGGER2 YG XDE IJAZAH PENULISAN tu…tulis men hentam je x beretika. Aku bknla nk pihakkan SH. Harap korang dpt insaf sblm mati.

      6

      5
  2. Imani says:

    Eeeee semuanya perfect..dari pengantin, pakaian dan aturcara… dekorasi yang lembut dan cantik. Over all sejuk hati dan sedap mata memandang..

    52

    0
  3. Molek says:

    Tahniah…moga berkekalan hingga ke jannah.

    10

    0
  4. peace says:

    teratur..beradap …kemas ..tenang….cantik …berseri…..

    38

    0
  5. . says:

    Janda je pun…pulut kuning suda!

    19

    40
  6. Pengantin says:

    Sorry la. Macam punya grand. Simple tang mana? Nampak simple sbb pilihan warna putih. Sorry to say, bridesmaid dgn pengantin tak tahu nak beza sebab semua pakai putih. Please bakal2 pengantin, next time please pilih warna baju lain dr tema erkahwinn.. baru la org tgk darinjauh dah kenal dh itu pengantinnya. Ini semua putih, x de kelainan la pengantinnya

    24

    31
  7. wawa says:

    cantik mak neelofa, patut lah anak2 dia cantik :))

    17

    0
  8. maniqueen says:

    aku suka dengan famili ni. saling menyanyangi antara satu sama lain. solatnya terjaga. bagus bah

    6

    1
  9. Merz says:

    Apa pun nabila nampak serinya compare nora danish. Baju nabila sopan dr baju nora yg d reka sndiri..ntah apa2..sorry yee. Apa pun tahniah..alhamdulillah akhirnya kawin juga. Terbina lg sebuah masjid….menangis setan2 semua.

    49

    0
  10. Haihhh.. says:

    Majlis ni nmpk sopan dn damai…berbanding dgn majlis sipolan..semoga kekal hingga jannah..aamiin..

    12

    1
  11. nok gebuzzz says:

    majlis simple,cantik,teratur x huru hara..mungkin col putih tu yg buat semua berseri…x npk semak…baju pengantin perempuan mmg cantik,teringin pulak nak buat mcm tu…lagi npk perfect kalau nabila bertudung…ape pon tahniah buat pengantin…

    11

    0
  12. Caca says:

    Bapa kandung nabila masuh hidup lagi ke?

    5

    0
  13. Mohd Aswad says:

    Tahniah Sharnaaz… selamat melayari bahtera rumahtangga.. semoga bahagia ke anak cucu hendaknya..

    2

    0
  14. Anonymous says:

    pelamin cantik..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Janda pun jandalah. Tapi seri pengantin tu tetap ada. Tema simple. Tak serabut. Bersih. Kemas. Sedap mata memandang. Ini baru dikatakan majlis nikah. Baju pun sopan je. Tak macam Nora Danish hari tu.
    Terserlah aura kejantanan Sharnaaz kat situ. Bukan aura samseng Africa si Nedim hari tu.

    9

    1
  16. adelia says:

    mak si jejai rajin la upload kat ig dia pic kawen ND. bg fasha sakit ati kot tp rsnya fasha tak amik pot.

    anyway wedding Nabila n sharnaz ni sweet. simple but exclusive.

    0

    0
  17. jemah says:

    perfect. tp apa function si little khan tu duk skali atas pelamin

    0

    0

Leave a Comment

Optional