Written by AbangNara | February 24th, 2012

Awesome sungguh gambar-gambar yang ditangkap oleh BlissCandid untuk majlis pernikahan Yusry dan Lisa. Terima kasih kepada BlissCandid kerana sudi berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara.

candidbliss

Lagi 26 keping gambar majlis pernikahan Yusry dan Lisa dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada laman web BlissCandid, Facebook BlissCandid dan Facebook Aizat Rush.

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to (27 GAMBAR)Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa Daripada BlissCandid

  1. nanana says:

    simple jer.. nice =) smg hubungan kekal ke syurga.. aminnn… :D

    0

    0
    • sidaracantikmanis says:

      NICE PIC

      0

      0
      • Honey says:

        > i suke konsep akad nikah ni..tp i think lg better klau puan lisa mengenakan tudung.. rasa mcm ada sesuatu trtinggal tnpa tudung.. tp apa pun ttp cntik..natural beauty is always with her.

        > mak lisa is very supporting… ;)

        > bapak yusry muka sebijik mcm edry…

        >yusri adalah adik ipar yg paling tua…. (abg2 lisa nk pggei apa ek kt yusri??) hehehe.. both of u r luckiest couple.

        overall, it’s very nice ceremony…

        0

        0
      • comei says:

        suma gambar cantik. nampak hapening.tapi lagi suke tgk david pakai bj melayu n siap bsamping lagi.cuma nak tanye, mana fmly si yusry?x nampak pun edry n norman?b.t.w moga mahligai yang dibina kekal hingga ke syurga.amin…

        0

        0
      • hah sempottt~ says:

        cantikk~…tapi mata aku tengok pengantin perempuan lebihhhhh cantik dan berseri lagi yang mengenakan tudung :)

        0

        0
      • Xfinity says:

        Setuju dengan Honey, rasanya lebh berseri kalau bertudung…sebab dah terlalu biasa tgk lisa mcm ni…special day should be special dress. Tak mahal pun takpe asalkan aura tu ada hehe… Suka tgk gmbar yg ramai2 3 keping akhir tu.. gmbr mcmnih mmg akan jadi kenangan terbaik lepas kahwin berbanding sekadar bergambar berdua sahaja..happy+ceria+kongsi dengan semua org tersayang… Moga kekal hingga akhir hayat.. Moga jadi suami yg soleh dan moga lisa jadi isteri yg solehah.. Aminn .. kehidupan kalian sebenar sudah bermula disini…

        0

        0
    • Rooney says:

      YANG SI DUDA TAK SEDAR DIRI PONNNNN…………………..

      0

      0
    • matahari says:

      lisa mmg actress legend & plg femes. nie baru betul actress yg disayangi peminat. bukan mcm neelofa.
      neelofa langsung x setanding lisa surihani, baek dr segi kecantikan maupun popularity.
      neelofa can never replace lisa surihani as claimed by certain media/neelofa fans lol

      0

      0
      • kakak neelofa says:

        eh….hari bahagia lisa, crita lah pasal kduri dia ke hape…yg tetiba masuk sentiment ni apa kes dik?

        p/s: legend tang mana dik oi? femes kat mana? cer hang ceta skit?

        0

        0
      • Anggerik Biru says:

        lisa ni berlakon ntah apa2.. SUARA PUN TERAN2 je .. SHE CANNOT ACT LAA.

        0

        0
      • matahari yg ado says:

        haha kelakar la ayat tu especially yg part ‘actress legend’ tu KAHKAHKAH.
        len kali cek2 la sket ur grammar tu neelopak oi

        0

        0
      • matahari says:

        to kakak neelofa, anggerik biru ngan matahari yg ado:

        adoih mende simple pon nak kene terangkan ke..
        dia legend dr segi popularity dier la wey. neelofa tu ade ke popular skarang same mcm mase lisa dulu? big no. artis lain pon same kan.
        lisa kan mmg ratu media sosial. bukti kukuh kot dia mmg legend dr segi popularity/ramai peminat. admit jela.
        ckp pasal acting pulak, mmg lg ramai pon yg pandai belakon dr lisa. aku admit tentang tuh lol

        0

        0
    • fish oil says:

      mm, abang c lisa ke yg jadi wali? ke berwalikan hakim?
      dlm pix nmpk mcm abang lisa..slh tgk kot aq ni *sigh

      0

      0
      • erin says:

        Haa…Pic ni terang la ckit… Hehe…Sori Papa Nara… :)

        Btw… I like the last 3 pic…Nampak gila2 ckit dc2…Haha…But Lisa still look cute…. :D

        0

        0
      • ASAL2 KAMPUNG says:

        abg dia la jd wali…mana leh guna wali hakim selagi waris lelaki ada…apa daaaa…ngok tol!

        0

        0
    • Anonymous says:

      Tahniah kepada Yusri dn Lisa….semoga berkekalan hingga akhir hayat…so sweet….

      0

      0
    • Anonymous says:

      simple..hmmmmm.??

      0

      0
    • laila says:

      x tahan dgn komen edry dlm gala tv astro awani tadi.sebab yusry nak anak cepat habislah lisa di kerjakan yusry.teruk betul komen edry tapi kelakarlah pulak cara dia ckp tu siap kenyit mata.

      0

      0
    • lizz says:

      dah cincin rantai plak..tuh yang lisa cinta sgt abg yus tuh..=p

      0

      0
    • tik tck says:

      bertudung atau tidak, ikut si pengantin… stop judging. pengantin dah buat keputusan. ni majlis dia, ikut suka hati dia lah. dia biasa memang tak pakai jadi kalau dia tak pakai masa dia nikah, biar lah…

      tak ada hukum cakap kalau tak pakai tudung, tak sah nikah.

      0

      0
  2. heheheh..congrats..comey sgt

    0

    0
  3. Yang nie baru lisa nampak cun!!!!
    Credit to camera….

    0

    0
  4. shara says:

    suka tgk gambar 3 dari bawah, lisa & family dia…hahaha..comel semuanya

    0

    0
  5. noname says:

    Congrates to both…sy doakan semoga perkahwinan kali ini akan berkekalan sehingga hujung nyawa….semoga cepat2 menimang cahaya mata….and semoga bahagia disamping keluarga tersayang…. (^_^)

    0

    0
  6. rezab says:

    ok laaaa

    0

    0
  7. shu shinju says:

    comeynye gambar lissa & yusry yg last tu…

    0

    0
  8. Reena says:

    Suweetnyer…so cute la dorang ni! Aku suke gambar candid family lisa..mak dia pun cute lah..tak bajet leh pose camtu. 2 gambar lepas tu pun cute..lisa wat muka selebet pun ttp cun..baju & mekap dia cantek. Naik seri..i loike!

    0

    0
  9. t.g.i.f says:

    Pasaipa Lisa nikah xmau berhijab. nikah sekali je.. Kalo resepsi xmau berhijab len citer..artis kannn..

    Btw, congrates. Both of you look nice.

    0

    0
    • tik tck says:

      bertudung atau tidak, ikut si pengantin… stop judging. pengantin dah buat keputusan. ni majlis dia, ikut suka hati dia lah. dia biasa memang tak pakai jadi kalau dia tak pakai masa dia nikah, biar lah… tak ada hukum cakap kalau tak pakai tudung, tak sah nikah.

      0

      0
  10. suzana says:

    Sweet sgt2x…suka ;-)Moga berkekalan hendaknya..Amin..

    0

    0
  11. Cik Koya Retis says:

    Walopon aku tak minat Yusri tapi aku suka gambar2 nih. Terbaik CandidBliss! Aku suka style2 gambar cam nih!

    0

    0
  12. peminat lisa says:

    wiiii suke tgk dowg xkesa la status yusri…past is past hope dye jge lisa dgn baek…dye nmpk simple n sweet sgt…smoga kekal smpai akhir hyat ok both of u…untong lisa jd menantu owg kayo past ney…

    0

    0
  13. sedih says:

    Apesal aku tiba2 rasa jeles dan sedih eh.Aku bukan peminat fanatik dorg pon..:'(

    0

    0
  14. suka suki says:

    wahhh..terssenyum sendirian menatap gambar2 diorang..semoga cepat timang anak..

    0

    0
  15. aku says:

    gambo 3 last tu dh kenape?ke mate aku yg kero………

    0

    0
  16. jalensa says:

    cantik sungguh…..moge masjid yg dibina berkekalan selamanya

    0

    0
  17. Anonymous says:

    1st ke…..hahahahaha

    0

    0
  18. ahkak puaka says:

    SUSUN ATUR DEWAN CANTIK + KEMAS!

    0

    0
  19. hohoho says:

    Kuarga lisa yang sungguh sporting..nice pic… nak tny, yang tue abg-abg dia kan?
    dah kahwin ke belum? nak ngorat boleh… hehehe…
    mode menggatal…. hohoho

    0

    0
  20. cipap tembam says:

    hermmm..artis malaysia nie sbnrnya lwn mjlis sape pling grand je..
    1st marriage pown gmpk2..2nd marriage pown nk gmpk.. erra kawen yg 2nd xde la over pon..pape jela..adeiiii..yg Lisa 2 asl nmpk xberseri ea..hmm btw nie mkjis akad nikah.. so nape Lisa xpkai tudung..adeeeiiiii lg..aq suke minah nie tp cm sengal plak jdinya..haha..aq xde la minat tok ti tp minah 2 tao la jgk nk pkai tudung mse akad nikah..lisa oh lisa….hermmmm..

    0

    0
    • Anonymous says:

      nick name ko pon dah mcerminkan ko mcm mana..ada je x kena dgn org lain

      0

      0
    • Hurmm.. says:

      Pakai nickname x senonoh tp ckp psl tudung..huhu..pelik lahh..

      0

      0
    • Hijab bkn main2 lol says:

      Org aslnye free hair,die nk pkai tdg ke x biar la..ko ni da meroyn ke hape.haha.smple je.if org freehair,nkh kt msjd,pkai la tdung dik non..if pkai tdg tp freehair,baik x yh pkai..jgn downgred kn hijab ni..pkai tok nikah je..

      0

      0
      • Anonymous says:

        at least hormat mjlis cik ton oii..
        akad nie bnde wajib dlm islam..
        cara islam so xkn la xboley nk pkai..
        esk bersnding nk pkai ke xnk ke nk botak ke lntak le ape pun..

        0

        0
    • Li says:

      yg ko ni knp?? jealous ke? suke2 ckp org xde seri la knp xnk pki tudung la. yg ko tu berseri2 sgt ke? ko blh fkr da hari2 make up nmpk la biasa je. tu pn problem. xpyh la letak nama cipap tembam ok!! geli! yg ko nk bgtau satu dunia ke cipap ko tembam? Ur just a slut!

      0

      0
  21. ashypink says:

    comel…sporting la mak lisa hihiii..alhamdulillah looks like yusry fits well in the family :)..semoga bahagia hingga ke akhir hayat..can’t wait to see your babies :p

    0

    0
  22. wahaha says:

    cantiknye..tetiba rasa jeles huhu

    0

    0
  23. tingtong says:

    3 pic terakhir 2 sngat sweet…suka sngat2…untung lisa dpat yusry n yusry gak untung…diowang mmg sepadan…:)

    0

    0
  24. titot nk komen jgk says:

    yess…aku nk komen jgk..setelah aku ase ‘bersalah’ komen yg buruk2 pas tgk gambo pre-wedding ‘si Yusri pelok xmo lepas2 tuh’..skrg turn aku nk tebus balik..nk komen yg aku mmg ske giler ngn gambo2 diorg..cmni lah wedding of the year..sopan gitu..xperlu baju seksi2 cm Memey..kan cantik pkaian Lisa..make-up pn xtebal..natural beauty..Yusri pn dh hensem sgt..suke tgk jambang die..nmpak matang…and last aku nk gtaw kt Yusri yg die dh boleh nk pelok tium Lisa dh..yeayyyy..hepi plak aku..heheww

    *Suke gile ah ngn perkahwinan diorg nih..hope kekal ke akhir hayat..

    0

    0
    • darra Ezra Dolois says:

      ya….sy pn suka nampak mereka berdua happy….so sweet…semoga berkekalan hinggga akhir hayat….amen

      0

      0
  25. putihkaseh says:

    Bangga tgk pic2 lisa ngan ibunye, nampak kesedihan wajah si ibu nak melepaskan anak daranye bersanding dgn org lain, Lisa walaupun moden n hari2 bersama ibu tapi masih menghargai ibunye disaat saat terakhir sebelum melangkah ke alam rumah tangga, jarang kita tgk pengantin perempuan bersama ibu bila hari perkawinan, mcm Ana Dalia tu, ibu hanya utk bergambar jer. Cantik2 pic dari Blisscandid ni, x lah berserabut cam Chef Riz n Ana Dalia, he he he …… tahniah Yusri n Lisa semoga kekal abadi hingga ujung nyawa …… Aminnnnnnnnnn

    0

    0
    • sabarjerla says:

      jangan judge org based on mata kasar boleh?

      0

      0
    • Anonymous says:

      tak semestinya klau semasa akad nikah klau mak takde sebelah pengantin perempuan maknanya tak menghargai si ibu..
      tak semua majlis mempunyai kondisi dan situasi yg sama.. maybe diaorg ni wedding planner dh aturkan begitu. bertuah lisa berpeluang bersama ibu dia disaat tu, tak mcm aku. masa aku akad nikah mak aku tak ikut sekali ke masjid tu. dia terpaksa duduk rumah sbb tak brp sihat and nak kena jaga umah sbb ada juga tetamu kt rumah yg perlu di layan.. tp aku tau yg mak aku ttp syg aku and aku ttp menghargai ibu aku.. cuma masa dan keadaan tak mengizinkan aku merasai detik itu bersama2.

      0

      0
  26. Dewi says:

    Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat…melepas lah aku lagi.

    0

    0
  27. kakak neelofa says:

    maybe gbr abg nara amik xbrapa cun kot…huhuhuhu…jgn mrh abg nara….apa2 pn tima kasih jugak kt abg nara sbb publish cpt mlm td…

    mama Lisa mmg nmpk sweet…..Edry tu, mmg seiras Dato’ Abdul Halim!

    0

    0
  28. mirul says:

    perkahwinan di restu keluarga mmg bahagia n hapy,,, kedua keluarga gembira menerima org baru dlm idup diaorg… majlis x pyh bt jauh2 sb smua keluarga boleh berkumpul sekali,, tp klu perkahwinan tnpa restu keluarga kna lah kahwin jauh2!!!!!!!! klu aku berkahwin tnpa restu keluarga malu seyyyyyy !!!!! yusri n lisa bahagia bersama restu keluarga…. tahniah utk yusri n lisa… tp nti ada lg sorg artis yg trlampau nk berkahwin tnpa restu keluarga pihak laki!!!! cm ne lah majlis dia kn!!!! kta tngk je la

    0

    0
  29. Mini Cooper says:

    Cantik.. Suka sgt2 dgn tema musim sejuk wedding ni! Simple
    & humble! Tak perlu lah nak bermegah2 brp blanja utk wedding ni.. lebih kelas dari yg 12 juta tu..kuikuikui!

    0

    0
  30. saya lagi says:

    Haaa. kat sini all the pix looks nice. Thumbs up to Blisscandid!! At least ade gak nampak seri pengantin kat pixs ni walaupun sikit sgt and hampir tak timbul ehehe.

    0

    0
  31. najmie ramli says:

    moga di murahkan rezeki n di cucuri rahmati hingga ke anak cucu

    0

    0
  32. saya sayang Lisa Surihani;) says:

    semoga lisa & yusri bahagia & kekal hingga akhir hayat, sweet couple;)
    i love kak lisa!! memang berseri2 & sepadan sangat..

    0

    0
  33. Ahh..ahh..ahmad... says:

    Gambar last tu sebelah lisa surihani panjang benor lidah..tajam lak tu…aku tarik kang…

    0

    0
  34. bunnee says:

    ala tomeinyer mak lisa time candid tuh….awesome gilerr….. ngan floral girls pon..best…..semoga kalian berbahagia hingga ke akhir dunia..amen

    0

    0
  35. Adli says:

    Yusri..jaga lisa bebaik…jangan yusri ditangkap dengan jantan lain pulak pasni macam dulu2 tu..hmmmm..

    0

    0
  36. si comment says:

    Conrate for both of u. 4 Lisa be a good wife. Yusry – Be a good husband. One again. Congratulation. Nice wedding.

    0

    0
  37. diana says:

    alhamdulilah..akhirnya korg nikah juga.selamat dan tahniah sya ucapkan.smoga pernikahan korg kekal slamanya.amin..lisa tampak cantik seiras mcm dato siti..sya suka tgk..yusry plk tampak hensem..x nampak yg yusry tu bkas duda..sya suka tgk pic korg..apa2pun smoga bkekalan ke anak cucu..k vavai..

    0

    0
  38. nini says:

    1. Lisa nampak tembam, mayb sbb make up kot ke…….
    2. Teruja tgok wedding hall yg simple tp gah…..
    3. Agak2 era excited x tgok ex die kawen gah camnie..hehe..

    0

    0
  39. Anie says:

    wahhhh… comel2nya esp pics yg last2 tu! Mak Lisa nmpk sisi yg berbeza.. Lisa sweet sgt2… semoga bahagia, kekal hingga ke syurga hendaknya.. aminn..

    0

    0
  40. lady says:

    congrats to both of them:D juz nak tny tak ade nampak dlm berita awani mlm td n pics yusry solat sunat 2rakaat…maybe tak tunjuk kot tp hope dia tunaikan lg sebab lg berkat…InshaAllah ape2 pun semoga kekal dunia akhirat:)amin

    0

    0
  41. Nur Kasih says:

    tahniah to yusri dan lisa.. Apapun doakanlah yg baik utk diorang. Cepat2lah dapat cahayamata d tahun naga ni ;-P

    0

    0
  42. elena says:

    erra ada dtg x tme wedding ni..????

    0

    0
  43. anon says:

    dah la sama – sama educated, mmg sesuai sangat.
    tahniah & selamat pengantin baru.
    semoga kekal bahagia hingga akhir hayat.

    0

    0
  44. lalaola lapuk says:

    to be honest kalau lisa pakai tudung,bertambah2 cantik n berseri2….

    0

    0
    • saja komen says:

      walaupun kta tgk xsopan,, tp 2 maksudnya lisa x hipokrit… dy mmg free hair.. buat apa tyme akad nikah dy pakai tudung tp bila tyme bersanding nnt dy free hair semula…. ??? pikir2 kanlah

      0

      0
      • Lalalalalalalala says:

        semua org ada hipokrit..tak usah nafikan..kena hipokrit utk hormati majlis..kena hipokrit utk selamatkan diri dari bahaya dan kemarahan org ..kena hipokrit utk maju dan berjaya..kena hipokrit..SEMUA MANUSIA ADA KELEMAHAN DAN TAK SEMPURNA

        0

        0
  45. izara zandra says:

    xtau nape kurang xcited ttg dorang…

    0

    0
  46. Lalalalalalalala says:

    biasa saja..mgkn Yusry duda dan Lisa kerap muncul kat tv dan filem..jd tak ada aura atau seri pengantin..

    0

    0
  47. dhiaa says:

    kan nmpk cntik lisa pkai tudung mcm dlm cerita ombak rindu tu..time akad nikah dgn aaron..hehe..tok kadi sporting kot..hehe kalau kt tmpt aku pengantin perempuan pkai jarang2 pun dah kene tegur. ape lagi xpkai tudung. hee mybe artis kot.. anyway Lisa nmpk sweet n ceria (: congratss u ollsss!

    0

    0
    • Lalalalalalalala says:

      mmg pelik sikit..kerana majlis nikah jarang lah pompuan pakai tudung nmpk jambul sdgkan siti dulu pun nikah pakai tudung penuh/hijab..why lisa????

      0

      0
  48. Ratu Vanezuella says:

    lisa nmpk sweet sgt..mcm pompuan mlayu terakhir,malu2 gitu. Aku yg tgk dorg ni pun terus rs nk kawen lg skali. Leh x?? ngeh3~ tetiba gatai pulak..;-p
    Nway, congrats ye. Moga berkekalan~

    0

    0
  49. JEJARI KONTOT says:

    kalau Rita tgk mesti jeles.haha

    0

    0
  50. Gloria says:

    Congratezzz!! Nice one..

    0

    0
  51. mrlabi says:

    aku ‘salute’ suami yg biar isteri dedah aurat… berani buat berani tanggung

    0

    0
  52. […] Awesome sungguh gambar-gambar yang ditangkap oleh BlissCandid untuk majlis pernikahan Yusry dan Lisa. Terima kasih kepada BlissCandid kerana sudi berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara. Lagi 26 keping gambar majlis pernikahan Yusry dan Lisa dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit … Continue reading → […]

    0

    0
  53. ntah apa2 says:

    hadoi…. pasal hijab lagi…..abang nara pasni tolong upload gambar artis pompuan pakai hijab la… senang….suka dengan komen ZIANA ZAIN pasal hijab ni…

    0

    0
  54. Lalalalalalalala says:

    Rasanya mereka pernah ckp nak buat majlis sederhana..tp tgk majlis nikah jer dah bajet bgs..apa tah lagi majlis resepsi nya..seperti melihat ulang tayang perkahwinan Yusry dan Erra…oppp..sori

    0

    0
  55. eena says:

    cantik sgt2…doa kan moga perkhawinan ke 2 yusri ni akan mgembira kan nya…pada lisa tahniah..

    0

    0
  56. ntah ape2 says:

    the beatles tu hantaran jugak ke?

    0

    0
  57. wakakaflower says:

    ala simple sangat… mcm biasa je pakaian n asesori lisa,,, lisakn blum kawin lagi, patut buat la gempak sikit…pakaian simple sangat,,selalu ada la letak hiasan kt kepala ni,ni kosong je,,x minat i…hehe

    0

    0
  58. Anonymous says:

    mcm iras time marion counters kawin dengan naza guy tu ya..cara angkat nikah dan pemakaian..

    0

    0
  59. kentutbusuk says:

    kan ke bgs kalau ko pakai tudung litup utk nikah ni???
    apelah salahnye kalau pakai tudung penuh
    aiiii ntah laaa ape la nk jadi
    x hormat mjlis nikah sndiri ar ppuan ni~
    ape daaaa

    0

    0
  60. lili says:

    knp ek semua org issue pasal lisa xpakai tudung ms nikah????
    da sah2 dia x pakai tudung…………
    xkan nak jd hipokrit ms nikah pakai tudung lps 2 sanding duk terdedah sana sini……
    konon maknananya ms nikah la pakai tudung lps 2 xpyh pakai xpa ka?????
    lisa ni xnak jd hipokrit sb dia mmg xpakai tudung
    ni lah org melayu kite
    kalau ms nikah, g kubur, msk masjid baru nak pakai tudung
    igt tuhan da ms 2 ja ka
    tuhan berada di mn2 sj
    memakai tudung adalah wajib tidak kira di mana kecuali dgn muhrim xpyh la pakai tudung
    2 makananya lisa x hipokrit
    kite semua doalah lisa surihani akan pakai tudung selepas kawin
    amin……..

    0

    0
  61. hehehe says:

    tahniah n selamat pengantin baru….
    pd aku ok jer dia pakai tudung or tidak dr pakai tudung kuar jambul n leher berketak2

    0

    0
  62. jejari dompak says:

    pilih la calon suami yg dpt membimbing….dan membawa kita bukan hanya ke pintu syurga tapi sampai ke.syurga….insyaAllah..

    0

    0
  63. Zara Moon says:

    Tahniah dan selamat Pengantin Baru, Moga Kekal Hingga Nafas Yg Terakhir….sweet!!!, Moga Pasti saya akan ikut jejak lisa lak, hihihihi

    0

    0
  64. mmmmmmmm says:

    bg aku lisa bkn la legend pun, jauuuhhh lgi nk smpi thp tu

    0

    0
  65. Anonymous says:

    asal tempat akad nikah lisa the way of arrangement cam kat church????huhuu

    0

    0
  66. Anonymous says:

    huh…blisscandid ni la yang amek gambar kawen aku..pastu komp die rosak..gambar hilang, wat derk je…bkn nak explain mntak maap..gambr kawen kot..tetibe tumpang lps geram kat cni..sorry der.

    0

    0
  67. Anonymous says:

    Dear NARA, I do hope you can change your blog name because in Qoran NARA means HELL. – Sharing is Caring..’

    0

    0
    • kkkk says:

      kalau nama pokok (etclah) pun dalam quran/arab MEANS HELL . are we have to change either just because arabic language said so.?

      0

      0
  68. Anonymous says:

    aku rase lisa x nampak cantik sgt..same je cm muke time die belakon.die dah mmg cntik cume xnmpk beze sgt even hri wedding die.myb sbb artis ni da slalu sgt mekap n dorg da slalu pki bju kawen ble time belakon yg ade part2 kawen tu.

    0

    0
  69. Batu says:

    ..aku suka.

    lepas ni besok ramai ler yg meniru.. buat NIKAH kat hotel & buat PENTAS utk Nikah konsep bulatan camni.. pengantin pompuan bule tengok pengantin lelaki.

    idea memang superb.. yg lain ..sila tiru :)

    0

    0
  70. anis says:

    mane keluarga yusri.. takde bergambar pun .abg2 nye..family..

    0

    0
  71. Anonymous says:

    tahnian lisa dan yusri

    0

    0