Written by serenity | November 16th, 2015

Tagline ‘Terlajak Laris’ produk DHerbs boleh diakatakan menjadi satu fenomena untuk perniagaan kosmetik di negara ini. Pengasasnya, Dato’ Aliff Syukri Kamarzaman dan isteri, Datin Nur Shahida Mohd Rashid telah menganjurkan majlis Malam Gala Fantasy DHerbs 2015 malam Sabtu lepas. Dengar tajuk pun sudah tentu anda boleh mengagak yang majlis ini bertemakan fantasi. Individu yang hadir pada malam ini mengenakan kostum dan solekan seperti watak-watak dalam kisah dongeng dan fantasi.
 photo 12093600_188673531471963_1697006903_n.jpg

Fasha Sandha berpakaian seperti Elsa Frozen, Zain Saidin, Norman Hakim, Memey Suhaiza, Arja Lee, Rebecca Nur Al Islam, Datuk Shah Rezza, dan Ziela Jalil. Sementara itu, Ziana Zain dan Ning Baizura telah membuat persembahan.

Lagi 25 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar The Assemble dan The Malaya.

Anda peminat muzik berirama RoCk?! Bagaimanakah agaknya jika lagu-kagu berirama rock digubah dlm susunan vokal koir?…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Wednesday, 11 November 2015


 photo 12256899_1662452810725649_2112607783_n.jpg
 photo 12256764_1701379016774172_415457969_n.jpg
 photo 12237537_188962318109733_1411068917_n.jpg
 photo 12237377_1051409688210627_1106701972_n.jpg
 photo 12237127_709996705804618_332480272_n.jpg
 photo 12237326_988828927827735_304651271_n.jpg
 photo 12224584_436127999926773_1034997224_n.jpg
 photo 12237069_780262942102780_1742001238_n.jpg
 photo 12224573_1142364755776664_1736152002_n.jpg
 photo 12224694_1489768034664579_874681751_n.jpg
 photo 12230944_786906111436444_1243958738_n.jpg
 photo 12224650_438529583014799_77772342_n.jpg
 photo 12224282_1637086183213290_642512929_n.jpg
 photo 11925822_1632572206967644_1890138734_n.jpg
 photo 11410726_1054290304613610_1237137011_n.jpg
 photo 12142600_169895183360688_1663338270_n.jpg
 photo 12145599_1689294487949374_1220256667_n.jpg
 photo 12120523_1026689620738571_1962065113_n.jpg
 photo 11377772_1651020685146515_961710149_n.jpg
 photo 11372331_897939200302783_909671001_n.jpg
 photo 10852943_1694616864106350_921152526_n.jpg
 photo 11371280_891554297581087_209100292_n.jpg
 photo 11351977_799114633544066_1140087989_n.jpg
 photo 11008259_933035446762522_1224392326_n.jpg
 photo 11249578_190016641337330_906689016_n.jpg

75 responses to (26 GAMBAR)Selebriti Di Malam Gala Fantasi DHerbs

  1. minah jambu says:

    pes hehe..

    0

    0
  2. Bosan weiii says:

    Aku tgk yg lain pnye outfit suma ikut tema..tp knp asik gmbr chetar ngn sardin je?ade diskriminasi ke..xpham aku prlu ke tuk ttapn umum muka chetar dn srdin je mcm dia sorang je ttamu yg hdir?

    0

    0
  3. mendouza says:

    cheta tu firaun ke medusa tema dia? btw sgt cntik bju tu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tu la… walaupun aku tak phm tema apa yg dia pakai, tp aku rasa pakaian che ta tercantik. Aku rasa dia nk jd nefertiti kot tp nk pkai crown nefertiti yg lontinggi dan lonjong tu pasti tak mudah sbb che ta bertudung kan.

      0

      0
    • minah jambu says:

      ada sikit macm cliopatra gitu..

      0

      0
  4. betina hangat says:

    gmbar paling last ut..igtkan rosnah mat aris..rupanya fasha..alamak..haha

    0

    0
  5. no name says:

    dah aku agak yang pakai topeng transformers tu anak che ta..anak dia retis ke??euuwwww

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Sajaklah tu rozita che wan pekena pakaian macm tu..keras kejung je aku tgk..perasan tak korang kebanyakan gambar RCW muka nampak tak berapa nak senyum tak seperti selalu..nilah akibatnya kalau buat apa2 pun nak over..at last mnpk macm cartoon…menyesal kot pakai baju tu??

    0

    0
  7. elsa Ice says:

    Fasha ko tu gelap muka bersegi , out terus bila ko nk jadi Elsa…langsung x sesuai…

    1

    0
    • Anonymous says:

      Kelakar tgk rmbut palsu dia. Kan bagus kalau dia jd makwe aladdin tu… puteri jasmine kalau tak silap. Baru la masuk ngan muka dan warna kulit dia kan.

      0

      0
    • Lara says:

      Yang penting pestime dapat tengok laki dia si JEjai tu tanpa topi, hensem la jugak.

      1

      0
  8. mawar says:

    ni party anjuran dato aliff or che ta…konpius laaaa

    0

    0
  9. kak bedah the original says:

    Dato vida jd mcm siapa?princess?
    Tayah g event cmni hari2 dia dress up acah2 princess tu.

    0

    0
  10. sweet 17 says:

    teringin tengok shasha elite dress up mcm elsa frozen..konpim menjadi..

    1

    0
  11. nok gebuzzz says:

    org kalau byk duit sanggup melabur beribu RM janji puas hati dpt pakai n ikut tema katenyer….
    tapi bila pke balik ini adalah satu pembaziran,terpulang la kan….hak masing2,masing2 punya duit

    0

    0
  12. lolololo says:

    kesian jd retis….di buli..hahaha…guests lain elok je pakai formal….atau pn retis yg wajib pakai kostum…eermm konpius…!

    0

    0
  13. Anonymous says:

    aku tengok fasha tu nk ala2 mcm elsa x menjadi pn…kelako ad la..wat sakit mata je tengok…satu lgi..cik ta pn kelako gak..dh mcm firaun dh aku tengok.. paling cantik aku tengok bini dherb la n arja le..

    1

    0
    • minah jambu says:

      ala itu kan setakat pakaian n tema majlis aje tk menjadi ke jadi ke itu tk pasal asalkn ikot tema event tu BONGOK !! tk penah gi majlis event cangini ke ??????? huh !

      0

      1
  14. betina hangat says:

    antara zain saidin n norman..NORMAN WIN! the best gladiator! memey alhamdulillah mkin suka tengok…syukur smoga dipermudahkan urusan

    0

    0
  15. el says:

    sorry, saye tengok orang melayu sekarang buat party, dah macam macam. kalahkan orang western, gelilah….over sangat

    1

    0
    • anonymous says:

      kalu function cenggine je mesti pakaian nk tiru omputih..xde ke org nk jadi tun teja @ hang tuah..hmmm..beto jg yg best

      0

      0
  16. olyra says:

    fasha sandha dh macam rosmah mat aris aku tengok…hahahaha

    0

    0
  17. Hmmmmmph says:

    Apesal gambar che ta dan zain banyak eh? Bosannnnn!

    0

    0
  18. melati says:

    Masaalah nya Che Ta…tu tk segan ker tunjuk muka??? pakai deposit Org tunjuk kaya bagai…..tu yg aku kagum gan Che Ta…….:;;’;”..hahahahaha..

    0

    0
    • melati says:

      ni yg dislike awal2 ni mesti Che Ta dh suruh stand by kan..maner2 yg kutuk Che Ta cepat2 dislike byk2…nanti aku sumpah saper yg dislike ni jadi katak baru tau…hahahahaha.

      0

      0
      • Anonymous says:

        che tahkan kaya..fan dia pun dibayar suruh dislike orang komen..evetg must be perfect for her…kalau tak.dia tak boleh hidup normal macm org lain..itulah che tah..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Pembetulan..che tah bayar org dislike komen yg kondem dia pasal dia tak boleh hidup tenang kalau kena kondem..dia ni segala2nya nak perfect…manusia mana ada perfect? Dia ni lain macm sikit…weird.
          .

          0

          0
    • Anonymous says:

      Yang lu DENGKi sgt dg, Cik Ta, antara wanita Melayu paling jelita dan artis/usahawan berjaya kat Malaysia ni apasal?! Kan Che Ta dah terangkankan temph hari; jadi baik lu pi berambos-telan-katak!

      0

      1
    • Nek Bunga says:

      Yang lu DENGKi sgt dg, Cik Ta, antara wanita Melayu paling jelita dan artis/usahawan berjaya kat Malaysia ni apasal?! Kan Che Ta dah terangkankan tempoh hari; jadi baik lu pi berambos-telan-katak!

      0

      1
  19. ngehhh says:

    Fasha ni aku tengok bukan mcm elsa.. Aku tengok mcm fiona sherk tu.. Ke mata aku kerror..wakakakakkk

    1

    0
  20. Ayda hang jebat says:

    Ketahian apakah ini?

    1

    0
  21. olyra says:

    rupa fasha sandha dah macam rosnah mat aris aku tengok…konpius….hahahaha

    1

    0
  22. angrybird says:

    Maaf ye peminat Fasha…fesyen dia sgt menyedihkan..Elsa ke tu?? kot ye pun nk jdi elsa cariklah rambut yg bersesuaian kak FS..ni msti stok apa ada dlm almari ni…

    0

    0
  23. winwin says:

    Arrrghhhhhhhhhhh…ape niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
    berapi mata aku tengok!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bini bertudung si laki tunjuk lutut..yg rebecca tu bertudung buat la cara bertudung..dh macam setan plak nengoknye.

      1

      0
  24. hans says:

    woww…kalo aku jejal, balik rumah je aku terus kongkek fasha dengan kostum elsa gitu. Aku imagine camtu pun boleh stimm beb.

    0

    0
    • minah jambu says:

      kontol kau tu jenis kontol kerbau gak Nye babtu tu asek nk mengkongkek aje..!

      0

      0
    • nazli says:

      Bahahahaha. Kau bolehke stim tengok muka Fasha Sandha yg tak berseri2 skrng ni makin kusam lg adalah dgn rmbut palsu blonde tu! Takpun kau jgn tengok muka dia..toleh tepi je bro..hahaha

      1

      0
  25. minah jambu says:

    Datuk Vida yg paling comel..Qu puteh Qu puteh baru lah putehhh hahaha..emmuah…!

    0

    0
  26. melati says:

    Tapi Dato Vida..tunjuk kekayaan gan titik peluh sendiri, bukan macam Che Ta……LUV u Dato Vida…..

    1

    0
  27. sebbel says:

    Cik ya yeye ttp aurat..konon nak suami masuk.surga.. tp.zaib tu sendiri xttp aurat.. puuuuuiiiiii

    0

    0
  28. lalalalala says:

    Ini baru betul bak kate M.Nasir.. pg party ngat nak carik princess, skali tengok selambak mak-mak princess kat sni.. ahahaahaha.

    1

    0
  29. Anonymous says:

    fasha…mengapa kamu jdi begitu…kelakar weiiii..ni elsa ke sape..dh mcm bini shreek je..paling tidak pn rambut tu bagi le catik skt..ni aku tengok dh mcm ap dh…kesian…kesiannnnn

    0

    0
  30. Anonymous says:

    hahahahahah…bersungguh-sungguh betul artis2 ni..mesti masa nk g event ank2 nk jgk ikut n pakai kostum jadah ni sume..hahaha…
    #ankmenagisdirumah
    #mkayahberkostumdievent

    0

    0
  31. muak says:

    Aku bukan nk ckp ape la… aku muak tgk muka che ta.

    0

    0
  32. Elsa says:

    Ye lah rambut palsu fasha tu fail ler. Tak lawa. Siapa make up artist dia takkan tak leh advise rambut tu tak sesuai.

    0

    0
  33. anon says:

    che ta paling lawa ..macam elizabeth taylor dlm movie cleopatra

    0

    1
  34. pojiah says:

    ya allah FASHA…gemuk nyer…dengan perut membuncit..mengandung lagi ker..dah macam mak kepada che ta dah…

    1

    0
  35. brat pitt says:

    FASHA gambar selfie sendiri punya la cantik..sekali bila tgk gambar yg real..mak aihhh…sebijik mak2..
    dah boleh bawak watak mak2 dah fasha ni..leh join watie elite dan fiza untuk bawak watak mak2 kepada hero dan heroin..

    0

    0
    • nana says:

      Betul tu.. selfie habis 360 camera guna. Haha memangla akan nampak gojes berseri2. Tapi bila real tgk makin tak berseri fasha ni.. kalau i jadi fasha risau sgt..yela jejai kaya + jenis cpt tgoda.. fasha muka jenis cpt nampak tua.. waduh kalau botox terlebih confirm sebijik rosnah amt aris!

      1

      0
    • Loloq says:

      Samalah cam nora tengok kat IG dia bukan main cantik halus mulus. In person biasa-biasa aje muka dia. Kulit pun tak bersih. Harap comel aje lah. Artis kat malaysia ni kebanyakkan nya lawa make up aje.

      1

      0
      • munah says:

        tapi nora punya body mantain…still lawa…fasha punya body out terus…tengkuk pon dah pendek…

        1

        0
        • Lawak says:

          Baru beranak biasalah. Ada jenis badan yang lambat utk kurus balik. Kira ok apa dah semakin kurus tu. Lama-lama dapat lah balik body anak dara dia tu.

          0

          0
  36. allyzee says:

    Apa la pekdahnya semua ni.

    0

    0
  37. Tuti says:

    Ok.. zain hensem gila..trgat citer gladiator.
    Rebecca out trus..konon nk jdi mak tiri prince dlm citer enchanted…fasha..??erk…xtau nk kata..elsa xder selendang fasha oi..rambut pon mcm nk jtuh jerk aku tgk

    0

    0
  38. Nek Bunga says:

    Betina BANGANG yg. pakai baju-ala-Syaitan dengan lambang “Devil Horns” tu apasal! Meluat betul aku bila ada si BANGANG mcm. ni – yg. tau nak glamor; tapi otak tak dak!

    0

    0
  39. Kemek Suhaiza says:

    ketahian apakah ini Halloween terlajak sarat marat

    1

    0