Written by serenity | July 29th, 2015

Pada 26 Julai lepas, telah berlangsung majlis rumah terbuka raya yang dianjurkan oleh pelakon jelita Ayu Raudhah dan suaminya pemain bolasepak pasukan Johor Darul Ta’zim II, Zaquan Adha Abdul Razzak. Antara yang turut hadir adalah para pemain pasukan JDT dan JDT II termasuk jurulatih.


 photo 10948964_665206740287335_2028582581_n.jpg

Aidil Zafuan dan isterinya Zarema Zainal serta baby Ayden Zeeyad yang turut memeriahkan majlis tersebut bersama para penyokong pasukan Harimau Selatan. Yang paling penting sudah tentu kehadiran bintangnya iaitu baby super comel Aaishah Dhia Rana dan ibunya Che Ta yang meletop.

Lagi 25 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Johor Southern Tigers.

Sertai kami untuk Festival Topeng Antarabangsa Malaysia / Malaysia International Mask Festival 2015 dari 13 hingga 16…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 28 July 2015



 photo 11374762_870012563054403_38843397_n.jpg
 photo 11809876_447775998740575_1802744264_n.jpg
 photo 11419025_1603744299915044_503825512_n.jpg
 photo 11373833_1627445704182188_1260435467_n.jpg
 photo 11372253_590960661044234_179135851_n.jpg
 photo 11355978_1476115306020698_211037251_n.jpg
 photo 11348091_840135729368811_1533380517_n.jpg
 photo 11352173_764737453652101_1953767277_n.jpg
 photo 11352142_1613289275587335_1834516087_n.jpg
 photo 1517204_391779727687221_64091821_n.jpg
 photo 11251186_1650069705206954_1501398520_n.jpg
 photo 10549667_1630817720519356_1847386834_n.jpg
 photo 11327080_1657596801125980_1040178211_n.jpg
 photo 11251069_860571137354578_1073191966_n.jpg
 photo 11800170_502730969890207_7121354556161223926_n.jpg
 photo 11755758_502730769890227_3710444603270558407_n.jpg
 photo 11800061_502730513223586_5994927357755095076_n.jpg
 photo 11742717_502731149890189_5316295806224103388_n.jpg
 photo 11694020_502730829890221_7856465825131147377_n.jpg
 photo 11056538_502730919890212_1278849046776197823_n.jpg
 photo 10676371_502730869890217_147382352652568854_n.jpg
 photo 11228021_502731046556866_8240496886142798915_n.jpg
 photo 11224060_502730639890240_3388869595770278462_n.jpg
 photo 11143416_502730579890246_7184295228240049605_n.jpg
 photo 20013_502730709890233_7089274269054084858_n.jpg

93 responses to (26 GAMBAR)Sekitar Majlis Rumah Terbuka Raya Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha

  1. benciGAY says:

    eee gaysss malaysia ada gaysss… ewwwwww Gaysss parasites negeri je..

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Ooooooiiiiiiiii bajunya mengerlip….
      Macam baju Saloma cuma ropol2 kembang je…
      Lebih kurang je pesen baju adik beradik ni..
      Masing2 tanak kalah…
      Tapi cantik juga la…
      Pesen lama tapi diberi napas baru..

      0

      0
      • Anonymous says:

        amboii Aaisyah.. dah pandai belek barang kemas org.. hehehe comel jer

        0

        0
      • Anonymous says:

        sape tu yg bertindik telinga dan dagu tu..sorry i xkenal.
        macam lembu..bertindik2

        0

        0
        • m says:

          yang bertindik tu perempuan.

          mata aku tipu ke atau mata aku betul?

          0

          0
        • jante .. tino says:

          Laki2 la … x pe biar salah nengok … jgn salah makan nnti cemberit …

          0

          0
        • nape jadik gitu says:

          Saper baju oren tu … sian kite nengok dia …. mesti org ktawekan dia …
          Salah make up dah mcm opera cina. Opera cina make up pon ade seni halus tata riasnya ….
          Klu make up fresh luk lg cantek … lbh2 lg dia remaja lg …

          0

          0
        • chantekk says:

          Dia perempuan yee tuan tuan dan puan puan adik nye si juli aziz. Yg tergedik gedik kahwin ngan org indonesia tu dan baju oren tu adalah kekasih si tindik ni..

          0

          0
        • oooo laki2 rupenyer .. says:

          Chantekkkk betol ke dia pompuan ? … cute as a guy la … klu dia laki2 kite minat muke camni kat sek men … tp x suke tindik2 tu … klu laki2 x leh jd wali sbb fasik tp dia pompuan mmg ler x leh jd wali … slalu penkid rupe cam dia dpt awek cun2 very stylish … ini nape awek dia make up cam bdk upsr baru blaja make up … huhuhuhu …. sorry ya kakkkk blajar le make up kat tenet ye ..

          0

          0
        • Anonymous says:

          hah pompuan?
          nape leper je..ops? sorry i tengok base pada gambar tu..
          if pompuan pn nape perlu tindik dagu tu..tu tindik yg tajam2 tu kan, macam punk, ghotic tu kan?

          oo kirenye die adik nasha aziz jugak la..
          tapi still tak caya macam laki je, gaya2 metroseksual gitu.
          ke pompuan nak transform pada lelaki..sekrg kan byk cenggitu.

          yg konon aweknye tu, memang tak pandai matching mekap..
          eyebrow dah macam sin chan, hitam sgt..patotnye bila baju dah vogue, mekap kena sederhana. nak org tumpu kat baju ke kat mekap? tu die kena belajar lagi..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Actlly awek dia tu lawa..Tgok skli pun tau..Mekap dia je yg camtu..
          Betul dah tu ko kata biasanya la awek pengkid lawa, tu lawa la tu..
          Ce x pki mekap lg lawa..

          0

          0
        • Anonymous says:

          lawa ke cun ke yg baju oren tanpa tudung tu nak buat ape..kena korek ngn pengkid..haha

          0

          0
      • Anonymous says:

        buruknye zarema..wrap badan macam maid kat dapor dah.
        ok bai

        0

        0
        • kerangrebus says:

          haish.. nak like td.. tertekan dislike pulak.
          a ah true.. sekali imbas mcm ala2 mak beranak 10 .. ops!

          0

          0
        • Sudu Garpu ok gak...... says:

          Gadis manis berbaju oren tu ok lagilah oiii… biasalah kalau termekap tebal tu biasalah dia Baru berlajarLah..,,biar Lah dia berlajar perlahan-lahan ya…perbetulkan apa yang terlebih tu..lagipun dia tak bertudung…jadi ok lagilah…bila dia bergambar pun cuma ada yang aksi2 spontan ada aksi2 biasa dan ada aksi bermanis- manis tak terlampau pun… Tak de pun bila dia bergambar ada aksi bergambar dari sisi tepi macam keturunan che ta tu…..Wajah si manis berbaju oren tu pun lembut dan manis je..,suka betul bila melihatnya..dan wajah dia pun ada iras2 pelakon Linda Hashim yang comel tu yang kahwin dengan si Beego tu kan….betul tak..kalau tak betul suka hati koranglah ya…..yang lain2 tu lagi teruk lagi terover baik dari atas hinggalah kebawah….lagi perasan lawa dan control nak cantik je memanjang lagi ada….ok by by…:-B

          0

          0
        • mak c kina says:

          kan..nape gemok?..ok,,xpe la gemok skit..blh dimaafkan…ke bju tu buat dia lg nmpk gemok?..xg fitting dlu ?..ke rse bju u cntk terus je ambik xkire pakai cntk ke x?..

          0

          0
      • Anonymous says:

        CANTIKNYA CHE TA……………..SHE’S SO BEAUTIFUL & HOT. UNTUNG ZAIN……….

        0

        0
  2. dida says:

    tetiba terfikir…tak panaskah pakai baju ropol2, labuci bagai pergi raya? tapi baju tu memang cantik arrr

    0

    0
    • Anonymous says:

      sapa tu yg ramai2 dok tayang2 beg tu..bini2 player ke..??
      tgelak nengoknye..masing2 tak nak kalah tayang handbag..ye la mesti tayang handbag branded ..hahahaha

      0

      0
  3. Senah says:

    che ta & ayu mmg lawa walaupun aku tak minat depa. tp….. minah baju oren tu, HAZAB!!

    0

    0
    • cik piNgu says:

      sape ek perempuan kaler oren tuh… hazab i tgk.. ngn baju nye.. ngan mekap bahagian keningnyaa….

      0

      0
      • maibiskut says:

        adik zareema ke tue?

        0

        0
      • Sudu Garpu ok gak...... says:

        Beruk mak yeh kau….-::@>:)dia baru berlajarLah….biarkan dia perlahan- lahan perbetulkanLah gok…..apapun wajah nya manis je walaupun telah termekap tebal tau….bila dia bergambar pun hanya buat aksi biasa2 je ada aksi spontan dan aksi manis dah memang dari raut wajahnya manis dan lembut je….nampak raut wajahnya pun baik je tak terlebih-lebih nak menunjuk- nunjuk pun….dan takde perasan Dan bila bergambar pun dia takdelah angkat gambar dari pandangan sisi Macam keturunan Che ta tu juga…keturunan Che ta tu baik dari atas hingga kebawah terover je control cantik memanjang menunjuk- nunjuk sangat…,wajah si gadis berbaju oren tu pun ada seiras pelakon Linda Hashim yang comel tu yang telah berkahwin dengan Beego tu kan… Kalau tak betul suka hati korang lah oiii….ok by by…..:-B

        0

        0
        • Anonymous says:

          teringt ade sorg budak opis aku dulu..die tak reti mekap..nak matching dgn baju, dipakainye eye shadow kaler biru same ngn baju..agaknye tenyeh banyak sgt..sudahnye dah nampak macam kene lebam tumbuk hihihi..
          macam zombie pon iye..macam panda pon iye..

          less is more..takyah make up sgt..if baju berlabuci lip lap2 bagai, mekap kena soft je..tapi kalau baju plain je..so naek kan make up muka tu.

          0

          0
        • minah baju oren yg HAZAB says:

          sdh2 la minah baju oren oii.. ktorg mmg tak suka ko, tak payahla back up bagai diri ko yg hodoh tu! Aaisyah tu 100 kali lawa & menyerlah dr ko. Btw, ko belajar make up dgn sin chan ke?

          0

          0
    • timah says:

      yerlah noks, siapa minah baju oren tu? mmg hazab bebeno! mesti perasan vogue bagai. Eee…

      0

      0
    • Sudu Garpu ok gak...... says:

      Yang berbaju oren mekap walaupun sikit over tapi ok lagilah…sebab dia pun tak bertudung…jadi takpelah lagilah….Dan takLah control lawa cuma nak bermanis-manis dan angkat gambar pun biasa2 aje dan takLah over bila bergambar juga pun…..cuma dia bila bergambar ada masa buat aksi2 biasa,ada masa bergaya aksi spontan je.. takde Juga bila bergambar bergaya dari sisi tepi…..yang lain2 tu lagi banyak terover Dari atas hinggalah kebawah…. perasan cantik dan control lawa memanjang…. Je…lagi ada…. Yang baju oren tu ok jelah oiiiii….. Manis je daripada semua yang perasan lawa tu….cuma mekap je terlebih tebal sikit je tu… biasalah….baru nak belajar mekap…. biarkanLah dia berlajar mekap perlahan-lahan ya…perbetulkan apa yang terlebih tu ya….apa pun wajahnya ada iras2 pelakon Linda Hashim yang comel yang kahwin dengan beego tu….kan……..erkkkkkk…..ok by!.:-B

      0

      0
  4. 70 psang bju says:

    Adik bradik brgmbar msti senget.nk cbe wat aahhh..kot cntik cm chetak dh mcm opera cina.

    0

    0
  5. chantique says:

    Mang aiiii…ni open house ke red carpet..bju masing2 0_0

    0

    0
  6. najwa says:

    apesal muka zaremah mcm bapok nama Nur Sajat tu?

    0

    0
    • Peah Ronggeng aka PR says:

      Kah3..komen kau epik dik..akak like..

      0

      0
    • Gendut gile tetek zarimauu says:

      Itu muka diaa..belom nko tgk body dia yg dah barai dan memboroi tuu..awat jd lagu tuuuuuuuuu???????oh tidak!tak heran lah kalo laki dia asyik duk intai bekas janda dia jaa..tu lah nko zarimauuu..asyik duk stalk ig si rita tu smpai nko lupa body nko dah menggenduttttt.hahaha..

      0

      0
    • Anonymous says:

      hahahahahah

      0

      0
  7. unknown says:

    hadooiiii.. pasaipa la suka pakai baju saloma ropol terangkat.. burok laaa weyyy..

    0

    0
  8. acik ta dpt offer jd wayang opera says:

    tgk makcik ita ni ni msti teringat lagu kool ‘Satu Arah’

    0

    0
    • liplap says:

      tang tetak tu color kulit & ketat giler pki tudung tp kat situ nmpk berbogel mmg motif tayang tetek

      0

      0
  9. cik mek molek says:

    Ya Allah baju kauuuuuuuuu!!! tak panas keeee oi!!

    0

    0
  10. ... says:

    panas tak rita tengok open house dia lagi grand dari open house rita kat perlis tuari .. hihihi..

    0

    0
  11. firas says:

    dua2 cantik….tp yg baju oren tu awatnya muka makeup cam opera cina…..

    0

    0
  12. mekjah says:

    mcm mana lahhhh che ta ni lawa2 bagai anak kecik..sempat aih..kalau ceq laaaa..mau la shawl tu tertanggal terbang ke atas awan nuuuu anak cek tarik weiiii…

    0

    0
    • Saya says:

      Hahaha… Saya pun cam che ta ada baby tetap bk melaram hahaha…. Panas tk panas tu blakang kira hahaha… Cam ne pun che ta n ayu mmg lawa… Cuma zarema jer y nampak tua n badan kalah kan saya yg anak 4…tym pantang tk jaga ke…

      0

      0
  13. PA KU DULI says:

    AKU RASA KAN..KALAU RITA RUDAINI ADE KAT SANE SEKALI..MESTI SI ZAREMA TUA TU TERTUNDUK2 MALU..COZ RITA JAOH LEBIH CANTIK DR DIA…SEKIAN..

    0

    0
  14. kak nah says:

    awat la hang ni zarema ghuper rosmah dah

    0

    0
  15. redantz says:

    ak tengok zarema tuh cam dah gemuk jer

    0

    0
  16. Anonymous says:

    yang lain sume cantek sama taraf baju cantek badan cantek muka cantek tapi yang aku x tahan nk gelak tu si zarema tu berbalut berbungkus old fashion ngn badan gemok teperap kt tepi tu dah knape…mcm busuk je rupe kau dowh… sedeyyyy!!!! hahahahahahaha

    0

    0
  17. wak lu says:

    eeeehh.. zarema apasal mcm bibik…

    0

    0
  18. Mak Jemah says:

    aah la pasai pa baju zarema lagu tu???
    awat nyaaa??
    laki hang dh tk mampu kah nk belikan baju elok sikit sb duit abes bayaq kat RITA…hahahahahahaha!!!

    0

    0
    • zarema ler says:

      memang salah rita…tak sudah2 kikis duit aidil kat mahkamah…walaupun aidil blum bayar …korang tgk apa yg mampu aidil bg aku pakai….blum lagi kalu dah byr….

      0

      0
  19. mmm says:

    Bukan Lan pet pet kawin dgn adik beradik Che Ta n Ayu raudhah??
    Nape x penah nmpak diorg brgambar sama ek?

    0

    0
    • piiirrraaahhhhh says:

      bini lan pet pet cantik manis pandai jaga diri….xmo muka bersepah2 kat dunia hiburan….utk tatapan laki dia sorang aja sudah

      0

      0
  20. Anonymous says:

    zarema fail.. che ta overdo

    0

    0
  21. Anonymous says:

    zarema pakai baju pinjam ke mcm mane tu hahahahah
    org kemetot sorry to say x berape sesuai design mcm tu.

    0

    0
  22. anon says:

    Huh….sorang2 mekap mcm opera cina. Rozita pun relaxlah sikit, takyah over sngt berpakaian or bermekap, ni kenduri rumah org…..bkn dia pun yg hos..

    0

    0
  23. serene says:

    Baju nenek Ta mcm anak dara, over sungguh….tak sedar diri.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    cantek lagi baby aaisyah daripada makcik makcik die, comel sangat

    0

    0
  25. noname says:

    mak aihhh baju depa…HAZAB

    0

    0
  26. Che Tatitu says:

    Huhuuu satu jaaa. You can take a girl out of kampung but you can’t take kampung out of a girl. Gelinyaaa tengok fashion depa ni. Make up tebal, baju ropol2… Daripada emak sampai me anak. Urgh geli tekak den!

    0

    0
  27. mak dara says:

    Zareema muka mcm perempuan sundal. Pelacur. Tak sedar diri ambil laki orang. Muka kalau cantik tak ape. Rita lagi cantik

    0

    0
  28. Anonymous says:

    makeup n dress adoi…..open house kat umah je pon…..retis pon agak2 la….

    0

    0
  29. minah jambu says:

    baju ape yg kau pakai ni ayuuuuu ?? dh macm clown pulak hehe klakar betol huhu….helo ayu..kalau buat kt hotel tu tkpe laaa sejok aircon ..ni buat kt rumah eeeee tk panas ke ha ? make up dh macm tepong gomak ! aishah rhana jugak yg cantek dlm semua yg ada kt dlm rumah ni..

    0

    0
  30. lebam Ke kau..... says:

    Gok kau..

    0

    0
  31. Nab jual tapaweyyy says:

    Adoimakkk zarema woiii. Belajaq la berpesen skit drpd ayu raudhah dgn che ta tu. Ni pesen baju kelawaq mana hang dok promo ni. Baju kat hari hari pun glam dr baju hang.

    0

    0
  32. Sarah says:

    Masing2 dgn baju gelombang gelambing…!

    0

    0
  33. Leen says:

    ZAREMA!!! Adoi please lah you pakai baju tido ke???? Ayu SERABUT!!!! Itu je nak ckp KBAI!

    0

    0
  34. Anonymous says:

    tajuk rumah terbuka ayu raudhah,tapi cite penuh pasal pempuan baju oren..xpaham aku..

    0

    0
  35. adoi la says:

    bju ayu n che ta nmpk over..tp dh mmg 2 beradik ni jenis dress up OVER..so consider ok la…

    tp si zarema ni fesyen apa plk…xsesuai langsung..patut la bergambar pun sipi2 je..ko dh smpai umh tu bru notice ke fesyen ko ni buruk yg amat????

    0

    0
  36. Her Ladyship says:

    Cik Tah….. Cik Dah……. “Antara 2 Darjat”……

    0

    0
  37. Anonymous says:

    che ta memang sepesen jer klu pose bergmbr. side yg sama jg. klu tak pun tngk atas. tp kat ni tak da lah. yg laki tindik telinga tu aku akui blh dikatakan hensem lah, sdp mata memandang, tp sygnya spoil bhgian tindik telinga.. klu tak ada, mst nsem punya…huhu

    0

    0
    • mak c kina says:

      sori dik..pompuan ye tu..klu lelaki mmg hensom..tp lupakan la hasrat awk tu…hahaha..

      0

      0
  38. anon says:

    org kampong baru nak kenal fesyen ni la jadiknya…..relax2 bawak bertenang

    0

    0
  39. kambing hitam says:

    Tengok open house dorang ni, respect kata Rita, simple je pakaian dia, baju kurung.. xdelah nak rompol sana rompol sini…

    0

    0
  40. mimie says:

    zarema dah mcm kak mah najib je…baju ntah ape2 je..btol ckp diaorg macam bibik pon ada…huhuhu…

    0

    0
  41. Less is More says:

    Eh apesal ek Che Ta ni asal amik gamba je mesti side profile? Tanak amik from depan. Pastu nak muncung manjang. Sarat wehhh baju dia n Rodah. Depa ni mmg d true meaning of ‘culture shock’. Apa korg pakai pon tak nampak classy. Tgk Scha Alyahya n Lisa Surihani. Simple yet classy. Less is more la Che Ta n Rodah. You both are just trying too hard!!

    0

    0
  42. nimo says:

    bak kate che ta kt ‘apa kata msia pak nil’…WE MUST SHOW WHAT WE HAVEEE….huh cemuih la ampa dua bradek ni..sape ade tgk show tu msti klaka..nmpk sgt che ta ni mmg bkn org yg pandai..jawapan yg dibagi mcm budak sekolah rendah

    0

    0
  43. Anonymous says:

    nape zarema nampak berisi ? ke sebab baju ? sangat tak kena okayyy

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Ada sape2 ke yang boleh nasihat Che Ta Senget/Teleng ni supaya tak senget/teleng bila berposing. Phobia!!!

    0

    0
  45. Nini says:

    Anak Nek Ta dah rupa princess tamil. Betul lah orang cakap, money can’t buy class. Kahkahkah~ Gigih sangat adik-beradik ni. Fesyen sangat unik. Thanks ok. Sangat terhibur melihat fesyen sarkas

    0

    0
  46. Anonymous says:

    LoYA tgk baju Che Ta

    0

    0
  47. Anonymous says:

    baju peach tudung hijau bergambar dengan ayu raudah tu siapa?
    cantik.adik beradik depa jugak ka?

    0

    0
  48. Nana Tan says:

    Baju sarkis! LOL! Kesian betul. Habis dah perasan lawa dah tu? Kahkahkah

    0

    0
  49. ramzylee says:

    ak tk cam mana satu aidil zaquan or zaquan adha..
    tp kembar dia yg baju warna ijau tu lagi smart…

    0

    0
    • mak c kina says:

      aidil yg bju pink tu..zaquan yg bju hijau tu

      aku konpius..bju dia ijo ke biru..hehehe

      0

      0
  50. Cute says:

    Biasa aje muka baby ni. Cuma terserlah kegebuannya kulitnya.

    0

    0
  51. che ta ratu berlagak says:

    Che ta ni tak reti pakai baju simple2 ke? Dah la baju sarat dgn labuci ketat sendat pulak tu….BODOH!

    0

    0
  52. hamba allah says:

    jangan la wat dose, mne ade yg sempurna kt dunia ni, berhati2 bila bercakap, takut terludah dri sndiri, nauzubilaminzalikh.

    0

    0
  53. anon says:

    Wow rita ngan anak2 pigi londonnn….ZZ aka MF buat apa kat rmh? Cuti pun bajet je tak jauh, cian….
    salute rita, hidup rita nmpk lebih baik tanpa si dayus….kan terbukti…..

    0

    0