Written by serenity | April 27th, 2015

Untuk makluman, semalam telah berlangsung majlis sambutan ulangtahun kelima kelahiran anak perempuan Dynas Mokhtar, Khyra. Majlis ini berlangsung di rumah ibu bapa Dynas di Shah Alam, dengan tema Princess Power.
 photo 11149723_10153879544969240_515232338899520451_o.jpg
Dynas dan keluarga telah mengenakan pakaian dari warna tema merah jambu. Turut hadir memeriahkan majlis ialah Awal Ashaari, Scha Al-Yahya dan baby Lara Alana yang super cute.

Gambar-gambar yang cantik ini ialah hasil bidikan REDPhotography. Sila like fanpage RED beramai-ramai.

Lagi 25 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

KONSERT CAK LEMPONG EKSTRAVAGANZA 2015Jangan lupa dating menyaksikan dan memeriahkan Konsert Cak Lempong Ekstravaganza…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 26 April 2015


 photo 11127634_10153879551934240_4213647254777865990_o.jpg photo 11114166_10153879556974240_2550164508093730890_o.jpg
 photo 11157485_10153879557459240_8932524823763248369_o.jpg
 photo 11187220_10153879562619240_3009775895345859418_o.jpg
 photo 11174607_10153879554429240_7957555755616683039_o.jpg
 photo 11174336_10153879566694240_9154744315117016514_o.jpg
 photo 11160600_10153879558034240_14533269199615241_o.jpg
 photo 11109245_10153879562394240_5380043983206980627_o.jpg

 photo 11053142_10153879556189240_4088517237110651235_o.jpg

 photo 11174324_10153879564899240_818011936620462149_o.jpg
 photo 11182724_10153879553449240_8974906890092632855_o.jpg
 photo 11164724_10153879558899240_7494127423705303202_o.jpg

 photo 11038995_10153879562984240_5675170934648671281_o.jpg
 photo 10987502_10153879565674240_2368073858289792752_o.jpg
 photo 11194513_10153879558429240_9010185511056224180_o.jpg
 photo 11162052_10153879569069240_5576228449806738288_o.jpg
 photo 11084216_10153879551364240_6116242187801325581_o.jpg
 photo 11077955_10153879551069240_4469058334914224462_o.jpg
 photo 885793_10153879555294240_3252829645766761202_o.jpg
 photo 1495260_10153879571014240_4441146405074453852_o.jpg
 photo 10922409_10153879540729240_8693845518292965526_o.jpg

18 responses to (26 GAMBAR)Majlis Sambutan Ulangtahun Ke-5 Kelahiran Khyra, Anak Perempuan Dynas Mokhtar

  1. Anonymous says:

    Ada aku kisah,hari jadi ahmad maslan pun aku tak datang.

    0

    0
  2. lala shafuan says:

    Comelnya laraaa:)

    0

    0
  3. maklebai says:

    kesiannye baru 5thun mak ayah dah bepisah. happy2 selalu syg. moga tabah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul….pastu as a gud mom dynas jemputlaaa exhusband…celebrate samer bezday ank…ketepikan ape yg jd utk anak.

      0

      0
      • minah jambu sayang nenek says:

        buat ape nk jemput bekas laki dia huh ! buang masa aje ..sape pompan yg gmbar no 12 tu ? berbaju sampai ke lutut aje tapi dia bertudong sunguh cute skali lov uuu…hepi bthday sayanggg semoga cantek selalu pandai belajar n senyum2 slalu ok ..

        0

        0
  4. tulang ikan says:

    minah jambu sayang nenek.. bkan pompuan yg dlm pic no 12 tu pakai sluar ke..??

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      eh ye ke hehe.kenape terok sangat seluar dia ? lebih baik jangan pakai lagi bagos huh !

      0

      0
  5. PagiPetangSiangMalam says:

    Penat aku scroll ke atas ke bawah, ke atas ke bawah. Mana wei, org yg terlupa pakai kain tu? Serenity dah delete eh gambar tu? X aci lah weiiiiiiii.

    0

    0
  6. lara says:

    Scha tu pakai la sopan sikit… pakai bj nampak keti… tak amik pengajaran dr ape yg berlaku kat suami ke… moga allah bg peluang tuj berubah

    0

    0
    • Anonymous says:

      awal tu ha pakai suar pendek je…xtutup lutut..lagi la xamik pengajaran…semoga mereka dikurniakan hidayah..

      0

      0
  7. nakkomen jugak says:

    betullah PagiPetangSiangMalam….. saya pun jenuh cari, agaknya dah delete…. pic pun patut 26, ni ada 22 jer…..

    0

    0
  8. adudu says:

    comel anak dynas :)

    0

    0
  9. ... says:

    dynas ni anak orang kaya.. a.k.a anak manja lah..
    maybe after cerai family dia lagi concern pada dia and cucu2 ..

    hb princess Kyra !

    0

    0