Written by AbangNara | December 7th, 2011

Cantik dan meriah~~~ Itu yang Abang Nara dapat katakan apabila melihat gambar majlis resepsi perkahwinan Eira Syazira dan Azad yang bertemakan Bollywood. Nampak gayanya perkahwinan orang Pulau Pinang memang penuh dengan suasana ceria dan gelak ketawa. Tak gitu?

gambar majlis resepsi eira syazira

Lagi 25 keping gambar sekitar majlis resepsi pengantin baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Kameradansa.

P.S: Menangi rawatan spa di Jari Spa yang bernilai RM488 dengan PERCUMA menerusi pertandingan di blog ini.

gambar majlis resepsi eira syazira

gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira
gambar majlis resepsi eira syazira

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 responses to (26 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Eira Syazira Dan Azad Ala Bollywood

  1. suehada says:

    cantik…..

    0

    0
  2. alex adriana says:

    Eira dan Azad, sangat sweet!

    sama cantik sama padan, semoga berkekalan ke akhir hayat.

    0

    0
  3. marissa iman says:

    suke sgt ngn die ni…sangat lah cantik…suke..:)

    0

    0
  4. manisa says:

    manisssssssnyaaaa qurma ini….

    0

    0
  5. LOLyat Gang says:

    biasa la da suami pun mamak hehe
    btw nice wedding

    0

    0
  6. macam kenal says:

    laki dyer tu bukan yg berlakon filem nyangkung tu ker?

    0

    0
  7. KK vogue says:

    ceria sungguh………….!!! tahniah…………… love it

    0

    0
  8. siput says:

    sweet couplessss…!!!

    0

    0
  9. pizza says:

    Seb baik dia x terjangkit penyakit pakai baju ala2 saree yang nampak perut dan lurah dada cm adik Syella kita pekena ritu.

    0

    0
  10. sengal.. says:

    cantik..moga kekal keakhir hayat………….luv it……

    0

    0
  11. kucing siam says:

    x nampak lurah tp dedah blkg plak………… aurat tetap aurat….

    0

    0
    • kucing_thai says:

      Awak berak tutup kepala tak?

      Tak salah pada sesiapa yang nak sentuh bab-bab aurat ni…tapi berpada-padalah ye. Kata orang cermin-cerminlah diri sendiri juga.

      Sekadar peringatan untuk diri saya dan juga untuk sesiapa yang sudi muhasabah diri.

      Terima kasih.

      0

      0
      • x thu.. kena tanya la.. says:

        apa kena berak tutup kepala dengan buka aurat kat depan orang ramai.. cuba explain skit..

        0

        0
      • x tau... says:

        apa kena mengena berak tutup kepala dengan buka aurat pada org ramai.. cuba explain sikit…. maklumlah sy ni x pandai…

        0

        0
  12. Miss B says:

    eira comel je :D semoga cpt2 dpt baby ye :D

    0

    0
  13. aku says:

    sweet!

    0

    0
  14. makcikcantek says:

    cantik nye….meriah..x over sgt berjuta2 tapi haprak..ni rileks jue semua enjoy muke happyy sedara pon enjoy! caya la mempelai…~ artis yg baek

    0

    0
  15. entahle. says:

    bahagia. :)

    0

    0
  16. caldilova says:

    Alhamdulillah….
    Tahniah… Semoga jodoh diorg berdua kekal sampai akhir hayat. Amin.

    0

    0
  17. mizz malay says:

    kalau cam dorang nih walaupun x sampai jutaan ringgit tapi kalu dikatakan berjuta ringgit..masuk akal lah jugak..sebab pakaian pun cantik2…grand2 lagi..tapi kalau cam 2 org tuh..berjuta2 tapi cam baju tidorrr n ntah pape..hahahhaa..

    0

    0
    • meeradiana says:

      aq sokong ko..
      dorang ni biar x sampai berjuta asalkan nmpk berjuta..
      jgn mcm tutttttt…
      berjutalah sgt tapi nmpk mcm org x mampu nk bersanding guna duit sendiri..

      0

      0
  18. Ibnu K says:

    comel sungguh si Eira ni, saya suker!! Semoga kekal sampai ke akhir hayat dan ke akhirat di Syurga Allah..

    0

    0
  19. naniey din says:

    mekap dye cm over jer……huhuhu….btw sweet lah……huhu

    0

    0
  20. ain_sha says:

    Tema ala2 bollywood tuh mmg terselah wlaupun tak nmpak pusat…oppss…apa pun, eira gan azad mmg sweetttttt…

    0

    0
  21. miss annur says:

    at least pakaian eira lg sopan dr syella.. x la tunjuk2 pusat die.. alhamdulliah..

    0

    0
  22. putihkaseh says:

    Ngapa org sekarang nikah dah berbulan baru nak buat sanding, x da trill lah, zaman dulu2 ari ni nikah, esok langsung so bila tgk wajah isteri or suami pakai cantik2 seronok sgt coz masing2 belum bersama, disitu nampak kesungguhan, keceriaan di wajah kedua dua pasangan, Now bila dah nikah berbulan, pas tu sanding, suami or isteri tgk wajah masing2 dah cam biasa biasa jer ….dah basi org tua2 kata …..x da mana serinye, buta ke kor org ni …..

    0

    0
    • momok says:

      manas nampak….

      0

      0
    • musliha says:

      ada mslh kah kalau sanding lmbt skit?berdosa kah?asal yg wajib tu dh selesai,bagus lah

      0

      0
      • jejarilembut says:

        entah!!!buat yg wajib dulu..pastu sanding kemudian ah..org kata x guna nk sanding klu bajet kurang nk bg makan kt tetamu pun x cukup..dr org mengata ttg majlis kita baik kita cukupkan dulu semua!!!!!pelik ah ngan putehkaseh ni.

        0

        0
        • mys abby says:

          cik putih kasih…ade ke pulak kata dah basi bila b’sama? pandai2 jer…makin bertambah la rasa cinta tu……lagi bertambah2 seri masa bersanding pasal bersama tu bila dah halal…….tak setuju btul lah klu awk kata camtu…mcm habis madu sepah dibuang gayanya…lepas bersama baru bersanding then pasangan tgk masing2 mcm biasa2 jer? dah basi? pelik2 jer la…

          0

          0
        • momok says:

          jeles lah tu..mungkin putehkasih tak ada kesempatan nak sanding mcm eira ni kot..

          0

          0
    • Kak lehot says:

      apelah ko nie kasihputeh, tu dh kira ok lah,dahulu kan apa yg patut dahulu,bersanding tu tgk bajet ler, kalau tak der bajet,tak yah sanding..tak macam yang tut tut tu,sanding tanpa pengantin lelaki, tp majilis n hantaran bukan main lagi…

      0

      0
  23. Yusnita says:

    eira mmg nmpk berseri2 sgt..suka tgk, x mcm sesetengah artis tu, dah lah gambar kwin over, pas tu x nmpk berseri lgsung…thniah eira…

    0

    0
  24. aliya says:

    dayus nya laki ni..ptt as a husband,suruh la isteri pakai elok sikit..

    0

    0
  25. Janaice says:

    cantik………sangat sangat …..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…

    0

    0
  26. Belimbing buluh says:

    Eira ngan Azad mmng sepadan, sama2 sweet. Moga bahagia hingga akhir nyawa.

    0

    0
  27. dayahdayah says:

    cantik mekap eira.

    0

    0
  28. smokedout says:

    aku nk azad jasmin jdi hero kt filem V3:Abang Tanjung ,pekat dia pnya loghat penang

    0

    0
  29. ehem2 says:

    kucing_thai:

    berak tutup kepala tu hukumnya sunat.. tapi menutup aurat hukumnya wajib.. jangan tersilap ye.. tq.. :)

    0

    0
  30. hahahahahhuhu says:

    ala slek la sanding ala bollywood tapi inai tak meriah ala india kawen.

    0

    0
  31. meha says:

    serius ke si ezad tu tgh bsilat? hehe aku bkn ape bile tgk ezad ni aku msti nk ketawe je sbb dia klu blakon lawak mmg mnjdi ngn suare dia yg halus tu…by the way congrats to both of u!! stunning!!

    0

    0
  32. yaya says:

    cantik n happening…..

    0

    0
  33. BESTNYA….ala2 bollywood gitu…sweet~~

    0

    0
  34. PSM says:

    wah…happy n meriah je tgk…

    happy forever k

    0

    0