Written by AbangNara | June 13th, 2013

Rupa-rupanya Abang Nara masih tidak lagi berkongsi gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan Zahid AF dan Sarah yang telah berlangsung hujung minggu lalu. Memang kedua-dua pasangan ini sama cantik dan sama padan. Bagai pinang dibelah dua.

zahid dan sarah

Mereka berdua telah memilih Cameron Highlands sebagai tempat berbulan madu. Agak kelakar apabila Zahid terpaksa dikejarkan ke hospital kerana mengalami asma ketika honeymoon. Buat Zahid, kesihatan perlu dijaga. Jangan over-over sangat ye. Hehehe.

zahid dan sarah

Lagi 24 keping gambar sekitar majlis perkahwinan Zahid AF dan Sarah dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Feel Motion Picture kerana sudi berkongsi gambar-gambar ini.

zahid dan sarah

P.S: Wow. Memang terbaik harga yang ditawarkan di BestBuyWorld ini. Memang lebih murah daripada harga pasaran. Memang boleh jimat kaw kaw punya kalau shopping kat sini. Terbaiklah BestBuyWorld!!! Abang Nara dah LIKE Facebook BestBuyWorld sebab diorang selalu ada promosi awesome kat sana. Korang pun jangan lupa LIKE.

zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah
zahid dan sarah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (26 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Zahid AF Dan Sarah Daripada Feel Motion Picture

  1. miss mong says:

    skrg ni amik gambor tepi semak,bangunan lama pn jd lawo..

    0

    0
  2. hunnyMAdu says:

    Tetibe Teluk Intan nampak awesome dalam gambar ni..istana lama cantik betuii

    0

    0
  3. gugu says:

    first..uwekk

    0

    0
  4. ddd says:

    dorang tak sempat bulan madu pun…xde yg kelakar nye bile org sakit…tgh naik bukit tu zahid sesak nafas..nasib baik lah tak de pape..

    selalu tgok gambar org teluk intan buat outdoor kt sini…no offense..aku pun berlakikan org teluk intan jugekk…hihi…

    0

    0
    • Anonymous says:

      org tu fikir yg kotor ajer…mana tak ditimpa musibah…sorry lah…jgn mare sapa yg terasa..huhu…

      0

      0
      • Anonymous says:

        APE YG KOTOR? TAK FAHAM..

        0

        0
      • jay yah says:

        laaa.ko ni pkr ke lain plak…ko tu yg pkr kotor…die kate nek bukit cameron 2 la bodoh…!!!
        mcm mne la xdtmpa musibah sbb cpt sgt slh sngke kt org len…stupid…!!

        0

        0
  5. brutal mom says:

    kalau beego kawin pakai inai org pertikaikan tentang halal dan haram, kenapa time zahid pakai inai (siap dg name lagi pat telapak tangan) takde pun org ckp apape pun??

    0

    0
    • Baim says:

      inai tak haram.. yg jd haram bila lelaki memakai inai yg menyerupai pompuan spt pakai inai kat semua jari. kan zahid pakai 3 je 2. yg tulis nama 2.. apedepasal! dia just tulis, bukannya tatoo.. ggrr..! apapuntakboleh! eloknya, sblum nak komen @ nak ngutuk, buka buku dulu oke?

      0

      0
      • Betik says:

        ko pun bukak buku dulu.kalau malas ko google je.

        laki x bleh pakai inai. dua jari ke.. 3 jari ke.. 10 jari ke..

        tak boleh!! haram..

        0

        0
    • zass says:

      lelaki xboleh pakai inai melainkan ade masyaqqah tertentu mcm sakit yg blh dirawat dgn inai.. lg satu, kita xboleh pakai inai dgn buat ukiran dll.. tu dah dikira mcm tatu

      0

      0
  6. kiah says:

    dlu fotografer aku x bg amik pic kiss2 .. die ckp walaupon dah halal x elok klu org nampak,biar la kite bdua je yg tau gitu..heeeee tp pape pon tahniah.. smge kekal ke akhir hayat

    0

    0
  7. mimi suka milo says:

    agak lawak..pakai baju kawin…bertudung..tp buat lidah jelir2 gitu…ayooo…

    0

    0
    • gulahati says:

      kan. terjelir2… mase nikah tutup bile pakai baju resepsi jarang giler.. x faham.. well, zahid ni x lah ensem mane,, just nice…

      0

      0
      • Lok braTHE says:

        maybe tukang amik gmbr (TAG) suh diaorang tunjukkan mcm mana gaya rock brader…sbb TAG mgkin ada tgk kilauan emas 3 kot…

        0

        0
    • Betik says:

      Terjelir ke terjenge ke patutnya gamba2 mcm tu buat koleksi peribadi je bukan untuk tontonan umum.

      x pasal2 kene kutuk.

      0

      0
  8. alahaiii says:

    baju kahwin nampak..??! hurmmmmmmmm..
    nampak terlalu simple..
    tapi..
    sejujurnya tak cantik..

    0

    0
  9. pah bedah says:

    bagi aku diorg ni nmpk sgt sederhana..
    kira ok lah kan.. x de gempak2 mcm artis lean last2 becerai..
    tapi gmbar jelir lidah tu poor la… x sesuai lansung..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    sarah ni pd aku x tlalu cantik tp manis sgt..mcm muka baby2 gitu…sedap mata memandang…cantik sgt mcm ratu cantik pn nk wat ape kalu prangai tah ape2…smuga zahid n sarah bkekalan spi akhir hayat..amin..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Hahaha…kenal sangat minah ni, anak manja pemalas ya amat…! Harap2 ubah ler perangai lepas kawen tu.

      0

      0
      • diana says:

        standard la tu anak manja pemalas..bersepah kawan2 aku yg masa bujang anak manja n pemalas tp lepas kawen ok je..aku pun skali la..haha..takde masalah pun..berkilat je aku tgok lantai umah dorang…sbb sebelum kawen ade mak nk layan, lepas kawen xde mak nk layan da..nak tak nak kena buat sendiri jugak…

        0

        0
  11. tacacila says:

    mekap pengantin pompan mcm mekap biasa hari2 gi opis je…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    PIC Y PERTAMA ZAHID NMPK OK..PIC Y LAIN X ENSEM SB ORANGNYA PN X ENSEM…SESUAI LA DIA NGAN SARAH NI…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau ekau dah kawin..bagi tunjuk ekau punya gambar kawin laaaa..biar den bagi komen… hahahahawauuu

      0

      0
  13. RENDAG says:

    Motif jelir lidah tu apa? wekkkk.. mcm apa je

    0

    0
  14. Ah Meng says:

    tah apa apa gayanya. baju dah buruk pose fake semacam.

    0

    0
  15. BUNKFACE NO.1 says:

    hodohnya baju pengantin perempuan..dah lah jarang, cuba suruh bergayut atas pokok, confirm bini dia nampak ketiak wkakakaka

    0

    0
  16. mariah says:

    asyk aksi peluk ja.. xdak aksi len ka??

    0

    0
  17. lala says:

    jelas wajah kegembiraan Zahid tu.. Alhamdulillah bila Allah da tetapkan suh dia kawen kan kawen jgk dia.. dgn siapa kerja tuhan kan..
    doakan kebahagian mereka..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    gambar yg laga2 hidung tu buat aku gelak…. hihihih… opppsss….

    0

    0
  19. nor syuhada:) says:

    dua2 Nampak comel And sweet:)

    0

    0
  20. nor syuhada:) says:

    gmbr no 2 comel:)

    0

    0
  21. syu says:

    baju reception tu gmbr no 2 comel:)

    0

    0
  22. mak dare says:

    xlawo nye muke bini die

    0

    0
  23. enter yr name says:

    walaupun dah nikah, tak payah lah ambil gambar yg agak terlampau..mmg sudah halal namun perlu juga jaga adab sopan..malu perlu ada..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Aku anak bongsu gak. b4 kawin mmg tak tau masak. tau kemas umah je tu pun terpaksa. tp bila dh kawin, dok sendiri, kena la pepandai belajar masak nk bg suami makan.resepi berlambak kat internet.

    0

    0
  25. Akus says:

    suka pic yg last sekali..rasa sngt sweet & menarik..

    0

    0
  26. putihkaseh says:

    asyik gambar dlm hutan jer, buat kat situ ke ??? agak2 lah klau nak tunjuk gambar pun ….. boringgg arrrr

    0

    0
  27. Mimi says:

    Iras eira syazira .. first pic ada mcm farah af

    0

    0