Written by Bella | May 29th, 2015

Pengacara Selamat Pagi Malaysia akhirnya telah bergelar isteri kepada Huzairee Mohamad dalan sebuah majlis pernikahan yang diadakan di Wisma Berita, Angkasapuri pada pagi tadi.

Pasangan tersebut telah dinikahkan oleh Imam Masjid An Nur, Saujana Utama, Sungai Buloh, Ustaz Mohd Yusoff Abdullah dan disaksikan oleh bapa pengantin perempuan, Sanny Toh Abdullah.

Iesya telah menerima mas kahwin sebanyak RM 1,001 dan wang hantaran berjumlah RM50,000. Pihak lelaki telah memberi tujuh dulang hantaran manakala pihak perempuan pula membalas dengan sembilan dulang hantaran. Majlis resepsi pasangan ini bakal diadakan pada esok hari di Padang Angkasapuri, RTM.

Buat pembaca BeautifulNara, mari kita lihat beberapa lagi foto sekitar majlis pernikahan Iesya Toh dan Huzairee Mohamad yang telah diambil oleh Zaim Rosli Photography, dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

43 responses to (26 FOTO) Sekitar Majlis Pernikahan Iesya Toh & Huzairee Mohamad

  1. Anonymous says:

    Orang kate die ni natural beauty… Baik mekap natural je waktu nikah ni… Dhlaa skli seumur hidup.. Syg gbr jd tak cntik… Macam pon kuasa dua, pondan/pontianak…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Seram tgk mato tu..nk kaber sepet ke hikhiks..bju mcm kaen kuntilanak, sorry x lawa!

      0

      0
      • Anonymous says:

        najib tidak layak menjadi PM sebab dia tak pandai menguruskan negara dgn baik dia banyak menyusahkan rakyat daripada membantu dan hutang negara makin bertambah banyak.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Jala ikan ke tu…..

      0

      0
    • mika says:

      masa tutup mata memang cantik makeup kat mata dia, bila bukak mata ………… mungkin sebab contact lens, ataupun makeup artist memang nak marilyn manson inspired makeup kot?

      0

      0
    • Honest says:

      Jap. Artis ke?? Yg kate dpt tajaan 1 juta tu? Tak phm tang mana tajaannya? Maaf lah tak mcm artis kwin lgsg. Dri make up – baju – deco smua tak cntik.. Respect u mendirikan masjid alhamdulillah tpi hnya brkata yg benar. Makeup klau buat natural lagi cntik, veil atas kpala tu takyah ada pun takpe, baju takyah ropol2 mgkin lagi elok..
      Tgk kat IG sponsor kemain pnjang berjela2 tpi ini je hasilnya? Agak tkjut gak la. Baik wedding Ramona Zamzam & Fahrin Ahmad simple & sweet tapi nmpak cantik sgt2 yg amat…

      0

      0
    • minah jambu terlajak habis says:

      sape pompan ni ? mate macm sundel bolong mana ada natural beauty eeeeee laki dia ustaz ke ? macm ustaz aje laki dia..

      0

      0
    • Anonymous says:

      alamak..ex bf aku ka ni? muka familiar.. huwaaa..

      0

      0
    • Joyah says:

      Dia ni sedara mara mona fendi ke?

      0

      0
  2. misz says:

    seram tengok mata kau kak oii… nampak tebal sangat mekap.. nway semoga berbahagia

    0

    0
  3. norsuskinah mayani says:

    sapa nie

    0

    0
  4. lgsuir says:

    xde natural beauty la mgu lepas dlm melodi duk make pkai blusher mcm kna tumbok pstu bekas lubang2 jrawat pn nmpak
    opppppssss sory to say,,lain kli pkai la qu puteh

    0

    0
  5. dean says:

    lariiiiii!!! mona fendey idup balikkkkk!!!

    0

    0
  6. cc says:

    tajaan cmni ke? seyes x lawa. baju x lawa. make up x lawa. pelamin x lawa. theme color x lawa. lana nordin nikah sejuta kali ganda lg lawa dan elegan dr dia ni

    #lananordinlawa

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      pasal lana nordin hati dia berseh ikhlas dn suci..semoga bahgia lana..

      0

      0
  7. Anonymous says:

    Sorry to say.. Make up tebal sgt smpai mata yg melihat ni pun terasa brtnya. Tak sesuai dgn baju. Klu simple skit dan buat natural lg cantik. Hiasan pelamin pun tak menyerlah..ntahh..tp tak dpt rs kemeriahan majlis. Persandingan nanti buat lbh baik k..

    0

    0
  8. anon says:

    haddoiiii make-up FAILED…naya kes

    0

    0
  9. Lara@gmail.com says:

    Tak kenal. Next please…

    0

    0
  10. Lara@gmail.com says:

    Tajaan berjuta tapi nampak PPRT sangattttt dik ooiiii… Next please…

    0

    0
  11. OBSERVER says:

    Entah kenapa, Takut and serrraaammmm tengok dia… with rambut yg sangat hitam matching dengan eyeliner…

    Supposedly it’s a beautiful simple but glamor nikah event, turned out to be ala2 corpse bride dah. Kadang2 simple itu lebih baik.

    I would regret if my nikah like this.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Corpse bride xblh belah… Hahaha…

      0

      0
    • rara says:

      Dia pengantin. Dia yg kawen. Da taste dia mcm tu. Org lain x nampak apa yg dia nampak. Yg pting pengantin happy n puasa hati dgn apa yg diidamkan. Ingat senang ke nak plan majlis bersejarah dlm hidup. its her wedding, let it be. Jgn la jahat mulut sgt. Kalau org ckp wedding korang buruk mesti sedih kan….

      0

      0
      • OBSERVER says:

        Bukan taste dia camtu, tapi SPONSERRRRR dia yang mcmtu.
        5Juta kot. Nak kata dengki? Whatever….

        Dah macam bahan eksperimen.

        0

        0
  12. wawa says:

    Iesya ni sebenarnya lawa..tapi make up tu tk berapa kena la..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Tengok balik post lama pasal dia “ohhh ni rupanya yang gambar dulu eyeliner dia tebal sangat sampai macam ber’gumpal’ kat mata dia. Baru ingat.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Opsss mascara,bukan eyeliner.

    0

    0
  15. Mak esah says:

    Iesya ni mmg cantik paras rupa dia..
    Cuma dia tak de confident agaknya , tu la sapu make up tebal2 .
    Da tu pakai plak contact lenss berwarna lagi..

    0

    0
  16. Miss Laksa says:

    Asal rambut deni mcm rambut kakmah. Seram mak tgk tang rambut meninggi sangat.Penangan pesyen KakMah

    0

    0
  17. Anonymous says:

    mekap mata dia over laaa mcm kuntilanak…huhu siapalaaa mak andam dia ni???

    0

    0
  18. melati says:

    Saper dia ni Nara??? aku rasa aku lagi Femes …hehehe poning..

    0

    0
  19. Elizabeth Tan says:

    $5million but still prove you can’t buy taste… Ktxbai

    0

    0
  20. mata besar says:

    mbesarnya mata die…mcm nak telan org/laki… ;p

    0

    0
  21. aku lagi cantik says:

    macam mak lampir…uwekksss..rantai apa yg dia pakai tu. buruk…semua buruk

    0

    0
  22. Nek Bunga says:

    Perkahwinan Islam makin dikomersialkan oleh puak VIP – tak sedaq diri betul! Baik derma saja kat anak-anak Yatim/pelarian Rohingya yg. sungguh malang!

    0

    0
  23. shas says:

    kesian pengantin perempuan, make up x cantik…terutama mata tu…scary jer tgk

    0

    0
  24. Lara says:

    Kenapa macam semak jer nampak majlis kawin yang satu ni? Serabut jer rasa, macam something wrong somewhere.. mekap mata tu dah mmg obvious tak cantik la kan, menggerunkan. Pastu veil veil ala kristian pulak nak selak-selak lepas nikaj gitu.. apapun tahniah la dah selamat nikah.

    0

    0
  25. paten says:

    sapa dia ni? xknai punnnnn.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    taj=kut

    0

    0
  27. pink says:

    dah mcm omputih plk
    tp 5juta x mcm 5 juta pn..

    0

    0
  28. hairan says:

    dia ni tgk depan2 mmg lawa, makeup artis dia nikah ni bukan calang2 orang, Epie Temerloh tu selalu makeupkan siti nurhaliza.
    tapi tak tau kenapa jadi macam ni. sayangnya serba xkena.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    overdone!

    0

    0
  30. Anonymous says:

    rambut pn ntah hape2. cam nak bersaing dgn rosmah jer.

    0

    0