Written by AbangNara | October 12th, 2010

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

Akhirnya setelah berhempas pulas mencarik, kami berjaya menjumpai gambar majlis persandingan Sheikh Muszaphar dan Dr Halina seperti yang ditunjukkan di dalam siaran langsung di TV3. Kami tak tahu bagaimana dengan anda, tapi kami semestinya sungguh cair dengan senyuman manis Dr. Halina. Kami rasa dia sangat teruja untuk bergelar seorang isteri kepada satu-satunya angkasawan negara kita.

Maka kami hidangkan kepada anda 24 lagi keping gambar majlis perkahwinan angkasawan negara untuk tatapan mata anda. Sila baca entri ini selengkapnya untuk ushar baik punya gambar diorang.

P.S: Kalau rasa kuat semangat sila tonton video-video kemalangan maut di Simpang Ampat Lebuhraya PLUS.

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

gambar majlis persandingan sheikh muzaffar

Kredit gambar kepada GUA.

233 responses to 25 Keping Gambar Majlis Persandingan Sheikh Muszaphar Dan Dr. Halina Untuk Tatapan Mata Anda

  1. BlackBerry00 says:

    tahniah untuk kedua mempelai..
    semoga berbahagia hingga ke anak cucu cicit dan selamanya…

    0
    0
  2. emilda says:

    cantik wife die…

    0
    0
    • gall says:

      chomey ja dr halina. nape ramai kata dia gedik? agaknya dia mmg senyum nmpk gg semua. kalo dr sms nmpk gg sket tu yg nmpk dr halina over sengih.. tp sweet jea dr halina

      0
      0
      • SWEET says:

        Aku suka senyuman Datin Dr. Harlina
        Sweet gitu

        0
        0
        • miss_pinky says:

          gall:
          i pn suke DR HARLINA tu..
          :)
          sweet..

          0
          0
        • xde aaa smpi gedik, just dia tu senyum memanjang, nmpk heppi je… natural pesengan senyum camtu…

          0
          0
        • kerusiburok says:

          xd pon ape2 yg gedik…ok pe die sntiase snyummm…suke tgk die senyummm….=DDDD

          0
          0
        • jeng2 says:

          suka sgt senyuman dia..nampkkn dia tgh bahagia sgt..yelah ‘RAJA SEHARI ‘ katakan..lepas ni tak merasa lg mcmtu.

          0
          0
        • X suka Zaza says:

          Dato’ Siti lagi lawa

          0
          0
        • nisonyo says:

          Nampak mcm x dak protokol , patut masa dok atas pelamin , diam-diam je .. ni tidak seminit pun x leh diam .. kejap paling kiri kejap kanan , pas tu cakap siti sini .. mcm mujur sgt blh kawin Dr.Sheikh .. kurengg manis dipandang . nampak mcm terlebih biasa , x mcm anak dara malu2.

          0
          0
      • kurus says:

        dah kurniaan Tuhan..
        senyuman tu kalu boleh i ckap.. seksi tau..
        bibir atas lentik…
        tp bukan dibuat2.. natural..

        semoga kedua-duanya berbahagia di dunia n akhirat.
        semoga sentiasa diberi kekuatan menabur jasa bakti,,
        semoga ramai anak seperti yg diharapkan
        semoga anak2 akan jd anak2 yang soleh n solehah
        amin.

        0
        0
      • atieza says:

        dia gedik time akad nikah,x dak malu2 n mcm gelojoh,patut control2 la sikit time kena sarung cincin n dpt cek dr dr sms tu..

        0
        0
        • shin chan says:

          mmg best sgt dowang nie.. da la dua2 excellent.. mst genetic dowang pandai2 gak… future mmg best.. wat la yg terbek.. seimbangkan dunia dan akhirat… lg manis kalau dr halina mmakai tudung… bukan stakat kaya ilmu kifayah malah hebat juga dgn ilmu fardhu ain.. harap sheikh muzafar dapat mmbimbing keluarga ke arah yg lebih baik agar dirahmati dn idop dberkati smpai akhir hayat…. amin…

          0
          0
        • sayer says:

          stuju..amin..

          0
          0
      • HUHHU says:

        GEDIKKE ? RASA HAPPY GOOD LUCKY JER.. KALO DIA GEDIK2 DAH LAMA DIA HAVOC PASAL BERITA DIA NGAN DATO DE SMS.. LAGI SATU KALO DIA GEDIK PUN TAK KISAH SEBAB DIA DOC EKK

        0
        0
  3. hanna says:

    nice & beutiful….harap kekal sampai ke akhir hayat…………………………………………………………..

    0
    0
  4. Lolipop says:

    wah….. macam iklan colgate….

    0
    0
  5. Annedesilva says:

    tahniahla dan smuanya dh selamat kan..
    kat ner leh tgok video persandingan dorg tu?
    cr tak jupe plak..
    nk gak dgr katanya selawat pkai biola…pastu dr asyik berckp jek atas pelamin btol kew?

    0
    0
  6. yul kimn says:

    wee~~~cantiknyer…

    0
    0
  7. lAl says:

    Meletop!!!!

    0
    0
  8. nana tanjung says:

    first……
    grand mjlis die.. tp ak suka lg nur nadia sm nasimudin pnye wedding…. fairy tales…

    0
    0
  9. honeyamour says:

    luv the cake !!!

    0
    0
    • meow says:

      I heard people said that the cake look like a big dildo.

      0
      0
      • nisonyo says:

        Betoi2.. kalu x buat kek Soyuzz pun x pe , org tau lah awak tu dah ke angkasa lepas .. Kek wedding kan cantik berenda2 , ini tidak …seketoi.. ntah mcm apa buruk toi .. kek tu. Anyway .. Dr.Sheikh lagi lawa dr bini diaa.., hensem sungguh , x gedik .

        0
        0
  10. erma says:

    wow meriahnye..smga brkekalan..

    0
    0
  11. Nick Name says:

    Hebat…brapa la habis agaknya…

    0
    0
  12. joe says:

    kita tngok kalo dr. faiz kawin cmne plak grandnyer pasni…
    dunia..dunia…

    0
    0
  13. sitipah says:

    im first today..heheheheh…cantik dan sangat sepadan mereka ini!!!!i like!!!

    0
    0
  14. meen says:

    tahniahh..so swett..=)

    0
    0
  15. Kak Long says:

    Tahniah, semoga berkekalan.. (nak jugak ngutuk sikit ni).. lelama dok perati tengok gambor2 tu.. erm.. ala2 cam wedding kampung siam la plak, especially gambar pengantin diapit ngan kaum keluarga bertema kaler biru tu… maaf lah yer.. nak cakap gak…

    0
    0
  16. Siti says:

    Sama cantik sama padan.. Semoga berbahagia dan berkekalan ke akhir hayat… Amin…

    0
    0
  17. cik tim says:

    sweet ke 2 2 nya, smg bahagia n bkekalan spjg hayat :)

    0
    0
  18. mach0 says:

    awk muda la diorg walopon umur dh reach 30an

    0
    0
  19. SWEET says:

    Memang Sweet
    bagai pasangan di raja
    grand
    PM pun ada
    Tahniah
    Selamat Pengantin Baru
    Bagai pinang dibelah dua

    0
    0
  20. kira_e says:

    tgok dr.harlina ni ada iras2 cm isma af la plak..tp dr. ni lg cun..sb tu dpt dr.sms..

    0
    0
  21. Akak Leen says:

    cantikr. video tak de ker?

    0
    0
  22. syazni says:

    wah wah gempak!

    0
    0
  23. cun says:

    1st…hehehehehehehe

    0
    0
  24. lean says:

    nice! congrats to the newlyweds.. semoga berbahagiaa

    0
    0
  25. Reena says:

    Grand memang nampak grand tapiiiii…….. (Please fill in the blank..hehehe..)

    0
    0
  26. jusa says:

    yeah alu 1st..haha..first time nie

    0
    0
  27. norsyafiqahmk says:

    meriah =]

    0
    0
  28. asyura says:

    tahniahhhhh…
    simple tp canteekkk

    0
    0
  29. azikha says:

    tahniah…yang tidak terhingga buat 2 mempelai..suke sgt ngok halina….semoha bahagia ke anak cucu…amin…

    0
    0
  30. RiRi says:

    nice

    0
    0
  31. sweet mummy says:

    cantik…

    0
    0
  32. gadis kuantan(gk) says:

    eh tok ti ngan tok k pun adelah comei2..

    0
    0
  33. lea says:

    tahniah, sama cantik, sama padan…dr harlina sgt cantik..cume baju mase ptg cake mcm baju zaman saloma..huhu

    0
    0
  34. aku serius says:

    tahniah..pasangan paling ideal, secocok n paling best, murah dengan senyuman..

    0
    0
  35. sweet mummy says:

    baju yang first cantik..tp bju yng kedua tu nmpk old ckit……heeee;)

    0
    0
  36. zurah says:

    cantik…sama cantik sama padan

    0
    0
  37. mirza says:

    tahniah…

    0
    0
  38. Annedesilva says:

    kalau pelamin dia buat warna putih lg nampak kayangan kot…
    sbb warna emas dh mcm pelamin gaya2 jawa sketla..
    pendapat sy..
    tp ok la..
    mang kalau nk compare dgn late SM punya anak tak lehla…yg tu betol2 punya ala2 kayangan..fairy tales…

    dh selamat pon majlis dorg..
    doakan jekla yg terbaik k.. ;)

    0
    0
  39. nur'ain says:

    adui….Dr. Harlina sgt gojes!!

    0
    0
  40. kojol says:

    first! hahaha

    0
    0
  41. ntahhapehape says:

    Masa die pki tudung mcm Fenda TV3 dulu..swit mukenye…mgkin die epi sgt pas bercinta 8thn, akhirnya semuanya slmt…tp tlg lah yg soprano n iringan biola semasa selawat tue mmg rosak..xder org nk tegur ke ..

    0
    0
    • nisonyo says:

      I heran .. x de ke masa buat rehersal tu ..org pesan supaya dok diam mcm raja , ini tidak kejap melambai sana sini , tau lah awak dah 8 tahun tersangat biasa dah .. berlakon lah sikitt .. pas kawin esok beckp lah …jgn berentii..

      0
      0
  42. dinie says:

    Meriah betul… Tahniah kepada kedua mempelai…. semoga kekal sehingga ke hujung nyawa….

    0
    0
  43. dinna diana says:

    cantik yg teramat cantik…ni lah namanyer natural beauty…sama cantik sama padan…tahniah tahniah tahniah…semoga berkekalan hingga ke akhir hayat….

    0
    0
  44. lyn says:

    congratz…………

    0
    0
  45. mayrien says:

    cantik…sama padan…hensemm

    0
    0
  46. pu3_ixora says:

    yeea… i’m first. kedua2 pgntin sgt cantik. i love dr harlina. she’s so pretty

    0
    0
    • miss_pinky says:

      ni srg lg..
      tah ap dpt kalo jd 1st komen tah..
      bang nara oit,sian kt u nye reader..
      msg2 berlumba nk jd 1st reader..
      bg la drg adiah ke ap..
      gula2 pn ok..
      huuhu.. :)

      0
      0
  47. Hilton says:

    betul tu..senyuman die memang mencairkan.. =) mungkin tu yang wat Dr kita jatuh hati ngan Dr. Halina..asik senyum jerk..hehehe.. papepun senyum sokmo.

    0
    0
  48. hermmm…..
    datuk k nampak ganaz
    dgn jambangnya..

    0
    0
  49. ntah says:

    baju yg kaler silver 2 mcm crita “gadis dr bulan”

    0
    0
  50. Flo says:

    AKu First ka??wah sama ctik sama padan lah mereka dua ni.semoga bahagia hingga hujung nyawa.tp kek nya tidak cantik laaa…

    0
    0
  51. zamani says:

    wah2

    0
    0
  52. Miss pocO says:

    suka tgok diorg ni…

    semoga berkekalan ke akhir hayat…amin…

    0
    0
  53. Nur Amina says:

    cunnn

    0
    0
  54. Mrs.Az says:

    Tahniah…semoga gembira selalu di samping keluarga bru, cepat2 menimbang cahayamata

    0
    0
  55. kk says:

    Alahai sedihlah tengok kek dato yg lain semuanya okay..

    0
    0
  56. suke suki says:

    tahniah datuk dr sheikh..semoga kekal ke ank cucu..dr halina cntik…

    0
    0
  57. ukm dihati says:

    1st ker?

    0
    0
  58. Baizura says:

    i rasa dia sengih lebih n borak2 smbil lambai2….cosry suruh kut..iyerla depa mesti ada dry run sbllumnyer kan…dulu masa i berarak pun mak andam yang ajar apa nak buat..kalu mak andam suh simpul senyum yang ni suh casual je kut..lagipun angkasawan kan harta kerajaan, so kenala babai sket.

    0
    0
  59. RiRi says:

    mmg lawa…agak2 mane dorg nk honeymoon ye..heeeeee ^^

    0
    0
  60. RiRi says:

    klu baju ptg kek tu dress labuh..mesti lawa…coz baju tu mmg dh lawa..cuma tkr design je…^^ aku dh byg kn kain yg sama..tp len design nye…heeeee hihi…

    0
    0
  61. klu ade video nk gak tgk tp nk wak silent lah..
    suke tgk Dr. Harlina ni, cantik sesgt tp tak sanggup nk dgr ppuan mana ntah selawat ngan iringan biola ala2 soprano tuh, se lai ade gak tertuka cenel mase nk abih tu, sape le ppuan yg nyanyi sumbang mambang my baby u tuh, rosak lagu Marc Anthony, aku wase bdk AF pun xde aa nyanyi seteruk tuh…

    0
    0
  62. anabobo says:

    xnmpk cm kyngan pon ?sm nasimudin pnye ank lgie cntek.. bju first cntek.. tp second kurengla..
    lg 1 . cube jgn sengih je.. kn pngtin bru, pttnya mlu2,ni xhbs brckp mse selwt ats nabi ~

    0
    0
    • comelnya says:

      dia selawat kot. haha. bg aku bila org cakap masa selawat xrenti2 ni satu jer aku imagine, lifestyle dia xamalkan, itu gambaran yg aku dapat dr attitude gitu…
      memang malu tgk wedding diorang ni sbb ramai org luar datang dan menonjolkan segala yg xbest.
      wedding anak sm nasimuddin mmg boleh declare wedding of the year n wedding kayangan, terbuai2 perasaan

      0
      0
      • atieza says:

        mana blh tgk wedding anak sm nasimuddin tu?x tgk pn..

        0
        0
        • betul says:

          ooo xtgk youtube wedding anak gadis sm nasimuddin? ooo boleh fall in love tgk wedding anak sm nasimuddin, yg rakam video pun pandai. sgt suka segala termasuk masa nk akad nikah, dr jauh anak gadis tu senyum manis hujung mata tgk mempelai lelaki, lelaki menjeling tersenyum manis sesaat pada anak gadis then cool tgk depan dgn sedikit tunduk. saat di atas buai seolah2 menanti puteranya, jeles nyer. naik tandu ditarik lelaki2 kacak dikelilingi wanita2 muda… nampak semua org berbahagia n merestui perkahwinan tu…

          0
          0
        • Rin says:

          la mn nye, nk tgk.. mls nk buka u tube, slow…

          0
          0
  63. Tiffany says:

    Dr. Harlina tu memang murah dgn senyuman.

    Semoga mereka berbahagia hingga ke akhir hayat dan dimurahkan rezeki.

    0
    0
  64. sweet_lady says:

    Tahniah.. semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat…

    0
    0
  65. tralalla says:

    mmg comeyl dr halina ni =))
    so sweets
    hope cpt2 dpt ank yg smart,more brilliant,humble n so on
    n still hoping that mereke ber 2 pnjg umor d murahkan rzeki

    0
    0
  66. lily says:

    sape ckp ni wedding of the yer?wedding dorg nampak besa jaa..gempak lg wedding ct n wedding anak sm nasimudin tu..
    tapi ni mmg pasangan terbaik la~anak dorg mesti bijak2 nnt..hehe..

    0
    0
    • sini says:

      mmg pasangan terbaik, sama cantik, sama padan, sama muda, sama tua, sama kaya, sama educated, sama aliran… i like tp wedding planner dia mmg the worse ever

      0
      0
  67. syafiq says:

    dr halina muke die cm tiz zagyah kot ? iras2 je . ahaha

    0
    0
  68. anafarhana says:

    Congratz to both of them….Dr. Halina looks so gorgeous ;)

    0
    0
  69. kurus says:

    baju ilham awan, garisan planet, dan bintang2..best2..
    tahniah kpda kedua2 pereka.
    dan kesemua pereka ruang dewan..bunga2..semuanya..
    syukur alhamdulillah..berjalan dgn lancar

    0
    0
  70. faini says:

    mula2 masa diorg b’tunang xbrp suka sgt tgk couple ni sbb dr.halina xnmpk cantik sgt utk digandingkn dgn dr.sms yg hensem tu….
    tp on the wedding day terus ulpsss…dh tau naper dr.sms jatuh hati kt dr.halina…she is so sweet and adorable..

    0
    0
  71. Hani Bunny says:

    Lesson learnt to all of us, simple is grand, kan?

    One more thing, sy rase harlina asyik berborak & tersengih je cos dia nk beat the nervousness facing the crowd n stuff.. Dia sendiri admit, dia introvert.. Sy faham perasaan dia..

    Btw, she’s too cute.. Memang sesuai sgt dgn dr. sms. Dgr citer dia mase awal perkenalan dgn dr sms pun rase sweet sgt.. I wish dulu my lecturer yg hensem akan jatuh hati kat I, tp huh huh.. Not smart enuf kot, :D

    0
    0
  72. fcuk says:

    kahwin mahal2 tapi x kekal lama pun x guna…. fikir2 lah..

    0
    0
  73. jusa says:

    kan bguz kalu sheikh muszaphar nie wat kawen kt atas bulan..conrfm meriah ny la..sume alien dtg..hoho

    0
    0
  74. Happy New Wedding [10-10-10]

    Congratulations, I hope to live happily until the end of life…

    0
    0
  75. ZARA says:

    nape ade org ckp dr muzaffar gay? sbb tu die x pki inai.. pastu muka die mcm x de perasaan je.. dr harlina yg happy semcm..

    0
    0
  76. Opz! says:

    APESAL BANYAK SANGAT ORANG PERASAN CAKAP MEREKA FIRST NIE………..???>..

    AKU PUN NAK JUGAK AARR.HH….

    IM FIRST…HAHAHA……..

    0
    0
  77. miena says:

    sk tgk dr halina senyummmmm…ikhlas jer…dpt dr halina rawat aku…mst rs sakit ilang…..kene cucuk jarum pun….rs nk senyum lg cz tgk die senyum…..comeiiiiiiiii…(^_^)

    0
    0
  78. chix says:

    biase je la….tgk kat TV3 pun, biase2 je….grand & meriah lg wedding anak tokey NAZA tuh….

    0
    0
    • real says:

      haha.. standard la tu.. jgn la nk bandingkan dgn anak tokey NAZA tu.. sah2 la majlis wedding dia lg gempak dr penjawat awam.. haha

      0
      0
      • asumi assaki says:

        btol…btol..btol…
        meriah sgt….
        sana sini…bga ngan kristal….
        orggggg…kayer lah katekan…..

        0
        0
  79. botol kicap says:

    i like!

    0
    0
  80. diya says:

    bila dh tgk, agak biasa je majlisnya.. mgkn sbb aku expect lg grand.. baju bienda lg cantik.. tp mgkn sbb dr.harlina mmg suka yg simple2.. kek yg pelik.. harap ia edible.. =) meriah sbb dewan penuh..
    above all, pelamin aku suka.. suasana yg diwujudkan bg aku very calming.. itu je kot..
    ..dan.. ada lagu tari tualang tiga.. baru laa masuk konsep.. =)

    0
    0
  81. Bip..Bip says:

    Betul ke bercinta 8 thn?menurut sumber tertentu boley caye punyer..dalam mase 8 tahun tu diaorg ade break laa..dr halina siap ade boypren lain lagi taw…patut kate waktu perkenalan 8 tahun laaa bukan bercinta ayoyo…pasal senyum dr halina mmg diakui dia punye gigi cantik..die nak sembang2 mase jalan tu pun ok laaa…jauh sgt nak jalan tu…boring gak..tapi atas pelamin tu takyah laa nak borak…senyum aje dah lee..baru jadi duta colgate pasney…

    0
    0
    • Bom aTOM says:

      yup…mmg diaorg dah pts..dr halina yg ctc dr SMS semula lps beberapa bln SMS blk dr Rusia. Ini bkn fitnah atau busuk ati..tp..btl.

      0
      0
      • Bip..Bip says:

        ade sokongan plak komen aku ney yea..oh lepas sampai bulan baru nak goda balik ker..ish3…tapi stori ney mmg dapat dari rakan yang bertugas dgn doc halina

        0
        0
  82. dongdong says:

    Very nice couple. Suka tengok senyuman dari pengantin. Senyum pembawa rezeki, mudah mudah kekal hingga ke syurga. Amin…

    0
    0
  83. aisyeeteru9190 says:

    nice weeding.. congrates to both of them…
    smg kekal ke akhr hayat….

    0
    0
  84. anyss says:

    tahniah…

    0
    0
  85. gosipgurl_fea says:

    apa benda ni.tersengeh pun nak jadi isu. habislah mcm ni. mcm2…

    0
    0
  86. wak kordi says:

    apasal kek bentuk tu. dah macam dildo aku tgk. lol

    0
    0
  87. tara says:

    cian pulak aku rs.. buat grand org mngata… x buat grand pun org mngata…. itula manusia….

    0
    0
  88. hanina says:

    harlina ni dia senyum memang jenis nampak semua sebab mulut dia pesen gitu …. mulut/bibir dia tak cantik tapi dah nak buat caman kan?

    0
    0
    • itulah anugerah Allah kpd dia..
      sib bek akak tak komen lebey2 psl Dr. Harlina ni senyum sokmo atau sesetengah org kate over peramah. baru tahu rerupanya dia ni pakar bedah, no wonderlah… agaknye terbwk2 kot. bg org yg biasa kene operate tentu tahu suara atau wajah pakar biuslah org yg terakhir kite tgk sblm tak sedarkan diri.. biasanya pakar bius ni mmg peramah, ckp pun elok2, tone suara pun best, cantik atau encem.. yg kat spital sini punye pakar bius pun mmg kiut giler, so kite yg nk kena bedah ni pun xde aa tensen sesgt… klu yg kena bius separuh lai aaa, siap sembang2 ngan pesakit tetiba ok siap heheeh…so mmg pakar bius ni kena over peramah kot…ke gane?

      0
      0
      • mimi says:

        ya ammpooonn.. dia bukan pakar laaaa.. bukan pakar bedah.. bukan pakar anest.. bukan pakar estetik.. dia mo yang buat anest. bukan pakar!!!

        0
        0
        • airyin says:

          ntah!!

          0
          0
        • owh typing error… pakar bedah laks.. pakar bius..
          tatau le kat lain, sbb mase akak kena operate ari tu, sehari sblm operate, kena jupe pakar bius lu, consult bla2. pahtu doc yg sama gak mase operate yg ‘memensankan’ kite… tp gane2 pun dia ni tetap seorg doktor berbanding aku yg hanya kerani cabuk isk isk isk…

          0
          0
  89. adila says:

    kt gamba dato ct n dato k tu ade sy lahh. hahaha

    0
    0
  90. aqu ana says:

    Yeiii…..FIRST!!!

    0
    0
  91. ehem says:

    mmg die nak buat lain drpr yg lain…itu kata2 dari dato sheikh sdr….biarlah ape org nak buat janji hati die puas…….kepuasan diri sdr lebey penting

    0
    0
  92. hani says:

    dr halina mmg cantik…..die sgt natural…..

    0
    0
  93. woot..woot says:

    sebagai lelaki, aku tgk sheikh muszaphar ni okey laa. biasa2 je aku tgk. dr halina ni pun manis. dia tak cantik tp cute n manis. aku respect sbb dua2 doctor, mcm aku lerr..hehehe

    0
    0
  94. peah propa says:

    Korang kutuk2 die .. die dah sah kawen .. dia gembira hari kawen die kan ..biar la .. nak senyum.. takkan nak nangis.. tak salah pun..

    0
    0
  95. joe says:

    baju potong kek dr halina tu mcm jula juli bintang tiga je aku tgk!! hhahahahahaha

    0
    0
  96. i am xoxo says:

    baju utk potong kek buruk!! mcm nk tiru lady gaga pn ada…i feel like puke…baldi pls….

    0
    0
  97. cat gebu.... says:

    kui kui kui….. Coment2 sume banyk yg kutuk2… kowang dpt ke mcm pengantin tu dpt… Kowang ada ke mcm dorang ade…. Cube tgk majlis kowang plk nanti bleh jd perfect ke sampai sumer puas ati…. Nk senyum salah,, nk over salah… Suka ati dr halina lah nk wat pe pon atas pelamin,,,, keje nk ngutuk je… Ni sikap manusia…. Kuat mengata…. Hampeh tol

    0
    0
  98. Loni says:

    Love her smile so so so sweet…. dr halina bukan gedikla, memang dia gitu…. tak ego…. cuba klu lain org kawin dgn dr SMS belum tau dapt lihat senyuman yang seikhlas mcm dr Halina……. Tpi besa la MANUSIA ada yg suka ada yg x suka….. yg penting DR.SMS dgn DR.HALINA suda kawin….. jangan Marah ya…….

    0
    0
    • fasha says:

      ak sokong…org2 yg mengutuk ni org yg sakit hati..tak baik kutuk majlis org klau sms n dr halina bace kan sakit hati die org.ak tngok senyuman dr,halina tu iklas,x baik la cakap yg bkan2.

      0
      0
  99. […] 1. Perkahwinan Kayangan Sheikh Muszaphar dan Dr Halina. […]

    0
    0
  100. azboroi says:

    tahniah…semua ok…cuma nape cara selawat mcm nyanyi suprano? pakai biola…..sekali dengar mcm biasa..dua kali dgr mcm……………….bukan org kite yg kawin hehehehe….maybe ni cara selawat bru kot heheheehe…..yg berselawat pun bajunya ? hehehehehe pikir la sendiri

    0
    0
  101. bikin panas says:

    hani.. I miss you

    0
    0
  102. aten says:

    fuhh!!meletop gitu…cayalah

    0
    0
  103. mmg dua2 serasi dan sepadan..bagai pinang dibelah dua!!

    0
    0
  104. eeza says:

    majlis khwin rase nya cam biasa je……warna tema macam suram n cam old type jerrrr….tak nampak ceria…..first baju cam pernah tengok lah design nya….rase nya cam baju ratu indonesia je…n baju yg secnd tu cam baju ala2 lady gaga lak but anyway first baju not bad still nice……..

    0
    0
  105. zaidatul akmar says:

    i think all the commentators pun over la nak mengomen..biar la dr harlina nak senyum memanjang..senyum tu kan sedekah..ape ade masalah? kalau tak senyum orang cakap kita sombong, dah senyum pulak orang kata gedik. what the heck?

    and lagi satu, dr harlina nak borak ke apa ke who cares..dia nak kaver ayu or not who cares..its her wedding..lagipun bukannye die buat benda tak senonoh ke apa and i believe she did that because she wanted to overcome her nervousness..cube kau pulak duduk atas pelamin with beribu2 tetamu siap ade TV coverage live lagi..confirm ketaq lutut..biar la dia..she has her own way of overcoming her nervousness.

    and lol why nak compare with the fairy tale wedding of anak tokey naza tu? semua orang ada cara tersendiri. anak tokey naza tu punya aim nak buat cam fairy tale and i believe dr sms and dr harlina like it grand but simple so be it.

    eeeee susah betul mentality orang melayu ni. ada je yang tak puas hati. can we just stop the hatred and jealousy for a while for a better world? HEH WHAT A SHAME.

    0
    0
  106. aku says:

    aku tgok dr halina ni style dia cam tiz zakiyah, senyum dia tu ….dalam nur kasih….lembut jer

    0
    0
  107. aku 2 says:

    Assalamualaikum..Senyum manis pun ada yang pertikai, xsenyum pun lagi dipertikai..Dah mmg biasa la kan..namanya saja RAJA SEHARI..tentu senyuman yang lahir tue semulajadi..Cantik sangat dr.halina senyum..Nampak gigi terseret sampai telinga pun,jgn pertikai la..Da orang bahagia..Kita patut doakan kebahagian diorang..Jarang sangat orang dapat senyum mcm tue..^_^…Selamat pengantin baru..

    0
    0
  108. ida4141 says:

    sayang.. majlis yg begitu gah tapi si pengantin pompuan gedik gileeee… knp wedding planner tak ajar cara camane hadapi org ramai n senyum tu bia la control sikit…. perkahwinan seorang doktor yg berpelajaran tapi seakan2 perkahwinan budak hingusan yg tak tau apa2… adat tu control laaaaa

    0
    0
  109. Mdan Jutawan says:

    Untuk anda yang ingin menjadi jutawan tetapi tidak pernah berjaya, layari empayarjutawan.net/hamdan utk dapatkan maklumat percuma peluang2 yang and boleh mencuba tanpa rasa ragu2 .

    0
    0
  110. TukangFikir2010 says:

    dr Haelina happy sgt tu yg dia senyum manjang je,tapi seri muka dia lagi naik dari dr sheikh..maksud aku seri pengantin dr harlina lebih dari dr sheikh ape komen anda??

    0
    0
  111. aku... says:

    Angkasawan tapi dayus buat apa…. Kat akhirat nanti angkasawan ke doctor ke sama je…. yg dihitung amalan kita…. cuba tegur bini suh pakai tudung….

    0
    0
  112. ermm says:

    what really he doing for country just go out the space and sightseeing… ermmm … man show something that we can proud … some research or anything .. how many book publish by him about anything regarding knowledge… i support him but as the 1st malaysian astronaut is just history now… you should give us more … is showing ur wife to public and the whole world know bout ur married is something country should PROUD of…? .. more effort man be genius not just popularist …. lu pikir la sendiri…

    0
    0
  113. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0
    0
  114. porno izle says:

    nsightful thoughts here. Are you certain this is the best way to look at it though? My experience is that we should pretty much live and let live because what one person thinks just — another person simply doesn’t. People are going to do what they want to do. In the end, they always do. The most we can yearn for is to highlight a few things here and there that hopefully, allows them to make just a little better informed decision. Otherwise, great post. You’re definitely making me think! –Barry

    0
    0
  115. Allegro.pl says:

    This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

    0
    0