Written by AbangNara | September 14th, 2015

Semalam telah pun berlangsung majlis resepsi perkahwinan Raja Farah dan suaminya, Iskandar Ismail di Hotel De Palma, Ampang, Selangor. Untuk makluman, mereka berdua telah pun selamat disatukan sebagai suami isteri minggu pada 6 September lalu di Masjid Diraja Tengku Ampuan Jemaah, Bukit Jelutong, Shah Alam. Raja Farah dan suami tampak sama cantik dan sama padan di majlis persandingan mereka yang turut dihadiri rakan artis seperti Datuk Siti Nurhaliza.

raja farah dan suami

Semoga perkahwinan kali ini adalah yang terakhir buat Raja Farah dan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Semoga dimurahkan rezeki untuk menimang cahaya mata secepat mungkin. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar EddiePhotoVideo.

P.S: Koleksi gambar-gambar comel musang

raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami
raja farah dan suami

14 responses to (25 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Raja Farah & Iskandar Ismail

  1. zizie says:

    tahniah..abaikan kata2 orang.moga jodoh kali ni berpanjangan.amin

    0

    0
    • minah jambu says:

      cantek maria t sabri sweet je..minah jambu suka tengok dia pasal dia very the kelakar n dia selalu ceria lov u mariaaa semoga sakses selalu..god bless..

      0

      0
    • humble says:

      tahniah….kedua2 mempelai nmpk gembira dan ceria sgt….bercinta lepas kahwin lebih manis….

      0

      0
  2. Hitam Manis says:

    tahniah raja farah, awakk cantikk dan manis sangat.. suke tengok awakk :)

    0

    0
  3. adudu says:

    sama cantik. sama padan. semoga kekal hingga jannah.

    0

    0
  4. April says:

    aku suka tgk suami di yg ni nampak semenggah la sikit compare dgn beachboy (ex husband dia dulu tu). nampak sepadan farah dan suami yg ni.. i doakan farah kekal sampai jannah

    0

    0
  5. Anonymous says:

    d doakan moga farah bahagia brsama suami hingga ujung nyawa..manis je kn tengok farah ni…muka farah n suami dia ad iras2 sikit…

    0

    0
  6. lala says:

    aku perati laki raja farah ni suke menor senyum hehehehe semoga kekal ke jannah raja farah dan pasangan and cepat2 dapat baby…..

    0

    0
  7. minah jambu says:

    semoga raja farah dn suami bahgia dn semoga di lindungi Allah selalu amin..

    0

    0
  8. Lois lain dari lain says:

    Moga Berkekalan…..

    0

    0
  9. guli says:

    so sweet psangan ni..suami dia senyum je…mungkin happy sgat dpt Raja Farah…smoga berkekalan…

    0

    0
  10. kaki tabur says:

    komen semua nk sweet2 je…

    0

    0
  11. SOWHT says:

    Aku tengok muka suami dia ni macam Jep Sepahtu. Ada iras.

    0

    0