Written by AbangNara | February 24th, 2012

Ini adalah gambar daripada kamera Abang Nara yang kecik molek. Jadi kualiti tak berapa cantik. Kamera daripada photographer profesional memang ada tapi terlalu banyak untuk diedit dan dipilih. Jadi buat masa ini, korang layankanlah dulu mana yang ada.

gambar lisa surihani dan yusry

Lagi 24 keping gambar pengantin baru Yusry dan Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya. Esok Abang Nara uploadkan lagi beberapa keping gambar diorang untuk tatapan anda.

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

vgambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

179 responses to (25 GAMBAR)Pengantin Baru Yusry Dan Lisa Surihani

  1. kuks says:

    congrats!! cpt produce baby yg comel2 ;)

    0

    0
  2. rose says:

    tahniah..semoga kekal ke akhir hayat

    0

    0
  3. blogr.my says:

    Lisa Surihani is now known as Lisa Surirumah :D

    0

    0
  4. Anonymous says:

    lisa n yusry sangat sepadan. xD..tpi muka lisa nampak pucatlah..btw lisa nampak cantik.

    0

    0
  5. mysara says:

    Tahniah! Semoga bahagia hingga ke anak cucu, ke akhir hayat..

    0

    0
  6. ainaesther says:

    tahniah. cepat2 dapat anak. anak itu pmbawa rezeki.

    0

    0
  7. aku says:

    LISA NAPE X BERTUDUNG YER??AKU TAW JWPAN DIE….SUKE ATI AKU LA….

    0

    0
    • Anonymous says:

      sbb dia x nikah kat masjid kot…..skrg lau nkah kat msjid mmg dwjibkan pkai tudung
      sthu aku la…… Btulkan kalau slh

      0

      0
    • tik tck says:

      bertudung atau tidak, ikut si pengantin… stop judging. pengantin dah buat keputusan. ni majlis dia, ikut suka hati dia lah. dia biasa memang tak pakai jadi kalau dia tak pakai masa dia nikah, biar lah… tak ada hukum cakap kalau tak pakai tudung, tak sah nikah.

      0

      0
  8. sara says:

    sweet..semoga bahagia hingga akhir hayat

    0

    0
  9. nape aku x nmpk seri pengantin si lisa eh? sebab die make up simple sgt eh? nmpak mcm biase sgt plak.. huhu..

    0

    0
    • blacktie says:

      sbb dia da selalu benau mekap..tu la pasal.. takde kelainan.. ke takde menda lain.. opsss.. kakakakka.. anyway..congrats lar.. smoga kekal hingga ke akhir hayat.. kalau tamo dah kat lisa.leh pass kat aku ni..kakkaa

      0

      0
      • Evi says:

        btol2 lisa kan artis dah selalu makeup so mmg x nampak seri sangat…tpi ada gk seri cuma tk nampak sgt anyway dia tetap ctik hehe

        0

        0
    • kite tgok majlis bersanding plak.. harap die x make up natural sgt.. biar lah nmpak lain dari lain.. kan kan kan.. :p

      0

      0
  10. MeLia says:

    Tahniah. Mudah-mudahan kekal hingga akhir hayat. Semoga keduanya diberkati & dirahmati Allah s.w.t. dan semoga keduanya bertambah iman dan menjadi hamba Allah yg soleh & solehah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      saya suka komen awk..positif bbanding dgn komen yg mencemuh kat atas2 ni..tahniah lisa n yusri..moga bahgia n saling lengkap-melengkapi antara kalian..

      0

      0
  11. ayam says:

    untung ler ! HAHA , congrats both of u ! think positif think positiff ! dyeorang sesuwaiii ! jangan nak kutuk lah jodoh dari ALLAH SWT , kite tak berhak menentukannye ! , kowang kutuk , kowang memang nak mempersendakan ketentuanNya ,

    0

    0
  12. cici says:

    simple and nice . make up pn natural jee . tahniah :)

    0

    0
  13. Warda says:

    muka lisa nampak lain, tak berseri, dia cantek kalau pakai tudung mcm adat nikah dekat ombak rindu

    0

    0
    • TeruteruBozu says:

      akad nikah…yg betul.

      adat nikah: nikah tu bukan adat… syarat sah kahwin dlm islam tu yakni melafazkan akad…

      0

      0
  14. yussa says:

    alhamdulillah,dh halal dh utk pegang2..

    0

    0
  15. melati22 says:

    yg ado0o0o0o0o0

    0

    0
  16. lyn says:

    comeyyyyyyyy semoga kekal ke akhir hayat n cpt2 dpt baby k =)

    0

    0
  17. John Jenin says:

    The Result: The Old Guy 1-0 The Young Guy..So The Old Guy Wins!..Congrats.. ;)

    0

    0
  18. emasputih says:

    errrrrr sekali imbas, anting2 yg lisa pakai tu nmpk mcm salib pulak :|

    0

    0
  19. cencorotttt says:

    ni ke yg dikata xde seri pengntin?? bukn aritu die dh mndi bunga apa semua.. xde seri la.. siyessss.. aku bukn xsuka mereka ni.. minat giler.. tp secara jujur tgk dr blog2 yg len pun kualiti ke, xde kualiti ke kamera tu tetap sama je muka lisa.. tiada seri pengntin…xpela. moga kekal ke akhir hayat. aminn

    0

    0
    • nyah says:

      ko ni cencorottt bercakap mcm good2 je!!!

      0

      0
    • Evi says:

      alah cencorot dia dh makeup slalu lah bukan psal seri x seri tu muka die nampak simple but die tetap ctik

      0

      0
    • sabarjerla says:

      apelaa masalah dengan seri tak seri tu… dah selamat dah nikah pun. yang penting dah halal sudah… lega ke rasa dpt ckp lisa xde seri? esok korang kawen..suker kalo tetamu ckp xde seri depan2 korang? ntah2 mata korang yg spero…

      0

      0
  20. ros says:

    nape nampak macam tak beseri??make up mcm biasa??ke lampu malap??ke salah cameraman??huhu..tp tahniah lisa..

    0

    0
  21. whateverwillbe says:

    congratss lisa n yusry..semoge kekal ke akhir hayat..amiinn..lisa cantik sgt..mekap die nampak lain dari yang biase

    0

    0
  22. Ari says:

    Tahniah..tapikan masa yusri dgn erra dulu nampak lagi sepadan dari sekarang…

    p/s nasib baik bukan fasha sandha~

    0

    0
  23. barney stinson says:

    mlam ni 6 round…

    0

    0
  24. hajimaru says:

    kalau tutup aurat insyallah naik aura seri..barakallah..semoga kekal sampai ujung nyawa.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    “? •• ?????????? •• “? Ade Je nk cri kesalahan . .ape la . .aiyooo . .btw congrat Lisa yusry . .love u muahx

    0

    0
  26. to tukang mekap says:

    mekap x kena,abis lisa nmpk pucat.lawa lg time die x mekap,sapelah yang tukang mekap ni..

    0

    0
  27. bella says:

    ye la npe muka lisa cm pucat je,,, nmpk langsung xde seri pengantin,, bkn nk kta tp mmg btl la…. ari say,, aku pn rasa yusri dgn erra lg sepadan… he3… lisa dgn yusri mcm adik dgn abg,, muka pn xde iras2 kn….. tp itu dh jodoh diaorg kta trima la… ALLAH SWT yg mnentu kn smua nye DIA MAHA ADIL…… slmt pengantin baru bt lisa n yusri….

    0

    0
  28. popopyeyeh says:

    assalamualaikum

    0

    0
  29. kedamaian says:

    astagafirullah apa aja penggomen2 nie. lisa is very responsible person smlm dia habiskan shooting and today nikah dats make she look tired. her face is tired face, dont assume negative yg dpt mdtgkan dosa

    0

    0
  30. Paloma says:

    Aku dok perhati je tangan yusri.ada part tangan yusri tu pegang lutut Lisa,Lisa buat muka mcm stim pulak.hahahahaha!50sen je yusri?puas kah?wakwakwakwak!

    0

    0
  31. Pasar sendat says:

    Aku tengok Lisa macam tengah berlakon dalam tv pulak.sebab seri bride tu takde.macam biasa je aku tengok.agak2 berapa lama diorang nak planning Ada baby tu ek?heeeeeeee…

    0

    0
  32. whitelily1212 says:

    Korang masih ingat tak kenyataan oleh UNCLE SEEKERS yang kononnya dia punya ramalan bahawa Lisa & Yusry tak akan kesampaian bernikah/ tak ada jodoh??? Puiiiii dengan ramalan dia tuuu… Dia bukan Tuhan nak menentukan jodoh orang! Sekarang Allah dah buktikan.. Allah lagi Maha Berkuasa.. Apa-apa pun, Tahniah kepada Lisa & Yusry.. Semoga jodoh berpanjangan.. Aminnn…

    0

    0
  33. HUMMER69 says:

    SELAMAT PENGANTIN BARU…
    SEMOGA BERKEKALAN SEHINGGA KE AKHIR HAYAT..
    AMIN..!
    LISA AWAK TU DAH JADI ISTERI YUSRY
    HARAP2 JAGA UMAHTANGGA DGN BAIK,
    KURANGKAN AKTIVI SENI,BERIKAN
    TUMPUAN PENUH PADA SUAMI DAN
    KELUARGA.
    KALO MASIH NAK TERKINJA2, BZ
    BERAKTIVITI SANA SINI MCM SI DEKTU…
    ALAMATNYER SENASIBLAH NANTI MCM
    SI DEKTU…
    HARAP2 TIDAK DAN JGN LAH YA…. :))

    0

    0
  34. Cik_Chenta says:

    mekap lisa nampak natural..cantek! :)
    more btter dr mekap ayu raudah dulu ..opsss!~

    0

    0
  35. nelayansunyi says:

    Yusri..don’t let banana fruits 2 times!!

    0

    0
  36. schaa says:

    tahniah…. yusri nmpk chubby ckit.. msti happy…. smoga bbahagia ….

    0

    0
  37. bong says:

    lisa kalau pakai tudung lg manis kn? Sape setuju sila LIKE!!

    0

    0
  38. awek says:

    senyum je lisa……suke tgk

    0

    0
  39. Anonymous says:

    tahniah, semoga perkahwinan berkekalan hingga keakhir hayat.

    0

    0
  40. semoga perkahwinan berkekalan hingga keakhir hayat…

    0

    0
  41. comelnye lisa says:

    Lisa kurang seri..mybe sbb ltih n biasa sgt makeup..tp sape la tukang make up tu..ape2pun utk nikah dia spatutnya pakai tudung.baru lain dr biasa..nmpak la serinya.kalu x pakai tudung ni dah biasa tgk sgt da

    0

    0
  42. puihh says:

    maybe she wants to look natural..but the make up.. nampak kusam jer muke.. hurm…..

    0

    0
  43. manusia biasa says:

    there’s something wrong with the make-up artist.. not lisa. she is beautiful as she is. mak lisa pun nampak pink2… lisa pucat je nampak… otherwise, yang lain cantik dan indah…

    selamat pengantin baru.!

    0

    0
  44. […] to:beautifulnara.com artis dalam negaragambar kahwin Yusry dan Lisa Surihani, gambar pernikahan Yusry dan Lisa […]

    0

    0
  45. Azzy JB says:

    Barakallah..
    Mendirikan rumah tangga adalah sunnah Rasullah saw.
    Alhamdulillah bertambahlah umat nabi Muhammad saw yg mengikuti sunnah. Ape2 pon yg paling penting ialah majlis ini mendapat keberkatan Allah subhanahu wataallah. Semoga anda berdua akan menjadi insan lebih bertakwa dan beriman. Perkahwinan adalah seperti memandu nahkoda menrentasi badai laut yg bergelora. Banyak cabaran dan cobaan. Tapi kalau kita tabah insyaallah Allah akan sentiasa memberi jalan keluar daripada segala kemasalahan yg dihadapi. Amin.

    0

    0
  46. senyum jela says:

    tahniah lisa & yusri.
    semoga bahagia hingga ke akhir hayat,
    moga dapat anok2 comey molek hok mak pok dio la. hehehe
    amin..

    0

    0
  47. meowwwwwwwww says:

    mak lisa nampak lg berseri dr lisa….apa da jadi ni make up artis….i suka die kottttttttt…..selamat pengantin baru…didoakan…jodoh kalian berpanjangan hingga ke akhir hayat…

    0

    0
  48. xsukaartisprasan says:

    suka sgt!! tahniah2! smoga bkekalan & d kurniakan baby.. ;)

    0

    0
  49. sweet apple says:

    i’m so epy for them!!! doakan yg terbaik jugak utk sy smg semuanya dipermudahkan oleh Nya… ;)

    0

    0
  50. iskandar says:

    pray the best for this both. mekap cantik ke tak cantik bukan masalah nye.. yang penting dah halal dan terhindar dari maksiat..

    0

    0
  51. […] photo credit to beautifulnara.com Posted in Artis Malaysia, wedding | Tags: Gambar Pernikahan Yusry KRU dan Lisa Surihani, […]

    0

    0
  52. SAPE2 JE LA says:

    komen org mcm2…smua yg xbtol….manusia2 yg komen mcm2 ni sempurna sgt ke…lau rse2 kt umah tu ada cermin…cermin la diri sndri dlu…sape la dri kte ni nk ckp yg bkan2 sal ciptaanNya….sdangkan kte sndri pn xsmpurna mana….

    0

    0
  53. suka suki says:

    tahniah Lisa & Yusry…alhamdulillah..satu lagi mahligai masjid berjaya dibina..jauhi setan2 yg suka menabur fitnah, mencipta dan menjaja keburukan..

    *Masa lisa akad nikah dgn aaron dlm ombak rindu nampak sgt cantik..coz dlm tu dia bertudung sopan dan sgt comel…tapi yang ni pon comel jugak..gorgeousss..

    0

    0
  54. rynna says:

    ISH X BAIK BURUKKAN ORG! PADA I U TTP CANTIK LISA, YELA AKAD NIKAH X YAHLAH NK BERAT SGT MAKEUP. EVEN X PAKAI MAKEUP PON DH MEMENG NATURAL BEAUTY, KORANG INGAT UKURAN FIZIKAL 2 MENENTUKAN KEPUASAN BATIN KE? NMPK SGT NAFSU LEBIH AKAL KURANG… HOPE LISA N YUSRI BAHAGIA MELAYARI BAHTERA BERUMAHTANGGA. DUGAAN PERKAHWINAN BIASALAH YE..

    0

    0
    • lala says:

      kata2 hang aku sokong..
      tapi tak pyhla CAPSLOCK bila nak komen utk dpt perhatian..jgn risau..komen yang baik mmg akan org baca dan likee skali..okeh..peacee no warr..

      0

      0
  55. suke ati aku says:

    selamat tinggal lisa…selamat dtg neelofa n ixara aishah

    0

    0
  56. mummy says:

    doakan yang terbaik untuk mereka..hidup jgn asik nak kondem org jer…ade jer bende yang x kene..haihh

    0

    0
  57. Ana Suzana says:

    Selamat menempuh alam baru.moga kekal hingga akhir hayat..btw Selamat pengantin baru buat Yusry dan Lisa..moga cpt dapat baby yg sudah semestinya comel2…

    0

    0
  58. fiaz says:

    cam nampak anting anting lisa cam salib,tp xpastilah.cuba kawan kawan tgk,kot kot mata saya yg silap ke.harap maaf.

    0

    0
  59. belacan bako says:

    lisa cantik sgt .. natural jer mekap dia . wehh sape kata lisa suka mekap eh? lisa jarang mekap la aku tgk . simple jer but gojes .. =)

    0

    0
  60. Anonymous says:

    x nampak pula pics mama lisa ngan mia…hu3

    0

    0
  61. manja says:

    tahniah…!!!.sama2 comel..,

    0

    0
  62. lalola says:

    lisa lawa ….

    0

    0
  63. lyza says:

    Cantiknyaa sampin c Yusry….
    Moga kekal bahagia selamanya..

    0

    0
  64. ron97 says:

    yusry nmpk berisi dr sebelum……cara lisa pgng mic nmpk pelik……both sepadan…muke pun seiras…moga2 berkekalan……

    0

    0
  65. Anonymous says:

    tak payah lah nak komen2 yg negative…just enjoyy the pics..peace…

    0

    0
  66. hepigirl says:

    Yusry nie bila dh jadi laki orang makin hensem lah pulak aku nengok..hehehe :)

    0

    0
  67. zack zai says:

    tahniah lisa n yusri ..korang mmg sama cantik sama padan .. sweet sangat .. mekap bg aku ok jerk drp si memek tue .. semoga kekal selamanya .. :))

    0

    0
  68. ayu says:

    tahniah…lisa cantik mcm putri raja gitu…maniss..sweet sgt…moga korg ber2 kekal hingga ke syurga…aminnnn

    0

    0
  69. feyus says:

    Wow… lagi cantik manis andainya Lisa tu pakai tudung litup dan menutup semua.
    Streamyx Registration

    0

    0
  70. yat says:

    ok jer sy tgk mekap lisa…lg suke natural cmtu..xdela bercapuk2 mekap tebal2 cm artis lain tuh…muke putih melepak tp tang leher lain tone…:p

    0

    0
  71. ila says:

    Tahniah lisa n yusri…. semoga kebahagian sentiasa mnjdi milik anda berdua. sya tumpang happy…

    0

    0
  72. non says:

    x de plk scene nangis2 kuar air mata mcm norman n memey nikah aritu ek?? haha nway congratz lisa n yusry..

    0

    0
    • ahkak puaka says:

      NAK KUAR AIRMATA CMNE LAU DIA X HAYATI SAAT NIKAH NI..
      LGPUN DIE NI MCM X SBR BENOR NK “BERSAMA” KAN. TU YG FEEL SEDIH XDE!
      HAHH LPS NI JGN KATA PELUK, NK MELEKAT TIAP2 HARI PUN XPE SEBAB DAH SAH!!

      0

      0
  73. deknoe says:

    akad nikah xperlu la nk mekup tebal2..
    ckp la natural mcm lisa nie…
    ok pe…
    yg pnting dorg da sah jd husband n wife…
    best wishes to both of them….
    peace….

    0

    0
  74. me myself says:

    memula dorang plan nk nikah dlu rasa cm tak sesuai..tp skrg rasa sgt sweet bila tgk dorang berdua..semoga kekal ke akhir hayat…to lisa, jaga yusry bebaik k..n utamakan suami n rumahtangga dlm semua aspek.

    0

    0
  75. lolu says:

    muke lisa mcm mizz nina plak aku tgk… lawa lisa..

    0

    0
  76. nyampah tgk neelopak says:

    flawlessnye Lisa…mak suke nok!!! cun2…Yusry, ko emang hebat!

    0

    0
  77. amiya says:

    dua2 segak sama molek.. tp muka lisa nmpk kurang berseri.. selalunya klau dya g mjlis kwen org lain, dya lg berseri2.. mybe kslahan make up kotttt… huhuhu

    0

    0
  78. izara zandra says:

    kenape tah…. macam x berminat nk tengok….

    0

    0
  79. ck slmh says:

    selamat pengantin baru memey.
    eh, memey kan?

    0

    0
  80. nescafe says:

    yusri high taste. primadona malaysia semua die nak nikah. semoga dgn lisa ni berkekalan hingga akhir hayat insyaAllah.

    0

    0
  81. zalin says:

    Selamat pengantin baru Yusri n Lisa. Semoga kekal bersama hingga ke akhir hayat..amin..

    0

    0
  82. muazfaris says:

    25 gambar tapi semua lebih kurang same, LOL!

    0

    0
  83. she says:

    kelakar baca comment korg sume.. xde seri la.. duda la.. 50sen la.. xtutup aurat la.. yg pasti dorg dh selamat bernikah.. yg korg dok komen2 ni confirm ke korg ni perfect n xde dosa.. ntah2 yg comment ni ade adik yg dh baligh xpkai tudung or belum kawen lg tp dh pegang2..

    sabar la doakn aje kebahagiaan dorg.. klu rasa nk lisa bertudung.. korg doakn la one fine day hati dia terbuka dgn ikhlas nk menutup aurat.. klu comment kt cni pn mcm la lisa n yusri baca je..

    to lisa n yusri barakallah la kuma~

    0

    0
    • adah says:

      setuju dengan komen anda.. x faham sesetengah pengomen yg komen mcm bajet good2 jer… jangan nmpk keburukkan dan ketaksempurnaan orang len, tapi diri sendiri punye keburukan dan ketidaksempurnaan tak nmpk…

      0

      0
  84. phewwwww says:

    Congrats Lisa Surihani n Yusry. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. suka sangat tengok Lisa. cuteeeee n sweet jer :)

    0

    0
  85. aku says:

    mekap lisa nmpk kusam dan agak gelap. setahu aku lisa ni cerah orangnya. aku rasa kan, sengaja nak bagi gelap sikit supaya tak de la kontra sangat ngan yusry ..ekekekek :D

    0

    0
  86. lisa luv yusri says:

    untong la kan abg nara dpt tgk live..ingatkan lisa pakai tudung time nikah,teringin sgt tgk dia pakai tudung walau sekali…tp x pe..semua da selamat..Alhamdulillah…. :)

    0

    0
  87. yela tu.. says:

    Skg ni janda lg klu nikah seri pengantin dia naik cam dahlia istri chef riz..cantik sgt..tula klu janda dh tentu janda nya tpi klu ank dara lum tentu dara nya..hehe..fikir2 kn ..anyway slmt pengantin baru :-) biasa2 aja aku tngok c lisa ni..xla cntik sgt..

    0

    0
  88. saya lagi says:

    kenape kedua pengantin ni langsung tak beseri?? i mean..Yusry nampak letih, tak bermaya n tua. Lisa pulak nampak biasa. Where have all the “seri pengantin” gone?? I kinda feel…gambar dia org ni tak menarik langsung dan tiada feel pengantin baru. Nak tengok pon tak excited. Yusry dgn Lisa tidak nampak sepadan. Seriusly..all pix kinda boring.

    0

    0
  89. miasara89 says:

    tanhiah bt yusry dan lisa surihani, si bibir mungil. semua jdoh terletak di tgn ALLAH dan kita hanya merancang. semua ada hak masing2 yg telah diagihkan. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  90. jenab jer says:

    tak paham aku korang yg dok kutuk2 & ckp lucah2 ni….motifff???? try la kasi ucapan or mssg yg bagus….ni ckp bukan2…kang ditegur melenting….salah tau cara korang tu..!

    0

    0
  91. deknoe says:

    kepada org2 yg xsuke lisa n yusry kt cnie…
    nk gtau sket la,pe slh dorg sampai u oll nk kutok2 dorg…
    biala nk de seri ke,xde ker bkn skit kn aty sesape pon…
    yg xexcited tgk pic wedding dorg xyah la tgk…
    xde sape pon soh u oll tgk…
    xsepadan ke pe,u oll yg tntu kn ke…
    2 sume kje ALLAH k,xde sape yg bleh hlg…
    kalo sndr 2 perfect xpe la..
    mekup tebal pon kne kutok,natural pon kne kutok jgk….
    pelik2,xpaham…………

    0

    0
  92. Reena says:

    Huhaiiiiiiii canteknye ko lisaaa!!! Kalau dah cantek tu, pakai camera cap ayam pun tetap cantek..tak yah nak mekap tebal2 bagai.. congrats to both of you.

    0

    0
  93. pemerhati123 says:

    tahniah yusry n lisa..yg aku nampak kelainan adalah sampin si yusry tuuu..tak penah aku nengok sampin rupa itu…but very nice sampin…pepon moga both of u kekal hingga ke syurga..amiin

    0

    0
  94. ana lee says:

    lisa nampak berseri2 sangat dgn solekan nikah yg natural…

    0

    0
  95. syerry says:

    sorry to say. knapa ak tgk muka lisa ni mcm x berseri aje. bukan nk kondem ke ape. aku mmg suka lisa ni. tapi seriously, muka dia hari ni mcm x berseri. kesiannyer…. :(

    0

    0
  96. misaei says:

    aku peminat lisa tp komen tetap komen..
    apesal make up lisa mcm xnaik seri??nampak oily n siyes lah xnampak seri nye mcm selalu..sape yg make up kn ni??ish3 poor!

    0

    0
  97. LAra says:

    Taniah lisa suriani n yusry.bahagia kekal abadi hingga ke anak cucu

    0

    0
  98. linuk says:

    come on laaa kpd yg komen cam xde serilah, tak kai tudunglah, anting2 cam saliblah… kan baik just say your congrats isshhhh

    0

    0
  99. Anonymous says:

    Lisa nampak lesu laa, maybe sebab make up dia yang natural tapi dia tetap cantik . Untung yusry :)

    0

    0
  100. zue says:

    ade je yang salah…

    0

    0
  101. Yatz says:

    Lisa cam takder chemistry langsung dgn Yusry :( opposites attracts? hmmm … cam budak kecik dgn Wak2 gitu. but dah jodoh so nak buat camner … hahaha

    0

    0
  102. horey says:

    suka..suka..suka…memang sepadan..
    moga kekal hingga ke akhir hayat…amin..
    biar lah apa org nk kata..janji bahagia..mulut org selalu kecoh jer..kan..kan..selalu ja tak kena,buat baik pon kena kata,buat jahat apatah lagi kan..kan..

    0

    0
  103. yeah says:

    alhamdullilah,kawin jugak akhir nya pasangan nie..
    manusia nie,klu kita kawin secara betul pon ada jugak komen2 tak berasas…
    eeemmm..klu cam tu kena pi tangkap basah la,cam norman dan memey,terus kawin ditaja..haahahahha…..
    sy berharap,kita disini mendoakan kebahagiaan mereka,bukan mengkritik yg bukan2,sebab mereka kawin secara elok,bukan tangkap basah ker…atau penuh kontrolversi ker..
    korang fikir2 kan lah…

    0

    0
  104. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu n cantek si lisa ni lah ! geram minah jambu tengok muka dia yg ayu ni….semoga bahgia n cepat timang anak yg comel he he ………………lov uuuuu

    0

    0
  105. kiah propa says:

    aku ingatkan aq je yg rasa lisa surirumah ni xde seri,,,,,,memang x berseri langsung!hampeh je mandi bunga bagai konon nak bagi penyeri…

    0

    0
  106. Nur Kasih says:

    gorjes la lisa.. yusri pun kacak.. mudah2han dapat anak comel mcm mia sara

    0

    0
  107. ghost rider says:

    lisa seri lpas kene bj ngan yusry……..

    0

    0
  108. sweet32 says:

    suke sgt mereka kawin.. semoga kekal hingga hujung nyawa.. lisa x kacau hak org, yusry pon x kacau hak org.. bkn mcm sesetgh artis.. x kira laki org ke bini org ke semua nak kebas.. smpi org tu bergadoh suami isteri smpi bercerai berai!! lps tu ckp kawin ngan janda la, duda lah.. nauzubillah…

    0

    0
  109. Adibah says:

    cantik dua-dua…macam pinang dibelah dua…
    sure anak mereka nanti pun cantik2..

    0

    0
  110. AKAK JEMAH says:

    Assalammualaikum buat korang2 semua yg dok laa komen negatif kat sini,

    Akak ni dok peratikan la dr komen atas2 tu, byk yg dok condemn2 itu ini. baik korang hentikan la nak banding2kan perkahwinan dulu ngn skrg. Korang x tau ker JODOH, AJAL, MAUT tu semua kat tangan Allah jua…??

    Tak rugi kalo doakan kebahagiaan dorang dari dok buat ramalan mcm2. Ckp macam tak de iman laa pulak, x kan x belajar agama kot..?

    takde orang kawin yg habiskan ratusan ribu ringgit semata2 nak bercerai. Takde orang korbankan diri sendiri semata2 nak pegang status duda/janda. Semua dah usaha yg terbaik tp Allah jua penentu segala jalan hidup kita.

    Yang dok rancak mengata kekurangan sesuatu majlis, mane yg dah kawin tu maybe tau mcm mana susahnya nak uruskan majlis perkahwinan. Still ada jugak yg x sempurna. Tapi akak nak tanya korang, KORANG SUKA KER KALO ORANG DOK KUTUK, CAKAP2 pasal korang punye Mekap, majlis..bla..bla..sure rasa nak marah kan..??

    So sblm bercakap tu, baik2 ler berfikir dulu, Jangan ckp mcm orang xde akal, xde ilmu, jari dok sedap jer menaip ikut hasutan setan lam ati tu. Bervulu orang lain baca tau tak..??????

    Mane yg dah kawin, maybe rasa dah selamat..TAPI jangan lupa..adik badik, sedara mara korang ade lagi yg nak kawin.. Kalo x kena adik badik or sedara mara, JANGAN lupa..esok lusa anak cucu korang nak kawin. Sure rasa hangin kan, bila dah susah payah uruskan majlis, rasa dh paling perfect, still jgk org mengata & buat ketupat beramai2. Sure fhm perasaan org yg dikutuk time ni kan..??

    So, mari la komen secara berhemah, berfikiran positif & x payah la nak bandingkan majlis, fizikal or ape2 jer semata2 nak tunjuk mcm kita ni bagus sangat.

    Peace no War…

    ;)

    0

    0
  111. just me :) says:

    they are so sweet!!! <3<3

    0

    0
  112. AMARDIN says:

    biarla dia org nk. kawin, bukan tak baik. lu susah ati nape. lu nk. Lisa wow tgk cermin 18 lapis la.

    0

    0