Written by AbangNara | September 4th, 2012

Ramai yang memuji kecantikan Izreen Azminda di dalam entri gambar majlis resepsi perkahwinannya sebelum ini. Abang Nara pasti anda semua akan bertambah kagum dengan keanggunan Izreen semasa majlis akad nikahnya. Memang gorgeous sangat-sangat.
gambar nikah izreen
Abang Nara suka dengan pilihan warna biru yang sangat-sangat menenangkan ini. Dan paling smart ialah purdah yang dipakai semasa majlis akad nikah berlangsung. Memang menambahkan lagi kemanisan si pengantin perempuan. Memang lain daripada yang lain.

gambar nikah izreen

Lagi 23 keping gambar sekitar majlis pernikahan Izreen Azminda Dan Muhamad Riza dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Colourful Photo yang merupakan jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan ini.

gambar nikah izreen
P.S: Maher Zain membuat penampilan khas dalam drama “InsyaAllah Ada Jalan” yang ditayangkan di Astro Oasis ketika bulan Ramadhan lalu. Dapatkan hari ini Baju Maher Zain dengan diskaun lebih 50%!! Harga asal RM149 menjadi RM74 sahaja. Klik di sini untuk membeli.

gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen
gambar nikah izreen

60 responses to (25 GAMBAR)Majlis Pernikahan Izreen Azminda Dan Muhamad Riza Daripada Colourful Photo

  1. zana says:

    tahniah … semoga kekal ke akhir hayat amin …

    0

    0
  2. hunny says:

    cantik n berseri

    0

    0
  3. Jaja says:

    so sweet.. berseri2 nya dia… :)

    0

    0
  4. donut_cute says:

    cantik warna baju…

    0

    0
  5. embok ketum says:

    Cantik!

    0

    0
  6. alahaiii says:

    sopan, cantik dan berseri.
    semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.
    amin.
    :)

    0

    0
  7. […] the original post: (25 GAMBAR)Majlis Pernikahan Izreen Azminda Dan Muhamad Riza Daripada Colourful Photo Jom Usha Yang Bawah Nie Lak!(24 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Izreen Azminda Dan Muhamad […]

    0

    0
  8. Downut says:

    Just nice..congrat.. ;)

    0

    0
  9. budak baik says:

    tahniah.

    cuma kalau pengantin lelaki tak berambut panjang lg nice.

    0

    0
  10. laila says:

    tahniah kpd pengantin…n cantik & manis sekali pengantin perempuan…moga selepas majlis pengantin perempuan terus memakai hijab.

    0

    0
  11. lala says:

    cantikkkk…beseri2…..

    0

    0
  12. gojes says:

    memang sgt cntk la dia..mekap dia pon cntk…nampak ayu dan lembut je muka..moga kekal smpi bile2 ye…

    0

    0
  13. Prince Noob says:

    so… sape dia ni sekali lagi?

    0

    0
  14. sshh says:

    gmbr kawin izreen semuanya ctk2..pengantin pn berseri2..pandai dia pilih warna baju n bajunya..make up pn ctk…

    0

    0
  15. The Dillinger Escape Plan opening their Kuala Lumpur set with Panasonic Youth, taken in front of Jeff

    Tuttle and Liam Wilson. So, it’s quite shaky but i hope you can feel the intensity that is The Dillinger

    Escape Plan show. You don’t watch TDEP sitting at the far back. So i had bruise from Liam’s bass neck, and

    Jeff Tuttle’s guitar body but it’s all worth it!

    0

    0
  16. adey says:

    sgt cantik..

    0

    0
  17. Hamba Allah 2012 says:

    msa nikah ayu ja dia pakai hijab + tutup mka lg 2 tp knap msa sanding bka tudung diharap artis jgn jdkn hijab/ tudung sbg bhn jenaka
    pakai ikut keadaan/situasi
    menutup aurat adalh WAJIB di SEMUA keadaan/situasi
    harap maklum!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • :)..He...he...he..... says:

      dia nk brkerubung ke tak ke atau nk ikut masa yg sesuai ke..yg pnting dia tetap menutupi bahagian2 yg paling snsitifnya..faham2 sndiri ya..jnji dia tk pakai baju crmin mata besar dn sluar tiga segi sperman kat luar tu je dah kn..kn…kn…lagi tk sesuai dn lg bnyk tk puas hati dn tk senang dudukkkn…ha..ha..ha…apapn cntik juga pemakaian nikah dia ni..dn sekurang2ny dia sopankn…jgn mrah…thniah..sekali lagi kpada mreka brdua…

      0

      0
  18. Na O Mei says:

    Tahniah CIKGU ZAKIAH, semoga berbahagia & jgn nakal2 mcam si MELLY ya…

    0

    0
  19. aku says:

    biarla…bkn dose die ko nk tanggung pn klau die xtutup aurat…
    die dh ade suami…

    0

    0
  20. Diri Ini says:

    muka dia nmpak lain…cantik…

    0

    0
  21. shima says:

    cantik nye solekan dia!!! semua nampak cantik…sedap mata memandang…satu lagi pasangan artis kawin yang aku suke tengok selepas Irma&Reza…Congrats! >.<

    0

    0
  22. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1stttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  23. cantiksemulajadi says:

    gmbr yg last tu….seblah izreen tu nk wat gangnam style ke??hahaha

    0

    0
  24. nyah setan says:

    top 5 artis pompuan buruk
    1) azizah mahzan
    2) fauziah nawi
    3) norlia ghani
    4) jaafar onn
    5) norbayah

    0

    0
  25. boni kacak says:

    harap terbuka hati dia ni tuk bertudung. sebab manis sangat. teringat drama juvana satu ketika dulu.. apa2pun, pasangan ni sama cantik sama padan. smoga berbahgia hinggalah ke anak cucu..amin..

    0

    0
  26. nyah setan says:

    15) maimon mutalib
    16) kiah propa
    17) irma hasmie
    18) dira zahar
    19) eira zira

    peace uollsssssssss

    0

    0
  27. nyah setan says:

    29) izreen mida

    muahahahahahahaha boooooooooooooooooooo

    0

    0
  28. nyah setan says:

    list artis buruk diukur berdasarkan faktor
    -umur
    -penampilan
    -muka mcm bibik indon

    tq uollsssssssss

    0

    0
  29. ld_86 says:

    rambut panjang..blh tak sekali dlm hidup ni masa kawin ptg rmbt…hihihihi pastu kalo rmbut pnjg mcm pontianak pun x apa…kekekek

    0

    0
  30. mia lola says:

    cantik, tp kalau rambut berkarat tak perlu la bertudung. mempermainkan hukum allah namenye.

    0

    0
  31. iloveuizreen says:

    tak sangka izreen secantik ni. congrats!!

    0

    0
  32. Anonymous says:

    salam..
    rsau dgn fnomena purdah sbg fsyen ni.. spt tudung..suatu ktika dlu org btul2 hormat wnita btudung krana mereka ini biasanya baik2.. ttp bila tdung mjdi fesyen.. tiada lg rsa hormat coz sikap si pmakai yg x lg mhayati sebab erti sebenar brtudung..
    sekarang dah kelihatan pmakaian purdah sbg fesyen..biasanya pemakaian purdah yg tidak wajib ini sebagai perlindungan terakhir setelah terpelihara dgn sebaiknya aurat2 lain yg wajib (menutup semua kcuali muka n tapak tgan, longgar, tidjarang, tidak m

    0

    0
  33. wahhhh says:

    OMG..lawa..sangat cantik..awesome..gorgeous..she looks stunning la..the best make up and dress i’ve ever seen!Congrats..Semoga bahagia hingga ke syurga..Amin :)

    0

    0
  34. wakaka says:

    nmpk tua la muka izreen..xpadan ngn umur

    0

    0
  35. pandangsenyap says:

    sesungguhnya aku x nmpk kt mana cantiknya. baju mmg cantik. pengantinnya biasa saja. mintak maaf kalau terkasar.

    0

    0
  36. aidil says:

    xlawa pon?

    0

    0
  37. amira says:

    cantik la izreen…moga kekal hingga ke akhir hayat…huhu…

    0

    0