Written by AbangNara | April 25th, 2012

Pastinya ramai yang tertanya-tanya bilakah majlis hantar tanda(merisik) Yusry dan Lisa Surihani telah dijalankan. Akhirnya Lisa telah sudi berkongsi gambar-gambar sekitar majlis hantar tanda yang telah berlangsung pada 23 Disember 2011. Majlis tersebut telah berlangsung dalam keadaan sederhana dan dihadiri oleh keluarga yang terdekat sahaja.

lisa dan yusry

Selepas perkahwinan dengan Yusry, Abang Nara lihat wajah Lisa semakin berseri-seri. Pasti hidup sudah lengkap di samping suami tercinta. Semoga dipermudahkan untuk menimang cahaya mata pulak. Lagi 24 keping gambar sekitar majlis hantar tanda Yusry dan Lisa dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Lisa Surihani.

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 responses to (25 GAMBAR)Majlis Hantar Tanda Yusry Dan Lisa Surihani

  1. aku hantu TV says:

    ~~ untung lar :: bertuah badan tahniah ^^

    0

    0
    • dah berkulat baru sibuk nak tunjuk

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Biar la Nara nak tunjuk bila masa pun… yang ko ni…. aduiiiii…..

        0

        0
      • salah la…bukan nara ..
        tapi lisa ngn yusri ni la…diorang baru bagi gambo…

        0

        0
      • ratu says:

        pape pun tengok je la walaupun da hampir basi……ahahah

        0

        0
      • kui3 says:

        weh..sbok je ko ek,bia la dorang…yg ske tgkla…yg xske tahan air liur tu dr kua :P

        0

        0
      • ngomel says:

        tak boleh ke ko tutup mulut ko.. macam ko tutup rambut ko?

        0

        0
      • leman lambung says:

        mak ai minah neelufa ni tengok gambar bertudung bagi tapi mulut.x layak di buat bini kalau mulut suka keluarkan perkataan yg x sedap di dengar.pui.

        0

        0
      • senyum says:

        to NEELUFA
        biarlah mereka nak upload gambar2 yang lepas2 pun, rasa takde mendatangkan masalah pun..huhuhu.. kalau hati awak baik tentu awak takkan komen camni, hati busuk sbb tu keluar ayat berkulat bagai..sebelum kata org tu, tengok hati awak n mulut awak tu berkulat ke tidak.. saya ni bukanlah peminat tegar lisa yusri pun, tapi saya tak suka lah org cam awak tu, seolah mcm tak senang hati je awak ni, padahal orang tu kenal awak pun tidak, tak susahkan awak satu family pun kan..tak paham la nape perlu kata camtu..rileks je la.. Insyaallah, bila awak berkata2 baik utk org lain, nanti perkara yg baik akan datang pd awak :)

        0

        0
      • Yop Perak says:

        Kau jeles kan pompuan!!
        Budush!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        senyum, komen mu membuat ku tersenyum..

        0

        0
      • PELIK?? says:

        neelufa mohd noor- DORG X SUKE TUNJUK2 SBB TU BR SKRG BR KLUAR FOTO2 NIE.ASAL KO NIE DENGKI SGT?X HABIS NAK DENGKI KAT ORG.INGAT! KO TU TERGOLONG DGN ORG YG BERTUDUNG SO,KELAKUAN,FIKIRAN N PERASAAN PON KENE CAM ORG YG BERIMAN.KO X YAH CKP LEBIH KAT CNI.GI TUKAR DULU FOTO PROFILE NKO TU.

        0

        0
      • laila says:

        amekaw pompuan .tullah bertudung tapi x jaga bahasa dah hilang cantiknya tu pompuan kalau bahassa macm ni sah2 perangai pun sama.

        0

        0
      • banyakkan cerita pasal Wawa Zainal. barulah ehem ehem. bini orang tak suka. komen mengundang rampas -perampas pun tak suka.

        0

        0
      • Jenab tonggek says:

        Sweet jer lah walaupon dah pengantin xberapa nak baru…..

        0

        0
      • saya suka gosip says:

        dalam islam bertunang perlu disorok kan..
        kawin yg harus di hebahkan..
        x slh rse nye kalo lpas diorg kawen gmbr ni baru kua..
        sbb itu mmg sepatutnye..

        0

        0
      • ramainya mmpertahankn lisa dan yusri..
        apa2 pun lisa tak kan jadi isteri korang …hehe

        0

        0
    • Anonymous says:

      baju lisa mcm ketat sangat.tang tangan tu.

      0

      0
      • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

        tu la kalau minah jambu sergah nanti marah si minah2 tudong ni…….harap atas je tutop tapi bawah bolong macm mulot dia jugak huh !!!! bwek !!!!

        0

        0
      • LAILA says:

        tu dia dato minah skali kau sound power betul ayat kau.ngeri aku.aku nak keluar ayat macam kau pun aku x sampai hati.tapi x pe kau wakilkan aku je lah ya.amekaw kau pompuan dato dah keluar mandat.

        0

        0
    • Ak yg comel says:

      dah agak dah mesti ade manusia2 yg komen kate pic ni da basi.hey,at least sejuk sikit mata tgk family pictures mcm ni. compare dari pic abph tuh.wakaka..
      btw,lawa baju mber lisa yg color purple tu.buat design baju raye ok jgk.

      0

      0
    • Anonymous says:

      br masuk merisik dh blh b’peluk2 dpan family??..korang xcya? cer korang tgk pic yg ada yusri, lisa n 1 couple tu. cer tgk tgn kiri si lisa tu..so, xhairan lah npe diorg berani peluk sakan lpas umum nk kawen ari tue.. dlu aku minat ar ckit2 lakonan si lisa nie..tp lepas je aku tgk satu pic yg cara dia dressing, aku kira agak keterlaluan, (xsilap aku baju 2 color hitam) trus aku xminat dh..sori yer fans lisa..jgn dok sentap lak..

      0

      0
    • Aku budak gemuk tu says:

      teringat pengalaman aku dulu.
      masa majlis merisik,x ada nak pakai cantik2 sangat beserta dgn makeup (sebab aku mmg sngaja nak pihak lelaki nampak sisi ke’hudoh’an aku tu,kuang3x).
      aku just pakai baju kurung bodo2 gitu je
      wlaupun majlis aku dulu merisik campur dgn tunang skaligus.
      x berapa nak mampu la compare dgn cik lisa.simple2 je

      aku just bagi phak lelaki rasa mee goreng aku yg x berapa nak sedap tu je,layan dieorang mcm aku ni pelayan kat restoran lpas tu masuk bilik sambung buat kerja sampai la saat d panggil sarung cincin.

      alhamdulillah,sbb ke’simple’lan aku,aku x d reject ! haha ! simple je.

      (saja jelah nak share ni),mohon kutuk ramai2,kalau nak la..haha!

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Laaa…. ko pompuan ke, selama ni aku ingat lelaki…

        0

        0
      • hantu mak limah says:

        patut la gemokss….mmg ko simple..tp x perlu la ko nak layan tetamu mertua ko sampai camtuh…penghinaan namnyer tuh…

        tp xpa la..diowg pon x reject ko pon bersyukurrr la k..

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        huahua pempuan rupanye..igtkan budak gemuk lelaki.LOL

        0

        0
      • Tera tamara says:

        Poyo la. Lain org lain cara. Xyah nak compare sgt la. Rezeki masing2. Yg penting sume selamat. Akhirnya halal dr segi agama. Motif Kau ni kuarkan statement cani knape? Nak org puji kau wat majlis serba kekurangan ke? Xley la nk puji sgt. Nti ko riak plak. Allah kan benci org yg riak. Kbai

        0

        0
      • Pendekar Bujang Lapar says:

        xkesah la ko hudoh ke, ko gemuk ke, ko simple ke, ko cincai ke, ko kene reject ke, yg penting, ko ni POMPUAN?? Mati2 aku igt ko ni lelaki… haha..

        0

        0
  2. unknown says:

    xabes2 lg kew?

    0

    0
  3. miss lieya says:

    nie ble punye kisah nie….

    0

    0
  4. miss lieya says:

    lapuk dh nie…

    0

    0
    • kak ain says:

      memang lapuk lah… abang nara dah tak ada tajuk lain nak tulis ke? kerap sgt highlight couple ni… nanti lama2 kita org boleh muak lah cerita psl dia org

      0

      0
  5. jaja says:

    xde cite lain da ke?
    basi da.. hehe

    0

    0
  6. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Amboi….banyaknya gambar..

    0

    0
  7. papa hot says:

    dahh la tuuuuuuu
    muak jelak dok dengaq pasai depa ni

    0

    0
  8. hunny says:

    serious cantik sgt lisa..

    0

    0
  9. wuerkkk says:

    OMG!BN!!!Cite dah basi lah!dkt astro dah tayang berkali2 kot…haishhh nie xsuka nie bila dah mnt seorg artis sampai bdn dah basi & lapok pun nak share jgk!entah ape2…

    0

    0
    • lady says:

      bdn dah basi?aku anggap ko ckp “bnd dah basi” jerk lah…kui3x:D tp mmg pun dah muak tgk n baca pasal wedding lisa nie, mcm tak ade topik lain!mmg lah blog ni BN punya sape suka baca, sape xsuka xyah baca tp udah2 ler tue…nak kipas & angkat sgt lisa ni wat per?banyak artis lain yg lg bgs~

      0

      0
  10. lampin pakai buang says:

    MERAH NYE RAMBUT MAK YUSRY….

    0

    0
  11. Wan Z says:

    boringnya……………………

    0

    0
  12. Cik piNgu says:

    bosan laaa…… balik2 diorang punya cter………….

    0

    0
  13. bunga cinta says:

    lolllll….x trase nk tgk pn….

    0

    0
  14. Nur Kasih says:

    tq BN : Saya suka tgk…sweet sgt …

    0

    0
  15. Alahai says:

    Sooo sweet.. Moga berkekalan… Ameen…

    0

    0
  16. munnie says:

    SERIOUS MELUAT!tak habis2 cite lisa3x…eh dia nak share kat wall dia itu hak dia tak payah lah BN pun sebuk nak share jgk, bkn dpt ape pun!

    0

    0
  17. lovelime says:

    Tak habis2!!!balik2 cite lisa pastu aaron~hurmmm watever lah…

    0

    0
    • Ros Putih.. says:

      pas 2 nelofa lak..antara dua artis y BN suka..kerap jer d blog dia..
      1.LISA
      2.NEELOFA

      0

      0
  18. tasha says:

    biarla apa org nak cakap…apa2 pon sweet..untung lisa dapat jutawan cam Yusry…

    0

    0
  19. Anonymous says:

    majlis merisik pon da nampak macam majlis kawen

    0

    0
    • Anonymous says:

      tgk sederhana je.. xde la siap pelamin bagai cm skrg ni org bertunang cam majlis kawen smpai org pun cnfius.. hee..

      0

      0
  20. dynasty says:

    next!!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    dah basi punyer citer..haaha

    0

    0
    • Aku kesah says:

      dah basi la abg nara…basiiii…basi…basiiiiiii…dh x best..tahu la abg nara suka kt lisa..tpi patut2 la..klau cam tu kluarkan gmbr arts y pernah kawin dlu masa dia org merisik…apa la abg nara ni..dh x ad idea ke..poyo le..marah ni..

      0

      0
  22. donut_cute says:

    by the way edry lagi hensemmm….

    0

    0
  23. UNTUNG BNYK YERRRRRRRRR

    0

    0
    • tak suka says:

      Klau dulu adk bradik Yusri pling ensem..tpi skg aku tengok Edry plak y pling ensem..agaknya la abg nara ni klau mlm pertama leh ambil gmbr n tunjuk kt orag aku rasa si lisa ni pn abg nara nk suruh wat gak n enty kt blog dia.

      0

      0
  24. luqman hakim says:

    apa pulak basinya korang yang x nak tengok sudah skip je bukak yang lain yang herannya tengok juga.apa pun cantik gambar ni suka tengok bang nara kalau ada lagi update ya untuk org yg nak tengok.

    0

    0
  25. luqman hakim says:

    apa pulak basinya korang yang x nak tengok sudah skip je bukak yang lain yang herannya korang tengok juga.apa pun cantik..apesal yusry pun sibuk je nak interprem.

    0

    0
  26. ayamgoreng says:

    tudung dah labuh, tapi kalau tutup jambul mesti lagi cantik. :)

    0

    0
  27. loving says:

    xda yg basi pun…..bg saya pkara 2 msh segar lg la…..bknnye usia pkahwinan mrk dh sthn….bru bbrapa bln je….
    mst la Lisa b’seri2x,biasa la org dh b’punya & s’tiasa brda d sisi org yg tsyg….
    p/s : smoga yusry & lisa s’tiasa b’bahagia hingga akhir hayat…..

    0

    0
  28. haramjadah says:

    amboi,sempat lagi tangan si lisa n yusri kt blkg tuh…ish ish ish..

    0

    0
  29. lylyezora says:

    bosannnnnnnnnnn….next plsssssssss….(mguap aku dibuatnyer…)

    0

    0
  30. hiroshima nagasaki says:

    nmpk macm keluarga org baik2 jer….wowww!!!!

    0

    0
  31. NENEK KEBAYAN says:

    ok r tu walaupon dah berlalu, lisa & yusry tetap nak share dia punya gambar. chill~~~

    0

    0
  32. hmmmm says:

    merisik pon beriya pki fotografer bagai….huhu…korang ade????hikhik

    0

    0
  33. Malisa says:

    lisa saja share kat fb..sbb dia x popular dah.. kalau share confirmed la abg nara publish lak kat sini..jd org akan ingat.. itu je tujuan dia.. supaya ada cerita dia walaupun dah basi..dulu sorok2 x mo bgtau konon popular….dah kawin baru nak share ..share plk lps kalah abph

    0

    0
  34. Malisa says:

    tgk tangan yusry kat mana..tgn lisa kat mana..pegang montot masing2 eh..tu blm nikah tu..

    0

    0
  35. maibiskut says:

    dapat tgk keluarga besar yg happy…. ok la tue

    0

    0
  36. siti says:

    ni pas nikah ke sebelum nikah?
    sorry lambat sikit coz majlis hantar tanda ni mcm merisik kan? correct me if i’m wrong

    0

    0
  37. momonja says:

    seram i tgk rambut mak mentua dia uols ! eeeuuuuuewwww

    0

    0
  38. aak says:

    adakah abg nara ni kaki kipas??benda dh basi dan berkulat..

    0

    0
  39. meeradriana says:

    untung ler..

    0

    0
  40. mak jemmahh says:

    busannn!!!!

    0

    0
  41. jenab says:

    masa sy dirisik, sy dok belakg dinding jek..haha..xde la majlis2 meriah mcm nk kawen…klu ada duit byk2 mcm leh wat…

    0

    0
  42. despicable me says:

    nice fitting..

    0

    0
  43. despicable me says:

    nice outfit

    0

    0
  44. aNJe says:

    haisshhh… klu gmbr diaorg tgh muka masam ke happy giler ke pas kuar dr clinic ok ler gk… ni sape yg request gmbr2 ni????

    0

    0
  45. Nara says:

    Mcm bapa dan anak aku tengok yusry dan lisa ni. Entah mata aku ni juling kot

    0

    0
  46. mek y[o]n says:

    lisa beli selendang tu kt manerr?? cantekkkk…labuh elok jerr

    0

    0
  47. embok ketum says:

    serius baju lisa pakai x cantik n nmpk pelik sgtttttttt

    0

    0
  48. aku xsuke tgk says:

    dorang ni da kawen…da habis pun…nak tayang lagi gambar anta tande tu watpe…menyemak je aku tgk,…nara pon satu…xder cite lain da ke duk agung2kan c yusri n lisa tu…ape yg best sgt pon…rimas lagi ader…honeymoon smua nak satu dunia tau…xpaham aku …plik…

    0

    0
  49. norshareena says:

    Saya suka tgk…sweet sgt …

    0

    0