Written by AbangNara | December 28th, 2015

Jika kakaknya Rozita Che Wan terbang ke London untuk bercuti di hujung tahun ini, Ayu Raudhah dan keluarganya pula telah memilih Itali sebagai lokasi percutian akhir tahun mereka. Itali sememangnya terkenal dengan rekaan bangunan mereka yang begitu gah sekali. Satu hari nanti pasti Abang Nara pun akan menjejakkan kaki ke sini. Teruja nak bergambar dengan bangunan-bangunan yang penuh dengan sejarah ini.

ayu raudhah

Semoga percutian ini akan mengukuhkan lagi ikatan kekeluargaan Ayu Raudhah. Selepas sepanjang tahun penat bekerja, apa salahnya berehat di luar negara kan? Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


ayu raudhah

ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah
ayu raudhah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to (25 GAMBAR)Ayu Raudhah & Keluarga Cuti-Cuti Di Itali

  1. Anonymous says:

    classss

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Perlu ke tunjuk gmbr artis melancong?

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ayu.. you are so lovely my dear..

    0

    0
  4. sJ says:

    Allah…cantik sungguh ciptaan iLahi..
    semoga aku juga dapat pergi ke tempat tempat yg indah sebegini.?

    0

    0
    • minah jambu gerek says:

      kalau nk sangat gi tempat2 yg cantek macm gitu simpan la duit banyak2 mesti kau leh gi tempat cantek cngitu..semoga kau di beri rezeki lebih ye dari Allah jadi kau dapat gi tempat2 yg cantek macm di atas..

      0

      0
  5. sJ says:

    Allah…cantik sungguh ciptaan iLahi..
    semoga aku juga dapat pergi ke tempat tempat yg indah sebegini.?

    0

    0
  6. minah jambu gerek says:

    bertudung la sangat sampai Nampak bonjol huh ! mangarot !

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dua2 beradek che ta & ayu ni bertudung tak ikhlas sb takut kene kutuk sb tu dua2 pakai sendat2 & ketat2. Dua beradek ni mcm berlawan2 pulak. Dunia akhir zaman, bertudung tapi telanjang..

      0

      0
      • hijabitch terlebih says:

        perasan x bukan takat nmpk tetek drg pon suka pakai clor nude…mmg bogel..
        kembar bola ni dua2 bodoh

        0

        0
    • Anonymous says:

      Brtudung for bisnes prposes jer diorg ni. Remaja pun trpengaruh..beli.diorg jgk yg kaya. Kesian remaja2..dah byk kali ustz2 mention tudung kena menepati syariat.selaras dgn pakaian di badan tu.diorg ni keras hati betul kan?

      So…wahai remaja..jgn lah diorg ni yg korang jdkan icon.heliza helmi is the right choice in terms of berpakaian.dia istiqomah dgn pakaian dia..org mcm tu lah baru jdkan icon!

      Hargai nilai wang yg anda laburkan utk tudung.lihat tudung bagaimana yg anda laburkan?duit keluar tp pahala dpt atau duit keluar tp pahala zero.

      Fikir2kan.

      0

      0
  7. Me says:

    Lawa bergaya adek Che ta ni .. tapi anak dia tak comel .. gabungan DNA laki bini yg fail !!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Hati2 ngn statement di atas. Mcm mempertikaikan penciptaan Allah. Adakah anda maksudkan penciptaan Allah ni yg gagal? Anak mereka yg tak comel ni siapa ya yang jadikan?

      0

      0
  8. Anonymous says:

    Comel atau tak comel anak mereka ni bukan hak kita nak sebut kuat2. Semua ciptaan Allah itu adalah yang terbaik. Syukurlah Allah jadikan kamu tu comel, sempurna sampai boleh mengutuk ciptaan Allah. Aku bukanlah die-hard-fan Ayu ni. Plus aku bukanlah nak tunjuk alim.Tp takleh terima la ko kata DNA laki bini fail. Sebab semuanya Allah yang jadikan termasuklah diri kamu.

    0

    0
  9. anon says:

    Dua2 beradik rozita dgn rodoh ni berlumba2 menunjuk2 pergi bercuti. Pakai lawa2 mekap2 tebal2, berposing2…..uuurrrggh….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Hmm..mcm ni lah cara xpose org yg dtg dari golongan asalnya bkn org berada.bila dia diuji dgn kesenangan sikit..bagai brgegar bumi diorg duk goncang dgn plbagai aksi mewah.

    Brbeza dgn org yg sememangnya dtg dari golongan yg kaya raya spt marion counter dan suami,yusry dan lisa,dan bbrp lg yg kita tahu mmg kaya..diorg lebih suka privacykan hidup dan kekayaan diorg.

    So..nmpak tak kat situ..

    Low class rich
    High class rich

    Kalo muka asyik bersidai kat mana2 page..fhm2lah..
    Tu low class punya rich!

    0

    0
    • kite serupe says:

      setuju..

      0

      0
    • Marion says:

      .. Ummm yeah.. You may be right.. But still, they ARE rich while talking shits all you can do… Hehe.

      0

      0
    • anti org denki says:

      kau kaya ke…ke kau dengki….miskin melarat..nak beli tiket flight pun x de duit…kau ingat senang ke nak run business bagai…kau ni mmg poyo…x be beza born rich or what..yg penting attitude…bkn dia yang masuk kan dln bn ni,…si admin bn yang cilok dr inta ka…fb dia….bodoh meroyan…mesti kau ni kluar Malaysia pun x pernah

      0

      0
      • mimiloma says:

        betul tu sokong dgn awk…. dengki la tu sebenarnya biarlah dia nk bercuti ke hapa ke dia punya duit ada mintak duit kau ke!!!…. lagi pon pic2 ni semua dia pos kt dlm IG dia je tak mintak pon BN suh public kan… Nara yg pemalas nk wat story pastu gi cilok pic2 kat dlm IG Ayu Raudhah… klu nak tau kembar Zaquan si Aidil pon round the would… abg nara x nk pos ke bayk pic2 cantik dlm IG zarema…hehehe…

        ohh by the way marion counter tu asal kaya ka?? atau pas kawin dgn ank tauke NAZA baru merasa kaya…. islam atas sijil nikah je tapi hidup lagsung x islam…

        0

        0
  11. kita serupa says:

    btol anon 11:11…

    0

    0
  12. kita serupe says:

    btol anon 11:11

    0

    0
  13. farah natasya says:

    Aku pernah terserempak dngn ayu raudah tanpa mekap biasa je. Tak lah secantik mana.Tapi bila tengok gambar2 ni mcm palsu semata mata. Tengok gambar baju oren tu kening tebal semacam. Takut aku. Kalau bertudung tu biar lah menutupi dada tu. Jgn sampai nampak bonjol tu.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Time winter pun pakai spek itam jgk ???
    Hahahhahaartis oh artis ..
    Hahhahahahhah
    Berangan nk fashion tapi tak tahu arah fashion sebenar..
    Hhahhahahha

    0

    0
    • Masyita says:

      Errr. Time winter ni, Matahari masih ada bukan langsung tak keluar. So silau ttp ada walaupun suhu tak panas.

      0

      0
    • joe says:

      nampak sangat anon 735 tak pernah pi winter holiday kan? kesian.
      sebab tu org tua2 kata kalau tak tau lebih baik diam dari bercakap.

      0

      0
  15. Timah aslam says:

    Ni mcm korang kata CLASS ???
    Hahhahah
    Org Kampung aje la Piah oi ..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Hohhohoho

    0

    0
  17. melah says:

    adik beradik che wan neh mmg posing kaki sepesen eh

    0

    0
  18. bola maniss says:

    ade x lelaki yang boleh explain satu perkara ni, kenapa lelaki nak warnakan rambut? sbb lelaki sejati xkan cuba cacatkan lagi ciptaan tuhan.

    0

    0
  19. anonymous says:

    syoknya tengok orang g jalan2 tempat cantik..tapi kalau bawak anak aku mau tido agaknya la sepanjang jalan2 tu..tempat cantik tapi boring..budak2 kan suka benda adventure @ lasak..nak2 anak laki..

    0

    0
  20. ikan says:

    diorang ni mmg bawak potographer n mua melancong skali yek? aku korang taknak pulak bawak? bawaklaaaaa akuuuuu

    0

    0
  21. kucing kiut says:

    her head look weird.
    look like an alien. huhu

    0

    0
  22. Anonymous says:

    laki dia ni main bola utk pasukan mane skrg?
    nape aku dah lame tak nampak dia beraksi?

    0

    0
  23. PA KU DULI says:

    nape muke anak che ta kedua tu mcm anjing bulldog eh..?? hehehehe…bobby !! bobby!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mengucap wakk..allah ciptakan sebaik2 ciptaan.jgn di caci apa yg Allah ciptakan.ada sbb musababnya.kalo hensem giler kang..makin riak pulak mak dia yg sememangnya kaki riak tu.so..brhati2 dlm brkata2.Malaikat sntiasa mncatat ye wakk…

      0

      0
  24. adaakukesah says:

    orang kampong masuk itali

    0

    0
    • Dominos pizza says:

      Kannn…very the kampung sgt kan.punyalah gaya luxury bagai..but still nmpak cheap..aura org kaya2 tu xde kat dia..walopun dia berusaha gigih utk nmpak mewah dan kaya.

      Xpelah.nx time cuba lg ye ayu dan zakuan.nexxxxxxttt plisss!!!

      0

      0
  25. Ron says:

    Dah dahla abang nara ooi upkan cite pasal artis gi bercuti. Bosan asyik layan cite sama je. Balik balik London, Paris, London or Italian cities. Bukan stakat artis tapi rakyat marhaen pon ada je every year gi Europe tuh…. so takdela wow factor sangat pon…

    Lainla kalau upkan tempat yang jarang orang pergi (sebab terlalu mahal ke or tempat cantik tapi kurang exposure). Lagila menarik.

    0

    0
  26. reader says:

    kpd org yg suka menghina rupa paras anak org tu, suatu hr nanti kalau dia kahwin,dapat anak hodoh, cacat, baru dia sedar balasan Allah kena kat diri sendiri. atau langsung tak dpt anak. atau satu hari nanti dia yg ditimpa kemalangan kena simbah muka dgn asid, baru dia tahu langit tu tinggi ke rendah. Org yg selalu menghina ciptaan Allah, cuba cermin2 kan diri sendiri, tahap mana sempurnanya rupa paras dia itu? suatu hari nanti kerepot berkedut juga. itupn kalau panjang umur.

    0

    0