Written by Bella | March 21st, 2016

Pada petang semalam, Jihan Muse sudah melangkah ke fasa baharu dalam kehidupannya saat beliau sah bergelar isteri kepada Ungku Hariz. Sembilan tahun bercinta, akhirnya hubungan mereka menjadi halal.

Jika sebelah petang mereka dinikahkan, pada sebelah malam pula telah berlangsungnya majlis persandingan Jihan dan Ungku Hariz di Laman Kayangan, Shah Alam.

Lengkap dalam gaun putih rekaan Rizman Ruzaini, ia menaikkan lagi seri pengantin baharu Jihan manakala Ungku Hariz menggayakan suit  yang cukup eksklusif juga hasil pereka fesyen yang sama.

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar majlis persandingan Jihan Muse dan Ungku Hariz dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Kredit Foto : project2pi

16 responses to (25 FOTO) Majlis Persandingan Jihan Muse & Ungku Hariz

  1. Cik Biah says:

    Ungku Hariz ni yang berlakon dalam filem Polis Evo tu kan?

    0

    0
  2. Ee says:

    Dah mcm rambut tauke/leman dlm maharaja lawak mega je aku tgk jihan neh

    0

    0
  3. Nanhado says:

    Nampak tua jehan buat rambut gitu -_-
    Pakai ar tudung jihan mesti lawo :)

    0

    0
  4. minah jambu terlajak habis says:

    fara fauzana ni dh macm mak nenek pulak.. hepi for jihan..

    0

    0
  5. Gaban Meraban says:

    Baju dia kureng.. sbb dh nampak fazura pakai lebih kurang mcm ni masa wedding pereka tu sndiri.. (dh kering idea ke pereka dia).. plus rasanya Jihan x boleh ‘bawak’ baju ni bcoz of her small body frame.. pendapat aku laaaa

    Tp baju nikah mmg osem..

    0

    0
  6. lan says:

    semua cantik.. cuma rambut je ‘kureng’ sikit..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    alolololo… FaraFauzana.. kesian gedebuih nya baju.

    0

    0
  8. hans says:

    lor..
    fara fauzana kembangnya…
    rambut jihan memang out.
    nampak tua dah macam kakak n adik or auntie.

    0

    0
  9. loyalmalaysian says:

    knape si jihan buat heavy metal sign ni? Itu sign for freemason…x tau ke? org islam ni lalai jer….

    0

    0
  10. zaza says:

    masa berinai hari tu tgk rambut jihan aku berharap sgt bersanding jgn wat rmbut camtu sbb x lawa..las sama jugak pesen..huduh..xsesuai dengan dia

    0

    0
  11. Anonymous says:

    jihan ohhhh jihan..nape wat rambut cam tu…mpk tua la..satu lagi…fara fauzana nape selebet je..wit banyk..cuba la dressing skt..ni aku tengok dh mcm mak nenek dh…

    0

    0
  12. i am me says:

    knp rmbut coklat? x cantek laa..prefer lg rmbut itam. nmpk asli.

    0

    0
  13. xxx says:

    rambut mcm bini shrek pon ade..huhu

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Semoga Berkekalan Hinggah Ke Anak Cucu.

    0

    0