Written by AbangNara | September 18th, 2013

Pernahkan anda membeli barang secara online di tengah malam dan pagi esoknya apabila anda bangun, arang tersebut telah sampai di pintu rumah anda? Dan lebih menarik bayaran hanya dilakukan apabila anda sudah selesai memeriksa kesemua barangan tersebut.  Tak puas hati tak perlu bayar dan tak perlu terima barangan tersebut. Nampak awesome kan?

nile

Inilah kehebatan laman web www.nile.com.my. Jika anda membeli barangan di laman web ini, penghantaran boleh dilakukan dengan begitu pantas dan pada hari yang sama sekiranya anda tinggal di sekitar Kuala Lumpur. Nile.com.my adalah laman jual beli pertama yang menawarkan 24Hours Cash on Delivery Services . Barangan anda akan sampai dalam tempoh masa 24 jam selepas ia ditempah. Hebat kan?
nileKini, hampir kesemua kawasan KL, PJ dan subang Jaya turut termasuk di dalam kawasan yang mempunyai 24Hours Cash on Delivery daripada Nile.com.my.  Lebih best kalau anda membuat tempahan bernilai RM150 dan ke atas, kos penghantaran sebanyak RM6 tidak akan dimasukkan ke dalam bil anda. Ia adalah PERCUMA. Kalau tempahan dilakukan sebelum jam 8 pagi, hari itu juga barangan anda akan sampai . Terbaik kan?
nileBerdasarkan maklumbalas positif daripada pelanggan, kini Nile.com.my sudah pun menukar wajah motor penghantaran mereka. Senang sikit lah nak kenal selepas ini. Bersempena dengan perubahan wajah ini, Nile.com.my kini menawarkan FREE FREE 24Hours Cash on Delivery daripada 17 September sehinggalah 20 September ini sekiranya anda membuat pembelian lebih daripada RM48. Terbaik punya offer!!!
nileJadi selepas ini, kalau korang buat order daripada Nile.com.my, hanya perlu tunggu van atau motor di dalam gambar di atas tiba ke rumah anda. Tak kiralah hujan, panas, ribut dan taufan, mereka akan tiba dengan sepantas yang boleh.  Ketibaan mereka bermakna ketibaan barangan anda. Jadi bergembiralah!!!
nileUntuk makluman anda juga, Nile.com.my kini sudah memperkenalkan bayaran menerusi kredit kad. Sekarang ini boleh buat bayaran menggunakan Visa dan Mastercard anda dengan penuh rasa selamat. Siap ada hadiah misteri lagi sekiranya buat pembelian menggunakan kredit kad bernilai RM48 ke atas. Tawaran ini hanya sah sehingga 19 September so kenalah cepat-cepat ye. Baca lebih info mengenai promosi ini di sini.
nileSelamat membeli-belah di Nile.com.my semua. Abang Nara pun tengah sibuk mengushar barang-barang yang kesemuanya nampak menarik di sana. Jom shopping!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to 24Hours Cash on Delivery Dengan Nile.com.my

  1. woiii says:

    nara oiiii.. ko xnk hapdet cite psl abby sambut besday anak die ngn suami, memey and norman ke??? gile lembab ko nih.. nk plagiat tp SLOW~

    0

    0
  2. Emily de Strange says:

    Syukur… akhirnya dapat juga first…

    0

    0
  3. didie @ says:

    beli BARANG tp yg smp kat umah adalah ARANG LOL

    0

    0
  4. makin banyak orang buat bisnes macam ni sekarang

    0

    0
  5. […] hanya dilakukan apabila anda sudah selesai memeriksa kesemua barangan tersebut Tak puas hati Read More This entry was posted in Entertainment and tagged 24Hours, Cash, Delivery, Dengan, Nile.com.my. […]

    0

    0
  6. macam x best je barangnya.. dh tengok maybe sbb xde yg berkenan

    0

    0
  7. BUNKFACE NO.1 says:

    tak berbaloi lagsung beli benda mcm ni….tak ada yg menarik

    0

    0
  8. anon says:

    Baju2 dia kain semua tak berkualiti.banyak dari china punya kain.teruk betul.aku beli 6 helai 4 helai aku pulang sebab teruk gila kualiti mcm plastik.tapi bab refund memang mantap ah.cepat je refund.bagus tang tu la nile ni.

    0

    0
  9. […] 24Hours Cash on Delivery Dengan Nile.com.my (13) […]

    0

    0