Written by serenity | March 25th, 2015

Semalam, pelakon Norman Hakim telah mengadakan kejutan sambutan hari lahir yang ke 27 buat isterinya Memey Suhaiza. Apa yang menarik, disebabkan Memey amat meminati penyanyi Ella dan Fynn Jamal, Norman telah mejemput kedua penyanyi tersebut sebagai kejutan untuk memeriahkan majlis sambutan hari lahir itu.


 photo 11084601_10205906565121387_1281052954_n.jpg
Khabarnya Memey menangis kerana terharu kerana terlalu surprised. Sangat sweet, bukan? Untung sungguh Memey mendapat suami seperti Norman yang peka dengan minatnya itu.

Gambar-gambar awesome ini ialah hasil bidikan @thephotolicious (019 668 2336) – www.thephotolicious.com

Lagi 23 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Jom serbu booth JKKN #mysenibudaya sempena Karnival Nilai-nilai Murni dan Semarak Warisan pada hari ini, 25 Mac 2015…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Monday, 23 March 2015


 photo 11022924_10205906564601374_1671007832_n.jpg
 photo 11051647_10205906564361368_1289709099_n.jpg
 photo 11072817_10205906564841380_1485015430_n.jpg
 photo 11074804_10205906564321367_506623765_n.jpg
 photo 11075744_10205906565281391_1750504488_n.jpg
 photo 11075869_10205906565001384_803661539_n.jpg
 photo 11076960_10205906564241365_677557630_n.jpg
 photo 11079700_10205906564281366_1405919961_n.jpg
 photo 11080141_10205906565401394_1080831377_n.jpg
 photo 11081583_10205906564521372_1033475925_n.jpg
 photo 11081695_10205906564161363_1985482104_n.jpg
 photo 11081818_10205906564481371_1386423345_n.jpg
 photo 11081833_10205906565201389_2139797531_n.jpg
 photo 11082690_10205906564641375_1654661778_n.jpg
 photo 11082879_10205906564441370_782701363_n.jpg
 photo 11082922_10205906565081386_204236442_n.jpg
 photo 11084433_10205906564401369_1770069877_n.jpg
 photo 11084450_10205906565041385_201426264_n.jpg
 photo 11086028_10205906565241390_1362896164_n.jpg
 photo 11086040_10205906565361393_2002805500_n.jpg
 photo 11088975_10205906564921382_460701731_n.jpg
 photo 11089181_10205906564201364_1782797675_n.jpg

58 responses to (24 GAMBAR)Norman Hakim Beri Kejutan Manis Ulangtahun Kelahiran Ke-27 Buat Isterinya Memey Suhaiza

  1. haters aida says:

    nampak bahagia memey..Alhamdulillah…terpancar juga kebahagiaan pada wajah norman,tahniah

    0

    0
  2. nok gebuzzz says:

    terpancar kebahagian memey di wajah nya

    0

    0
  3. Aku laaaa tu says:

    Nyampuk tgok funny jamal…suke sgt buat muke mcm gitu

    0

    0
  4. Ah boy says:

    Terpancar la kebahagiaan setelah amek laki org!! Couple ni pon yg paling aku benci setelah hamez dan romiang!! Aku harap korang bercerai berai la!!

    0

    0
    • rose rossa says:

      tak baik doakan org bercerai berai…dh jodoh dia mcm tu. Dh tertulis mcm tu, wat mcm mna. asal ambik suami org mesti ppuan dipersalahkan..bukan lelaki tu yg nk sgt kt ppun tu ke. bertepuk sblah tgan tkan berbunyi. bukan nk sblah spa2, tapi tk fair slahkan ppuan sja.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ni mesti laki dia kne ambk dgn org lain sbb tuh mroyan kt sni.

      0

      0
  5. wawa says:

    Bahagia la sangat!! Wuekkkkk!!

    0

    0
  6. ada aku kesah says:

    ini baru sweet okay. mata den masuk habuk gak tgk muka sebak dorg. uhuhu..

    0

    0
  7. manusia says:

    Ni pun spesis hamis suraya jugak ni dulu

    0

    0
  8. niki minah says:

    Jgn hukum sseorg krn ksilapan dlu..mgkin dia sdh insaf n taubat… Bersangka baik.. Walaupun i x minat sgt dia ni..huhu…

    0

    0
  9. xoxo says:

    semasa saya melihat gambar ini, saya ingatkan fynn is in her early 40’s. bila google baru tau she is only 33. am i the only one who thinks she looks way older than her age, she looks even older than ella. how is that even possible???

    0

    0
    • Syurga atau neraka says:

      Well it depends on your heart..Kalau dah busuk semua dimata nampak buruk..besar taik kuman pun kau akan nampak…kalau hati suci..sebesar gajah pun kekurangan orang kita tak akan nampak..

      0

      0
  10. hati suci says:

    doakan yg baik2 je…happy sgt tgok mereka ni…korang jgn lah mghukum kesilapan mereka yg lalu…kita semua pernah buat silap…no perfect person!!! korang ni dengki ek….kalau korang label memey mcm hanez….atau sape pun…tp abby sekarg pun dah boleh terima kan…dah baik2 kan…walaupun dulu dia maki hamun si memey tu…dulu dia tgh marah…tp bila dia muhasabah diri dia…dia dah ok kan…so, korang pun kena juga muhasabah diri k…i like…niki minah

    0

    0
  11. lia says:

    Kenapa Fynn nampak tua?

    0

    0
  12. AKU says:

    bagi aku senang je. fynn nampak tua sebab cara dia berpakaian dan tidak bermekap sangat. sekurang2nya fynn try yang terbaik utk menjaga aurat dan menjadi seorang muslimah yang baik. pempuan yg duk mengata tu udah2lah sekurang2nya ko xdpt menjaga aurat sendiri sekurang2nya mulut korang xdelah busuk sangat. islam itu mudah. peace yo!!!!!!

    0

    0
    • Ni mesti peminat kokspin tegar. Orang lain tak make up pun nampak ayu je. Tu namanya natural beauty. Fynn suara pun tak sedap. Nyanyi macam syok sendiri.

      0

      0
    • DIA says:

      btw ramai lagi yang menutup aurat secara syariah compliant (yakni memakai jubah yang solat ready setiap masa) dan tidak bermekap tapi still at least look their age. she is only 33. 33??!!!??? kenapa let yourself go sampai begitu sekali…biarlah orang yang melihat akan mengatakan walaupun menutup aurat, umat islam masih kelihatan berpenampilan indah dan cantik. tidak perlu bermekap tebal tapi janganlah sampai macam you don’t care at all. there is no such thing as an ugly woman, only a lazy one. peace be upon you too.

      0

      0
    • tri jambang says:

      Fynn tak bermekap sangat????Mata ko rabun ke??? masa Separuh Akhir Juara Lagu bibir merah mak ngah youuuu. Sah2 ko ni aircond kuat Fynn kecut & Tri serabai

      0

      0
    • gegirl says:

      Kalau dia jaga aurat dia tak menyanyi la woi!!! Nak back up pun agak2 laa. Mulut dia busuk pun ko cakap wangi!

      0

      0
    • Bukan BBNU Bukan Haterz says:

      hello, cuba pergi tengok insta owner owner butik macam Yana Calaqisya tu, syariah compliance pakaian dia, takde mekap sangat muka dia, natural, elok je rupa nampak semenggah. Tak suruh tabarujj tapi kemas sikit. Islam itu jugak keindahan kan? Kalau pakai camni, nampak kepams, nak tunjuk apa as muslim? Punya syariah compliance sampai tak boleh bergaya bagi nampak kemas? Dah la fynn jual jubah, tapi tak bergaya. No wonder jubah dia jual pun nampak kepams, sebab owner macam tu. Get it?

      Mak aku sendiri ingat fynn in her 40s. I dont worship fynn jamal macam bbnu lain tapi I dont bash her like haters too.

      Yang mana elok, ambil, ikut. Yang mana tak elok, tegur, ambil pengajaran, Tapi ye la Fynn tak boleh ditegur.

      0

      0
  13. Kenapa muka Fynn Jamal nampak tua sangat?????????????

    0

    0
  14. xoxo says:

    kalau betul fynn itu menjaga aurat yang sempurna, yang syariah compliant, sila tinggalkan dunia seni. berhentilah daripada menyanyi. suara itu juga aurat, apatah lagi bila terjerit jerit diatas pentas. kenapa bila menyanyi dia atas pentas itu boleh pulak bermekap penuh, dengan bibir merah menyala. saya katakan ini sebab fynn ingin membuktikan yang dia mengikut tuntutan dalam menutup aurat, pakaian selalu solat ready katanya. islam bukan ikut suka hati, bila rasa macam nak, bila rasa nak meniaga jubah, bukan kadang kadang, tapi sepenuh masa. ikutilah jejak langkah mizznina, walaupun ketika di kemuncak karier nyanyiannya, dia tetap tinggalkan dunia nyanyian sebab dia tahu what is right and what is wrong and she walks the talk.

    0

    0
  15. PIN BAJU says:

    UIIII..penampakan pin jomol dicitu..si kertu..
    oii nara korek la story kat forum cari pasal pin jomol meruntuhkan masjid adik ipar sdri (adam & tita) mst ramai karatz bbnu menangis meratip nasib pin jomol

    0

    0
  16. PIN BAJU says:

    I bukan nk kata la kan, dlu i minat la jgk ngn puisi tepi jalan si pin ni..tp mkin lama bnyk yg i dpt thu psl pin ni..trus i korek jd SR kat forum cari..rumah 14 tingkat uolss diorg bg info berjemaah..start pd tu iolss dh jd haters bersatu #comolot smua …keji sgt pgai kok pin terutama bab tita.pape pom hope tita bertabah dgn penceraian yg berlaku. …mls nk ckp bnyk pg forum la ye kalau nk info lbh2

    0

    0
    • BUTANGPINK says:

      kat mana nak baca pasal case tita cerai dgn husband dia pasal kokping? nak bacaa….

      0

      0
  17. aku juga ingin bahagia says:

    huhu…seronoknya tengok dieorang hepi..suami isteri kena saling cinta mencintai supaya hubungan sntiasa bahagia walaupun dah ada anak berderet

    0

    0
  18. makcik jaga parking says:

    mula2 tengok gambar..ingatkan fynn tu mak si memey…huhuhu
    semoga berbahagia hingga ke Jannah

    0

    0
  19. Ros says:

    Memey pakai baju recycle. Birthday anak dia kan dia pakai baju putih ni gak, adoi tunggu sponsor jugak ke? hehe artis Malaysia…

    0

    0
  20. Happy Girl says:

    Pernah jumpa memey kat booth mmg ramah & make up sederhana je..sopan je..

    Ella & jojie ni muka mmg maintain muda eh? jojie ni ayu je dress up die takde nampak hijabista sangat

    That woman yg berjubab hitam tu siapa nape die nganga camtu? mesti geng2 makcik fans memey kan?

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Knp suma komen atas tu sumanya komen yg x patut!!! Wlaupun saya x suka fynn jamal tak ada pun saya nk komen lbih . Biarlah fynn tu x pakai makeup ke pakai make up ke apa slhnya . Mungkin dia x nak pakai makeup supaya muka dia tidak terlebih bertambah berjerawat lagi . Bersangka baiklah . Sibuk psl org . Diri sendiri x dijaga

    0

    0
    • Anonymous says:

      Korang ingat bila korang bermake up korang rasa cantik . Klau korang make up mcm annabelle pun ade

      0

      0
  22. Peace2 says:

    Muka kat atas tu cute2 suma

    0

    0
  23. Apa benda yg lain dh mak ayah mereka beri nama camtuh x kan kau nk slhkan fynn . Satu hari nanti klau tuhan bls balik ape yg kau dh buat . Camne mesti kau panas baran mcm cili berapi. Baru tau

    0

    0
  24. mee kari says:

    Ella looks young, happy, and healthy. cantik!

    0

    0
  25. Ish ish says:

    Ape2 aje lah dok pertikai muka dan umur kak fynn tu.. Allah yg bg wajah dia..bercakap pasal syariat bukan main, tp mengutuk ciptaan Allah. Apekah…x berhubung lansung. Bila berpihak ckp peminat.. Agaknye byk dah nnt pahala kak fyn dpt dri korg nnt kak akhirat, jgn smp muflis sudah ek?

    0

    0
  26. karatzpin says:

    Bang nara, ni birthday memey ke birthday pingu? Dah semua gambar ada muka pingu sorang tu kenapa? Bewok pun taknak lepaskan peluang enterframe uolsss. Ingat ko retis? Sendu.

    0

    0
  27. fynnjamalmukatua says:

    kenapa makcik tudung itam tu suka buat muka duck face mcm tu. Kenapa suka ternganga mulut mcm tu? Banyak gambar ko kan makcik tudung itam ,semua gambar buat muka hodoh. Ko tak payah buat muka hodoh. Ko mmg dah xcantik pun. Konon buat gamba amik mulut ternganga ingat muka sexy macam artis hollywood lah kan? Dahnlah mukandahnnampak 40tahun xpayah buat muka lagi. Xsesuai dgn jubah2 tu. Even org pakai sexy2 pun dah xbuat muka hodoh mxm u pin.Sorry to say lah. U ni fynn artis xlaku kat malaysia ni. Budak kolej n budak sekolah je minat u sebab u mengajar diorang memberontak dan menjawab kurang ajar kat mak ayah. Mana2 tv yg amik u saje nak lakukan chanel dorang je sbb nak bagi budak2 remaja twngok tv padahal skrg mana ada org tngok tv pun. Yg haterz pula aku lagi meyampah. dah xsuka pin yg ko sibuk nak stalk apa die buat tu kenapa. Pastu kutuk2 die mcm masing2 elok sangat.sama je haterz ngn pin. Baik laki pompuan semua bajet bagus. Siap ada ketua haterz bagai n ajar org cara nak komen kat ig pin mcm ni mcm tu. Please lah. Kalau nak jadi haterz xpayah nak ketua2 sangat. Mcm ketua haterz tu yg nak glamer mcm pin. Sama je gila glamer mcm pin.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Di mana ada kokping, di situ hatersbersatu muncul. Aku pelik nape la kokping ramai sgt yg benci dia, dah mcm bencikan hanez suraya. Dan dia masih mendabik dada mengatakan beliaulah yg paling betul seantero dunia. Its time to let go fynn. Its time to shut up and ignore them haters. Lagi kau defensive, lagi kau justify semua benda, lagi org cari salah kau. Cuba kau tgk memey. Dia pun penah dibenci org dulu tp dia amik pendekatan diam dan lama2 org diam. Org dh xde modal nak bencikan dia. Tp knowing u in reAl life once before, ur ego is ur enemy. If u can manage it, then u’ll live happily.. Kbye.

    0

    0
  29. anon says:

    mesti ada sebab mengapa org benci sesangat pada fynn. ini bukan org annoyed or just can’t stand her, ini org genuinely hate her, with a passion. there must be a reason why. mungkin ego dia terlalu tinggi, thinking she is right all the time. maybe cara dia menasihati dengan menggunakan kalimah dalam bahasa arab (wallahi, lillahitaala) padahal it’s not ur place nor do u hv the knowledge to do so (i’ve never seen u menghadiri mana-mana kuliah agama) and maybe u shud start becoming a protective mum instead of a defensive one (pix anak separuh bogel, showering kt ig, btw byk paedophile on the net ya) and videos of ur son in the car while u r strapped to ur seal belt and he is not strapped to his and at times with his hands out the window. come on takkan ur life is more valuable than his), i know u nak encourage his creativity tapi takkan sampai cenggitu sekali. kdg kdg i rasa u do all this just to capture that 15 secs for ur ig so that ur fans can puji u. remember it’s all fun and games until someone gets hurt. i am not a hater but i just don’t buy into the “fynn jamal act”. sayangkan anak bukan hanya pada nukilan dan caption tapi pada his protection and safety (even if that makes u unpopular), sayangkan suami juga bukan hanya pada meroyan tapi nasihatilah dia untuk berhenti merokok (for a start). yes kata kata saya macam bagus but only to complement kata kata fynn yg jugak macam bagus.

    0

    0