Written by AbangNara | February 7th, 2014

Bergelar suami isteri pada 16 Disember lalu, majlis resepsi pengantin baru, Farawahida dan Syukur telah diadakan di  Dewan N’dah Shah Alam baru-baru ini. Mengenakan 2 persalinan, Farawahida dan Syukur tampak berseri-seri dan sinar kebahagiaan jelas terserlah di wajah mereka. Tahniah sekali lagi diucapkan atas perkahwinan anda berdua.

farawahida

Sudah pun berusia 29 tahun, Farawahida berharap agar mendapat berita baik mengenai kehadiran orang ketiga dalam mas terdekat ini. Kata Farawahida:-

Saya bersyukur kalau dikurniakan zuriat dalam jangka masa yang terdekat. Lagipun usia saya sudah mencecah 29 tahun. Tetapi ini semua rezeki dan saya berharap saya mendapat rezeki itu

farawahida

Insya Allah segalanya akan dipermudahkan buat anda berdua. Banyakkan berdoa dan memohon agar dimurahkan rezeki. Lagi beberapa gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Farawahida dan Syukur dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber asal MalaysianDigest.

milineum

P.S: Anda semua dijemput hadir ke Seminar Usahawan Milenium akan diadakan pada 9 Feb 2014 di Dewan Astana Era Mewah, Paya Jaras. 150 peserta yang awal akan menerima cenderamata. Untuk maklumat lanjut anda boleh melayari www.janaincome.com.my atau Facebook Seminar Usahawan Milenium.

farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida
farawahida

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (24 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Farawahida & Syukur

  1. OK je.. says:

    suami dia ni kalau senyum baru nampak manis

    0

    0
  2. mimi says:

    Nk ngorat laki dia blh?

    0

    0
  3. cik kembang says:

    oloo…tomeyyynya…kuit lak hubby die.

    0

    0
  4. lava says:

    stokin tu haaa! hahahaha

    0

    0
  5. Misai Si Kucing says:

    Tak ader taste langsung lah pompan ni, pelamin merah,baju merah,bunga tgn merah keling pun menangis dowh kalo nengok

    0

    0
    • Anonymous says:

      mak ko pun keling jugak..

      0

      0
      • minah gebu says:

        entah dia.memandai je komen orang kahwin,suka hati dia lah duit dia..ko pehal?!bongok ntah2 ko kawin x merasa camtu ..jelesss la tuh.btw,cantik nya fara kawin…..x macam kau..haha

        0

        0
    • nida says:

      Kan.. Baju die dah same dengan background. Maple leaves tu mmg sangat cantik. Tp kalau baju die kaler putih dengan maple leaves jd background mesti lagi menyerlah baju die. But still dah menyerlah dah baju merah dia tu. Maybe boleh jdikan background maple leaves tu kaler orang atau kaler yg xsame dgn kaler baju la.

      0

      0
    • minah gebu says:

      oit misai i kucing!!.memandai je komen orang kahwin,suka hati dia lah duit dia..ko pehal?!bongok ntah2 ko kawin x merasa camtu ..jelesss la tuh.btw,cantik nya fara kawin…..x macam kau..haha

      0

      0
  6. kaksemah says:

    fuiiiyoo..gambar baju krim/coklat yg last sblm baju merah tu…

    besonyerrrrrrrrrrrrrrr..!!! :o

    untung laki kau nakkk… kahkahkahkah

    0

    0
    • markonah says:

      dah kena gomol ngan julpekar, mana x besor

      0

      0
      • damai says:

        Makonah, tlg jg kata2, if tak btl dah jatuh fitnah dna btl sekali pun dah mengaibkan (ini baru buka aib org), dosa org buat fitnah dan buka aib org berat markonah hoi

        0

        0
  7. peanut says:

    boleh la..

    0

    0
  8. q says:

    sedih pulak tgk gambar dia suami isteri mengaminkan doa sedang isteri berpakaian mcm tu..tak terdetik rasa malu ke?

    0

    0
  9. miss K says:

    mule2 tgok pic pakai baju Nude 2 ingatkan die btudung…………
    pesen kate nye.

    0

    0
  10. ahhhh says:

    wahhh .. besarnya buah dada dia… have fun kepada husband..
    pelan2 bila nak ramas.. untung husband nya….

    0

    0
    • Anak Dara Tua says:

      tak semestinya, banyak peralatan bantuan yang boleh guna untuk “tipu” saiz macam chicken cutlets (bleh google, saya tak maksudkan yang bleh makan punya tu)… men, do not be deceived…

      0

      0
  11. akiko sha says:

    sekali tgk macam muka hero lembik yg dlm cite Playboy itu suamiku laki die..hik2

    0

    0
  12. Anun says:

    Da xde ciri2 melayu dah knduri kawen org melayu sekarang ni..
    Makin lenyap budaya melayu…asyik nk ikut budaya barat je..

    0

    0
  13. kuningmerahhijaucoklat says:

    laki dia ni comel bab pipi ke dagu ala2 comel mcm budak lelaki pengacara tu..org swak @ sabah..apatah namanya tak ingat dah sebab dia lemau jugak tak glamour..tapi sesekali org mcm ni nampak pok pok sikit la..

    0

    0
  14. nabila biela says:

    tahniahlah sbb dah kaweng

    0

    0
  15. Anonymous says:

    julpekar mesti makan hati tengok ni. hahaha

    0

    0
    • markonah ronggeng says:

      julpekar dah dapat rasa … dia tak heran pon

      0

      0
      • Mkpl says:

        Tak baik cakap cam tu ..

        Kalau org cam tu pat kau mesti kau pun terasa sedih jgk .
        Doakan la yg terbaik .

        0

        0
      • minah jambu merah biru says:

        jangan nk porak peranda kn rumah tangga oranggggggggg cakap yg bukan2 !!! si tua kutok tu pon dh kawin ape lagi nk cerita si farah ngan si tua kutok tu punye hal !!! sekarang dua2 dh kawin ha sudah laaa jangan nk kecoh2 lagi pasal ni dua ekor farah ngan si tua Bangka botak tuuuuuuuuuuu !! lov u farahhhhhhhhhhh ..

        0

        0
  16. Anonymous says:

    Akhirnya dapat jgk tngk farah bersama suaminya.

    Sama padan , dan muda..
    Nasib baik tk dijodohkan gan kelapa gading tua tu ..hehe

    Tahniah farahwahida..
    Semoga cecepat dapat baby ..

    0

    0
  17. Ikhlas tapi jauh says:

    Bila la pulak dapat tngk Almy nadia gan Fizz fairuz

    0

    0
  18. lolo says:

    macam nak gi opis je pakai tali leher bagai…huhu

    0

    0
  19. lolo says:

    bole la…tp laki dia mcm nak gi opis jer bertali leher bagai…ekekeke

    0

    0
  20. zaza says:

    xdpt bygkan kalaw pengntin lelakinya julfekar. sgt2 tk sepadan.LOL

    0

    0
  21. Anonymous says:

    mentality orang melayu penuh hasad dengki.ape perasaan korg kalo org duk kutuk2 wedding korg..masing2 ade impian tuk wedding sendiri..tp xpaham nape org nk kutuk2 macam la wedding ie yg plg baik n perfect..masing2 ade kekurangan n kelebihan….ape perasaan korg org2 kutuk2 wedding day korg??mesti marah kan..jgn narrow minded sgt..

    0

    0
  22. pink hitam says:

    nape pic yg fisrt tu mcm xdek org je??? pape pon tahniah fara dan suami.

    0

    0
  23. Semoga bahagia ke anak cucu..amin.

    0

    0
  24. mat tajam says:

    serabut..
    serabut..
    lemas aku tengok majlis dia ni..warna ntah apa2..harap yg tutttt pun x serabut yer

    0

    0
  25. Minah munah says:

    Buat grand korang kata serabut !!
    Nanti dia buatnya SOROK MENYOROK KAHWIN pat GOLOK , korang jgk mengata!!!

    Sampai ada yg bersumpah buat press conference , nk tegakkan kan BATANG yg basah

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      hahahahahahahahahahahaiiiiiiiii ! betol cakap kau tu minah munah minah jambu sokong ngan kau ni hahahahahahahahahahah….dorang2 yg buat press cnfrence tu memang suka tegak kn BATANG yg basahhhh cuma kalau BATANG basah aje boleh di tegakn kalau kering tk bolehhhhh hahahahahahahahahahahahaiii !

      0

      0
  26. Untung dapat farawahida…janda2..

    0

    0