Written by AbangNara | November 19th, 2012

Salah satu persembahan yang mantap di malam AIM19 ialah nyanyian Muara Hati antara Datuk Siti Nurhaliza dan Hafiz. Meremang bulu ketiak Abang Nara dibuatnya. Suara kedua-duanya memang hebat sangat-sangat. Terbuai-buai asyik jadinya.

siti nurhaliza aim 19

Walaupun sebelum itu dikatakan sakit, Datuk Siti Nurhaliza tetap berjaya memberikan persembahan yang memukau. Diharap di masa akan datang, akan lebih banyak lagu duet antara Siti dan Hafiz. Kedua-duanya memang saling melengkapi antara satu sama lain di dalam segi vokal.

siti nurhaliza aim 19

22 keping gambar Siti Nurhaliza di malam Anugerah Industri Muzik (AIM19) dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Photography.

siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19
siti nurhaliza aim 19

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

80 responses to (24 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Red Carpet AIM19

  1. Anonymous says:

    Hafiz memang terbaik..

    0

    0
    • sis says:

      yay ct da bukak kain tudung ke ape tah.. adoii penat tunggu,, truskan imej cmni ct drpd imej hipokrit..

      0

      0
      • cenonet says:

        makin lama makin lama, dah macam umie aida dah muke tok ti ni time pakai baju hitam tu.

        0

        0
        • lim siew wah says:

          Boleh nampak ct ni jenis yg membalas dendam. Baju hijau & mata kelabu/hijau stim tu nak lawan ngan RCW lah tu sbb digossipkan ngan Datuk K. Nak tunjuk dia pun se seksi RCW. Tp muka ct ni tetap kampong look.

          0

          0
      • Rita vs Ayu says:

        Ribuan peminat dah berdoa dan memohon pd Allah semoga Ct ubah imej penutup kepala dia tu kpd tudung yg betul2 bernama tudung. Pasti 1hari nnt Allah akan buka pintu hatinya cuma bile dan di mana kita x tau… Allah tu Maha Penyayang…

        0

        0
  2. Anonymous says:

    suka sangat gan solekkan ct pd mlm AIM…

    0

    0
  3. waktunoted says:

    nape tok ti xpakai tudung yg dia reka aritu..Dah reka harus dipakai..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    macam2 gaya turban tokti ni

    0

    0
  5. misterssasy says:

    alaa..nyayi minus one jer pun..penat2 jer tngu dpn tv..tp hampeh..sgt2 mngecewakan.

    0

    0
    • RIMAS says:

      betol ke minus one?? siyes?? apsal aku dgr cam live jer.. ko bior betikkkk.. jgn main petikkk jer….

      0

      0
    • mak c kina says:

      ye ke?…bis tu pe guna Ramli M S kat blkg tu?…tp rse mcm orkestra je..ke tinga aku yg bengong mlm tu?

      0

      0
  6. hijau says:

    perghhh mntap betul datuk siti ni…longgar2 sikit tok ti

    0

    0
  7. Kepologi says:

    wajah tok ti nmpk comei la…

    0

    0
  8. mama meah says:

    waaa….cantiknyer siti, dh kurus pulak tuh..tahniah ler, senang org duit byk, kejap gemuk, kejap jugak ler boleh kurus, tp rosmah x kurus2, eh? tetibe..hik hik…

    0

    0
    • sayangselasih says:

      mcm na nak rosmah kurus..byk makan duit haram..oops..terlebih sudah wahahaha

      0

      0
      • nanana says:

        tak baik cakap orang makan duit haram kalau tak tahu kesasihannya,
        carilah rosmah dekat padang mahsyar nanti nak minta maaf kalau benda tu fitnah

        hey kalau bukak blog/fb senyap2 masa waktu kerja pun, gaji tu kira halal ke ambil waktu kerja ? fikir sendiri. hanya untuk beringat. salam :)

        0

        0
        • kau tahu ker dia mkn duit haram ker halal???abis org yang gemuk kat dunia nie mkn duit haram la??mulut mcm sial jeee puihhh!!

          0

          0
        • Bukanorgameno says:

          Tula kan.. Salah org je nampak.. Yelah salah org tu besar gunung, salah kita kecik je kan mcm kuman.. Alah buka fb je kot masa keje.. Apaadahalwatdfak.. Tp bila buka fb buka bn, bila buka bn dh start mengutuk mengata.. Kalu cite benda betul pun dosa tau sbb cite hal org.. Kalau x betul lagi lah.. X sayang ke pahala yg ko buat mlm td.. X tdo sembhyg smpi lebam lutut malam td.. Kalau aku maksum mcm korang smayang sunat x tinggal, aku syg wei nk bg pahala kat org.. Tambah2 klu org tu aku x suka.. Bek aku simpan takut x cukup nk hadap tuhan nti.. Tp korg punye mesti dh berlebih sbb tu berani kutuk org.. Lutut korg pun kuat nk g merangkak kt padang masyar nk minta ampun kat kak mah..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Alaahh , org takkan kata kalau benda tu tak betol , Masakan pokok kan bergoyang kalau takde angin , Ye laah , sape laa yang sempurna kan ? Sbb tu nak peringatkan jeh . Bukan nak buat gadoh :)

          0

          0
  9. dee says:

    huurrmmm….ok2 je…nampak berisi Dato;’ ti….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    dulu nampak gak sangkut2 kain atas kepala walaupon separuh..ni mcm da tggal jala yg sanggul je mcm budak2 pakai g skolah tu….

    0

    0
  11. matamata says:

    Ct, bila nak bukak turban tu? Bukak je la..alang2 dah nampak rambut tu baik takyah pakai terus kan…dah mcm makcik2 zaman 80an sy tgk awak ni…kbai..

    0

    0
    • ampunkandosaku says:

      mcm nenek aku kg kg je..stylo upenye toknek tuh..cume takdelah mekap bagai, bedak sejuk ajelah..hihihi

      0

      0
  12. sayangselasih says:

    tpi malam tu..vokal hafiz lebih menyerlah..kalo nyanyi live kan best..nie pakai minus one plak..baju hijau yang ct pakai tu da sikit persamaan dgn baju che ta masa abp tahun lepas (yg dijalan dgn Zain Saidin tpi warna biru lah)..baju hitam mmg cntik…tak over sgt baru nmpak DIVA mcm tu..rasa hitam mmg sesuai dgn ct…

    0

    0
  13. cikikaka says:

    KEJAP PAKAI TUDUNG, KEJAP BUANG TUDUNG, INGAT MASUK NERAKA, KEJAP-KEJAP KE? – ustaz azhar idrus

    0

    0
  14. Joyah Pok Pek says:

    tudung hilang kemana tah..baik la x yah pakai tudung..ni sama jek x tutup aurat..my friend bgtua dia g ikut hubby dia dtuk K bru2 ni main golf x pakai tudung terus..urmhh tulah lain kali jgn ckp pas g umrah nak pakai tudung klu dlm hati niat tu lom tentu ikhlas ada..pa la nak jdi siti nih

    0

    0
    • nhs says:

      hoi jangan percaya sembarangan dia kalau buat activity lasak pon balot kepala kalau tk pon dia pakai topi kawan kau tu buat fitnah agaknya lagi pon kalau dia pakai tudong tapi nyanyi dosa juga…..

      0

      0
  15. mak jah says:

    NARA BAIK UPDATE DIANA DANIALLE DAH MENGANDUNG. FARID KAMIL BARU UPLOAD GAMBA TADI.

    0

    0
  16. waktunoted says:

    out of topic..just sggstion..ape kate akn dtg if buat anugrah yg sbegini tema nye neutral n fresh..means para artis yg hadir tanpa secalit makeup..baru lah weolls pminat yg skadar nmpk d kaca tv dpt tahu artis ni canteq asli or makeup je lebih..

    0

    0
  17. pink cantek says:

    amboi Mak Aji kita ni makin ditayang2 lagi body tu. Boring la tiap2 tahun mesti ade muka dia kat red carpet.

    0

    0
  18. BO-LLA says:

    Oh, nampak muka CT kebulat-bulatan!

    0

    0
  19. honeywellz says:

    Kat Red carpet dia ade, rancangan raya tiap2 tahun pun ade, dah2 lah bawak2 bersara, kalu asek dia je pun kadang2 sakit mata jugak. Berbelas2 tahun duk tengok muka dia … Pipi dia nampak tembam, tak ade pulak org komen dia botox ke …. Pakai baju ketat tu nak lawan si Rozita ke……. nak tengok sape lebih mantap.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    pakai serkup jala pn jarang nampak rambut.. ntahla cik ct oii..

    0

    0
  21. mixgirl says:

    sampai mliuk lentuk body ctkus ni nk kasi pose paling seksi n npk kurusss….ksian aku nengok ko nie…makin x blh blah….makin di tegur makin mjadi….mak aaiii ….
    krg klau aku marah ada lak pminat tegar dia maki haku nie….adoyaiii….pdhal benda btl korg pn npk ek….(ketuk dahi aku dibuatnyer)

    0

    0
  22. mixgirl says:

    tang baju hijau tu mmg x blh blah….mau klau aku pakai org kg haku ketawakan…
    org kg pn dh pandai pilih fesyen up 2 date skrg.ctkus jer masih duk gitu jugakkkkkk….ishishish….

    0

    0
    • to mixgirl tp stupidgirl says:

      peplum tu fashion yg tgh in skg ni hg xtaw ke? ketinggalan zaman btol hg bab2 fashion ni! tu la msti hg ni jnis x brgaya kan? taw nk kata kt org ja pdhal artis la yg paling up2date psal fashion! skg ni sume fashion dlu2 dh naik blk,vintage ok!

      0

      0
    • shila says:

      Mixgirl bongok, fesyen skang pun x tahu.. Pastu nak gelakkan org, mcm gelakkan diri sendiri plak sbb buta fesyen!
      Ko tu org kg asal mana sampai x peka fesyen skang? Bodoh!!

      0

      0
  23. Jenglot says:

    Puuiiiiiihhhhhh…..!! sebabnya..
    1. Perampas laki org
    2. Amik laki org
    3. Curi laki org
    4. Hipokrit
    5. Ntah hapa2

    puuiihhhh…..

    0

    0
  24. kiki pemalu says:

    dato’ siti nurhaliza ini pada awalnya kita mendoakan agar beliau daripada bertudung ala2 separuh kepada menutup sepenuhnya rambut itu.. Namun, apa yang kelihatan sekarang tudung yang beliau pakai daripada separuh jadi suku kemudian dikhuatiri akan hilang terus tudung itu.. segala yang terbaik untuk anda dato’ siti.. :)

    0

    0
  25. mimi says:

    Ape ke bangang korang ni, kalau DCT pakai tudung nyanyi lagu nasyid korang nak tengok? jantan2 gatal cam korang ni nak tengok? DCT kene tanggung datuk k coz dia dh kene tipu ngan pakcik tu. DCT yg pam duit to The Zone milik datuk k, nama ferrari datuk k pun nama siti, dia kene keje penat2 wat simply siti sebab planning nak bersara la tu, dia ade otak, bkn mcm artis melayu laen yg sibok mintak derma bila dh kene kanser or tua melarat. 1 show dah boleh dpt 70k, semua tu dia pam masuk simplysiti ler, utk kesenangan hari tua. bkn nak menyokong penampilan dia, but as a lady, tau sgt apa yg boleh jual or tidak, this is malaysia, it’s all about colour and face!!!

    0

    0
  26. aku yg berdosa.... says:

    saya bukanlah peminat mana2 artis. Bg saya mereka nie hanyalah untuk hiburan halwa telinga kita saja utk waktu2 yg membosan @ pun untuk kita menenangkan fikiran. Jd soal dia nk bertudung N x nk bertudung itu terpulang pada dia.Soal rampas suami org itu pun urusan dia.yg penting dia berusaha dgn titik peluh dia utk berjaya sehingga skrg. kalau kita menasihati dia pun kalau suami merelakankan biarlah suami dia yg menanggung dosa dia. Sesiapa yg ingin menasihati dia biarlah di tujukan nasihat tu kpd suaminya.Kita yg kutuk2 dia nie pulak yg akan mdpt sedikit sebanyak dosa dia buat apa!

    0

    0
  27. ermmm says:

    rindu siti sewaktu awal kemunculannya…
    siti, contact lens tu tak sesuai lah

    0

    0
  28. Anonymous says:

    dah kurus….cantik…

    0

    0
  29. lihat says:

    aku bukan nak sokong mane2 pihak. aku rase siti bukan perampas laaaa, sebab hubungan die dengan anak2 datuk k okay aje. kalu dye perampas kan mesti anak2 tok k marah giler kat siti. ni si adib tuh siap usahakan album untuk siti. =)

    0

    0
  30. situdungkontot says:

    sekali tengok, x nmpk tudung
    Dua kalu tengok, mcm x pakai tudung
    Tiga kali tengok,…eh mana tudungnye?
    Lg sekali tengok, oh…mmg bukan tudung
    Lama2 tengok,….camni, serupa x pakai tudung!!

    0

    0
  31. kesian ngn artis melayu.. says:

    tok tie..make up n stile look like cik Ta la..

    0

    0
  32. izad iz says:

    sedih pada orng yg mngkritik…belum tentu orng yg mngkritik di atas nea, sempurna auratnya,sempurna amalanya..sedihhh sngt membaca komen2 yg di beri

    0

    0
  33. semek says:

    ct: Yang …cantik tak i?
    dk: hmm cantek sangattttt!!! (sambil buat gaya datin maimon/afdlin shauki)

    0

    0
  34. atikha says:

    “orang yang hari ini lebih buruk dari semalam adalah orang yang celaka”…. Pernah dgr ungkapan ini? Wallahualam…

    0

    0
  35. gggggggf says:

    ko nie bodoh la nara…ayat nak biadap…bulu ketiak ape??? nenek ko punya bulu…ko pg bau punggung neelofa ko tu sebelom nak perli orang lain…dasar pondan…anak ko besar esok taw la nasib ko mcm mana

    0

    0
  36. umieez says:

    mak iti ni cucuk bibir kot…
    aku ni cepat jer perasan kelainan kt wajah artis2 ni…

    0

    0
  37. cikgu says:

    lawanya siti macam anak dara,maintain

    0

    0
  38. jingga says:

    memang masih anak dara pun…mengandung pun tak pernah, apalagi beranak. aku yang beranak 3 ni pun cantek lagi dari ct ni…

    0

    0
  39. trendy says:

    pandai siti buat fesyen tutup rambut sikit tapi nampak macam tak tutup. ramai nanti yang ikut trend ni. bukan suruh ikut tapi pasti ramai yang tertarik. jadi siti kena fikir fikirkan risikonya.

    0

    0
  40. Anonymous says:

    pakai tudung dengan pakai toncet tunjuk jambul lain tau kak siti oi! Entah2 kau botak kat belakang kepala kot nya… jeng3x….

    0

    0
  41. Rya says:

    Dah kurus dah Kak Siti. Keep it up kak!

    0

    0
  42. Diri Ini says:

    Biase je…makin lama jemu plak tgk…

    0

    0
  43. si tulip says:

    Sinonim benar dato’ ct dgn imej aksessori kepala yg berbagai..Ianya bukan tudung, bukan juga serkop.,hanyalah sebagai penghias rambut.

    0

    0
  44. wawan says:

    aiyok..asl aku nampak ct makin cantik? imej dah macam kembali masa zaman ct dlu anak dara plak. :D

    0

    0
  45. memey ahh says:

    cantiknya dato siti!! cantiknya baju!!!

    0

    0
  46. NUR KASIH STUSSY STACY says:

    SITI DAN HAFIZ VOKAL MANTAP!!
    LEPAS NI DUET LA BYK2…
    KURANG DAH LAGU DUET BARU2 SKANG NI!!

    0

    0
  47. selitashima says:

    cantekkkkk sgt…..pg mampossss ngn sume haters…sume x kena…puiiii…cm bagos memasing

    0

    0
  48. Nelly says:

    ANJING-ANJING DAH MULA MENYALAK, HIDUP NAK MENGKRITIK TAK HABIS2.

    0

    0
  49. Pandanganku says:

    tudung ke mana, hape ke mana…
    cukup2 la tu ct, jaga suami tu…
    xde ank skalipun, ambil kesah suami tu…
    jgn smpai suami tu nnt bukak cawangan laen…

    0

    0
  50. roslan says:

    byk nya dia cucuk2 badan dia

    0

    0
  51. SAYA DATO CT.. says:

    LANTAK KORUNK LA NK CKAP PE..JNJI AK hotttt

    0

    0