Written by AbangNara | July 22nd, 2015

Berhari raya pertama kali sebagai suami isteri Aidilfitri ini, ia sudah tentu menjadi satu pengalaman manis buat Hairul Azreen dan Hanis Zalikha. Memang berbeza raya sebagai orang bujan dan raya dengan orang tersayang di sisi. 2 buah keluarga untuk disambut, 2 buah kampung untuk pulang beraya, pakai baju nak sedondon dan paling seronok, sentiasa ada orang di sisi menemani kita.

hanis zalikha hairul azreen

Seri pengantin baru masih lagi jelas terpancar di wajah pasangan sama cantik sama padan ini. Seronok melihat gambar-gambar yang dikongsikan oleh kedua-duanya meraikan Hari Raya. Macam-macam ragam. Insya Allah tahun depan beraya bertiga pulak. Sama-sama kita doakan.

hanis zalikha hairul azreen

Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen
hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen
hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen
hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen
hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen
hanis zalikha hairul azreen
hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen
hanis zalikha hairul azreen

hanis zalikha hairul azreen
hanis zalikha hairul azreen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 responses to (24 GAMBAR)Hanis Zalikha & Hairul Azreen Berhari Raya Sebagai Suami Isteri

  1. mami says:

    getik nengok nya.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Cantik…

    0

    0
  3. Alahai Hanis says:

    Alahai hanis…jgn la pakai baju ikut shape baju sangat…ketat wei…tahu la bdn lawo…tp tu kan aurat? Adessss

    0

    0
    • alahai hanis-hairul says:

      alahaiii biarlahhhh hairul tak kisah pun dia nak pakai cemana tapi hanis ni sejak kawen macam selekehhhh jekkkk haku tengok mungkin sebab Hairul lagik comel dari dia kot hahahaha sorry Hanis..serimu abes Hairul ambik lagipun Hairul ensemmmmmmmm wooooo Keknis nampak kakak le pada Hairul hohohoho

      0

      0
      • Anonymous says:

        ye lah kan..laki tak kesah..suke tanggung dosa bini..

        0

        0
      • Anonymous says:

        betul… hairul nampak comel lagi.. hanis kalau hilang dalam kumpulan yg banyak perempuan, susah nak cari.. muka biasa biasa je kaaaaaannnnn

        0

        0
  4. lalalalala says:

    Semoga bahagia hingga akhir hayat…..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sedikit geli tengok depa ni.. perasan tak tentu tempat

    0

    0
  6. sofia says:

    nampak hairul syg benor kat keknis..bagus2.biasalah lelaki mmg hensem nak2 bila dah kawen..makin lama makin hensem..kemas..maybe sebab ada org jaga makan pakai kot….jenuh wife nak maintain lawo..

    0

    0
  7. lancer gagah says:

    pergh ada skyline sial

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Suami isteri halal berpegang tangan ambil gambar bersama korang kata “getik”..tapi drama2 kat tv3 suku n astro gile duit tu yg pelakon bukan suami isteri,berpeluk atas katil,dukung2 bagai korang kata “sweeeetttnyeeee”..pelik

    0

    0
  9. siti saleha says:

    kepada hanis & hairul semoga berbahagia hingga ke jannah.. pedulikan apa orang nak kata yang penting uols success …..

    0

    0
  10. nanako says:

    Ramainya org yg jeles…biarlah diaorg dah halal..yg haram xkene hentam pulak..dunia2..

    0

    0
  11. tecit says:

    Ok alang2 cakap pasal blogger ni kan. Tetibe teringat kat si aizul marcello. AKA abang kepada irinenadia marcello. Juga seorang blogger. AKA husband kepada lyndaroslan yg penah popiler dlu kejap sebab jadi model tudung radiusite & artis bawah naungan ntah sape ntah.

    Aku ni memang suke tengok gelagat nina anak irine kt ig die & husband. Tetibe ade satu pic tu irine post ade orang lukiskan gambar kaknina pakai baju warne merah. Pastu si aizul ni komen kat situ. “Oke nak jugak” Macamm….. ??

    Ok aku masih bersangka baik. Mungkin die niat bergurau. Atau die memang nak request tp nanti die akan bayar ke or camne ntah la xtau la kan. Tapi setau aku irine tu dapat memang owner ig tu yang sendiri nak buatkan sebab kaknina memang sangat comelllll & adorableeee!!! Gewam sangat!

    Pastu aku g la stalk ig si aizul ni. Sebab nampak die komen camtu kan. Mestila die pon ade anak. So aku pon g lah tengok ig aizul ni. Pastu ade nampak caption die gambar anak pmpwn die yg baru lahir. “jeling anak che ta..” Ke camne ntah. Alaa, macam die nak cakap anak die lawaaa & bakal jadi saingan laa dengan ank che taa si aaisyah tuu.. Pffttt.

    Oke siyesly, anak die tu mmg sangattttt comell!! menyerupai belah2 irine & aizul. Bakal jadi cantik n comel macam kak nina jugakk. But then, perangai abah die tu (aizul) dengan caption yang.. OMGeee. Buat aku menyampah. Huhuhuu. Sorry. Macam sibuk nak promosi anak sendiri lagi lawa dari anak che taa. OMGee. What the fishhh! Geli siakkk.

    Anak tu dari cantik gile rase malas nak tengok sebab pangai sibapaknye. Xtaulah samada aku sorang je ke rase camni. Ke sebab aku busuk hati ke ape ke. Haha. Just that. Dari dulu aku memang xpenah gemar dengan kate2 si aizul ni. Eee. Menang nyampah lahhh.

    0

    0
  12. johnny says:

    hanis dah simple lepas kawen bagus hapa takla jakun sgt mekap n bergaya. bergaya dpn suami je.

    0

    0
  13. bubble gum says:

    Dear Keknis & Fendi..
    selamat melayari hidup berumah tangga…dmurahkan rezeki…dpermudahkan segala urusan.. semoga segala yg baik2 untk kamu bdua…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    bosan cite dia ni je

    0

    0
  15. supersaver says:

    alahai sudah2 la tu menunjukkan kebahagiaan sgt..simpan sikit sweet tu berdua, tp bila berdua rasa sweet ke? or cuma nak tunjuk depan org je?

    0

    0