Written by Bella | May 9th, 2016

Semalam, Linda Rafar dan Syed Aiman telah mengadakan majlis aqiqah buat anak ketiga mereka Syed Rezaliif di kediaman mereka dengan bertemakan warna hijau.

Majlis tersebut cukup meriah sekali dengan kehadiran ahli keluarga, saudara-mara serta teman rapat pasangan berkenaan.

Malah, pada hari yang sama Linda dan Syed Aiman turut meraikan ulangtahun kelahiran dua orang lagi anak mereka iaitu Syed Rezaqiib dan Syed Rezarriq dengan tema superhero pula.

Seronok betul kami melihat kebahagiaan keluarga Linda Rafar dan Syed Aiman, semoga dengan kehadiran cahaya mata baharu ini ia dapat mengeratkan lagi hubungan mereka sekeluarga dan semakin bertambah kasih sayang antara mereka.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis aqiqah Syed Rezaliff dan foto ketika sambutan hari Syed Rezaqiib dan Syed Rezarriq dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Asy Studioz

5 responses to (23 FOTO) Sekitar Majlis Aqiqah Anak Linda Rafar & Syed Aiman

  1. melati says:

    respek , walau pun 2 kali berkahwin……nanti dh tua ader peneman…bukan cam Retis2 pompuan yg memilih sekarang ni, nk cari org cam Dato Sheikh Muzzafar jew….kepada Artis2 yg umoq 30 an. ni saya nk pesan mulia sekarang bermanja lah gan Kucing sebab kucing2 ni akan bercakap gan anda nanti….hihihi..

    0

    0
    • Melati is sick says:

      Melati ni sebenarnya tak puas enjoy tu yang beranak awal jenis yg cemburu perempuan kahwin tapi planning. ni mesti tak cukup attention from guys and husband tu yg meroyan dlm nara sebab jiwa kacau tgk suami isteri yg dapat layanan bagus walau pun rezeki anak belum sampai. Kucing tu binatang kesayangan Nabi Muhammad bila akhirat memang akan bercakap semua kesalahan kita. Susah dgn org yg jiwa bermasalah ni. Not getting enough attention from his husband or men sebab rase ade anak value jatuh saman jatuh tak ikhlas

      0

      0
  2. adudu says:

    comelnya pasangan ni. anak2 pun comel.

    0

    0
  3. SMN says:

    Eh, clown tu macam kenal lah. Dulu buat event universiti ada panggil dia. Chinese. Baik and friendly :)

    0

    0
  4. huh says:

    Anak-anak Rafar..

    suka tengok diorg adik beradik.
    dulu yg femes berlakon kakaknya asila rafar tu..suka sgt bila kakaknya tu berlakon. dan yg sorg lgi tu..lupa dh nma dia.

    0

    0