Written by Bella | January 23rd, 2017

Khas buat peminat AJL 31  dan selebriti Malaysia, berikut kami sertakan 23 lagi foto resolusi tinggi gaya selebriti ketika di karpet merah AJL 31. Rasanya siapakah yang kelihatan kacak dan anggun malam semalam?

Kredit Foto : ROTIKAYA

18 responses to (23 FOTO) Lagi Foto Gaya Selebriti Di Karpet Merah AJL 31

  1. Shhh says:

    Dafi gemuk. Makeup tebal. Setakat ni Samsul dan Mawi jer terbaik. Yang lain out. Tolong jgn pakai kain langsir. Semalam baju Fara Fauzana yg terakhir tu tak thu sapa pereka dia…please lah

    51

    0
  2. kucing says:

    yg pompuan baju merah 2 dari bawah ni aishah bujang kan??
    yg konon2 kuar statement tak nak seksi lagi..
    tp kalau tengok cara ko berpakaian mcm tak selari dengan apa yg ko cakap dik..
    tu ketiak nak pegi mana??

    13

    1
  3. err says:

    sudah lah abg nara. gambar pun ciplak. huh!

    3

    0
  4. anon says:

    sapa baju merah tu…eeeuuu..ketiak hitam

    4

    1
  5. AkuHateLopatah says:

    Kata red carpet.apasal ko ltak gmbr yg mcm tk clear je nara.ko copy paste dr mn ni?silau mata ak tgk. tula,bz upload ctr lopatah je.ajl ko upload hangat2 tahi aym je.blerghh

    7

    0
  6. syg says:

    baju elizabeth tan jga yang cantik

    3

    0
  7. butifullala says:

    rambut amira rosli. balah tangah.

    0

    0
  8. kak bedah says:

    papau dak tak laku tolong la pakai apun tak penah elok

    2

    0

Leave a Comment

Optional