Written by AbangNara | February 15th, 2015

Abang Nara pasti Amran sedang meraung di dalam biliknya sambil memegang gambar Yana Samsudin. Tak apalah Amran. Dah tak ada jodoh. Nak buat macam mana. Lagipun Yana dan Fadzil memang bak pinang dibelah dua. Kalau Yana dengan Amran, mungkin seumpama pinang dibelah 15. Tak berapa nak sesuai sangat. Hehehe.

gambar kahwin yana

Fuh~~ Memang klasik, romantik dan bahagia sungguh gambar pengantin baru kita ini. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat dan dikurniakan cahaya mata yang ramai. Sesungguhnya perkahwinan ini adalah satu permulaan hidup baru buat anda berdua. Banyakkan bersabar, bertolak ansur dan saling memahami.

gambar kahwin yana

Lagi beberapa gambar sekitar majlis pernikahan Yana Samsudin dan Fadzil Zahari dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Project2Pi.

gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana
gambar kahwin yana

14 responses to (22 LAGI GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Yana Samsudin & Fadzil Zahari

    • Olga says:

      DIANA DANIELLE KE TU APSAL NMPK MCM MAK2 BERANAK 5

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap cmputer says:

        Diana dh macm mak cik mak cik da semenjak dh berlaki ni dh macm tak terurus pulak ..kenape Dianaaaa u jadi macm ni ? laki u tak kasi u melawa lagi ke ? tkan laki u nk kasi u burok n jadi macm mak cik mak cik pulak kan…u tu muda lagi dianaaa u jangan lekas nk jadi orang tuaaaaa…u pakai tudong pon macm nenek nenek punye tudong eeeee tk bekenan minah jambu lah huh !!

        0

        0
      • wAwA says:

        ok jer…xder masalah pon…nampak polos jer diana danielle without heavy makeup…still sweet! ^^

        0

        0
  1. Agasi says:

    Alhamdulillah dan tahniah, semoga kekal hingga ke jannah….mcm ni kan bagus tak yah nak pre wedding sangat….

    0

    0
  2. ash says:

    sungguh berseri muka yana

    0

    0
  3. owh says:

    Tak ada la minat Yana sgt tapi suka gak tengok dorang dua ni. Nampak simple and humble je. Bertuah Yana jumpa laki yang sanggup tunggu dia. Keikhlasan tu jelas terpancar. Semoga kekal hingga Jannah la hendaknya.

    0

    0
  4. Jom bersex says:

    Hensemnyer laki yana! Laki dia keje apa ek? Comel and hensem farid kamil ngan muhammad… Tahniah Yana Samsudin!!!!!!

    0

    0
  5. Bunga Tulip says:

    Cantik makeup Yana..Simple nampak natural je..~ Sweet tengok 2 mempelai ni..~ Memang nampak yg mereka amat menyintai antara satu sama lain..~ Semoga berbahagia selalu..~

    0

    0
  6. Miss Scha says:

    Tahniah yana dengan suami.. sha doakn awak bdua bhagia hingga jannah.. jadilah isteri n suami yg baik n btnggungjwb.. jujur sha ckp YANA CANTIK SANGAT SANGAT SANGAT BILE BERHIJAB.. SEMOGA 1 HARI NANTI YANA AKAN BERHIJAB TERUS.. INSHAALLAH.. AMIN

    0

    0