Written by AbangNara | December 30th, 2011

Beruntunglah peminat-peminat Siti Nurhaliza yang bernaung di bawah SitiZone. Baru-baru ini mereka dapat meluangkan masa melakukan aktiviti lebih kurang seperti sukaneka bersama penyanyi nombor 1 Malaysia ini. Siti pun nampak sangat-sangat sporting. Nampak gaya memang meriah aktiviti yang dilakukan.

siti zone

Lagi 21 gambar Siti Nurhaliza bersama geng-geng SitiZone dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada SitiZoner.

siti zone

siti zone

siti zone

siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone
siti zone

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 responses to (22 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bersama Geng-Geng SitiZone

  1. KK vogue says:

    untung lar…… pegi mane2 ade org amik gambar…

    0

    0
    • rocky says:

      KCT 1..bape la harga no ni..

      0

      0
    • first time says:

      copy n paste g kau naroi……..duduk goyang kaki pas2 sng2 ja curi harta owg len penat2 owg usaha tp kau sng2 merasa usaha owg len

      0

      0
    • Only CT (In The World) says:

      Kite berserah pada Qada’ dan Qadar Allah. Jgn lah terlalu berseronok sgt mendedahkan keaiban orang, keaiban senditi tidak nampak

      0

      0
      • KACASARA says:

        artis NERAKA….
        Aku teringin sangat2 nak jumpa kau!!
        berani bole beri link kat aku tak?!
        at least blog link ko ker?!

        Kalo dah berani sangat nak buka aib orang, aku nak tengok ko ni macamane org nyer??!!

        aku bkn nak back up sapa2, tapi “kebenaran” yang ko cuba uar2 kan ni macam “sumting” jew…
        Jom kita bertemu!!!

        aku pantang ngan orang yg jahat mulut memfitnah mcmni! Ingatlah Hukum KARMA!!!
        What U Give, U GET back!!!

        0

        0
  2. Bro 10 Inci says:

    hmm CT nmpk lebih berisi le… anyway nice no. plat KCT1 tuh… :))

    0

    0
  3. lolita says:

    comel :)

    0

    0
  4. datin k says:

    siti sporting..

    0

    0
  5. cik biskut says:

    sporting gilaa!! dato’ K pun!

    0

    0
  6. siti situ sana sini says:

    AKU SUKE PIC NO 10 !! :)

    0

    0
  7. jash says:

    alaaahai…comey sgt2

    0

    0
  8. mia says:

    ct, bukak je la serkop kepale 2. no use pon. aurat nmpk gak. rimas tgk. nk pakai,pakai elok2. xmo pakai elok2, jgn pakai langsung. *sigh*

    0

    0
    • Daun Keladi Gatal says:

      Dah xde isu lain ke?? Asyik isu ni je… =.=!! Mesti ada yg hentam aku jp lagi ni!! :) :) :) :)

      0

      0
      • mia says:

        cool la guys. i mean no harm. ct mmg a gud singer, sopan santun bla2. but then just admit la, ape fungsi die ttp rmbut cm2? y u guys no use ur brain?
        she’s talented no doubt but that doesnt mean kita kena approve everythg she did, said, or wear as a muslim :)

        0

        0
        • Datin Paduka Minah Jambu says:

          Datin dapat rasakan kehadiran ‘Hijau Kertas’ kat sini.. urmm.. Is that you Mia??? ;)

          0

          0
        • triple j says:

          Kurang faham tang “jangan pakai langsung” tu.

          Rasanya ct dah ada feel nak pakai tudung cuma madih belum bersedia sepenuhnya.psl tu nmpk fesyen sopan dan cuba menutup rambut juga wpun tak sempurna.better kita sama2 doakan agar dia berubah sepenuhnya lps ni

          0

          0
        • Cendol hijau says:

          Mia awk dh tegur ke blm jiran2 awak, adik bradik awk, saudara mara awk, kwn sekerja / tempat balajar awak @ siapa2 shaja yg brdekatan dgn awak yg masih tidak pakai tudung sblum nk tegur 0rg yg jauh dr awak??

          0

          0
        • mia says:

          ”hijau kertas”? wat on earth is dat?
          –> jgn pkai lgnsung 2 means xpyh la pkai serkop pale cm2. x fhm motif pkai mende 2. fashion or sincere nk ttp aurat? nk pakai tudung pkai la btul2. jgn la amek sini sket sana sket. Allah dah jadikan kita manusia ni alhamdulillah physical sume cukup, mental pun ok. awat bila Allah suruh ttp aurat nape xnk wat btul2? n y on earth kita nk kena tggu ‘sedia’ baru nak ikut arahan Tuhan? kita ni sape nk delay2 ikut sedap hati nk wat apa Allah suruh?

          –>cendol, alhamdulillah dah selesai tanggungjwb sy menegur adik2, jiran2, saudar2, colleagues n org2 yg dkat dgn sy. like i said, i dont mean no harm. dah tanggungjwb n i am not one of the serbanistas clan. im just saying, dlm kes ct ni u guys jgn la obses smpai approving that kind of fashion. apa yg slh still slh la. jgn sbb u guys idolized ct, apa yg slh nmpk betul :)

          0

          0
        • whatever says:

          aku sokong mia 100%.mmg tok ti berbakat bagai.tp tolonglah pakai tudung betol2 menutup aurat..lemaih perut aku tengok dia.sbb dia ni public figure sbb tu kita kena tegoq dia supaya balik ke pangkal jalan.nnt anak bini kita,kakak – kakak kita,adik beradik kita,jiran2 kita suma berkiblatkan tok ti.pakai tudung tak siap.ada paham cendol hijau???

          0

          0
    • xsuke propaganda .. says:

      over je ko nih .. smpi 2x post .. baek ko g tulis kat fanpage tokti atau fb rozi tu .. boleh sampaikan terus niat teguran ko tu ..

      0

      0
  9. sitisitusanasini says:

    nampak comey sgt2……..

    0

    0
  10. roxy says:

    ape yg dato k bisik kt ct 2 ek…:)

    0

    0
  11. qistina anaqie says:

    dato’ ct ngn dato’ k sgt sporting…..:)

    0

    0
  12. Leez says:

    Number plat tu dia beli ratus ribu tuuuuu, harga kereta tau number plat tu, ish2

    0

    0
  13. anna mariana says:

    huwaaaaaaaaaaaaaa…………. bestnyaaaaaaaaaaaaa…………..

    0

    0
  14. Datok Siti lama juga baru lihat fotonya..

    0

    0
  15. Cik Ain says:

    Cantiknyer kulit muka siti.. mulus putih gebu..

    0

    0
  16. triple j says:

    Sporting la kak ct gonggong telur pakai mulut,sampai comot muka dgn benda putih

    0

    0
  17. zamz says:

    siti lebih cantik kalau tak makeup …..

    0

    0
  18. cintamukasiti says:

    susah nak carik yang sporting

    0

    0
  19. kelapa says:

    tembamnya ……….. !!!!!!

    0

    0
  20. Mem says:

    besar cincin kau jahhhh!!

    0

    0
  21. Jojo says:

    Erkkk Siti ni number 1 lagi ke? Lagu dia dah tak tersenarai dalam mana2 radio pun.

    Tolonglah jangan main melabel siti nombor 1. Dah habis dah zaman Siti ni.

    Sekarang si YUNA nombor 1 ok. Penyanyi nombor 1 Malaysia, YUNA!

    Tengok badan Siti tu dah macam apam balik. Transformasi ke zaman tua dah nampak.

    0

    0
  22. hazamon says:

    natural beauty….hmmm, beauty la jugakk..

    0

    0
  23. ttandas says:

    best la sape2 yg pergi boleh tgk tetek siti berayun….mesti besar gedabak tetek siti

    0

    0
  24. Elly says:

    Montelnye.

    0

    0
  25. rezab says:

    GEMUK…HUHUU

    0

    0
  26. ntahapeape says:

    assalamualaikum mia…ko nmpk aurat tu tang serkop je ke..ntah2 ko sendiri pun pakai tudung jarang nmpk rambut, tak pun pakai tudung cam sister yg sangul tingi nmpak bentuk leher..tak pun ko pun pakai baju lengan + seluar nampak bentuk badan…nape bila time ct je semua nmpk tang serkop je…

    0

    0
  27. miabodoh says:

    mia, apsal statement ko bodoh sangat? at least dia ada usaha nak tutup aurat.. ko pegi la tegur artis2 yg free hair tu…yg pakai seksi mengalahkan artis hollywood..yg peluk org sana sini..nampak sangat ko SENGAJA nak cari salah siti..just because she’s an idol..

    0

    0
  28. ISH ISH ISH… JANGAN KUTUK ORG JE KEJE KITE K.. KITE KALAU PAKAI TUDUNG TAPI NMPAK RAMBUT MENARI2 PASTU BODY SUME ASSET DUK BERGOYANG DPN JANTAN JE XDAK GUNA JUGAK..IBARAT MCM MENDEDAHKAN AURAT JGK… SITI ATLEAST SOPAN LAGI..ADA LAGI YANG TERUK SEKSI SEKSI TU HAH… NI LA ORG DUK KATE.. MENGATA ORANG TAPI DIE LAGI LA TERUK..BERTUDUNG TAPI NMPAK SEGALAAAAA… HAIH…OSBON DAH KAYAAAAA…YEAAYYYYY

    0

    0
  29. Gergirls says:

    Walau camne pun Siti tetap bahagia dgn kerjaya dan kehidupan krn DIA tidak mudah melatah dgn kutukkan masyarakat ……Hakikatnya Siti artis tersohor yg kekal kesantunan & etika serta trendnya tersendiri dari artis lain yg berlumba-2 menjadi mangsa fesyen walaupun dah lanjut usia seperti ziana zain………contohi lah Siti
    ‘ DIVA TERSOHOR M’SIA ‘

    0

    0
    • zz4eva says:

      ish die ni kalau nk defend siti tu ko nye hal ah..tp jgn ar nk kutuk2 zz nih..peminat zz nih…jgn eh..t u..=)

      0

      0
  30. dinda says:

    Yg sudah tu sudah lah..doakan yg terbaik utk CT…

    0

    0
  31. dot says:

    jgn asyik nak ckp pasal ALLAH tuh murka kat org yg tak pkai tdung la yg bukak aurat la ape la,tapi korg kene igt yg korang dok buat skang nie mengumpat mengata kat siti ngan dato’ k nie bukan dosa ke..sory to say but it’s true.

    0

    0
  32. mahmud says:

    PETIKAN DARI forum.cari

    “….BEAUTIFUL NARA DAH CIPLAK THREAD INI>>>>>WTH???
    pic tuhh aku dh pilih drp beratus kpg gmbr n sstghnya dh de ltk watermark..sitizoners tuhh kwn2 aku kt FB..senang2 jek nara tepek kt blog sndri..gigih jg dia nk cedok cukup stakat tgk di forumCARI lahh x perlu nk msk blog sndri cmtuh.. lain la klu ko tuh sitizoner or ada pegi majlisnya…booo laa BNara!! mmg x suka BNara dr dulu..sorry!!….”

    komenku: Jangan la buat macam tu Nara. Kau nak bagi anak bini makan duit sumber macam tu ke?
    nak padam komen ni? ikut kau lah. Tak gentleman sgt la kalau padam. padam tak padam, semoga kau insaf.

    0

    0
  33. xsuka siti says:

    soryla, dh lama xminat siti sejak dia tu menjadi perampas suami org…booo…

    merosakkan keluarga org…jijik

    0

    0
    • Cik Kiah says:

      JIJIK?

      mohon anda jaga adab berbicara. esok lusa jd kat diri kita @ adik beradik kita, baru la nak tersedar…

      0

      0
      • gigi says:

        Aku pelik la ade peminat fanatik gila macam ni. Mana siti pegi, dorang pegi. Semua tempat ikut. Tak kira pagi petang siang malam. Seriously takde life ar korang. Peminat2 fanatik siti ni tak kerje ke? Takde bende lain nak buat ke?. aku dengar dorang pun beli barang siti beratus2 setiap kali jumpe siti. pastu ikut bontot siti tak kire waktu kerje ke etc. Gile ah. Kalau macamtu korang nak sara hidup camne?. banyak duit korang berabis ribu2 sebulan tuk siti. Ape yg artis bgi kat korang ha???..kalau keluar album, korang kne keluar duit beli sendri. pastu nak vote sane sini pun pakai duit korang sendiri. Gile kesian peminat fanatik camni. kalau artis tu taja hidup korang takpe la jugak. (and aku harap mmg korang dapat upah la sbg peminat fanatik sejati)…supaya hidup korang tak sia2. hehehe

        0

        0
        • Ada aku kesah says:

          eeh…yg ko korang sakit hati bila sitizoner kejar2 dct pehal??..diorg pnya suka la nak berabis duit untuk ct..yg ko nak melatah kenapa?..diorg ada duit banyak,diorg buat apa yg diorang nak..kerrrrr ko yang xda duit nak komplen itu ini..ke teringin nak guna simplysiti tapi duit takda?..p la mamposss…..ko je yang baik kan..duk uma tengok tv…huhu

          0

          0
  34. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    HAPPY NEW YEARRRRRRRRRRRRR LOV U OLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!

    0

    0
  35. budak manjeeee says:

    kak siti,,,,!!!!!!!!!!!!!!inginnya jmpa kak siti,,,,sentiasa sokong akk,,,smoga taun 2012 ni akn mnjdi lbh baik dr 2011 ya akk ku syg,,,,

    0

    0
  36. jgn jd bodoh says:

    KESIAN NGAN TOKTI. APE2 DIA BUAT KENA KECAM. PADAHAL DIA DUK MENGHIBURKAN KITA DARI DULU SMP SKRG……

    0

    0
  37. no name says:

    unchooonglaaaaaaa kan….gojes sgt!!!
    huhuhuhu..
    ape2 pon i suke yg datok K main bisik2 dgn Dato Siti. Romantik gitewwww..ko hado??

    0

    0