Written by serenity | May 7th, 2013

Filem Bisikan Syaitan ialah sebuah filem terbitan Grand Brilliance dan sedang ditayangkan di pawagam-pawagam tempatan sejak Khamis lepas. Ia adalah filem pertama arahan pengarah muda, Faizul A.Rashid di bawah terbitan Lightbulb Pictures.

Ia mengisahkan tentang kehidupan satu pasangan iaitu Soraya (Nabila Suhaimi) dan Kamil (Fizz Fairuz) yang telah membuat perjanjian berdarah dengan kuasa kejahatan demi mendapatkan kesenangan hidup. Mereka kemudiannya hidup dengan serba mewah hasil daripada perjanjian itu.

Segalanya bertukar menjadi porak peranda apabila Soraya telah ditahan oleh pihak polis atas tuduhan membunuh. Rahsia perjanjian pasangan Kamil dan Soraya ini mula terbongkar sedikit demi sedikit apabila keluarga Kamil mula diganggu makhluk-makhluk ghaib.


Walaupun diselubungi kontroversi pertunangan manakala Nabila pula sering dikaitkan kontroversi berpakaian seksi, dua orang pelakon ini mempunyai kekuatan sendiri yang mampu menarik minat khalayak ke pawagam.

Turut membintangi filem ini ialah Wan Sharmila dan Azam Pitt, yang besar kemungkinan ialah adik Brad Pitt.

Lagi 16 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Bisikan Syaitan.


Panggung Seni Tradisional 2013: Wayang Kulit menemui anda 11 dan 12 Mei ini (8.30 malam dan 3.00 petang). Tiket biasa berharga RM 20 (diskaun 50% untuk kanak-kanak, pelajar dan pemegang kad Sahabat Budaya JKKN) manakala tiket premier berharga RM 50 (tempat duduk eksklusif terhad beserta makanan dan minuman). Untuk tempahan/belian tiket, hubungi Cik Ilya melalui talian 03-2072 6431 / 6779!
















51 responses to (22 GAMBAR)Filem Bisikan Syaitan Sedang Ditayangkan Di Pawagam, Jom Tonton!

  1. nora hot mama says:

    JANDA JANDA HOT…AWWW!!~~~

    0

    0
    • winky wonka says:

      dua2 janda seksi xbrape nk sedor diri..

      0

      0
      • polimas says:

        yg dislike komen winky ni mst pemegang status jande seksi gak..kehkehhh

        0

        0
        • anon says:

          penah jumpa wan sharmila kat OU.. mak aii.. seksi giler.. pakai hot pant je.. ngan tshirt…. pastu kibas2 rambut… jeling2 org sekeliling… bajek hot sangat… tak cun pun.. muka cam orang kebanyakan je.. tak macam artis langsung.. perasan betul..!

          0

          0
    • anzalnyah says:

      nyampah ngan nabila! bajet2 cantik jek ko ni keling oi!

      0

      0
    • Olga says:

      UNTUNGLAH FIZZ ADA BELANGKAS BERTENGGEK ATAS RIBA N CELAH KANGKANG TU

      0

      0
    • Olga says:

      3 ORANG NI KE SYAITAN??????POSING PON MCM SYAITAN

      0

      0
  2. rr says:

    nympahnye..tergedik2 bergmbo,,siap dok atas riba lagik,,yg c jntan tu suke la,,

    0

    0
  3. Pakatan Rakyat LOOOOSERRRR says:

    oii MIRA MANGKOK MANA POS POLITIK KO..HAHHA PAKATAN RAKYAT DAH KALAH LA….LOOOOSERRRR YOU

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sudah2 lah berpolitik tu,blog hiburan jadi blog politik pulak…

      0

      0
    • Anonymous says:

      suppose pakatan yg mennang..BN yg main kotor x yah nk bangga sgt la..

      adoi ai..
      peace =)

      0

      0
      • naz says:

        aku lagi bangga najib jadi pm daripada bagi lim kit siang jadi pm…

        0

        0
      • Anonymous says:

        kalau bn menang je semua tak telus, menipu. kalau pakatan menang je semuanya telus, betul, suci murni result dia. kalau mcm tu baik tipu je semua. tkpyh bg negeri selangor, kelantan & pulau pinang kat diorg. dekat 3 negeri tu, korg tak kata plk pakatan menipu?

        berhenti lah carik salah orang.

        0

        0
      • wtFor says:

        najib dh angkat sumpah jd pm bangla ke lom..huhu..

        0

        0
        • naz says:

          budak2 kecik ni jangan sibuk nak reformasi sangat,,, utamakan pelajaran nanti pelajaran pun entah kemana sian mak ayah yang mengharap,,, tapi bila dah bejaya dan dapat koje jgn jadi kacang lupa kulit pulak…

          0

          0
        • wtFor says:

          aku ke ko ckp budak kecik..oh my my my.

          0

          0
        • kak timah says:

          LAW KO RASA NEGARA NI NEGARA BANGLA NAPE TINGGAL KT NEGAR NI LAGI????????XRETI BERSYUKUR LANGSUNG

          0

          0
  4. oi nasik goreng says:

    Pakatan rakyat tak sedar diri.. jangan sampai negara kita ditakbir oleh orang asing. nak jadik mcm singapura ke?

    0

    0
    • mia says:

      meroyan ape ko?

      0

      0
    • mia says:

      meroyan ape ko? bukan skang malaysia pon da jadi bangladeshia.. warga asing dpt IC pastu ramai2 msuk mengundi walaupn bahasa melayu pn x pndai ckp, name PM pon xtau. ni fresh foreigner lagi..

      0

      0
      • naz says:

        mia kau nak citer bangladesh habis dah ko malas nak bekerja,,,, pastu ada hati nak minta keje ng gomen, bila tak dapat keje nak marah gomen, bila dah bg keje (cikgu) bising2 banyak keje,,, habis kau nak ke keje kilang pencacai… sudah la orang br tunjuk gambar palsu dah pecaya mulayu mmmg mudah digula2kan padan la muka korang dapat pm baru lim kit siang tak lama lagi pandai sangat memilih lah tue…

        0

        0
      • naz says:

        yang like nie msti cikgu2 yang malas bekerja,,,, asyik nak mintak naik gaji tapi balik rumah jam 2ptg…

        0

        0
      • mimi says:

        ko ade bukti ke…pd aku kn skrg ni kn…xgne kot nk trgkn ape2 lg pd org yg fanatik pembangkang ni…sbb kte bg la bukti ape sklipn diorg sebesar zarah pn xnk trime…rugi mse dn wktu jer nk trgkn…so lantak la diorg nk menyalak ckp psl pengundi hantu ke…malaysia dh jd bangladeshia ke…psl dakwat ke…lantak..bior ler…kesian aku kt petugas2 SPR…brsengkang mata jgk la kot nk melancarkan perjalanan hari undi…last2 mcm2 org pertikaikan…bestnye perangai puak2 pembangkang ni…alhamdulillah BN/UMNO menang…Allah maha adil…

        0

        0
  5. NFI says:

    Nak tayang filem or nak tayang body ni..kompius aku sekejap..

    0

    0
  6. AKU REDHA. PRU14 UMNO TENGGELAM says:

    Tak de masa la aku nak tengok cerita melayu. asyik2 jalan cerita sama je. Ni nak pesan dekat semua pembaca beautifulnara, harga minyak, gula, elektrik akan naik tak lama lagi tau. so better korang semua save duit dari sekarang.

    0

    0
    • LATOYA BIBIKYANA AL-MULUT PUAKA says:

      asal aku tengok semua bajet posing ala2 model gitue. menyampah tau. betul tu cik redha, harga barang dan minyak akan naik tak lama lagi. terpaksala aku gadai barang kemas aku,

      0

      0
      • Anonymous says:

        kalau semua nak turun harga, tokei balak pun bankrupt

        0

        0
        • LATOYA BIBIKYANA AL-MULUT PUAKA says:

          BANKRAP KE TOKE BALAK KALAU HARGA BARANG NAIK? AKU RASA TAK KOT. KALAU MANSION DEKAT ENGLAND BOLEH BELI, TAKKAN LA HARGA MINYAK NAIK RM 1 SELITER TAKLEH BAYAR? TAK GITU

          0

          0
        • naz says:

          latoya ko idup zaman batu ke sume nak free,,, kalau sume harga turun sanggup ke nak bayar cukai pendapatan tinggi,,,, piki dulu sblm cakap lain kali pegi kaji negara omputih tu free perubatan free pendidikan tapi jangan la kedekut nak bayar cukai pendapatan, jangan nak skip dari bayar cukai,,,,

          0

          0
        • Anonymous says:

          latoya aku kata kalau SEMUA NAK TURUN HARGA, bukan semua harga barang naik. sila baca bebetul ya.

          0

          0
        • mimi says:

          btol2 aku sokong ape yg naz taip tu…latoya hdp di zaman purba kala…wawawawa…

          0

          0
    • naz says:

      belum apa2 dah buat fitnah,,, sekarang sapa yang suka sangat sebar fitnah nie,,,

      0

      0
      • SWEET MINAH JAMBU MERAH BIRU GITU says:

        @NAZ SEKURANG-KURANGNYA NEGARA BARAT TAKDE YANG MENIPU DALAM PILIHAN RAYA. LALALALA

        0

        0
        • naz says:

          dik ada bukti ke tipu,,, kalau setakat nak tunjuk gambo super duper impose tue xpayah la dik balik p blaja lagi cara2 macamana nak bubuh gambor kat u tube fb,,,,

          0

          0
  7. sue says:

    yg mne satu makhluk ghaib ni????

    0

    0
  8. den la ni says:

    dh mcm gmbr dlm mjlh Mangga!!=___=

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Pelikla orang melayu kat Malaysia ni. Kenapa la suka sangat fikir negatif ja. Melayu yg bijak pandai agama kat blog ni tak mengkaji keseluruhan al-quran ka? apa hukumnya Islam tetapi memilih KETUA PENTADBIR NEGARA bukan Islam. kalau x tahu, silalah tanya UIA. Kalau PR menang PRU, jgn mimpilah wahai bangsaku PKR @ PAS akan jd PM. DAP yang ramai penyokong. parti yang mendapat sokongan majoriti lah akan jadi PM. So, tolonglah jelaskan apa hukumnya Islam tetapi memilih KETUA PENTADBIR NEGARA bukan Islam.

    0

    0
    • naz says:

      tak salah kan cina, sb diorang mmg bijak dan bersatu,,, padan la muka mlayu last2 sume gigit jari melopong,,,, hahahaha,,, pilihan saya tentulah lim kit siang hidup lim kit siang…

      0

      0
      • Anonymous says:

        kononnya pakatan nak tegakkan agama Islam. cuba fikir sebagai contoh, nak ke DAP hapuskan semua kelab malam dekat bukit bintang/jalan ampang tu? fikir fikirkan

        0

        0
        • Anonymous says:

          tp under bn pn kelab2 mlm masih lg berleluasa?ha..camne plk tu? xde tindakan pn?

          0

          0
        • Anonymous says:

          dah tau sama yang konon korang sokong DAP sebab kata untuk tegakkan agama Islam tu kenapa?

          0

          0
    • Orang Islam says:

      Kami sokong 100 %…kita kena sedar diri ….masih belum terlambat….

      0

      0
  10. Nan says:

    Sedih.makin ramai buat filem yg tahyul,seksi2,nafsu,adegan panas2.hurrmmmm.zaman p.ramlee mne ade??bkualiti,smpai skrg org msh tgk

    0

    0
  11. papa cudin cygku says:

    kowg nie x abis2 nk kutuk.. klu rasa x nk tgok x pyah g pggung… habis cter…

    0

    0
  12. naz says:

    ini la cth cikgu yang cetek akal dan pemusnah negara…

    15 hours ago via mobile
    wah.. ada promosi terbaru… umno ajak pas bersatu.. saya rasa, boleh kot asalkan umno tgal umno aje.. tak yah gabung dengan mca dan mic.. boleh cenggitu?

    ~dia ajak kononnya nak gabungkan orang melayu. islam..tapi lupa.. dalam bn pun ada cina dan india..

    ~ni pun turut ditanya oleh anak murid, cikgu dalam bn tu ada melayu aje ke

    ~awak gugel lah sendiri check bn tu melayu saja ke tak..

    0

    0
    • Dana says:

      Org keje gomen sndri ckp, pengaruh cina(MCA) dlm BN sbnrnya kuat tp org je xtau. Nak ckp BN nk mmpertahankn hak org melayu, melayu dh pon ditindas dlm BN sndri.

      0

      0
  13. naz says:

    kenapa nak degar cakap orang lain,,,,,jangan salahkan cina kalau melayu sndri tak pernah nak bersatu, jangan salahkan cina kalau dah mmg kita tak berupaya, jangan salahkan cina kalau dah mmg kita malas, melayu juga lah yang wujudkan peluang, kebebasan sehingga diorang dah boleh berfikir jauh sedangkan kita masih nak bergaduh sesama sendiri.

    0

    0
  14. bobo says:

    peg berambus duk negara lain. xyah duk sni, negara dh aman nk bg kucar kacir. giler sgt nk bgi tali barut israel memerintah. bodo nk mampos

    0

    0