Written by AbangNara | December 26th, 2011

Baru-baru ini semasa Abang Nara mengeluarkan calon Top 5 untuk Artis Baru Wanita Paling Glamer, ramai yang mengamuk kerana Izara Aishah tidak tersenarai. Sebenarnya Izara memang sudah dishortlistkan oleh Abang Nara, cuma di pandangan ini Nur Fathia lebih popular. Tak sangka anda semua lebih gemarkan Izara berbanding Fathia.

gambar izara aishah

Memang patutlah ramai yang lebih gemarkan Izara. Wajah Izara memang lebih menarik dan ada daya tarikan yang tersendiri. Lakonan pun not bad. Paling penting, tak ada kontroversi yang melanda Izara. Mungkin sebab itu ramai yang tertarik kepadanya.

Lagi 21 keping gambar Izara Aishah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda peminatnya, jangan lupa LIKE Facebook Izara Aishah.

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

Baca Yang Ini Pulak:-

115 responses to (22 GAMBAR)Si Cantik Manis Izara Aishah

  1. syafiq rosli says:

    huhu mmg cantik..pernah nampak sekali je depan2..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 2
    • Hmnnn says:

      campuran apa lak nie???? datuk misai mana yg akan sunting nanti ????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 9
    • aron-ajis says:

      dia ni yg patut jd watak Mila Amylia…bru betul jahat mcm watak Fiona. #justsayin’

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 0
      • diana says:

        orgnye cantik… rambut mengerbang cane pn, tetap nmpk cantik… indahnye ciptaan Tuhan.. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 89 Thumb down 3
    • sawariyya says:

      Izara macam Selena Gomez
      Cute dan berbakat

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 6
    • cOrRuPtUrEdCrEw says:

      salam..kalau Izara baca nih…izara tersanagt la cantik…yang penting TAK SEKSI SAMPAI NAK TERSEMBUL BIJIK MATA….so hope sangat…kekal le tak seksi…sebab tak tunjuk body pun..Izara memang DAH SEKSI…love u…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 4
    • lesson says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 50
      • ASAL2 KAMPUNG says:

        pndai je ko ckp kat owank…bahasa ko tue ada egat dunia ke???? elok sgt la guna bahasa mcm tue tegur owank..konon berdakwah la tp asik nk caci owank…sma je ko ngan owank yg ko kata tue…bwk2 la berpk dlu klu nk tegur…mmg btul dia mendedahkan aurat..per kata ko tulis surat ke tegur face to face ke ckp elok2 psal aurat dia tue…klu dia xmo dgar takpe la…nie cara ko tegur mcm ngan mrh jer…hurmmmm…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 2
      • wizza says:

        bahasa kita biar leee berlapik siket. kalau camne kau nak tegur org supaya pertobat… baek tak payah. kau yg kena tobat dulu… kalau nak nasihat biar lee ngan kata2 yg elok supaya org tu tertarik n nak dengar nasihat kita.. nee tidak, cakap main sedap mulot jew… maaf kalau yg tersalah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • politik hanyut says:

        cakap mcm parti politik yang suka caci maki….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        bukan mcm nie na tego org , slah cara nie , pk dulu sebelum ckp ,kalo tego mcm nie tade sape pon yg na dga –’

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • Shah Drifter says:

        ckp tu pakai hotak bleh x brader? sia-sia Allah bg otak klu xpakai… lembu pn lg cerdik dr lu la bro..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • rocky says:

      nasib baik la aku dah kahwin..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
    • bongek says:

      she is faaaar more beautiful than neelofa. neelofa tuu gossip je lebih.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
      • caca merba says:

        btol3x..neelofa tuh dh ramai kat panang..ank2 mami..cousin sy pn ada ja muka cam tuh..lg putih gebu..dh bosan tgk..izara ni sgt cantik..hihii

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • tinot says:

      adui…dia pkai bj itam tu mcm kacuk awek latin la beb…sukeee….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • reza says:

      mmg mcam mke bff aku…..bleh jgak lpas rindu kat dia

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Apalah korang ni?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. nananana says:

    asal comel sangat nii? hahha :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • BRO says:

      cun giler la siot die nih…..untung r sape dpt die…yg sblh die tu neelofa kn?? tp aku tgk Izara lg cun abes la. Nape bkn die yg menang dewi remaja ek.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
  3. CL says:

    MANIS….!
    MCM SELENA GOMEZ PON ADE…*o*

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 5
  4. blacktie says:

    pakai tudung ngan tak pakai tudung pon sama lawa..seksi okeh.. sapala jadi laki ko besok izara oi..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
  5. yann says:

    comel sgt3! admire dengan kecantikkan yg telah dianugerahkan buatnya. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
  6. Whadda F? says:

    Patutnya yg menang Dewi Remaja dulu Ixara…bukannye Neelofa. She is soo much prettier than Neelofa. I pernah terjumpa Neelofa sekali dalam flight, sekali kat pasar malam…biase jer…kurus giler…very petite…nothing special…

    But Izara is like Angelina Jolie…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 7
    • Mizz says:

      ye ke? tengok kat gambar2 yang beredar kat internet, saiz neelofa tu macam 362434 jer :D

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
    • angsana says:

      Cmmon be rasional..cukup2la emo. ….To me:
      Izara- cantik + talented and. ….
      Neelofa – cantik + talented + brilliant + Aura
      ingat sekarang nk jadi miss world ka universe ke or dewi remaja ke tak bole la depends on d beauty only but “package” babe..jgn mara…act i pun suka jugak tengok izara nie. ..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 18
    • angsana says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
  7. eiyda says:

    sukaa rambut dia…lebat n cantik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  8. a says:

    gaya izara time berlakon mcm syarifah amani sikit la

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
  9. Kacak says:

    emm, sape ek minah tudung sebelah izara tu? so natural..tibe2 rase nk berkenalan plk..agak2 bile kite leh kapel?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  10. oooook says:

    lau dia pakai tudung lagi cantek

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  11. [...] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Aishah, Cantik, GAMBARSi, Izara, manis.. Bookmark [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  12. fapfap says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 17
  13. izara bukan aisyah says:

    seksi+cantik+jelita+berbakat = tak sanggup nak kutuk dan bg ceramah agama.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
    • @.@ says:

      kalau artis tutup separuh pakai serkup bagai sampai meroyan2 korang tp yg mcm nie x sanggup pulak??

      btw, aku x kenal pun sape fathia sape ixora nie.. -.-’

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
  14. meeradiana says:

    xdelah seksi sgt..
    tapi lawa lagi dia dr cik lopa.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
  15. fans fazura says:

    chantek , seribu kali chantek lagi dari neelofa but still ta bule kalahkan fazura . <3<3<3

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 6
  16. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 17
  17. prog says:

    ada beberapa pics iras2 syarifah amani :))

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  18. rara says:

    ada beberapa pics iras2 ckit syarifah amani :))

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  19. Jambu says:

    saya lebih suke izara dari neelofa..
    harap dia tak ade kontriversi murahan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
  20. iloveizara says:

    wahhh… cantiknye dia… cntik sgt2! i minat dia since dia berlakon citer keranamu laila if i’m not mistaken..cantik sgt2… and dia ni masuk dewi remaja ke dulu? xperasan plk… but i love izara aishah..jgn ade kontroversi ye izara… muah3

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  21. what the? says:

    oh! kau memang superb dik! aku minat kau dalam Keranamu Laila sebab watak kau selamba badak dan paling penting, mekap kau nipis je, kau ni jenis lawa tanpa solekan tebal, lagi satu kau memang fotogenik bukan fotogedik cam neelofa, aku minat gak lofa, tapi aku lagi minat pada moooooo…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  22. mamaDee says:

    Cantik..semoga satu hari nanti tak perlu tayang2 sgt kecantikan tu. Simpan utk suami. Tapi sape dia ni sumpah Mama tak kenal…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 16
  23. cik bedah says:

    muka dia mcam hanis zalikha larr .

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  24. mixer says:

    sharifah amani (35%) + selena gomez (45%) + maya karin (20%) = izara aishah :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 8
  25. Md Ibrahim says:

    Memang cantik tapi suka Nelofa dia lebih seksi !

    Abang Nara tak tujukkan kasut apa dia pakai ?

    Kalau Izara pakai kasut macam ni http://www.kasut.biz/shop/v76369/
    cantik tak ?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 13
    • bujang says:

      pakailah kasut kulit….nanti kaki dia jadi kalus pulak.
      Pakailah kasut yg. x memberi tekanan pada kaki.

      kaki perlu dijaga dan dibelai, terutamanya pengidap kencing manis, ditapak kaki kita terdapat banyak salurdarah2 yang penting .

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. zzz says:

    miss izara aishah, would u marry me…?
    ahakz..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  27. bolradhabol says:

    suka siti saleha @nora elena..abg nara cari la info pasal dia plak..antara artis baru yg best belakon!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 12
  28. awek selseme says:

    mcm rossaaaaaaaaaaaaaaaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  29. i m just a human says:

    cantek n sweet~
    tp, lagi cntk kalo pki tdg..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  30. Reena says:

    Pix yg dia pakai baju merah tu, sekali imbas cam Maya Karin..she’s pretty..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  31. popopyeyeh says:

    tak manis pon kalau pakai sexy.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  32. BOBOI JUARA says:

    shantekkk sgt akak ni..ececeh… prasan die tua dr aku pulakk..haha… tp siyesly die mmg shantekkk… aku minat lakonan die dlm soffia mse bwk watak fiona… mmg menjadi la… hebat… lakonan yg brjaya… tahniah…moge2 jd pelakon yg hebat nnt k…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  33. Paris Hilton Love Pink says:

    yess ixara ni cantek tp cakap tergagap2 dats y dia x menang dewi Remaja just dpt 2nd place.hello,PDR bukan saje fokus pd kecantikan semata2 tp semua aspek,Lofa menang sbb she’s beauty with brain,pndai bawa diri n klau u ols tgk mlm final PDR lofa yg paling menyerlah n jawab soalan dgn lancar x mcm ixara sorry to say very de gagap!klau nak dikirakan cantik bnyk lg yg lebih cantik mcm anzalna n ixara jugak…well the conclusion iz cantik mcm mana pun still ada kekurangan jugak,nobody’s perfect kan..but between ixara n nur fathia,i pilih Ixara sbb dia lg menarik n x jemu mata memandang!!aww ;P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  34. yuyi says:

    macam selena gomez auwww

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  35. Lagubestbest says:

    Baru je pk nak kawin bidadari syurga. Tapi bila tengok gambar2 nie.. rasa nak kawen izara lah. Aishh.. dunia2..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. sicantik tapi muke garang la..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  37. ehem says:

    ada adik fizo la plak dlm ni..hek hek….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. lady says:

    Seriously dia mmg cantik last month time shopping kat area pyramid jumpa dia dlm dorothy perkins wif her family kot mmg comel tp dia wat tak tahu jerk dgn org sekeliling n act mcm dia bkn artis…tp ok lah tak kan nak tersengih2 plak kan?hahah

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  39. dhamam says:

    fap fap fap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  40. lady j says:

    Bkn saja cantik malah tiada isu,tu yg tambah cantik.tak mcm neelofa,fathia,fazura dsb yg alahai

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  41. awaw says:

    mcm selena gomez jew..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  42. tikz says:

    suka sGt dGn dia ni…. isk..i Loike

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Umairah says:

    Cantik orgnya.. kekadang ada iras Sharifah Amani, sura pun nak dekat sama.. baru 1st episod tengok vanilla coklat dah suka lakonan Izara.. keep it up..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. wizza says:

    bibir dia seksi mcam AJ….. chantek sgt. begitu sempurna nyee ciptaan yg MAHA ESA.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. kucing says:

    muka dia macam salena gomez lah.perasan tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. zz says:

    aku mmg suke ixara aishah…lawa beb ..xsmbong …xmcm fazura..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  47. zzt says:

    aku lg suke ixara drp fazura…lwa dan xsombong :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  48. Hamba Allah says:

    Allah beri kecantikan bukan untuk di tayangkan pada khalayak ramai, dia sepatutunya bersyukur dijadikan cantik, tapi sayang diluar sempurna tetapi didalam?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • Tak sempurna says:

      Why so judgmental? Apakah dalam awak tu sgt cantik lagi sempurna sampai boleh berkomen begitu pada org yang fizikalnya cantik? Luar cantik tak bermakna dalam buruk, dan luar buruk tak bermakna dalam cantik.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  49. ZZZZZZ says:

    Dia ni memang cantik ! tak syak lagi… hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. Secret says:

    She’s totally pretty!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. Secret says:

    She’s totally pretty :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. bujang says:

    macam ni barulah dikatakan cantik……bergegup jantung tengok…..kalau tutup aurat lagi cantik.

    Rambut mayang mengurai……diakhirat kelak taulah apa terjadi nanti.
    leher jinjang, dagu kulit kerang, mata bulat, badan langsing, kulit halus mulus.
    Jika nak dibandingkan ngan Fasha sanda….jauh beza….Fasha dah kotai dah….
    Neelopak pun x dapat tanding sicantik ini…
    Tapi sayang….kenapa kau jadi artis…..terjun kedunia yg. akan menggadaikan maruah …..
    Kalau ada yg. berkenan cepat2lah pinang…..sebelum terpalit lumpur noda.
    Agak2nya vip atau jutawan mana yg. sangkut nanti….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  53. Dak Perasan Comel :) says:

    cute :) :) :)..umur brpe ek??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. aku yg peduli says:

    cntiknyaaa izara nii…muka dia alang2 melayu lh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. n... says:

    ade iras2 marshanda la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. exora asraf says:

    dia ni yang berlakon dalam cite vanila coklat tu ke???klu betul dia orangnya..nape dalam cite tu dia nmpk pendek skit n tembam berbanding pic di atas…nape pic di atas dia nmpk tinggi,lansing and sexy?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. CatFawzy says:

    izara memang cantik…sape la bertuah dpt dia…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. izara memang cantik!! muka dia ada iras-iras selena gomez!! :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Nur Najihah says:

    cantik Kak Izara , comel ^^
    Kak Izara dengan Abg Aiman memang sepadan lahh .
    so sweet . :)
    Vanilla Coklat <– bestt ! :D

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  60. darah aku says:

    muka ada iras2 selena gomez ! :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. lurvely lynn says:

    izara mcm sharmila tagore lah! :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. bibi chung says:

    gambar no. 4 dari bawah mcm maya karin……aduhai……. muke melayu asli kalau dah cantek memang cantek..izara memang the best! xyah gossip2 lebih, stay maintain, be yourself izara!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. aqeelah says:

    izara aisyah lebih manis jika berpakai tudung . HEHEH .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. lukman hakim says:

    kak zara sungguh comel n cute… walau berlakon dgn siapa pun… luv kak zara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. lukman hakim says:

    wak mcm bidadari turun dari langit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. AMIRAH says:

    CANTIK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. lukman hakim says:

    sedap mata adek memandang kak zara nie sayup gitu sejuk hati

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. hazel says:

    cantik dan berbakat..tu yg kite cari…neelofa mmg cantik… but time blakon..hurmm mnghampakan…
    izara better than neelofa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. lukman hakim says:

    i am speechless….. what more i can say…so sweet and beutiful.. cute.. pretty.. nice..wonderfull…cun….ada lg tk dlm kamus dewan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. zara says:

    dh ga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. anie says:

    comel =)
    ada pic tgk cam selena gomez , ade plak yg cam demilovato , xpecially time rmbut dya mngerbang 2 … hhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. apit says:

    she got a unique face. so adorable!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. [...] izara tu aku rembat dari blog Abang Nara.sekian entri untuk kali ini,nak sambung hibernasi.doakan semoga aku cepat sembuh,rindu nak buat [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. Hypies says:

    Abang Nara,
    This what you have to know.. Saya seorang ahli family Izara. Tetapi saya dan ibu bapa tak gemar utk rapat dengan family izara ni terutama ibunya Shafina Begum dan neneknya Sharifah Akbaris. Ibu Izara bernikah dgn bapa Izara semasa Nik Izara Aishah ni dlm kandungan ibunya. Bermakna ibunya mengandung anak luar nikah. Ibu bapa Izara bernikah di Johor dan ketika itu Kadi nikah tu di bayar dengan banyak oleh datuk Izara ( Khalid Ghouse) supaya upacara boleh dijalankan walaupun ibunya telah mengandung 6 bulan.

    Izara mempunyai seorang lagi adik perempuan yg satu bapa. Namanya Nik Ivana. Tapi dia dipisahkan oleh ibu Izara semasa kecil lagi dan sekarang Ivana tinggal bersama aunty Izara sebelah bapa.

    Ibu Izara seorang yg sangat sosial. Pernah bersekudukan satu ketika dulu bersama seorang lelaki yg jauh muda usianya dari Ibu Izara. Tetapi ibu lelaki tu tak suka pada Ibu Izara dan mereka putus setelah bertahun2 bersama.
    Izara amat rapat dgn jejaka tu bernama Yaz.

    Ibu Izara dan keluarga amat hanyut dan tidak bermoral. Nenek Izara sendiri bersekududukkan dgn seorang lelaki Hindu bernama Mano. Izara dibesarkan dalam suasana yang amat tidak sihat. Dengan ibunya hisap rokok dan sosial.
    Ibu Izara bercerai ketika Izara masih kecil. Ibunya juga tidak perah bercerai secara rasmi.
    Tetapi kini ibunya telah menjadi isteri kedua kepada seorang pilot MAS. Izara sepatutnya bagitau nama sebenarnya NIK IZARA AISHAH kerana bapanya berasal dr Kelantan dan nama bapa dia juga NIK.

    Izara mempunyai keluarga tg plh teruk terutama nenek2 saudaranya yg selalu berjudi di rumah. Saya tidak tipu dan saya bersumpah dengan nama Allah ini cerita sebenar family Izara.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6