Written by AbangNara | December 26th, 2011

Baru-baru ini semasa Abang Nara mengeluarkan calon Top 5 untuk Artis Baru Wanita Paling Glamer, ramai yang mengamuk kerana Izara Aishah tidak tersenarai. Sebenarnya Izara memang sudah dishortlistkan oleh Abang Nara, cuma di pandangan ini Nur Fathia lebih popular. Tak sangka anda semua lebih gemarkan Izara berbanding Fathia.

gambar izara aishah

Memang patutlah ramai yang lebih gemarkan Izara. Wajah Izara memang lebih menarik dan ada daya tarikan yang tersendiri. Lakonan pun not bad. Paling penting, tak ada kontroversi yang melanda Izara. Mungkin sebab itu ramai yang tertarik kepadanya.

Lagi 21 keping gambar Izara Aishah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda peminatnya, jangan lupa LIKE Facebook Izara Aishah.

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

gambar izara aishah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

115 responses to (22 GAMBAR)Si Cantik Manis Izara Aishah

  1. syafiq rosli says:

    huhu mmg cantik..pernah nampak sekali je depan2..

    0
    0
  2. nananana says:

    asal comel sangat nii? hahha :D

    0
    0
    • BRO says:

      cun giler la siot die nih…..untung r sape dpt die…yg sblh die tu neelofa kn?? tp aku tgk Izara lg cun abes la. Nape bkn die yg menang dewi remaja ek.

      0
      0
  3. CL says:

    MANIS….!
    MCM SELENA GOMEZ PON ADE…*o*

    0
    0
  4. blacktie says:

    pakai tudung ngan tak pakai tudung pon sama lawa..seksi okeh.. sapala jadi laki ko besok izara oi..

    0
    0
  5. yann says:

    comel sgt3! admire dengan kecantikkan yg telah dianugerahkan buatnya. :)

    0
    0
  6. Whadda F? says:

    Patutnya yg menang Dewi Remaja dulu Ixara…bukannye Neelofa. She is soo much prettier than Neelofa. I pernah terjumpa Neelofa sekali dalam flight, sekali kat pasar malam…biase jer…kurus giler…very petite…nothing special…

    But Izara is like Angelina Jolie…

    0
    0
    • Mizz says:

      ye ke? tengok kat gambar2 yang beredar kat internet, saiz neelofa tu macam 362434 jer :D

      0
      0
    • angsana says:

      Cmmon be rasional..cukup2la emo. ….To me:
      Izara- cantik + talented and. ….
      Neelofa – cantik + talented + brilliant + Aura
      ingat sekarang nk jadi miss world ka universe ke or dewi remaja ke tak bole la depends on d beauty only but “package” babe..jgn mara…act i pun suka jugak tengok izara nie. ..

      0
      0
    • angsana says:

      Cmmonnn. …Be rasional k…jgn emo syg2 sekalian….to me cantik:
      Izara nie= cantik + talented
      Neelofa = cantik + talented + brilliant + pr bagus + AURA
      mana2 beauty pegeant x pilih winner yg depends on beauty sj tapi package sbb mereka akn jadi ikon. ..jgn maraaa. .Act i minat jugak ngan izara k.neelofa jgn cakap lagilah. ….Superb! Pendek kta sokong dua2lah..

      0
      0
  7. eiyda says:

    sukaa rambut dia…lebat n cantik..

    0
    0
  8. a says:

    gaya izara time berlakon mcm syarifah amani sikit la

    0
    0
  9. Kacak says:

    emm, sape ek minah tudung sebelah izara tu? so natural..tibe2 rase nk berkenalan plk..agak2 bile kite leh kapel?

    0
    0
  10. oooook says:

    lau dia pakai tudung lagi cantek

    0
    0
  11. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Aishah, Cantik, GAMBARSi, Izara, manis.. Bookmark […]

    0
    0
  12. fapfap says:

    fap! fap! fap!

    0
    0
  13. izara bukan aisyah says:

    seksi+cantik+jelita+berbakat = tak sanggup nak kutuk dan bg ceramah agama.

    0
    0
    • @.@ says:

      kalau artis tutup separuh pakai serkup bagai sampai meroyan2 korang tp yg mcm nie x sanggup pulak??

      btw, aku x kenal pun sape fathia sape ixora nie.. -.-‘

      0
      0
  14. meeradiana says:

    xdelah seksi sgt..
    tapi lawa lagi dia dr cik lopa.. :)

    0
    0
  15. fans fazura says:

    chantek , seribu kali chantek lagi dari neelofa but still ta bule kalahkan fazura . <3<3<3

    0
    0
  16. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    fuh ! jambu nye izara ni ayu lagiiiiiiiiiii cantekkkkkkkkkkkk tapi kalau dia bergambar ngan neelofa macm adek beradek la pulak pasal muka dia seakan neelofa ……dua2 pn jambu habis !!

    0
    0
  17. prog says:

    ada beberapa pics iras2 syarifah amani :))

    0
    0
  18. rara says:

    ada beberapa pics iras2 ckit syarifah amani :))

    0
    0
  19. Jambu says:

    saya lebih suke izara dari neelofa..
    harap dia tak ade kontriversi murahan..

    0
    0
  20. iloveizara says:

    wahhh… cantiknye dia… cntik sgt2! i minat dia since dia berlakon citer keranamu laila if i’m not mistaken..cantik sgt2… and dia ni masuk dewi remaja ke dulu? xperasan plk… but i love izara aishah..jgn ade kontroversi ye izara… muah3

    0
    0
  21. what the? says:

    oh! kau memang superb dik! aku minat kau dalam Keranamu Laila sebab watak kau selamba badak dan paling penting, mekap kau nipis je, kau ni jenis lawa tanpa solekan tebal, lagi satu kau memang fotogenik bukan fotogedik cam neelofa, aku minat gak lofa, tapi aku lagi minat pada moooooo…

    0
    0
  22. mamaDee says:

    Cantik..semoga satu hari nanti tak perlu tayang2 sgt kecantikan tu. Simpan utk suami. Tapi sape dia ni sumpah Mama tak kenal…hehehe

    0
    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dia ni anak sadek sigaraga kau tk tau ke? anak saudagar penipu kau tk kenal ke ? ish ish ishhhhhhhhhh ketingalan zaman la kau ni ishhhhhhhhhhhh !!!

      0
      0
  23. cik bedah says:

    muka dia mcam hanis zalikha larr .

    0
    0
  24. mixer says:

    sharifah amani (35%) + selena gomez (45%) + maya karin (20%) = izara aishah :)

    0
    0
  25. Md Ibrahim says:

    Memang cantik tapi suka Nelofa dia lebih seksi !

    Abang Nara tak tujukkan kasut apa dia pakai ?

    Kalau Izara pakai kasut macam ni http://www.kasut.biz/shop/v76369/
    cantik tak ?

    0
    0
    • bujang says:

      pakailah kasut kulit….nanti kaki dia jadi kalus pulak.
      Pakailah kasut yg. x memberi tekanan pada kaki.

      kaki perlu dijaga dan dibelai, terutamanya pengidap kencing manis, ditapak kaki kita terdapat banyak salurdarah2 yang penting .

      0
      0
  26. zzz says:

    miss izara aishah, would u marry me…?
    ahakz..

    0
    0
  27. bolradhabol says:

    suka siti saleha @nora elena..abg nara cari la info pasal dia plak..antara artis baru yg best belakon!!!!

    0
    0
  28. awek selseme says:

    mcm rossaaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  29. i m just a human says:

    cantek n sweet~
    tp, lagi cntk kalo pki tdg..

    0
    0
  30. Reena says:

    Pix yg dia pakai baju merah tu, sekali imbas cam Maya Karin..she’s pretty..

    0
    0
  31. popopyeyeh says:

    tak manis pon kalau pakai sexy.

    0
    0
  32. BOBOI JUARA says:

    shantekkk sgt akak ni..ececeh… prasan die tua dr aku pulakk..haha… tp siyesly die mmg shantekkk… aku minat lakonan die dlm soffia mse bwk watak fiona… mmg menjadi la… hebat… lakonan yg brjaya… tahniah…moge2 jd pelakon yg hebat nnt k…

    0
    0
  33. Paris Hilton Love Pink says:

    yess ixara ni cantek tp cakap tergagap2 dats y dia x menang dewi Remaja just dpt 2nd place.hello,PDR bukan saje fokus pd kecantikan semata2 tp semua aspek,Lofa menang sbb she’s beauty with brain,pndai bawa diri n klau u ols tgk mlm final PDR lofa yg paling menyerlah n jawab soalan dgn lancar x mcm ixara sorry to say very de gagap!klau nak dikirakan cantik bnyk lg yg lebih cantik mcm anzalna n ixara jugak…well the conclusion iz cantik mcm mana pun still ada kekurangan jugak,nobody’s perfect kan..but between ixara n nur fathia,i pilih Ixara sbb dia lg menarik n x jemu mata memandang!!aww ;P

    0
    0
  34. yuyi says:

    macam selena gomez auwww

    0
    0
  35. Lagubestbest says:

    Baru je pk nak kawin bidadari syurga. Tapi bila tengok gambar2 nie.. rasa nak kawen izara lah. Aishh.. dunia2..

    0
    0
  36. sicantik tapi muke garang la..huhu

    0
    0
  37. ehem says:

    ada adik fizo la plak dlm ni..hek hek….

    0
    0
  38. lady says:

    Seriously dia mmg cantik last month time shopping kat area pyramid jumpa dia dlm dorothy perkins wif her family kot mmg comel tp dia wat tak tahu jerk dgn org sekeliling n act mcm dia bkn artis…tp ok lah tak kan nak tersengih2 plak kan?hahah

    0
    0
  39. dhamam says:

    fap fap fap

    0
    0
  40. lady j says:

    Bkn saja cantik malah tiada isu,tu yg tambah cantik.tak mcm neelofa,fathia,fazura dsb yg alahai

    0
    0
  41. awaw says:

    mcm selena gomez jew..

    0
    0
  42. tikz says:

    suka sGt dGn dia ni…. isk..i Loike

    0
    0
  43. Umairah says:

    Cantik orgnya.. kekadang ada iras Sharifah Amani, sura pun nak dekat sama.. baru 1st episod tengok vanilla coklat dah suka lakonan Izara.. keep it up..

    0
    0
  44. wizza says:

    bibir dia seksi mcam AJ….. chantek sgt. begitu sempurna nyee ciptaan yg MAHA ESA.

    0
    0
  45. kucing says:

    muka dia macam salena gomez lah.perasan tak?

    0
    0
  46. zz says:

    aku mmg suke ixara aishah…lawa beb ..xsmbong …xmcm fazura..

    0
    0
  47. zzt says:

    aku lg suke ixara drp fazura…lwa dan xsombong :)

    0
    0
  48. Hamba Allah says:

    Allah beri kecantikan bukan untuk di tayangkan pada khalayak ramai, dia sepatutunya bersyukur dijadikan cantik, tapi sayang diluar sempurna tetapi didalam?

    0
    0
    • Tak sempurna says:

      Why so judgmental? Apakah dalam awak tu sgt cantik lagi sempurna sampai boleh berkomen begitu pada org yang fizikalnya cantik? Luar cantik tak bermakna dalam buruk, dan luar buruk tak bermakna dalam cantik.

      0
      0
  49. ZZZZZZ says:

    Dia ni memang cantik ! tak syak lagi… hahaha

    0
    0
  50. Secret says:

    She’s totally pretty!

    0
    0
  51. Secret says:

    She’s totally pretty :)

    0
    0
  52. bujang says:

    macam ni barulah dikatakan cantik……bergegup jantung tengok…..kalau tutup aurat lagi cantik.

    Rambut mayang mengurai……diakhirat kelak taulah apa terjadi nanti.
    leher jinjang, dagu kulit kerang, mata bulat, badan langsing, kulit halus mulus.
    Jika nak dibandingkan ngan Fasha sanda….jauh beza….Fasha dah kotai dah….
    Neelopak pun x dapat tanding sicantik ini…
    Tapi sayang….kenapa kau jadi artis…..terjun kedunia yg. akan menggadaikan maruah …..
    Kalau ada yg. berkenan cepat2lah pinang…..sebelum terpalit lumpur noda.
    Agak2nya vip atau jutawan mana yg. sangkut nanti….

    0
    0
  53. Dak Perasan Comel :) says:

    cute :) :) :)..umur brpe ek??

    0
    0
  54. aku yg peduli says:

    cntiknyaaa izara nii…muka dia alang2 melayu lh..

    0
    0
  55. n... says:

    ade iras2 marshanda la

    0
    0
  56. exora asraf says:

    dia ni yang berlakon dalam cite vanila coklat tu ke???klu betul dia orangnya..nape dalam cite tu dia nmpk pendek skit n tembam berbanding pic di atas…nape pic di atas dia nmpk tinggi,lansing and sexy?????

    0
    0
  57. CatFawzy says:

    izara memang cantik…sape la bertuah dpt dia…..

    0
    0
  58. izara memang cantik!! muka dia ada iras-iras selena gomez!! :D

    0
    0
  59. Nur Najihah says:

    cantik Kak Izara , comel ^^
    Kak Izara dengan Abg Aiman memang sepadan lahh .
    so sweet . :)
    Vanilla Coklat <– bestt ! :D

    0
    0
  60. darah aku says:

    muka ada iras2 selena gomez ! :D

    0
    0
  61. lurvely lynn says:

    izara mcm sharmila tagore lah! :)

    0
    0
  62. bibi chung says:

    gambar no. 4 dari bawah mcm maya karin……aduhai……. muke melayu asli kalau dah cantek memang cantek..izara memang the best! xyah gossip2 lebih, stay maintain, be yourself izara!

    0
    0
  63. aqeelah says:

    izara aisyah lebih manis jika berpakai tudung . HEHEH .

    0
    0
  64. lukman hakim says:

    kak zara sungguh comel n cute… walau berlakon dgn siapa pun… luv kak zara

    0
    0
  65. lukman hakim says:

    wak mcm bidadari turun dari langit

    0
    0
  66. AMIRAH says:

    CANTIK

    0
    0
  67. lukman hakim says:

    sedap mata adek memandang kak zara nie sayup gitu sejuk hati

    0
    0
  68. hazel says:

    cantik dan berbakat..tu yg kite cari…neelofa mmg cantik… but time blakon..hurmm mnghampakan…
    izara better than neelofa…

    0
    0
  69. lukman hakim says:

    i am speechless….. what more i can say…so sweet and beutiful.. cute.. pretty.. nice..wonderfull…cun….ada lg tk dlm kamus dewan

    0
    0
  70. anie says:

    comel =)
    ada pic tgk cam selena gomez , ade plak yg cam demilovato , xpecially time rmbut dya mngerbang 2 … hhe

    0
    0
  71. apit says:

    she got a unique face. so adorable!

    0
    0
  72. […] izara tu aku rembat dari blog Abang Nara.sekian entri untuk kali ini,nak sambung hibernasi.doakan semoga aku cepat sembuh,rindu nak buat […]

    0
    0
  73. Hypies says:

    Abang Nara,
    This what you have to know.. Saya seorang ahli family Izara. Tetapi saya dan ibu bapa tak gemar utk rapat dengan family izara ni terutama ibunya Shafina Begum dan neneknya Sharifah Akbaris. Ibu Izara bernikah dgn bapa Izara semasa Nik Izara Aishah ni dlm kandungan ibunya. Bermakna ibunya mengandung anak luar nikah. Ibu bapa Izara bernikah di Johor dan ketika itu Kadi nikah tu di bayar dengan banyak oleh datuk Izara ( Khalid Ghouse) supaya upacara boleh dijalankan walaupun ibunya telah mengandung 6 bulan.

    Izara mempunyai seorang lagi adik perempuan yg satu bapa. Namanya Nik Ivana. Tapi dia dipisahkan oleh ibu Izara semasa kecil lagi dan sekarang Ivana tinggal bersama aunty Izara sebelah bapa.

    Ibu Izara seorang yg sangat sosial. Pernah bersekudukan satu ketika dulu bersama seorang lelaki yg jauh muda usianya dari Ibu Izara. Tetapi ibu lelaki tu tak suka pada Ibu Izara dan mereka putus setelah bertahun2 bersama.
    Izara amat rapat dgn jejaka tu bernama Yaz.

    Ibu Izara dan keluarga amat hanyut dan tidak bermoral. Nenek Izara sendiri bersekududukkan dgn seorang lelaki Hindu bernama Mano. Izara dibesarkan dalam suasana yang amat tidak sihat. Dengan ibunya hisap rokok dan sosial.
    Ibu Izara bercerai ketika Izara masih kecil. Ibunya juga tidak perah bercerai secara rasmi.
    Tetapi kini ibunya telah menjadi isteri kedua kepada seorang pilot MAS. Izara sepatutnya bagitau nama sebenarnya NIK IZARA AISHAH kerana bapanya berasal dr Kelantan dan nama bapa dia juga NIK.

    Izara mempunyai keluarga tg plh teruk terutama nenek2 saudaranya yg selalu berjudi di rumah. Saya tidak tipu dan saya bersumpah dengan nama Allah ini cerita sebenar family Izara.

    0
    0