Written by AbangNara | June 29th, 2012

Pasti ramai yang teruja untuk melihat kecantikan, keanggunan, kekacakan dan ketampanan pasangan pengantin baru ini. Mengenakan busana pengantin daripada Hatta Dolmat, ternyata Irma Hasmie dan Reza Syah memang sama cantik sama padan. Bagai pinang dibelah dua.

gambar nikah irma hasmie

Jutaan tahniah sekali lagi kepada Irma dan Reza Syah atas pernikahan mereka berdua. Majlis persandingan yang akan berlangsung di MAEPS 1 Julai ini pasti akan meriah. Lagi 21 keping gambar sekitar majlis pernikahan Irma dan Reza Syah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie

Kredit foto: Mstar Online, RotiKaya, OhBulan, Twitter HattaDolmat, Twitter Diana Amir dan Facebook The Kliker

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 responses to (22 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Irma Hasmie Dan Reza Syah

  1. embok ketum says:

    Sama cantik sama padan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 92 Thumb down 0
    • waaa….sweetnya..
      teringin nak nikah….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        islamic style wedd…
        so sweet..no sexy2 or vogue2…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 3
      • gay mencari movie gay utk dijadikn model 7 hari says:

        wow cantik nyer irma…, nmpk tenang jer org pompuan yg hadir tu pkai tdung…aper2 pun moga bahagia hingga akhir hayat

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 2
      • ehemehem says:

        In real life, tunang dia handsome gila..irma of coz takyah cakap arr..pernah jumpa dua2 a few days ago..pendek citer, too sweet & perfect for each other..TAHNIAH IRMA & REZA..U guys are meant to be..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 145 Thumb down 0
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 48
      • LAILA says:

        ehemehem,aku pun pernah jmpa suami dia memang hensem nak pitam aku tengok dengan tshirt hitam nya.OMG memang rezeki irmalah.he,he,he.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        jom kahwin!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • bbycumil says:

      bling2nye baju..cantik..brape riban harge tu..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      cantik rambu-rambai pelamin yg bergantung2 kat belakang irma..
      pengantin pun sama cantik sama segak..
      mmg secocok

      tahniah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • leena says:

      Allah dah tetapkan jodoh irma dgn si hensem ni rupanya.memang tuah irmalah ya.aku suka nama suami dia redza shah azmeer bin dato’ dr mohd ridzuan sedapkan.sah2 ni jadi menantu kesayangan nanti ni.sebab mak mertua dia yg berkenan kat dia dulu.baru dikenalkan kat anak dia.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 1
      • yna says:

        btul tue….nie lah hikmah disbalik perpisahan dia ngn nabil…semoga berbahagia hingga akhir hayat…best ja tgk diaorg…:)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 0
    • elly says:

      beautiful but what the hell are the shoes pengantin lelaki tu pakai. can’t he get decent leather formal shoes. itu kasut casual. colour dahlah out. stokinpun kaler pelik. haih. rosak gambar.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 30 Thumb down 31
      • nana says:

        alahai elly… punyalah banyak benda baik n cantik yang boleh dipuji, yang sikit tak berapa cantik juga yang disebut2.
        anyway tahniah and selamat pengantin baru untuk irma and redza. semoga kekal bahagia selama-lamanya.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 4
      • Kurus says:

        “semoga brbhgia..irma n pasangan n baby2 kelak”

        offtopic:
        ermmm…but..what were those older women thinking sitting heavy looking so gloomy in a bright happy day in contrast with bride cheerful face tho nervously waiting

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • comei says:

      kedua mempelai nampak sangat sweet. muka irma semakin nampak ‘nur’ sejak dia berhijrah. alhamdulillah, sume bjln lancar. moga bahagia n kekal hendaknya hingga ke syurga. nmpk sjk mt memandang tgk pernikahan kali ni. boleh jadi cth utk yg lain2..tahniah irma & reza..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
    • WWW says:

      Yg make up irma mesti lelaki / pondan…. irma bila btl2 dh taubat / insaf bertudung, patut nyer pilihlah p’puan yg make up kan dia… ni dh bersentuhan dgn lelaki yg bukan muhrim, ermm….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
  2. alongysy says:

    cantiknya irma…. tahniah!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  3. alongysy says:

    cantiknya irma

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  4. loffuu.. says:

    sangat cantik org nya manis berlitup..tahniah isma.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
    • redcarpet says:

      isma mn plk ni?? irma la penat abg nara post tajuk irma hasmie.. cantik mnis sopan encem kaya wow perfect !! thniah irma & psgn !!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
      • torpedo says:

        typo error la tu…ko bab sala org cepat je ngomen….papepn irma sgt santek…tahniah to irma n reza….!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  5. cookies says:

    Subhanallah.. cantik sangat! semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
  6. muslimatsayapkiri says:

    tahniah! irma sgt cantik!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  7. Broken Hearted says:

    Alhamdulillah..cantik sungguh irma..sesungguhnya Allah tidak pernah kejam dan menzalimi hambaNya.patah tumbuh hilang berganti dan yang berganti itu jauh lebih baik lagi.tahniah irma.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 2
  8. LAILA says:

    memang samam cantik n sama padan.sedaplah nama suami irma.hensem siot.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  9. LUV hijab says:

    semuanya cantik menutup aurat :)
    Tahniah buat pengantin.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  10. eimayu ayu says:

    subhanallah cantik nye Irma…dpt suami pun kacak…sepadan sgt! doa pasangan ni kekal ke akhir hayat..Amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
  11. shakira says:

    Waaaa , you look so gorgeous kak irma . Sama cantik sama padan with your husband .

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  12. awatif says:

    speechless..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  13. suke irma n reza says:

    waahhaaaaahhhhhhh hensem1000x
    sronoknye jdi irma hasmie….y suami pon beruntung dpat irma,,,she such a nice women,,,,congratz both of u! cant wait to see d baby! kompem kiut miut!

    wahahaa sronokkkk (smbil beharap dpat husband cm ni gak..ahaks) harap berkekalan smpai bile2 k,,,doa tulus ikhlas nih,,,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
  14. saya says:

    cantiknye…suke sgt….tahniah…semoga berkekalan :)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  15. Ehhh says:

    Npe kasut pngantin laki cenggitu erkkk..?? Papepn thniah..! Sama cntik sama padan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 3
  16. murni says:

    Alhamdulillah..semoga berkekalan ke akhir hayat. Suweeeet sangat..sama cantik, sama padan.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  17. mia says:

    tanteknya. tudung wat tutup dada tu a nice idea la..bleh tiru. sbb so far tgk tudung pengantin suma atas dada kan. nice2!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  18. mrs acai says:

    cantiknya irma…eh skrg sampin mmg trend warna mcm 2 eh? yusry pakai mcm 2 masa kawin n awal pun sama jugak…ni husband si irma pulak…nk bakal suami pakai warna mcm ni jugak la nnt..cantik..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  19. yeehaa says:

    Wow…tahniah!!! Sama cantik, sama padan…tapi kasut kelabu pengantin lelaki tak berapa nak sesuai laa..lagi ok kalau pakai sepatu hitam :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  20. Anonymous says:

    Rugi nabil lepaskan wanita secantik irma dan baik budi pekerti….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
    • torpedo says:

      rugi ko ckp? harus diingat, Allah da janjikan pd setiap umatNya, perempuan yg baik adalah untuk lelaki yang baik…dan juga sebaliknya… Renung2kan dan selamat beramal… ;)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        yalakan..nabil langsung tak sesuai dengan irma. walaupun i bukan peminat irma, tapi masa dia couple dengan nabil dulu, i rasa pelik sangat. napelah irma suka dengan nabil dulu.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • hasmieda says:

      tullah byk ruginya.apa pun hensemmmmmmmmmmm siottttttt suami irma.
      memang tuah irmalah dapat suami yg lebih baik kan.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  21. akak siti says:

    cantik mmg cantik tp kenapa still di cantas kening tu? kan haram.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
    • Anonymous says:

      kita x boleh cakap juga…my friend memang suka cukur kening juga (dia mualaf…dia slalu cukur before dia convert) so bila dia dah berhenti cukur…kening tu dah merajuk pun…dah x nak tumbuh balik…maybe dat’s the case dgn Irma juga…who knows

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
    • nur anisa says:

      skew ati dia larrr….hahahahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. mak lampir says:

    naik seri pengantin irma… pic 1st umpama menggambarkan si suami baru pestime pegang tangan si isteri… syukur… semoga berkekalan hingga akhir hayat… amin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  23. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga bahgia n semoga dapat ank jambu n hensemmmmmmmm….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  24. tak dikenali says:

    dr td aku tgok amazed gile..hensemnye..cantiknya..skali tgk kat stokin! hahaha..neway sweet jugak =P

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Redza Shah Azmeer says:

      Wei kasut tu aku tersalah pakai lah.sepatutnya kasut kulit hitam sebab nervous punya pasal.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  25. malam yg sepi pak mat jual topi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 41
    • Anonymous says:

      bbbwweeekkkk…busuk hati..ada je x kena dgn org..kasut pun ko nak amik tau kan…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
    • mia says:

      bia la kasut cmtu pun. y penting diredhai. zuhud namanye. kening tu mungkin sbb lukis terbentuk mcmtu. positif2. doakan kebahagiaan die. moga kita sama-sama dilindungi dan beroleh rahmat Allah. amin :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      jgn tuduh2 jer….
      cthnya mcm saya ni.jenis bulu kening tak lebat.saya mmg tk suka cukur kening.masa kahwin,mak andam just draw kening saya & touch up sket2.sumenya dgn teknik mekap.so,gbr2 kahwin saya nmpk mcm kening dicukur,pdhal nya tak pun….so,mgkin irma ni sama mcm saya.jgnlah buat fitnah.bersangka baik je dah la,kita pun dapat pahala….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  26. jurai jemarai says:

    sape yg kahwin ni? Org ke kasut? Biar la dia nk pakai kasut apa pun, yg penting ada kasut utk di pakai. Bukannya boleh bwk tido pun KASUT tu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  27. tak faham says:

    walaupun kasut tu kurang ok tapi yang penting majlis tu berjalan dengan lancar. terpancar kebahagiaan pada wajah kedua mempelai. sama cantik dan padan. semoga cinta mereka berdua diberkati Allah dunia dan akhirat… amin. tahniah Irma dan suami….. sama cantik dan sama padan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  28. kak li says:

    cantik sangat, cantik dari si pramugari celup tu, kekal sampai ke anak cucu.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  29. leman lambung says:

    cantik irma dan jodoh yang secocok sekali dgn dia.semoga berbahagia hingga ke akhir hayat,

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. [...] kREDIT GAMBAR:BEAUTIFULNARA [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. yeye je says:

    yeye je dia cantas kening..confirm ke? kalau pndai shaping pun bole dpt effect cukur la wehhh..memandaii je nk komen orgg..puikkkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    • duitduit says:

      kan lagipun kalau ada dia cantas kening masa zaman dia yang dulu dulu, suka sukahati org lain bagi fitnah, kalau dia takbuat, jawablah dengan ALLAH

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  32. saya seorang insan says:

    napa ad je y unlike semua komen2 y best tu. dengki ke ap..
    neway, congrates irma n reza.~!! so sweet..~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  33. jj says:

    sume da ok.asal laki mekapkn.eei uu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
    • Lols says:

      Yeap, spoil tang jurumekap lelaki tu..takleh buat adat membatalkn air semayang. Anyways, irma andhubby sweetsgt, semoga jodoh hingga akhir hayat dan cepat2 dpt baby! Huhuhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  34. Anonymous says:

    Kenapa tak tengok kening dato mashitah,wardina????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  35. Anonymous says:

    Rasanya irma ni mmg keningnya x lbt lgsg…mak sy pn begini jgk….so klu dilukis mmg nmpk mcm dipantis keningnya…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  36. lulu says:

    ini memang macam kisah dalam novel je kisah irma macaman dia jumpa suami dai kan.sejuk je tengok dia org.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  37. dayang says:

    subhanallah, indah ciptaan Allah S.W.T.. bagai Putri Balqis kak Irma..semoga jodoh mereka berkekalan selamanya..amin…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  38. Orang says:

    Apasal yang make-up laki weh? tu yang tak kena

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  39. Aku pemerhati says:

    fuyoooo…ensem la suami Irma…dah la ensem..kaya lak tu..bujang lagi..bertuah Irma..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      duda la…bkn bujang… ;) status tak penting, yg penting hati kena baik..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  40. Mokde says:

    Mmg benarlah…Lelaki yg baik akan bertemu jodoh dgn seorg perempuan yg baik…Mokde kau ghaso tonang tgk majlis diorg, Alhamdulillah…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  41. [...] Pasti ramai yang teruja untuk melihat kecantikan, keanggunan, kekacakan dan ketampanan pasangan pengantin baru ini. Mengenakan busana pengantin daripada Hatta Dolmat, ternyata Irma Hasmie dan Reza Syah memang sama cantik sama padan. Bagai pinang dibelah dua. Jutaan tahniah sekali lagi … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  42. meeradriana says:

    Suka tgk dayang2 irma, semua sopan..
    Congrate..
    Lawa sangat2..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  43. norafezza says:

    encemnyer suami die….. tulx?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  44. entahlah.. says:

    cantiknyerrrr irma..sama padan dengan suami..moga bahagia hingga akhir hayat..sejuk mata memandang!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. atikah says:

    lelaki yang baik untuk wanita yang baik.. begitulah sebaliknyer.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. cikjoyah says:

    sejjuk mate mndang, xdedah sane, dedah cni.. bonjol sane, bonjol cni..alhamdulillah:) perfect marriage:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. cik cun gile says:- says:

    tahniahhhhh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. Anonymous says:

    tahniah untuk kedua mempelai..semoga perkahwinan kedua utk pengantin lelaki dan pertama untuk pengantin perempuan berkekalan hingga ke hujung nyawa..amin…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  49. ajelee....... says:

    sooooo hensem and pretty….speachless kejap tgok suami dia…..beruntung irma,moga bahagia hingga ke syurga…aamiin ya rabb……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. elyn says:

    macam fairytale punya cerita. si suami bagaikan putera dan si isteri umpama puteri yang lahir dari mutiara dan ditemukan di syurga dunia (mekah). sungguh menakjubkan ciptaan tuhan. apabila saya tengok gambar irma hasmie bersama suami tersayang, terasa diri juga bagai ditarik-tarik untuk menikmati suasana perkahwinan. sungguh mempesonakan. tak dapat digambarkan dengan kata – kata.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. elyn says:

    macam fairytale punya cerita. si suami bagaikan putera dan si isteri umpama puteri yang lahir dari mutiara dan ditemukan di syurga dunia (mekah). sungguh menakjubkan ciptaan tuhan. apabila saya tengok gambar irma hasmie bersama suami tersayang, terasa diri juga bagai ditarik-tarik untuk menikmati suasana perkahwinan. sungguh mempesonakan. tak dapat digambarkan dengan kata – kata

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  52. mrs.sheikh says:

    kasut dia tak kulit pun tak pe. yg penting mak pak dia kaya. laki dia pun nampak seiras dgn irma. tak yah nak komen mengutuk la weii…
    kasut tu nampak je buruk ntah2 harga riban2. mana nak tau?
    tak berkasut ke.. kasut ke.. lantai depa..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  53. LAILA says:

    betullah dia org ni sebab x de apa yang nampak cacat celanya majlis ni ada je dia org nak kutuk.pada aku ok je.mahal kasut tu.tahniah lagi sekali irma.soooooooooooooooooo encem.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. Anonymous says:

    tahniah……sama cantik sama padan……semoga hingga ke akhir hayat
    lebih cantik dan manis klu mahram yg make-up kan
    pengantin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. paloma dorantes says:

    elluuuu….make up artist tu jantan ke perempuan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. happy ;0 says:

    Alhamdulillah semoga dirahmati tiap perjalanan…amin :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. mizz says:

    x kisahlah kasut dia tu x shining ke out ke apa…mana tau kasut tu irma belikan ms b4 kawen ke then si suami pun berjanji ‘ sayang akan pakai kasut ni masa persandingan kita’…ahaks…haa xpun myb tu kasut fav suami dia ke…plg kuatpun kasut tercicir kat mana2 ke mana kt tau kan…ala psl kasut tu small matter lgpun bukan kasut tu penentu kebahagiaan diorg…

    yang penting irma dan husband sgt sepadan dan doa dari tulus ikhlas semoga mereka berdua kekal bahagia hingga akhir hayat…amin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. shima86 says:

    tahniah irma so sweeet..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. ZAZA says:

    SUBRAHALLAH….PERTAMA KALI SY LIHAT WAJAH ARTIS YG SGT2 SUCI..TENANG…ANUGERAH ALLAH PADA REDZA..SEBAIK2 PERHIASAN UNTUK DIA…BAHAGIALAH KAMU HINGGA KE SYURGA..AMINN..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. ZAZA says:

    SUBHAHALLAH….PERTAMA KALI SY LIHAT WAJAH ARTIS YG SGT2 SUCI..TENANG…ANUGERAH ALLAH PADA REDZA..SEBAIK2 PERHIASAN UNTUK DIA…BAHAGIALAH KAMU HINGGA KE SYURGA..AMINN..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. ZAZA says:

    SUBHANALLAHHH…..MATA X LPS PANDANG IRMA….SJUK HATI….APATAH LAGI SI SUAMI YG PANDANG…sy bkn peminat dia tapi….wajah irma…ada nur & jernih cerminan akhlak. Miss world pun kalah cantiknya irma…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. ida says:

    Subhanallah…………………….saya setuju dengan kata-kata zaza. Semenjak dia berhijrah memakai tudung, Dia memang menjaga tingkah lakunya dan pakaiannya. Tiada gosip-gosip liar tentangnya. Didoakan semoga irma dan suami bahagia kekal sehingga ke akhirat sana. Amin……………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Anonymous says:

    inilah contoh terbaik dari selebriti…..mudah2an menjadi ikuti remaja-remaja kat luar sana bila nak menjejaki alam berumahtangga. Semoga Irma dan suami bahagia hingga ke akhirat, Amin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  64. gusmaneli says:

    AAAik…. juru andam irma nie lelaki ker….. perempuan… Kalau lelaki hancussss…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0