Written by AbangNara | June 29th, 2012

Pasti ramai yang teruja untuk melihat kecantikan, keanggunan, kekacakan dan ketampanan pasangan pengantin baru ini. Mengenakan busana pengantin daripada Hatta Dolmat, ternyata Irma Hasmie dan Reza Syah memang sama cantik sama padan. Bagai pinang dibelah dua.

gambar nikah irma hasmie

Jutaan tahniah sekali lagi kepada Irma dan Reza Syah atas pernikahan mereka berdua. Majlis persandingan yang akan berlangsung di MAEPS 1 Julai ini pasti akan meriah. Lagi 21 keping gambar sekitar majlis pernikahan Irma dan Reza Syah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie

Kredit foto: Mstar Online, RotiKaya, OhBulan, Twitter HattaDolmat, Twitter Diana Amir dan Facebook The Kliker

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 responses to (22 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Irma Hasmie Dan Reza Syah

  1. embok ketum says:

    Sama cantik sama padan..

    0
    0
    • waaa….sweetnya..
      teringin nak nikah….

      0
      0
      • Anonymous says:

        islamic style wedd…
        so sweet..no sexy2 or vogue2…

        0
        0
      • gay mencari movie gay utk dijadikn model 7 hari says:

        wow cantik nyer irma…, nmpk tenang jer org pompuan yg hadir tu pkai tdung…aper2 pun moga bahagia hingga akhir hayat

        0
        0
      • ehemehem says:

        In real life, tunang dia handsome gila..irma of coz takyah cakap arr..pernah jumpa dua2 a few days ago..pendek citer, too sweet & perfect for each other..TAHNIAH IRMA & REZA..U guys are meant to be..

        0
        0
      • waa..ramainya like..
        terharu

        0
        0
      • LAILA says:

        ehemehem,aku pun pernah jmpa suami dia memang hensem nak pitam aku tengok dengan tshirt hitam nya.OMG memang rezeki irmalah.he,he,he.

        0
        0
      • Anonymous says:

        jom kahwin!

        0
        0
    • bbycumil says:

      bling2nye baju..cantik..brape riban harge tu..

      0
      0
    • Anonymous says:

      cantik rambu-rambai pelamin yg bergantung2 kat belakang irma..
      pengantin pun sama cantik sama segak..
      mmg secocok

      tahniah

      0
      0
    • leena says:

      Allah dah tetapkan jodoh irma dgn si hensem ni rupanya.memang tuah irmalah ya.aku suka nama suami dia redza shah azmeer bin dato’ dr mohd ridzuan sedapkan.sah2 ni jadi menantu kesayangan nanti ni.sebab mak mertua dia yg berkenan kat dia dulu.baru dikenalkan kat anak dia.

      0
      0
      • yna says:

        btul tue….nie lah hikmah disbalik perpisahan dia ngn nabil…semoga berbahagia hingga akhir hayat…best ja tgk diaorg…:)

        0
        0
    • elly says:

      beautiful but what the hell are the shoes pengantin lelaki tu pakai. can’t he get decent leather formal shoes. itu kasut casual. colour dahlah out. stokinpun kaler pelik. haih. rosak gambar.

      0
      0
      • nana says:

        alahai elly… punyalah banyak benda baik n cantik yang boleh dipuji, yang sikit tak berapa cantik juga yang disebut2.
        anyway tahniah and selamat pengantin baru untuk irma and redza. semoga kekal bahagia selama-lamanya.

        0
        0
      • Kurus says:

        “semoga brbhgia..irma n pasangan n baby2 kelak”

        offtopic:
        ermmm…but..what were those older women thinking sitting heavy looking so gloomy in a bright happy day in contrast with bride cheerful face tho nervously waiting

        0
        0
    • comei says:

      kedua mempelai nampak sangat sweet. muka irma semakin nampak ‘nur’ sejak dia berhijrah. alhamdulillah, sume bjln lancar. moga bahagia n kekal hendaknya hingga ke syurga. nmpk sjk mt memandang tgk pernikahan kali ni. boleh jadi cth utk yg lain2..tahniah irma & reza..

      0
      0
    • WWW says:

      Yg make up irma mesti lelaki / pondan…. irma bila btl2 dh taubat / insaf bertudung, patut nyer pilihlah p’puan yg make up kan dia… ni dh bersentuhan dgn lelaki yg bukan muhrim, ermm….

      0
      0
  2. alongysy says:

    cantiknya irma…. tahniah!

    0
    0
  3. alongysy says:

    cantiknya irma

    0
    0
  4. loffuu.. says:

    sangat cantik org nya manis berlitup..tahniah isma.

    0
    0
    • redcarpet says:

      isma mn plk ni?? irma la penat abg nara post tajuk irma hasmie.. cantik mnis sopan encem kaya wow perfect !! thniah irma & psgn !!

      0
      0
      • torpedo says:

        typo error la tu…ko bab sala org cepat je ngomen….papepn irma sgt santek…tahniah to irma n reza….!!

        0
        0
  5. cookies says:

    Subhanallah.. cantik sangat! semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

    0
    0
  6. muslimatsayapkiri says:

    tahniah! irma sgt cantik!

    0
    0
  7. Broken Hearted says:

    Alhamdulillah..cantik sungguh irma..sesungguhnya Allah tidak pernah kejam dan menzalimi hambaNya.patah tumbuh hilang berganti dan yang berganti itu jauh lebih baik lagi.tahniah irma.

    0
    0
  8. LAILA says:

    memang samam cantik n sama padan.sedaplah nama suami irma.hensem siot.

    0
    0
  9. LUV hijab says:

    semuanya cantik menutup aurat :)
    Tahniah buat pengantin.

    0
    0
  10. eimayu ayu says:

    subhanallah cantik nye Irma…dpt suami pun kacak…sepadan sgt! doa pasangan ni kekal ke akhir hayat..Amin

    0
    0
  11. shakira says:

    Waaaa , you look so gorgeous kak irma . Sama cantik sama padan with your husband .

    0
    0
  12. awatif says:

    speechless..

    0
    0
  13. suke irma n reza says:

    waahhaaaaahhhhhhh hensem1000x
    sronoknye jdi irma hasmie….y suami pon beruntung dpat irma,,,she such a nice women,,,,congratz both of u! cant wait to see d baby! kompem kiut miut!

    wahahaa sronokkkk (smbil beharap dpat husband cm ni gak..ahaks) harap berkekalan smpai bile2 k,,,doa tulus ikhlas nih,,,

    0
    0
  14. saya says:

    cantiknye…suke sgt….tahniah…semoga berkekalan :)

    0
    0
  15. Ehhh says:

    Npe kasut pngantin laki cenggitu erkkk..?? Papepn thniah..! Sama cntik sama padan..

    0
    0
  16. murni says:

    Alhamdulillah..semoga berkekalan ke akhir hayat. Suweeeet sangat..sama cantik, sama padan.

    0
    0
  17. mia says:

    tanteknya. tudung wat tutup dada tu a nice idea la..bleh tiru. sbb so far tgk tudung pengantin suma atas dada kan. nice2!

    0
    0
  18. mrs acai says:

    cantiknya irma…eh skrg sampin mmg trend warna mcm 2 eh? yusry pakai mcm 2 masa kawin n awal pun sama jugak…ni husband si irma pulak…nk bakal suami pakai warna mcm ni jugak la nnt..cantik..huhu

    0
    0
  19. yeehaa says:

    Wow…tahniah!!! Sama cantik, sama padan…tapi kasut kelabu pengantin lelaki tak berapa nak sesuai laa..lagi ok kalau pakai sepatu hitam :D

    0
    0
  20. Anonymous says:

    Rugi nabil lepaskan wanita secantik irma dan baik budi pekerti….

    0
    0
    • torpedo says:

      rugi ko ckp? harus diingat, Allah da janjikan pd setiap umatNya, perempuan yg baik adalah untuk lelaki yang baik…dan juga sebaliknya… Renung2kan dan selamat beramal… ;)

      0
      0
      • Anonymous says:

        yalakan..nabil langsung tak sesuai dengan irma. walaupun i bukan peminat irma, tapi masa dia couple dengan nabil dulu, i rasa pelik sangat. napelah irma suka dengan nabil dulu.

        0
        0
    • hasmieda says:

      tullah byk ruginya.apa pun hensemmmmmmmmmmm siottttttt suami irma.
      memang tuah irmalah dapat suami yg lebih baik kan.

      0
      0
  21. akak siti says:

    cantik mmg cantik tp kenapa still di cantas kening tu? kan haram.

    0
    0
    • Anonymous says:

      kita x boleh cakap juga…my friend memang suka cukur kening juga (dia mualaf…dia slalu cukur before dia convert) so bila dia dah berhenti cukur…kening tu dah merajuk pun…dah x nak tumbuh balik…maybe dat’s the case dgn Irma juga…who knows

      0
      0
    • nur anisa says:

      skew ati dia larrr….hahahahahaha

      0
      0
  22. mak lampir says:

    naik seri pengantin irma… pic 1st umpama menggambarkan si suami baru pestime pegang tangan si isteri… syukur… semoga berkekalan hingga akhir hayat… amin..

    0
    0
  23. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga bahgia n semoga dapat ank jambu n hensemmmmmmmm….

    0
    0
  24. tak dikenali says:

    dr td aku tgok amazed gile..hensemnye..cantiknya..skali tgk kat stokin! hahaha..neway sweet jugak =P

    0
    0
    • Redza Shah Azmeer says:

      Wei kasut tu aku tersalah pakai lah.sepatutnya kasut kulit hitam sebab nervous punya pasal.

      0
      0
  25. malam yg sepi pak mat jual topi says:

    dh insaf pn xyhla still nk cukur kening bagai irma oii..lg satu burok plak gmbo tu nmpk kasut laki tu..aduii..trus nmpk x smart..hahaha..pkila kasut kulit hitam cik oiii..ade perunding pn xbleh pki..kehkeh

    0
    0
    • Anonymous says:

      bbbwweeekkkk…busuk hati..ada je x kena dgn org..kasut pun ko nak amik tau kan…

      0
      0
    • mia says:

      bia la kasut cmtu pun. y penting diredhai. zuhud namanye. kening tu mungkin sbb lukis terbentuk mcmtu. positif2. doakan kebahagiaan die. moga kita sama-sama dilindungi dan beroleh rahmat Allah. amin :)

      0
      0
    • Anonymous says:

      jgn tuduh2 jer….
      cthnya mcm saya ni.jenis bulu kening tak lebat.saya mmg tk suka cukur kening.masa kahwin,mak andam just draw kening saya & touch up sket2.sumenya dgn teknik mekap.so,gbr2 kahwin saya nmpk mcm kening dicukur,pdhal nya tak pun….so,mgkin irma ni sama mcm saya.jgnlah buat fitnah.bersangka baik je dah la,kita pun dapat pahala….

      0
      0
  26. jurai jemarai says:

    sape yg kahwin ni? Org ke kasut? Biar la dia nk pakai kasut apa pun, yg penting ada kasut utk di pakai. Bukannya boleh bwk tido pun KASUT tu..

    0
    0
  27. tak faham says:

    walaupun kasut tu kurang ok tapi yang penting majlis tu berjalan dengan lancar. terpancar kebahagiaan pada wajah kedua mempelai. sama cantik dan padan. semoga cinta mereka berdua diberkati Allah dunia dan akhirat… amin. tahniah Irma dan suami….. sama cantik dan sama padan

    0
    0
  28. kak li says:

    cantik sangat, cantik dari si pramugari celup tu, kekal sampai ke anak cucu.

    0
    0
  29. leman lambung says:

    cantik irma dan jodoh yang secocok sekali dgn dia.semoga berbahagia hingga ke akhir hayat,

    0
    0
  30. […] kREDIT GAMBAR:BEAUTIFULNARA […]

    0
    0
  31. yeye je says:

    yeye je dia cantas kening..confirm ke? kalau pndai shaping pun bole dpt effect cukur la wehhh..memandaii je nk komen orgg..puikkkk

    0
    0
    • duitduit says:

      kan lagipun kalau ada dia cantas kening masa zaman dia yang dulu dulu, suka sukahati org lain bagi fitnah, kalau dia takbuat, jawablah dengan ALLAH

      0
      0
  32. saya seorang insan says:

    napa ad je y unlike semua komen2 y best tu. dengki ke ap..
    neway, congrates irma n reza.~!! so sweet..~

    0
    0
  33. jj says:

    sume da ok.asal laki mekapkn.eei uu

    0
    0
    • Lols says:

      Yeap, spoil tang jurumekap lelaki tu..takleh buat adat membatalkn air semayang. Anyways, irma andhubby sweetsgt, semoga jodoh hingga akhir hayat dan cepat2 dpt baby! Huhuhuhu

      0
      0
  34. Anonymous says:

    Kenapa tak tengok kening dato mashitah,wardina????

    0
    0
  35. Anonymous says:

    Rasanya irma ni mmg keningnya x lbt lgsg…mak sy pn begini jgk….so klu dilukis mmg nmpk mcm dipantis keningnya…..

    0
    0
  36. lulu says:

    ini memang macam kisah dalam novel je kisah irma macaman dia jumpa suami dai kan.sejuk je tengok dia org.

    0
    0
  37. dayang says:

    subhanallah, indah ciptaan Allah S.W.T.. bagai Putri Balqis kak Irma..semoga jodoh mereka berkekalan selamanya..amin…

    0
    0
  38. Orang says:

    Apasal yang make-up laki weh? tu yang tak kena

    0
    0
  39. Aku pemerhati says:

    fuyoooo…ensem la suami Irma…dah la ensem..kaya lak tu..bujang lagi..bertuah Irma..

    0
    0
  40. Mokde says:

    Mmg benarlah…Lelaki yg baik akan bertemu jodoh dgn seorg perempuan yg baik…Mokde kau ghaso tonang tgk majlis diorg, Alhamdulillah…

    0
    0
  41. […] Pasti ramai yang teruja untuk melihat kecantikan, keanggunan, kekacakan dan ketampanan pasangan pengantin baru ini. Mengenakan busana pengantin daripada Hatta Dolmat, ternyata Irma Hasmie dan Reza Syah memang sama cantik sama padan. Bagai pinang dibelah dua. Jutaan tahniah sekali lagi … Continue reading → […]

    0
    0
  42. meeradriana says:

    Suka tgk dayang2 irma, semua sopan..
    Congrate..
    Lawa sangat2..

    0
    0
  43. norafezza says:

    encemnyer suami die….. tulx?

    0
    0
  44. entahlah.. says:

    cantiknyerrrr irma..sama padan dengan suami..moga bahagia hingga akhir hayat..sejuk mata memandang!

    0
    0
  45. atikah says:

    lelaki yang baik untuk wanita yang baik.. begitulah sebaliknyer.

    0
    0
  46. cikjoyah says:

    sejjuk mate mndang, xdedah sane, dedah cni.. bonjol sane, bonjol cni..alhamdulillah:) perfect marriage:)

    0
    0
  47. cik cun gile says:- says:

    tahniahhhhh!!!!

    0
    0
  48. Anonymous says:

    tahniah untuk kedua mempelai..semoga perkahwinan kedua utk pengantin lelaki dan pertama untuk pengantin perempuan berkekalan hingga ke hujung nyawa..amin…

    0
    0
  49. ajelee....... says:

    sooooo hensem and pretty….speachless kejap tgok suami dia…..beruntung irma,moga bahagia hingga ke syurga…aamiin ya rabb……

    0
    0
  50. elyn says:

    macam fairytale punya cerita. si suami bagaikan putera dan si isteri umpama puteri yang lahir dari mutiara dan ditemukan di syurga dunia (mekah). sungguh menakjubkan ciptaan tuhan. apabila saya tengok gambar irma hasmie bersama suami tersayang, terasa diri juga bagai ditarik-tarik untuk menikmati suasana perkahwinan. sungguh mempesonakan. tak dapat digambarkan dengan kata – kata.

    0
    0
  51. elyn says:

    macam fairytale punya cerita. si suami bagaikan putera dan si isteri umpama puteri yang lahir dari mutiara dan ditemukan di syurga dunia (mekah). sungguh menakjubkan ciptaan tuhan. apabila saya tengok gambar irma hasmie bersama suami tersayang, terasa diri juga bagai ditarik-tarik untuk menikmati suasana perkahwinan. sungguh mempesonakan. tak dapat digambarkan dengan kata – kata

    0
    0
  52. mrs.sheikh says:

    kasut dia tak kulit pun tak pe. yg penting mak pak dia kaya. laki dia pun nampak seiras dgn irma. tak yah nak komen mengutuk la weii…
    kasut tu nampak je buruk ntah2 harga riban2. mana nak tau?
    tak berkasut ke.. kasut ke.. lantai depa..

    0
    0
  53. LAILA says:

    betullah dia org ni sebab x de apa yang nampak cacat celanya majlis ni ada je dia org nak kutuk.pada aku ok je.mahal kasut tu.tahniah lagi sekali irma.soooooooooooooooooo encem.

    0
    0
  54. Anonymous says:

    tahniah……sama cantik sama padan……semoga hingga ke akhir hayat
    lebih cantik dan manis klu mahram yg make-up kan
    pengantin

    0
    0
  55. paloma dorantes says:

    elluuuu….make up artist tu jantan ke perempuan?

    0
    0
  56. happy ;0 says:

    Alhamdulillah semoga dirahmati tiap perjalanan…amin :)

    0
    0
  57. mizz says:

    x kisahlah kasut dia tu x shining ke out ke apa…mana tau kasut tu irma belikan ms b4 kawen ke then si suami pun berjanji ‘ sayang akan pakai kasut ni masa persandingan kita’…ahaks…haa xpun myb tu kasut fav suami dia ke…plg kuatpun kasut tercicir kat mana2 ke mana kt tau kan…ala psl kasut tu small matter lgpun bukan kasut tu penentu kebahagiaan diorg…

    yang penting irma dan husband sgt sepadan dan doa dari tulus ikhlas semoga mereka berdua kekal bahagia hingga akhir hayat…amin

    0
    0
  58. shima86 says:

    tahniah irma so sweeet..

    0
    0
  59. ZAZA says:

    SUBRAHALLAH….PERTAMA KALI SY LIHAT WAJAH ARTIS YG SGT2 SUCI..TENANG…ANUGERAH ALLAH PADA REDZA..SEBAIK2 PERHIASAN UNTUK DIA…BAHAGIALAH KAMU HINGGA KE SYURGA..AMINN..

    0
    0
  60. ZAZA says:

    SUBHAHALLAH….PERTAMA KALI SY LIHAT WAJAH ARTIS YG SGT2 SUCI..TENANG…ANUGERAH ALLAH PADA REDZA..SEBAIK2 PERHIASAN UNTUK DIA…BAHAGIALAH KAMU HINGGA KE SYURGA..AMINN..

    0
    0
  61. ZAZA says:

    SUBHANALLAHHH…..MATA X LPS PANDANG IRMA….SJUK HATI….APATAH LAGI SI SUAMI YG PANDANG…sy bkn peminat dia tapi….wajah irma…ada nur & jernih cerminan akhlak. Miss world pun kalah cantiknya irma…

    0
    0
  62. ida says:

    Subhanallah…………………….saya setuju dengan kata-kata zaza. Semenjak dia berhijrah memakai tudung, Dia memang menjaga tingkah lakunya dan pakaiannya. Tiada gosip-gosip liar tentangnya. Didoakan semoga irma dan suami bahagia kekal sehingga ke akhirat sana. Amin……………..

    0
    0
  63. Anonymous says:

    inilah contoh terbaik dari selebriti…..mudah2an menjadi ikuti remaja-remaja kat luar sana bila nak menjejaki alam berumahtangga. Semoga Irma dan suami bahagia hingga ke akhirat, Amin.

    0
    0
  64. gusmaneli says:

    AAAik…. juru andam irma nie lelaki ker….. perempuan… Kalau lelaki hancussss…..

    0
    0