Written by AbangNara | March 10th, 2012

Sweet gila. Itulah kata-kata yang terkeluar daripada mulut cute Abang Nara apabila melihat gambar-gambar post wedding Lisa Surihani dan Yusry. Terpancar sinar kebahagiaan di wajah mempelai ini. Kredit juga kepada team RealistCopa yang berjaya menangkap detik-detik romantis mereka berdua.

gambar post wedding yusry lisa

Dan ada juga video post wedding Yusry dan Lisa yang simple namun ke”sweet”annya jelas terasa.

Lagi 21 gambar post wedding Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada Facebook Shutterspeak.

INFO: Gambar-gambar yang diambil adalah menggunakan film kamera bukannya digital kamera. Pihak realist COPA kini ada melakukan photoshoot honeymoon di UK/EU kerana tuan punya tangkap gambar berada di sana. Jika berminat bolehlah email ke hello@realistbycopa.com.

gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa

128 responses to (22 GAMBAR)Post Wedding Lisa Surihani Dan Yusry, Sangat Sweet~~~

  1. ALYA says:

    kata x nak post dah..janji melayu je la abg nara ni…

    0

    0
    • AbangNara says:

      nie post wedding, bukan wedding. hahahaha

      0

      0
      • akirakaede says:

        abang nara..cakap jangan putar alam.ana rafali kahwin pun skali post je..post wedding ke apa ke,yang abang cakap last pasal cerita yusri dgn lisa..dan tak lawak pun kenyataan abang tu..-_-“..

        0

        0
      • Anonymous says:

        biar la abg nara nk post…tak abis lg demam wedding lisa and yusri.. post byk2 lg ek abg nara..post yg honeymoon lg best..tq

        0

        0
      • anun says:

        abg nara letak gambar 10 thn lepas ke, muda belia sungguh.. ahaha.. heee sukatii laa nak letak ke xnak letak keee.. ni blog die sukati leee..

        0

        0
      • Din says:

        fuiyooo

        0

        0
      • Adibah says:

        stuju! ;)
        tak kesah, post lagi takpe…gambar cantek, bukannya tak cantek..
        seronok tengok ;)

        0

        0
      • ALYA says:

        abg nara loya buruk…

        0

        0
      • saya suka lisa says:

        post lagi abg nara..suka tgk lisa..cumelll

        0

        0
      • HISH says:

        ntah abg nara ni. kata last. asek cite psl dorg je. nk view blog ni pon dh meluat. sikit sikit dh laa. tk pya nk byk byk sgt.

        0

        0
      • liza says:

        hyee abg nara:))))

        0

        0
      • Citak pale ko nak? says:

        Ehhh blog dia…suke dia laaa nk post ape!

        0

        0
      • Miss holley says:

        Itulahhhh…dulu aku tegur pslni , rmai yg hentam aku …. Aku dh kata..si lisa ni lps kawin lagi kuat menayang body…jd lg berani…ptutnya lps kawin lg kuat nk ttup body sbb nk jg aib suami…p/s: apesal cm perot moncet je tueeeeeeee…ehemmmmm..

        0

        0
      • Anonymous says:

        abg nara plss jgn trtipu dgn pic nie..
        actually dyorg shoot b4 kahwin..
        xpaham napa pihak astro nk tipuu peminat..adakah nk kaburi mata peminat lisa? abg nara tgk la inai kat jari dyorg tu..oren jea kn..xmerah pun mcm time sanding.padahal shoot shoot yg kunun2nya post wedding nie dy siarkan di bahagian kedua walimatulurus lisa n yusry..info sy nie bukan auta..kwn sy keje kat astro trlibat sama time nie..xsilap sy tahu 2 mgu sebelum dyorg brnikah..tuptap ckp post wedding..xpuas hati la yus n lisa n astro tipu peminat mcm nie..

        0

        0
    • erin says:

      serius….lisa nampak sedikit seksi…. huhu…
      tapi aku tabik ngn lisa sebab selalu je aq tgok dia selalu memakai baju lengan panjang…. :)

      0

      0
      • aziah says:

        seksi…first time tgk lisa pkai baju nmpk lurahh…aduiiiiii..slalu span je mama lisa nih… ;)

        0

        0
      • lisa says:

        tabik ape nye..pakai lengan panjang tp gmbr xsenonoh gak..hilang respek kt lisa..

        0

        0
      • lolwth says:

        erkk..ade gak camni ye…respek pakai bju tgn panjang, nampak lurah hasik push-up bra n padding tak ape! kelakar dowh orang sekarang…tak hairan la nape lisa ni ramai peminat atas dasar beliau “sopan”. Ye, lihatlah anak-anak, inilah “sopan”. Korang tak pernah rase pelik and terfikir ke, to peminat2 lisa yg cakap die sopan? Funneh…..

        and for your information, pakaian die yg sebenar bukan mcm ni pun…lg teruk dari ni…ini dia pakai loose2 sebab die tahu fans yg naif ni suke tgk die pakai loose..walau hakikatnya die tak tahu pun erti aurat yg sebenarnya.. Fikir-fikir kan ye, anak2…is this the kind of person you want to idolize? !.9million fans on facebook, for crying out loud! She is just an average, regular person, nothing special about her other than her innocent look.

        0

        0
      • ron says:

        tu la..nmpk lurah… slmt tek kecik je… klu x dh tersembul mcm pic hanimun memey…hehe

        0

        0
    • kiki pemalu says:

      let abang nara post what he wants.. kan ke blog beliau.. tak suka kalu, buat blog sendiri, cr bahan sendiri, post sendiri, baca sendiri.. :)

      0

      0
    • abgnara post pn nk marah ke says:

      ala ok pa….dpt gk tgk gmbr dorang…..sweeeeetttt

      0

      0
    • Cik Kiah says:

      Dah bergelar isteri, jgn la pakai baju smpai nak tersembul breast tu.. sori, lisa…

      0

      0
    • Lisa!!!! nanti abam Yusri awok buat perangai macam Aaron Aziz dalam Ombok Rindu. baik awak jaga2. filem faveret dia tu selain Senario Ops Pocot.

      0

      0
    • lisa gak says:

      ni baru lisa yg kawin, kalo neelofa, konfirm dah xde post pasal cite lain =p

      0

      0
    • lala says:

      haah…..kata ari tu dh last…tk kisah le wedding ke post wedding ke….udah2 le tu….kami mmg suke dorang kawin…tp klu dh terlampau byk entry psl dorang kawin…dh meluat dh nk tgk…

      0

      0
    • eleh eleh says:

      aku lagi suke video post-wedding yasmin hani :)

      0

      0
    • leon says:

      post jaaa naraa…..demand tinggi..pedulikan org nak cakap mende…alaa bang nara main lawak2 je pasal janji tu…korang niii…mende la yg seyes sgtt…lg pun best apee tgk lisa n yusri ni…x reti jemu !!

      0

      0
  2. laaa.. says:

    lisa posing ada yg nampak seksi la… kata sopan…

    0

    0
  3. lily says:

    aku first ke?

    0

    0
  4. aaaa says:

    comel :)

    0

    0
  5. allyse says:

    sweeettt couple….harap berkekalan hingga ke akhirat….

    0

    0
  6. bekas mertua yusry says:

    tak sangka kan yusry leh jadi mcm ni. mcm muda2..:D
    mmg dia syg gile kat lisa ni.. kene la awak jaga dia elok2 lisa surihani.
    jgn bantah apa suami kata

    0

    0
  7. miaaziz says:

    cantiknye …………………………..

    0

    0
  8. Adnan Saladin says:

    Lokasi kat mana tu ? Cantik.

    0

    0
  9. sakura says:

    cumilnyerrrr pasangan ni..secocok..harap2 la kali ni perkahwinan yusry kali kedua ni kekal selamanyer…
    cantiknyer baju lisa tu,,kalu aku cekeding cam dia ok kot pkai mcm tu ahakssss
    :D

    0

    0
  10. ohni says:

    dah kawin makin seksi. kalau untuk yusry boleh la. tapi untuk tatapan umum, tak patut kot. kan dah jadi isteri orang. jaga pakai tu. nanti suami yang tanggung ye lisa comel.

    0

    0
  11. Bunga Lily says:

    alololo, sweetnye diorg suami isteri .. : ) lisa comel sgt ! . yusry hensem ; ) semoga berbahagia hingga ke syurga ;) mesti baby diorg cantik dan hensem mcm lisa dan yusry <3 ; )

    0

    0
  12. allyse says:

    so sweeet….harap mereka berkekalan hingga ke akhirat….

    0

    0
  13. fara says:

    retis retisss.. gamba sebelum & selepas kawen xdak bezanya. dua2 da sedia ada adegan pegang2.. o,o

    0

    0
  14. Kak Nita Vass says:

    BAYAR LA HUTANG DULU KALAU NOK POSE CANTIK . Uols dah baca gosip dlm Harian Metro tu?

    0

    0
  15. kakikudimukamu says:

    byarrrr utanggggg duluuuuu yusryyyy woittttttttt~~~~~~~ngeh3

    0

    0
  16. nojie says:

    sweet memang sweet..tp..selamat panten baru

    0

    0
    • Ade a few scene muka lisa ni tak la cute dan tak berapa cantik says:

      panten?pengantin la poyo..makan pelempang gk ko ni nnt

      0

      0
  17. Adibah says:

    so sweet ;)
    gaya santai tapi cantek !

    0

    0
  18. […] Sweet gila. Itulah kata-kata yang terkeluar daripada mulut cute Abang Nara apabila melihat gambar-gambar post wedding Lisa Surihani dan Yusry. Terpancar sinar kebahagiaan di wajah mempelai ini. Kredit juga kepada team RealistCopa yang berjaya menangkap detik-detik romantis mereka berdua. Dan … Continue reading → […]

    0

    0
  19. aku penyibuk says:

    pre wedding la..post wedding la…hmmmm….

    0

    0
    • ermmm says:

      biaselaaa sorang mmg darah inggeris, sorang lagi, study di uk..kan..haha..so ala2 omputih gitu..peminat lisa kan sukaa..hihihi

      0

      0
  20. Hafis says:

    Kt mna tempat neh

    0

    0
    • anon says:

      PJ Trade Center

      0

      0
    • aku says:

      kl pac la,area sentul..mmg terbaik..

      0

      0
      • Anonymous says:

        yup, kl pac.
        kalau tau dorang buat photoshoot awal2, confirm i jemput datang ke teratak tak semegah i ni kat maple..
        lagi cantek tasik n garden kat maple. no need to ask for guard’s permission..

        tapi sudi kah mereka? muahahaha

        0

        0
  21. Wah! romantisnya….
    Semoga kekal selamanya dan bahagia di dunia dan akhirat.
    Juga semoga dapat anak ramai dan cute2 belaka.
    Amiin.

    0

    0
  22. Saya says:

    Saya plak yang bahagia bila tengok couple ni..huhu..

    0

    0
  23. nono says:

    lisa kna pelok ngn yusri smpi tutup mate tu..stim ke hahaha……….(joke jer jgn mra yee…)

    0

    0
  24. bolradhabol7 says:

    gambo ni diambil lepas depa nikahla..tu yg boleh peluk bagai…
    apepun tahniah utk depa ni…moga kekal selamanya….
    tq nara sbb keluarkan gmbar ni…

    0

    0
  25. Nas says:

    Lisa cantik, dressing pun sweet je. Tapi seksi sikit la bahagian dada tu. Hopefully it wont happen again next time. Lebih manis kalau tak nampak lurah2 tu :)

    0

    0
    • ermmm says:

      perempuan kalau bahagian dada tak jaga, bukan seksi sikit namanya, memang seksi dan tak malu namanya..itu laaa antara bahagian yg palin kena jaga..tangan boleh cover, tapi dada nak tunjuk…lu olang pikir la sendiri apa erti “berpakaian baik/sopan” and ade tak ciri tu pada die..

      0

      0
  26. cekodok siput says:

    komen jujur…knapa nmpk x terurus je aka selekeh…maap kot2 fans lisa n yusry marah…….hehehe…kompem kna dislike ni…peace!!!

    0

    0
    • cebbie says:

      lorr..

      tak nampak selekeh pon.. elok lah simple2.. takkan nak kena pakai grand jerk kot? derang nampak proper jerk.. casual :)

      casual ngan selekeh lain.. ~

      0

      0
  27. Suke hati Nara La...Nie Blog Die. says:

    weiii….suke atie die la dah dia minat Lisa..ana rafali dia x bape minat… ko klu x suke jgn baca blog die…p baca blog org lain….
    Lantak die la nak post sejuta kali ke.nak cakap die putar alam pehal…. smue ko xpuas ati….pegi main jauh2 la…

    AbgNara…thanks..post lg pic lisa byk2..jgn hiraukan lalat2 busuk

    0

    0
  28. nurynsuraya says:

    cantikkkkk sgtttttt……gmbr honeymoon xde dah ke abg nara??

    0

    0
  29. didi says:

    lisa suriRUMAH. takmo seksi2 ye :)

    0

    0
  30. sisha says:

    yg marah nara post pasal lisa ni lagi, tolong la pikir jauh sikit ye.
    lisa adelah lisa. aka artis plg ramai fans kat malaysia.
    da tentu lah ramai fans nak tengok update pasal dia. itu pon susah paham ke deyy?
    yg ana rafali tu fans dia x la seramai lisa. so demand post pasal ana rafali pun kurang lerr. mende ni nara pon paham. thats why dia keep posting pasal lisa.

    0

    0
  31. pasar senduk says:

    doakan kebahagiaan mereka berdua

    0

    0
  32. fatin says:

    sweet jerr dorg… nampak bahagianye… pasni xyah wat gmbr pre-wedding da..after wedding lg ok…da halal kn….:)

    0

    0
  33. Mira says:

    Yusry bukan ade duit, pasal tu erra lari. that woman is a tru star, unlike lisa yg selekeh ni, x de gaya artis langsung, selebet. tapi lisa baik lg ar dr erra, she’s a bit wild. antara sebab depa break up pasal KRU tu melambak hutang, yusry pinjam duit erra dekat bejuta, malu la kan jantan pakai duit pompuan.

    0

    0
  34. Mira says:

    Yusry bukan ade duit, pasal tu erra lari. that woman is a tru star, unlike lisa yg selekeh ni, x de gaya artis langsung, selebet. tapi lisa baik lg ar dr erra, she’s a bit wild. antara sebab depa break up pasal KRU tu melambak hutang, yusry pinjam duit erra dekat bejuta, malu la kan jantan pakai duit pompuan.

    0

    0
    • ohni says:

      lantang awak kasi info ye cik mira. kalau dalam court, chance utk mng tinggi tapi sayang, tak ada bukti. tak ada bukti, semua tuduhan adalah sia-sia. dosa phahala tu tergantung pada kesahihan cerita cik mira yang kita tak tahu betul atau tak.

      0

      0
  35. aliya says:

    pic ni diambil sehari lepas akad nikah la…kalau tgk rancangan wedding dorang kat astro..dalam tu dia ada cakap..pic pre wedding ni diambil lepas akad nikah..so,jgn lah fitnah mcm2 pula ye uolsss

    0

    0
  36. lilomilo7@yahoo.com says:

    jujur ar pas lisa dah kawin ni d sexy sket mcm nk tunjuk lurah breast die…ape motif..dulu ok je

    0

    0
    • ermmm says:

      dari dulu die seksi je cume fans yg naif die je yg tak tahu..pegi la tgk gambar2 lame die…die pandai cover, pasal tu kalau tengok die pakai baju2 longgar die nampak mcm selekeh, sebab itu bukan style die yg sebenar..style die yg sebenar ialah chic and sexy..die pakai longar2 ni semua khas untuk jaga peminat supaya tak lari je..padahal die yg sebenar tak lah macam yang die cuba tonjolkan.. Fans ni kadang minat ntah hape2..nak sanjung sgt artis..diorang ni memang jenis pandai hipokrit selalunya

      0

      0
  37. Adibah says:

    cepat abang nara, upload lagi gambar2 baru ;)

    0

    0
  38. fafa says:

    Its in PJ trade centre bukan klpac.
    Secondly pls read betul2 artikel psl artis utang tu..
    And thirdly most comments are so shallow.grow up! Abg nara should filter comments that are nonsense and degratory!

    0

    0
    • princess says:

      erk…badan kalau dah besar..jangan begambar sampai nampak lurah..tu bukan seksi..tu seksa..btw….english awak ke laut :(

      0

      0
      • Anonymous says:

        klu english die ke laut, kau pun apa kurangnye, xnampak sepatah pun kau tulis in english…

        0

        0
  39. Lisa says:

    Mira says:
    March 11, 2012 at 2:16 am
    Yusry bukan ade duit, pasal tu erra lari. that woman is a tru star, unlike lisa yg selekeh ni, x de gaya artis langsung, selebet. tapi lisa baik lg ar dr erra, she’s a bit wild. antara sebab depa break up pasal KRU tu melambak hutang, yusry pinjam duit erra dekat bejuta, malu la kan jantan pakai duit pompuan.

    KO ADA BUKTI KE?????

    0

    0
  40. emma says:

    alhamdulillah..mungkin abg nara, lisa dan yusri atau sesiapa sj yang kena umpat, kutuk, hina akan terasa tapi diakhirat nanti pahala mereka melimpah ruah…mrk yg kita rasa berdosa krn banyak buat salah tp kita yang rasa baik dan sempurna tak de cacat cela ni pula masuk neraka..kenapa? yelah amalan kita da pergi tempat mrk hihihi.

    0

    0
  41. emma says:

    alhamdulillah..bertuah abg nara. yusri dan lisa kena kutuk, umpat dan kena hina. mmg sakit hati jg le baca tp di akhirat kelak pahala mrk bertimbun-timbun dapat. kita yang rasa sempurna hingga tak de cacat cela ni pula masuk neraka sebab yela
    asik mengutuk dan mengumpat orang hingga amalan kebaikan kita da diberi kpd mrk yg kita rasa banyak dosa tu hihi.

    0

    0
  42. xxx says:

    Dah2 la tu post psl yusri&lisa. Dah naik muak nengok

    0

    0
  43. ooowhhhh…awesome..!!

    0

    0
  44. princess says:

    abang NARA pentipu!! kata taknak post dah pasal LISA & YUSRI di ulangi pasal LISA & YUSRI post jugak..eee muak la kisah dorang je…..lagi satu pelik betul la..ada org yang sama dok tukar2 nama tu kenapa? kemaruk nak komen ke kat sini? psyco betul la

    0

    0
  45. bebe says:

    the video looks rather forced and awkward.

    0

    0
  46. sweet ker? aku rasa video tu tasteless(macam rasa makanan plak ko jah..)..no story & not interested at all…
    gambar pun sama…no story & mcm org biasa2 je ambik gambar…tak da moment sgt…sorry..:-(
    bnyk lagi yg sweet2 compare to this ‘sweet’ la abg nara

    0

    0
  47. stella says:

    STUPID COMMENT ! Nk tau sbb pa aq ckp gitu ? ? Sbb ada yg ckp lisa sexy ? ? Ada x nmpak tetek penuh ? ? Takda kan ? ? Cer klau nelopak ? Lg sexy , blm kwin pla tu . . Suda2 laa tu JELES nya ! ! Koe yg x dpt yusry , x pyh meroyan sgt , k ! !

    0

    0
  48. shashadanisya says:

    suke sgt…hehhee

    0

    0
  49. qwerty says:

    nice view @ Damansara Perdana / Menara MK LHDN / Gamuda
    Nice building but simple..

    0

    0
  50. sidaracantikmanis says:

    Siyes i jeles ..ni lah best..pic yg diambil tu lepas mereka kahwin..so lagi best kalo tgk…dulu yusry ngan erra pun tak mcm ni…persamaan antara i ngan lisa ni pilih lelaki yang umur lbh jauh dri kami…my fiance 11 tahun jaraknya dri i….i like…

    0

    0
    • Anonymous says:

      maaf mencelah..sebenarnya gmbar nie di shoot b4 dyorg kahwin..kesian peminat kena tipu dgn dyorg..kwn sy keje kat astro ada sama time nie..buktinya inai di jari tu xmerah pun..oren jea..xkn la seminggu pas kahwin da turun color inai mcm tu skali kn..k peace no war..

      0

      0
  51. mizz umie@me myself n i says:

    Perghhh!!! Begitu romantis pasangan L&Y semoga kalian bahagia hingga akhir waktu,..1,2,3,4,5,6,7,8 ,LIsa dan Yusri duduk rapat-rapat,tahun hadapan dapat baby cepat..kalau tak silap la
    pantun David ni hahaha…

    0

    0
  52. mizz umie@me myself n i says:

    Seriously,aku jeles ngan pasangan ni Beruntung dorang ni,..Semoga pasangan ini kekal sehingga sekubur semati…cewah!!!

    0

    0
  53. GIGIHANGUS says:

    stella, apesal ko emo? sexy tu kan subjektif. kadang pakai baju kurung pun org namapak sexy kalo kain tebelah, kain nipis, kain melekat kat badan. Ko xyah r nak marah2 meroyan2 nape orang kate lisa nampak sexy. dah betul kot lisa punye baju nmpak lurah. bukan mslh jeles, ooh peellliissss…no jeles2 okeh..sedap je kau kate org punye komen STUPID. hello, name pun ruang komen so sukati ah org nak komen ape. piraaaaaaaahhh.. ptuiih

    0

    0
  54. anonymous says:

    abg nara plss jgn trtipu dgn pic nie..
    actually dyorg shoot b4 kahwin..
    xpaham napa pihak astro nk tipuu peminat..adakah nk kaburi mata peminat lisa? abg nara tgk la inai kat jari dyorg tu..oren jea kn..xmerah pun mcm time sanding.padahal shoot shoot yg kunun2nya post wedding nie dy siarkan di bahagian kedua walimatulurus lisa n yusry..info sy nie bukan auta..kwn sy keje kat astro trlibat sama time nie..xsilap sy tahu 2 mgu sebelum dyorg brnikah..tuptap ckp post wedding..xpuas hati la yus n lisa n astro tipu peminat mcm nie..

    0

    0
    • ahaha says:

      Tengok rantai yg yusry kalungkn utk lisa ada..so after wedding la pic smua ni…

      0

      0
    • damia says:

      sy kwen dl pakai inai 3 ari dh jd oren…skrg org dh xpakai inai daun…inai tiub kejap je hilangnye

      0

      0
      • Anonymous says:

        suka hati korang la nk percaya ke x..
        sy cuma nk bgtao je yg mmg dyorg shoot b4 wedding..
        rantai tu leh pakai bila2 la..dah mmg dyorg plan nk ckp pic nie post wedding..so pakai la apa yg patut tuk tunjukkn kununnya dyorg dah kahwin..sy dah tgk pic nie dlm fon kwn sy b4 dyorg nikah lagi..for ur info cik damia..lisa pakai inai tumbuk..x tgk ke bahagian prtama walimatulurus? mak lis sndiri ckp nk pakai inai tumbuk..
        sy bukn nk jeles dgn lisa n yusry..bgusla tgk dyorg bahagia..cuma xpayah la nk tipu ckp post wedding..korang nk prcaya,prcayala..xnk prcaya sudah..nk kena buduh dgn lisa nie ikot la..al maklumla budak muka baik.. ;)

        0

        0
  55. huhu says:

    bru perasan dialog yg lisa ckap tu lagu datuk ct..janji kasih..
    Berjanji takkan berlalu pergi
    Kasih pasti kan bersemi nanti
    Mencipta sinar bahagia bersama
    Aku kan buktikannya
    Ke akhir nafasku ini

    0

    0
  56. emmm…aku pon rasa pic i pas wedd..si ANONYMOUS ni x abz2 ngn kwn dia yg kje ASTERUK tu..ntah btl ke tidaknyerrrrr…klu 2 mnggu b4 wedd d’org snap pic ni msti kesan inai kt kuku lisa still ada walaupn x terang msa dia berinai n mandi bunga…klu belek btl2 pic2 ni..inai smpi ke kaki kotttttttt…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ANONYMOUS tu cakap betol..aku pun dah tahu lama hal nie..VIVA BIRU IZZAH..ko xnak percaya suka hati ko la..ko yang kena bodoh!! muahahaha..lantak ko la izzoohh oii!

      0

      0
  57. liza_iza says:

    assalamualaikum..jika tak suka tak perlu komen bukan2..tgk sahajalah..sebagai org sekeliling kita doakan kebahgiaan mereka..lgpun biarla abg nara nak post pasal yusry dan lisa pun…saya peminat lisa suka je tgk..pasal pakaian dia,biarlah dia..jgn kita ni nampak kesalahan org je sedang diri kita pun belum tentu sempurna..
    cayok abg nara kalau ade pose2 honeymoon diorg lg tolong post ye

    0

    0
  58. doongdoong says:

    aksi Pre wedding & Post wedding sama je. tiada beza
    aksi masih peluk2
    sebelum kahwin dah peluk2, nampak tiada manisnya bila bergambar selepas kahwin

    0

    0
  59. er says:

    ape der sume commenter mgarot mncarot tah hape2..firstly,ske ati abg nara ler nk post bpe byk kali pon..kaw rang sebok pehal..xsuka xpyh baca xpyh tgk ngong! then lisa ngn yusry nk buat pe kat luar pon,sexy ke xsopan ke ape de hal dosa dye kaw tanggung ke..sdiri tanggumg an..ni kaw ckp blakg dok ngumpat dye lg kaw yg tanggung dosa..ape punye masyarakat daa~

    0

    0
  60. Reena says:

    Walau apapun org nak kata, dia chantek dowh!!!

    0

    0
  61. lisaradi says:

    lisa surihani cantik tak pakai make up ;)

    0

    0
  62. nenekterencat says:

    alololo:) jeles!

    0

    0
  63. nur says:

    salam ,abg nara tau x diorg photoshoot ni kat mna eh ?

    0

    0