Written by AbangNara | November 29th, 2011

Khamis ini akan bermulalah tayangan filem Ombak Rindu yang menampilkan pelakon hebat seperti Aaron Aziz, Maya Karin dan Lisa Surihani. Daripada review yang didengar, khabarnya filem ini mampu membuatkan anda menitiskan air mata. Nak tahu benar atau tidak, kenalah pergi tonton sendiri filem yang diadaptasi daripada novel ini.

maya karin baru

Lagi beberapa keping gambar Maya Karin dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Shahrizan kerana sudi berkongsi gambar si cantik Maya Karin. By the way, sila LIKE Official Facebook Maya Karin untuk maklumat terkini tentang dirinya.

maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru
maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru
maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru
maya karin baru

maya karin baru
maya karin baru

maya karin baru

maya karin baru

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

95 responses to (22 GAMBAR)Maya Karin, Heroin Filem Ombak Rindu

  1. minah jambu 24 jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 107
    • uzmabags says:

      aik?pnah bau ke?ekekeke

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
    • mari mengurat saye says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 17
      • tilu says:

        kdg2 aku tepikir .. pompuan mcm maya nih tahu ker pasal mandi hadas ..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 147 Thumb down 33
        • dude,…. haters gonna hate.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 18
        • no says:

          itu antara dia dengan Pencipta. siapa kita nak soalkan semua ini. sebab kadangkala yang rajin menyoal orang lain nanti soalan, malahan jawapan akan berbalik pada diri sendiri. wallahualam

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 1
        • cik kiah says:

          plezzz laa jgn blagak alim kat sini ..sini tempat bt dosa beb ..nk beramal masuk website btul2 alim laa ….fuck u all yeahhh ..

          ps : kl dok copy paste jer ..baek paste sekali ceta2 omputih ..%dosa besar lg abg nara

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 15
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 16
      • amri says:

        yg ko ni ckp Maya KArin busuk…ko penah bau ker…ko tu sedarla sikit…ko tu mulut busuk, hati busuk..ntah2 muka pun busuk kan…hahahahha…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 4
        • ayien says:

          hahahah…panggil jer dia..minah jambu busuk…..ok x?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
        • azhar says:

          hahahahaha…maunya muka minah jambu busuk ni tak busuk…dok ngadap komputer 24 jam…kompom ler muka busuk x hengat !!….hahahaha…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
        • azhar says:

          hahahaha…maunya muka minah jambu busuk ni x busuk…dok ngadap komputer 24 jam..kompom ler muka pun busuk x hengat !!!…hahahahahaa

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          booooooooooooooooooo layannnnnnnnnnnnnnnnnnn bwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  2. first says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 39
  3. what the? says:

    comel je anak orang asli tu ..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    • hothotheat says:

      ko nak kate cumil ya mne. .y pakai boot pink tu ke. .y blkang maya. .or 2 2 skali. .=). .

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  4. bendera says:

    awal2 lagi dah dengar penulis novel tu tak puas hati dgn hasil filem.. camne tu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • gula_melaka says:

      aku dah tengok trailer bicara hati semalam kat 8tv nite live.
      aku tak pernah baca novel dia dan aku tak nak komen tak puas hati pasal screen adaptation dia.

      TAPI SERIOUSLY,

      LISA SURIHANI NEEDS TO STOP DOING WHATEVER SHE IS DOING NOW – BERLAKON MACAM KAYU

      hanya kerana dia berlakon watak antagonis terjerit sana sini tak bermakna lakonan dia nampak berkesan sebagai watak jahat. mmg terserlah kekayuannya..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 6
  5. Mama CoCoy says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 31
    • ahkak puaka says:

      DAH NAMA PUN CITER NGOK! LAU XDE WATAK CMTU, XJD LA SEBUAH CITER TU. SENGAL.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
    • hothotheat says:

      ko pernah tgok cite pretty women tak?. .lbh kurang sme je la tu. .huuuu~~~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
      • Kakiwayang says:

        hee…betul tu hothotheat…. ada je laki camtu di dunia ini…walaupun ia weird…and sebab tu dijadikan cerita… kalo takat kawen biasa, orang tak buat filem/novel la…=)

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • MamaMia says:

      Mama Cocoy, mesti xbaca buku yer,
      kalo ikut buku dia kena jual dan diberi pil perangsang. 1st nite yg dia kena tdo dia dilanggan pd hero (haris xsilap namanya) tu dgn harga yg mahal sbb still virgin,
      lps dia sedar dia merayu kat laki tu utk ambil dia sbg isteri sbb dia xsanggup jd pelacur. kiranya hero 2 la org pertama yg tdo dgn dia.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
      • apa2 jelah says:

        btol2… kalau ikut buku die, asal nya die kene jual n bapak ke bpk tiri die cmtu lah… then laki yg aaron blakon tu nak lacur pompan tu tp pompan tu kate kene kawen n die dulu

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Lea says:

      Ombak Rindu movie, not as great as the novel! baru saya faham kenapa penulis novel tu frust dengan adaptasi filem.
      - maya karin, gagal membawa watak Izzah. selepas filem ni, saya akui maya karin cantik tapi bukan pelakon yang baik. korang rasa Fazura bleh bawak watak Izzah tak?
      - cerita tak smooth, bbrp babak2 penting dalam novel diubah dan ada yang tidak di paparkan.
      - Lisa Surihani, out!
      - banyak lagi kelemahan2 lain. secara kesimpulan, filem ni tak mampu memberi kesan mendalam, dan bukan satu garapan yang baik.
      - sayang, novel yang begitu menarik dan boleh menitiskan air mata , tetapi sebagai filem GAGAL

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  6. cik pial says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 28
    • kiah says:

      btl2.. aku pnh dgr gak org ckp cam 2.. tp lom bau lg la..wakakakakakaka

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • Zaki says:

      Betul2! Mmg bau hapak! Aku pernah kerja krew produksi, tak yah nak cium ketiak dia, dia lalu dah bau hapak semerbak! Busuk dowh!! Cantik tapi busok!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  7. uzmabags says:

    gambar ngn anak orang asli tu paling cantik..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  8. betoll ke says:

    ketiak dia hapak.. penah bau ker??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  9. Mama CoCoy says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 51
    • kawaii says:

      lain kali baca la sinopsis cer tu dulu.. jgn main hembus je..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
      • Sitty says:

        mama coy..aku cabar kau buat satu pilem yg langsung xde tipikal cite melayu….aku nak tengok sejauh mana kehebatan kau yg suka kondem sebelum tengok!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
    • awk t mama cocoy kl xsuka pon citer melayu jgn nk kutuk entah apa…aku n dh bnyk kali baca buku novel t mmg best kl ko xsuka jgn nk ckp bukan .sbb sambungn novel n pon aku dh bACA

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • cegampang says:

      Tak baca novel ni memang la ko cakap macam tu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Kakiwayang says:

        mama Cocoy ni saje je kot nak provoke..bagi panas la kunun…. ntah2 sebahagian dari strategi promosi Ombak Rindu…wahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • N.I.A says:

          mama cocoy : i’m LMAO ok baca ur comment… by the way, PELACUR tu pun MANUSIA jugak..& manusia ni bila¬≤ pn boleh berubah…jgn kn 1 tahun, dlm 1 minit pn blh berubah..ada pahammmmmmmmm? ape la!

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  10. eikin says:

    pelik…

    watak izzah dlm ombak rindu tu kan gadis yg masih remaja, apesal bagi watak tu kat maya?

    maya ni xde muka remaja pun…???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 10
  11. naniey din says:

    alahai……daku mbayangkan izzah tue cantik,lembut,putih….skali maya daaa…..ayoooo!!!…maya dah r gelap2 cikit….hmmmm

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 9
    • Cauliflower says:

      Rasanya Tiz zaqiah lagi sesuai watak izzah ni..
      Xpun fazura..Untuk watak lisa plak rasanya lebih sesuai ixara aishah..gandingan tiz dlm cite soffiya..maafle lisa berlakun mmg kaku..tp pelik knp banyak pangarah ambik berlakun. sbb cantik ke? ramai lagi pelakon cantik kat mesia ni

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  12. suarlondeh says:

    BETUL KE BAU KETIAK DIA BUSUK?? NAPER BUSUK??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      pasal dia masak kari suka campor daun buahpele tu pasal badan dia bau ke…………………….ng gak nye ishhhhhhhhhhhhhh kau ni macjm tk tau la pulakkkkkkkkkkkkk !

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • pecah kepala says:

        ketiak dia busuk?? alamak…..x bleh blah siot. muke je cun ketiak hangit. Malulah beb! hu5

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  13. yuyun says:

    pd yg dh baca novel ombak rindu msti rasa yg maya x sesuai bwk watak tu..x kene lgsunggggg…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 6
    • maya karan says:

      betul kata yunyun tu…..kalau Nora Danish/Fazura pegang watak Izzah dan Zul Huzaimy sebagai Hariss lebih sesuai…..Fazura sebagai Amylia pun ok. Mereka bedua comel dan ayu..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  14. ain says:

    Saya baca novel Ombak Rindu masa mula2 novel ni keluar dan ada juga novel sambungannya. Pada saya Maya Karin tak sesuai berlakon sbagai Izzah. Izzah mungkin lebih sesuai dilakonkankan oleh wajah bukan pan asia Lisa Surihani misalnya. Tapi tak tau lah kalau Maya berjaya menjadi Izzah seperti di dalam novel

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 9
  15. yusri says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 73
  16. kiki lala says:

    maya cantik..yg sibuk kta busuk2 tu korg igt korg wangi sgt ke???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
    • pecah kepala says:

      alahai kiki lala….relax la…x kn tu pn nk amek port. Maya mmg cntik tp ade mslh bau bdn. klaw da mmg kenyataan x kn kite nk sangkal lg. ye x…?
      jgn emo2 cm kak temah mulut busuk ok? peace yo!! :)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  17. iera says:

    Tiada seorg pun manusia perfect di atas dunia ini…Renung2kn slmt Beramal…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
  18. ali hidungpendek says:

    my x wife resdung lg bengong. itu pasal la ketiak busuk.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
  19. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah bucok ni huh !! minah jambu tk minat lah ! minah jambu suka n minat ngan fasha sandha dia jambu…..jangan jelessssssssssssssssss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 13
    • pecah kepala says:

      Fasha mmg cntik. aku suke tgk dia berlakon dlm Cinta Elysa. Tp smpai skrg bengang aku x abes lg sbb ari selasa ari tu aku tggu smpai 10.30 mlm haram x de! sibuk dgn perhimpunan umno x abes2. Smpai Cinta Elysa aku pn x kua. gua bengang gua relax!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        bagos bagos pecah kepala ape2 pon kau rilek aje jangan melenting ok coolllll ok cinta elysa tu akan di tayang kn selepas perhimpunan umno tu habis tk? daripada 1st episod sampai sekarang minah jambu pn lom tengok lagi cerita dia bagos ke?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  20. ENGKAU N MAMA COCOY TULIS T BEROTAKLA SIKIT CITER T MMG BEST AKU N DH BNYK KL BACA SAMBUNG OMBAK RINDU PON BACA KO..TULIS BAIK2…KL XSUKA PON IKUT SUKA ATI KO LA…N XTAU CITER CKP BUKAN2 LAK..PERGILA TENGOK DULU BR NK KUTUK…FAHAM!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. FAIRA says:

    cantik nyew maya karin ;D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
  22. pape jela says:

    yer..penah baca novel..lisa or lisdawati mungkin lagi sesuai pegang watak izzah..sbb izzah nie digambarkan sebagai gadis kampung..wajah maya pan asia..so dah nmpak izzah tu mcm bukan pure melayu dah..and lagi satu dah penah hidu ketiak maya karin tu,,ckp busuk la hape la..busuk2 pun dpt pegang watak izzah wat..lagi satu xda lak wartawan duk canang ketiak dia busuk..haish..ntah pape je.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
  23. sumei says:

    Maya ni ada iras2 pippa middleton la. dahi besar jendul, bila senyum pun ada ala2 pippa. kulit tan mcm pippa. oh nak komen ni, rasanya maya ni saja je tan kan kulit dia sbb pikiran dia mcm omputih. bagi omputih lagi tan lagi lawa. padahal kalau dia tak berjemur, jaga kulit, pakai krim pemutih bagai mcm pompuan2 lain mesti putih seputih2nya si maya nih

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  24. sumei says:

    Maya ni ada iras2 pippa middleton la. dahi besar jendul, bila senyum pun ada ala2 pippa. kulit tan mcm pippa. oh nak komen ni, rasanya maya ni saja je tan kan kulit dia sbb pikiran dia mcm omputih. bagi omputih lagi tan lagi lawa. padahal kalau dia tak berjemur, jaga kulit, pakai krim pemutih bagai mcm pompuan2 lain mesti putih seputih2nya si maya nih

    (bosanla wei komen asik tak kuar !)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  25. biskut says:

    kalau tiz zaqyah bwk watak izzah dlm ombak rndu msti meletup n lg sesuai kan.. xgitu??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 14
  26. lipaskudung says:

    kalau rita rudaini muda, lipaskudung rasa dialah yg paling sesuai bawak watak izzah.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
  27. farie says says:

    tul ke maya berbau tang mna tang ketiaaak ke tang badan harap muka ye cantik tapi meloyakan beli lah deodrant bukan mahal pun .Weeeekkkk……….termuntah lah plak aku!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9
  28. jijah says:

    kadang2 rase nk muntah bace komen korang nie..weh cermin dri sdri sblom ckp org lain…aku xdela minat sgt kt maya 2..semua ciptaan tuhan terima jela..manusia mane ade prfect ade keburukan dia ade kebaikan dia…apa pon ta bole la korang nie,,,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  29. Cik Ram says:

    Org yg ketiak busuk ni bkn dia org nak. Bau ketiak jenis ni even ko pakai deo sedozen, mandi puluhan kali pun tak akan dpt mengubati penyakit ni. Bkn dia minta pun benda mcm ni..Byk jumpa org mcm ni kesian..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • spa q says:

      bau badan nih ada kna mengena ngan pemakanan.Bykkan makan sayur sayuran dan buah buahan ..JGN byk makan kari atau pedas2 .. mmg hapak la jawapnya .. dan jgn minum minuman yg beralkohol ..Dan mmg ada penyakit yg bdnnya berbau iaitu yg jenis kuat berpeluh yg di panggal hyperhidrosis klau tak silap aku .. ada spesel deo utk mereka yg bermasaalah spt ini ..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. hany says:

    i ‘m maya karim fan..i xde la fanatic sgt cte melayu tapi why not korang tgk dulu baru la comment…as far i know maya karim nyer kulit putih and i pernah jumpa dengan dia …lagipun siapa korang nak judge ciptaan allah…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  31. sha says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 16
  32. pembaca novel says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 20
  33. oranggg lain............. says:

    pada analisis aku la MAYA KARIN ni artis kesayangan si pengarah Ombak Rindu ni OSMAN ALI…. cer tgk kebanyakan filem dia mesti dia ambik maya sbg pelakon…. agaknye la….aku pon tak tau…hehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  34. oranggg lain............. says:

    mmg aku rasa pon maya x sesuai bwk watak izzah…… x natural lgsg…… x mcm apa yg digambarkan dlm novel…. pengarah ni nk ikut selera dia sendiri jerk………….hmmmmm

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
  35. cik linda says:

    watak izzah sesuai utk linda hashim….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
  36. miss linda says:

    watak izzah sesuai utk linda hashim

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  37. miko says:

    maya karin memang x sesuai bawa watak izzah…sebab nmpk sgt berusia…lau jadi mom izzah sesuailh kot…….hahaha….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
  38. anon says:

    lau sari yanti pgang watak izzah cm sesuai ckit

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  39. miss purple says:

    ape la , kalau nak amik yang muke pure melayu untuk izzah tapi belakon macam kayu buat ape ? jalan selamat dengan amik actress yg mmg boleh belakon wlaupon muke pan asian sebab ini hanyalah sebuah cerita kan . tak payah nak bertekak or nak mempersoalkan oke .

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  40. cravingsushi says:

    kenapa x ambil ummi nazeeera? dia ok pe? pandai berlakon…muka gadis melayu apa…watak izzah tak sesuai utk maya walau dia cantik kerana watak tuh utk gadis muda

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
  41. peaze2biey says:

    cantik r maya karin, tp watak izah xsesuai ngn maya r sb maya cam urban face cikit, tp kalau rita rudaini sesuai watak gadis kampung yg ayu gtu…bile la rita nk berlakon ni?? rindu rita….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  42. sharmia says:

    cite ombak rindu ni best dlm novel.n hrp2 best jgk dlm filem.i sokong maya karin bwk watak izzah walaupun dia dh agk berumur. dah nama berlakon, xsemestinya watak remaja surely nk bg artis remaja kn?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  43. Cauliflower says:

    Agree..mcm watak dlm cite soffiya tu..Berkesan betul tiz berlakon.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • bella khan says:

      aku pun suka kalau watak izzah di lakonkan oleh tiz zaqyah…kelas tgk lakonan die tu…..hrmmm bab bau ketiak ni x dak ka org feedback kat die…at least die tahu yg badannya berbau….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  44. me says:

    haris = aaron
    izzah = fazura
    mila = fasha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  45. mia says:

    asal dk sibuk2 psl ketiak maya?
    Klu btul ketiak maya bau hangit, kira hebat jgk la hidung aaron..
    Blh tahan bau bsuk ;))
    Kdg2 kita dk sibuk jg ketiak org pdhal ketiak sndri yg bau hangit ;))

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  46. noie says:

    ok ape maya.:-*

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  47. sidek says:

    Maya as izzah in OR so damn good plus she’s extremely gorgeous as well.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. YeLLoW^_^ says:

    anak haram

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  49. YeLLoW^_^ says:

    hrap2 la sape yg ktuk2 maya ni cpat mati….huhuhuhuhuhu bodoh^-^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  50. Anonymous says:

    kalo xtau itu maya karin, konfem xterfikir pun dia cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1