Written by AbangNara | January 8th, 2014

Alhamdulillah. Sejuk hati Abang Nara melihat cara sambutan hari jadi kelima anak Nora Danish iaitu Putra Rayqal. Dengan menjemput anak-anak yatim sekolah tahfiz, Nora mengadakan majlis doa selamat untuk meraikan hari penuh makna ini. Seronok Abang Nara melihat Nora Danish bertudung dan Rayqal pula berjubah. Dua-dua memang comel

nora danish

Dalam banyak-banyak gambar yang dikongsikan oleh Nora Danish menerusi akaun Instagramnya, gambar Rayqal mencium ibunya adalah yang paling menyentuh hati Abang Nara. Semoga Rayqal tidak melupakan jasa ibunya yang berpenat lelah membesarkannya. Kasih ibu tiada tandingannya. Sesungguhnya syurga itu di bawah telapak kaki ibu.

nora danish
Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan selamat hari jadi yang ke 5 buat Rayqal. Semoga Rayqal membesar menjadi anak yang soleh dan menjadi pelindung kepada ibunya apabila dewasa kelak. Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis doa selamat Rayqal dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish

49 responses to (22 GAMBAR)Doa Selamat Untuk Hari Jadi Anak Nora Danish, Putra Rayqal

  1. Anonymous says:

    Alhamdullilah….Happy birthday Raykal…Tak nampak pun Fasha Sandha. Rayfal dan Jejai pun tak ada. Nadim adalah. Semoga jodoh kalian berdua dipercepatkan.

    0

    0
    • Maria Mersadis says:

      Isk Nora nie tk abes2 comolot anak tu .

      0

      0
      • Didi says:

        Good one ND. Supportive betul boyfriend dia ni. Dimana ada nora, disitu ada nedim. Semoga cepat kahwin eh. Masing2 pun kalau kahwin, kahwin untuk second time. Rasanya, lama lama belajar dari kesilapan pun tak best jugak. Takut bosan yedok? Nora tu banyak je yang nak. Tinggal nora offer je confirm bederet nak!!

        0

        0
        • miss ynwa says:

          sape setuju kalau iolssss cakap nora cute gile pakai selendang time tayangan cerita DUA KALIMAH ahad arituuuuuu~~~

          0

          0
        • demeroyan says:

          ok la tu.. fasha & jejai & rayfal ada je.. cuba tgk ig jejai & fasha.. cuma mereka tak over exposed mcm anak pak menteri si nedim ni.. bila tanya hal kawen tak terfikir lg jawab nora & nedim.. elok la tu.. berkepit kemana2 tanpa ikatan halal.. role model la sgt..

          0

          0
        • Pemuda Padang Rengas says:

          stop kondem bendahari kami Nedim Tan Sri Nazri

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          dah la tak ajak aku, benci3…

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          party birthday terbaik lah,
          ajak budak tahfiz lagi…
          ni baru btul birtday party ciri islam..

          0

          0
        • rest chucuk chucuk tak best says:

          berderet nak? betul la tu..yg nak tu semua stock jantan, bukan lelaki..sebab nora ni stock betina, bukan perempuan..tgk je jantan2 yg melekat dgn si nora ni..jejai..nedim..dan tah sapa2 lagi jantan lain..betina cheap sale akan mengundang jantan cheap sale juga.

          0

          0
      • big nose mama says:

        biasa aja takda lah lawa mana. tak boleh lawan neelofa dengan poujiah yg maha gojes.

        0

        0
      • karipap sedap says:

        ko ade anak?

        0

        0
      • Hannah says:

        Cantik selendang nora..

        0

        0
      • she says:

        biarla dia nk kiss pun.. anak dia.. kalo u ada anak pun msti u akan kiss anak u gak… kalo la… biasenye org komen mcm ni org xde anak.. haish..

        0

        0
        • hoi says:

          lah,kiss anak sendiri pun nak jadi issue.aku tgk cite korea parents diorg slalu je kiss anak diorg (of course la time tu anak kecik lg). so nak bising ape

          0

          0
    • mat sentul says:

      fasha ada tgk kat ig pn noora or fasha. kat ig nora takde. takut tergugat kot sebab fasha lagi cantik daripada dia. haaaahaaaa.

      0

      0
  2. macam gedik je says:

    cantik gambar yang pakai telekung tu.

    0

    0
  3. Anon bodo says:

    Tue la kau lembab.. G buat insta dulu.. Asyik dok hadap fb je. Semua orang ade.. Xde yang xde. Buta2 fitnah orang.

    0

    0
  4. nokia cap bulu kaki says:

    Mcm ni kan bagus…tutup2 semua..walau ada mak2 datin berjambul..dari terdedah sana sini..kongsi rezeki dgn budak2 tahfiz..sojuk hati den..selamat hr jadi rayqal..

    0

    0
  5. waima says:

    gambar no 7, laki kanan sekali tu budak mana eh? mcm budak unikl je? anyone? tol ke?

    0

    0
  6. sal says:

    Subhanallah…Comelnya ciptaan Allah ini..
    Suka tengok artis2 yg berhijrah… Moga Nora adalah antaranya…

    0

    0
  7. anon says:

    Gambar last paling cantek…..

    0

    0
    • phua chu kan says:

      gambar edit camera 360 memang lah cantik. cuba kamera biasa terserlah ketuaan dia. tu pun tak sedar diri perasan muda dok botak2 rambut bertindik subang macam org muda. berlawan lawan dengan ex nedim.

      0

      0
  8. Anonymous says:

    anak nora macam dah darjah 1, nampak macam dah besar.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    xde gambar b’sama dgn anak yatim pon?

    0

    0
    • Anonymous says:

      tau x hukum bukan mahram bergambar bersama? budak2 tu budak tahfiz kot. dorang belum tentu nak gamba2 ngan nora danish.

      0

      0
  10. lili.amini says:

    perempuan yang pregnant tu sebelah tam tu sape?muka macam familiar.artis ker?

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Sejuk mata memandang

    0

    0
  12. nok gebuzzz says:

    kan bagus mcm ni……dapat menghiburkan anak2 yatim n dapat pahala lagi….

    0

    0
  13. Anonymous says:

    tgok picture je tak leh ker???.. nak komen jer tahu.. diri sendiri tu dah tentu ke baik sangat!!!!

    0

    0
  14. farah says:

    bila wat mjlis cmni xnmpk lak mke retis mne2 ek…kalau wat beday party bertema bagai..berderet2 retis melaram…hahahha…~~

    0

    0
  15. mizfarah says:

    bila wat mjlis cmni xnmpk lak mke retis mne2 ek…kalau wat beday party bertema bagai..berderet2 retis melaram…hahahha…~~

    0

    0
  16. NKD88 says:

    Selamat Hari Jadi Rayqal. :)

    Tharu tgk wajah anak-anak yatim/tahfiz tu, scroll dua tiga kali pun sebak je tgk mereka. Moga kalian terus tetap mjadi soleh. Rayqal juga, moga jd anak yg soleh. :’) Amin.

    0

    0
  17. mizz cute says:

    sejuk mata n hati memandang

    0

    0
  18. maya says:

    beza sgt msa buat bday party anak nedim hri tu… huhuhu

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Nora bercium mulut dengan anak? Just wonder….bila besar cium mulut juga ke? Tengok budak pompuan yang cute miut sebelah Rayqal tu, penuh semangat tengok , siap buat mulut sekali.

    0

    0
    • pinky-minky says:

      to all yg dok kesah sgt parent kiss mulut ngn anak ni… slalunya we all kiss time anak kecik je..nnti dh besar xde dahh sbb budak lelaki ni akan sampai waktunya dia akan xnk dah peluk2 cium2 ni.. harap maklum, sekian

      0

      0
  20. kembang says:

    MINAH NI MACAM BAJET COMEL SGT JE.. TGK CR DIE BERGAMBAR PUN DH TAU.. H

    0

    0
  21. peeled guava says:

    sedih. cara berpakaian mengikut majlis. bila ke kenduri atau majlis berunsur agama, guna tudung, guna telkung. bila ke majlis2 lain, free hair malah baju umpama tak berbaju. majlis kenduri pun percampuran lelaki perempuan seolah2 tiada batasan, mendatangkan maksiat juga. majlis luar tak payah sebut la..malu dan sedih.

    0

    0
  22. aunty ann says:

    Ehh Peeled guava

    seperti yang semua sedia maklum, si nora ni mmng la free hair.. bila die buat kenduri doa selamat, xkan nak pakai baju xckup kain kowt..ade ke kat gambar tu lelaki dan perempuan berpegangan tangan, comolot sume..eiii..dah kenapa kau ni..

    bagi aku, okay la die menghormati majlis dan berpakaian bersesuaian dgn majlis..even die mmng seorang yg free hair..sbg manusia SUCI mcm awak tu kan..doakan la semoga dia akan trus berhijab sebegitu..kannn..haishhh pelik sungguh org mcm ni

    0

    0
  23. […] (22 GAMBAR)Doa Selamat Untuk Hari Jadi Anak Nora Danish, Putra Rayqal (48) […]

    0

    0