Written by Bella | November 21st, 2016

Anugerah Skrin 2016 dengan teman Menggapai Impian telah pun berlangsung di PICC Putrajaya pada 18 November lepas.

Pelbagai gaya selebriti yang kita boleh lihat pada acara karpet merah pada malam berkenaan. Ada yang nampak cukup segak dan anggun sesuai dengan tema ASK 2016 dan mungkin sebaliknya.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto gaya selebriti di karpet merah ASK 2016 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Rasa-rasanya siapa yang mempunyai gaya paling menarik ye?

62 responses to (22 FOTO) Selebriti Di Sekitar Karpet Merah ASK 2016

  1. kubor gombak says:

    sunyi

    15

    0
    • roke says:

      hambar

      20

      0
      • Kiah says:

        omg….sherry … nk gi pesta karate ke.. sumo ke apa camtu???

        11

        1
        • Anonymous says:

          *Paling Vogue:
          Siti Saleha
          Tiz Zakiah
          Beto

          *Paling Semak/Sakit Mata:
          Marsha Millah Londeh
          Nadia Nissa
          Nora Danish

          21

          12
        • Anonymous says:

          Kaum lelaki, pls la pakai formal suit biasa je full kaler hitam xpayah nk ada songket2 bagai. Lagi nmpk kemas segak effortless smart.

          2

          3
      • unta kawan masuk bilik says:

        Dengar sini baik2 … aq bukannya nak tegur lah,.,,, tolong jangan double standard boleh… tak kisahlah kerja apa pun…..cikgu ke ,,penulis blog ke… ada pangkat ke takkkk… korang buat org lain sedih tau tak..marah…dengan mcm sombong …memilih milih …. tengoklah org bawah … jgn nak kawan or tegur org yg nampak ok je,,, jgn double standard boleh….

        3

        2
    • Anonymous says:

      lisdawatie dan somi…hahahahaha…dress da mcm sarung kusyen kak oiiiii.

      27

      1
    • Nia says:

      si nora danish…mencoba sgt. over dgn ropol2 camtu. mcm gula2 kapas bergerak dah. hehehehe

      30

      0
    • che tat says:

      Neloffa fesyen terumbu karang
      Nora feyen ayam serama

      14

      0
  2. minah says:

    sarimah cantik

    38

    0
  3. roke says:

    bosan baju macam recycle mana mana ntah

    3

    2
  4. Larat ke... says:

    takde yg outstanding…..
    yg bole aku terima….
    Siti Saleha….

    17

    4
    • minah jambu say no to DRUG says:

      ye minah jambu pon stuju siti saleha yg paling menyerlah dia punye pakaian very the cantek..yg lain biasa2 aje ..thank u..

      18

      2
  5. dlm rmai2 gmbr artis ponpuan..
    dkt mate p.cik yg npk lawa hnye siti saliha je

    13

    3
  6. Anonymous says:

    Seperti biasa, Maya Karin WIN! Simple, elegant, classy… Loved it!

    25

    3
  7. Anonymous says:

    mana gambar izara? cantik kot dia mlm tu

    6

    0
  8. Anonymous says:

    Siti Elizad simple yg penting sng nk jln..

    14

    0
  9. saya says:

    nora nampak tua dah..

    29

    0
  10. anon says:

    nadiya nisaa apa punya mekap cam hantu???

    6

    0
  11. Salamat Munak says:

    sherry alhadad dah kenaper pakai baju tidur…??
    sarimah seksi dah mcm pelacur…sorry…
    asal rambut siti saleha kejung mcm bru lepas main…??
    klu senarai diatas, ai suke neelofa…
    tiada dlm senarai, ai suke baju erra fazira…

    7

    19
  12. liz says:

    sedap je kata pelacur. jgn pulak ahli family ko lg teruk pd tu 1 hari nnt…

    7

    1
    • salamat munak says:

      liz, u nie mesti sarimah kan? atau kaum kerabat dia. kikiki.just nk bgtau biasenya pelacur je pakai seksi camtue.kbye

      0

      3
  13. Anonymous says:

    nora looks terrible, face n dress….apahal tu?….terlebih party ke?
    yg cantik sopan….neelofa, shiera.
    yg lain in the pic ….so so jer lah…try again.

    27

    0
  14. aku says:

    okay,sarimah mcm michael jackson
    nora mcm bunga teratai
    sherry mcm span boxing tuu
    ytu xthu nm..ya allah buruknya ngn cebisan kain buruk merah

    3

    1
  15. Das Auto says:

    Shera Aiyob, cantik!!!

    17

    0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      cantek untok gi mesjid je or majlis cukur jambol n tak sesuai untok anugerah2 yg berprestej ni ..terima khaseh n thank u…

      1

      23
  16. cikpropa gebu gebas says:

    bju biru 2 sape? mcm jihan musa..tp tinggi pulak

    2

    1
  17. NEEL says:

    BAJU NEELOFA PENDEK KAT DEPAN KAN… NAMPAK KAKI… SAPA ADA FULL PIC?

    6

    1
  18. Anonymous says:

    nora…ya rabbi….mcm opera cina makeup dia.

    15

    0
  19. Ros says:

    Seperti biasa. Fesyen baju retis malaysia level felda. And x de org tgk pun ASK ni in general. Tahniah Astro kerana bolot sume retis dengan duit. Lagi2 lak retis mmg x berduet zaman digital ni.

    9

    0
  20. MIA ADRIANA says:

    Siti saleha paling gorgeous.. Cantikkkk,, #7harimencintaiku..

    2

    8
  21. sentap says:

    hambar giler…cam xda bajet je baju2 sponsor ni nak2 nadiya tu…nora danish nmpk tua mgkn faktor makeup…xpa boleh tutup gan hijab zip…hahaha…dah la sarat kat tgn ko cam ropol langsir…yg baju biru gak lawa & bini zahiril sopan lawa gitu…

    16

    0
  22. Anonymous says:

    sherry tu dh nape? dia dh memg x cantik..d tambah ngan pakai baju cam tu..brtmbh la buruknya..y paling aku suka tengok shahira ayob..sopan gitu…nora danish pakai cam tu dh mcm hape..rambut wat cam tu lagi nmpk jendol..

    3

    1
  23. petuw says:

    neelofa nmpk bantut

    3

    2
  24. nok gebuzzz says:

    kenapa ASK thn ni hambar sgt…sbb ape ek,alif satar beberapa kali ajak tepuk mcm xd org layan…semua pon mcm kebosanan..persembahan artis pon so-so jer…masa achey ngan abam mcm baru ok sikit..next year kreatif sikit la..

    2

    0
  25. Anonymous says:

    daler yusuf and siti saleha..just nice

    0

    3
  26. Anonymous says:

    Semua x lawa…aku ja lawa hahahahahahahha

    6

    0
  27. Lopahgedik says:

    Sapa tgk video kegedikan si hajah lopa ngan patah amin. Geli mak.. Over benau kau lopa nk mngusik la nk melawak la bagai ngan si patah tu. Ingt sikit ko tu hajah n perempuan dah la baju gaun terumbu karang kau tu singkat nmpk kaki.. Nk tunjuk kasut platform 7inci ko ke ape.. Nk berfesyen muslimah tu bt la muslimah betul2.. Ni atas tutup bawah bukak, belum bab perangai lagi… Eee gedikk..

    10

    0
    • bencigedikz says:

      setuju dgn kau.meluat aku tgk agedan2 gatal 2 ekor tu. semak jer rasanyer. x habis2 tayang aksi acah sweet uweekkk. baik kawin cpt2lah x pyh nk tambah2 dosa tu

      3

      0
    • bencigedikz says:

      setuju dgn kau. naik semak tgk adegan gatal 2 ekor tu. mcm diorg je yg bercinta. muak tgk adegan acah2 sweet yg poyo tu. baik kawin cepatlah lopak sblm jantan tu tinggalkan ko bila dia dpt lagi cantik nnti. belakon dah ler dua2 mcm kayukayan ntah aper yg best pun x tau

      1

      1
  28. Jef says:

    Redza rosli tak ada

    0

    0
  29. entah la says:

    balik² mau judge org ja kerja kamu

    0

    0
  30. Mumia says:

    Nadya nisaa dan nora d guna make up artist yg sama kot? Mata lebam semacam ja..
    Lain kali jgn guna khidmat makeup artist ni.

    Pada saya baju nora d cantik tetapi disebabkan efek make up yg ‘ menggerunkan’ terus hilang kualiti rekaan baju 2.

    Baju nadya nisaa, maaf lah nk kata juga, rekaannya kategori tk lulus kalau final project fashion design.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    anugerah apa ni?

    0

    0
  32. mimie says:

    Tgk kat rotikaya lagi banyak retis pakai baju ntah ape2…

    0

    0