Written by Bella | April 26th, 2016

Hari Sabtu lepas telah berlangsungnya majlis bertandang Yatt Hamzah yang diadakan di kediaman suaminya Muhammad Zulfadli di Pengkalan Chepa, Kelantan dengan tema warna merah jambu.

Majlis tersebut cukup meriah sekali dengan kehadiran lebih 1000 orang tetamu.

Yatt dan Zulfadli sebelum ini bernikah pada 27 Februari 2016 di  Masjid Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam.

Semoga Yatt Hamzah dan suami bahagia sehingga akhir hayat dan dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata bersama.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis bertandang Yatt Hamzah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : The Yen Wedding Photography

35 responses to (22 FOTO) Sekitar Majlis Bertandang Yatt Hamzah Di Kelantan

  1. Samseng says:

    Alhamdulillah.. nmpk mcm both family mmg sama happy. Okla tu. Kite ni adalah lebih baik mendoakan kebahagiaan org lain. Jgn ckp yg bkn2 dh. Biar Allah yg tentukan smua tu. Doa yg baik2 je.

    0

    0
  2. tudung kelabu says:

    i bukan haters yea.. tapi sangat2 tak berkenan dengan inai yang Yatt pakai.. terlampau serabut.. dari jauh macam tangan dia berdarah2 dahh..

    0

    0
    • lan says:

      aku pun perasan jugak.. inainye serabut.. k bai..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Aku pun! geli pulak tgk inai cenggitu dh mcm kena kayap pulak! apa2 pun sebaik2nya biar la sederhana….wallahu ‘alam..
        semoga bahagia hingga ke syurga!

        0

        0
        • Aku says:

          Aku pun, sampai rasa kembang kepala sebab aku tak boleh tengok benda yang halus-halus kalau duduk setempat.

          0

          0
      • x suka zubir says:

        PAKAIAN DAH CANTIK..MCM MUSLIMAH GITU..TP TANG INAI MACAM HINDULAH PULAK NAMPAK..TERIKUT2 SGT..NK BERUBAH..BERUBAHLAH BETUL2…
        BULU MATA PALSU PN P[AKAI..APA LAH…

        0

        0
    • Anonymous says:

      inai anak nye lg cantik kan.. simple n tak serabut..

      0

      0
      • jannah nick says:

        marsha yang mualaf tu pun simple je inai dia…ni yg bajet muslimoh sorga Firdausi yg over..

        0

        0
    • anoon says:

      dah mcm sarung tangan kaler merah lak inai tu…hahahaha!!!

      0

      0
      • Really??? says:

        Si Yatt ni bergambar mesti posed letak tangan kat pipi…letak tangan kat dagu…ala-ala manja gitew…ala-ala sesuci lebaran gitew… gambar masa honeymoon kat bilik hotel pun cam tu jugak…tangan di pipi, kepala lentok manja…hahahaha…banyak makan leher ayam kot….!!!

        Looked so getik, looked so FAKE…. looked SO “Miss Goody-Goody Two Shoes”

        Seriously, I should looked away…

        0

        0
  3. airis says:

    tahniah yatt…moga berkekalan hingga ke jannah…

    0

    0
  4. melati says:

    Kahwin gak….tapi sian tgk Uqasha tunggu tunang dia saudagar minyak yg tk sampai……..sabar lew Uqasha mungkin dikelahiran lain tunang ko sampai Uqasha…!!! kikikiki

    0

    0
  5. melati says:

    Kahwin gak Yatt……tapi sian tgk Uqasha tunggu tunang dia saudagar minyak yg tk sampai……..sabar lew Uqasha mungkin dikelahiran lain tunang ko sampai Uqasha…!!! kikikiki

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Ya Allah tangan kalau tangan Marsha yang baru masuk Islam….. macam Hindu kawhin orang alim ni

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Cantiknya yatt… Berseri-seri. Suka tengok tema pink ni… Neway, x sangka pulak suami yat org kelantan rupanya… Semoga bahagia hingga ke jannah. Ameen

    0

    0
  8. perhati je says:

    Taktahu lah..kenapa rase geli tengok tangan yat..macam tangan bebirat..

    0

    0
  9. AKU says:

    yatt lupa nk ulang tngok youtube ustaz azhar idrus tu tentang hukum mengukir inai di tangan… apa2 pun jgn berbicara kesempurnaan diri sngat yatt kalau diri sindiri pun trikut2 dgn keadaan semasa… Islam itu indah jika kita sama2 bersederhana… peace yoooooooo!!!

    0

    1
  10. ikan keli masak asam says:

    ternganga lebar jer yat ni…hurm….muka nik sayyidah salam pantai timur lebih kurang yat lah..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Meskipun kali ke 2, ada hati nak inai lebih di tangan. Nak ukir inai tu agak2 lah….sedarlah diri tu…..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    yg negative xnak pikir la.tp 1 ja respek. tgk dia lgsg xtinggal anak dia.heret merata.smua pic pn xtinggal.respek janda khwn xlpa ank cmni.kwn2 kite byk yg jdoh xpjg.tp beria fb mcm minah single.mlm2 up pic selfie sorg2 caption,sunyi..spa nk tmn.hoi.ank 3 sunyi mendaaaa!!!

    0

    0
    • EUWWWWW says:

      ko xnmpk ke gambar ats pokok tu ada muka anak dia ke? ko igt dia dh dpt pucuk muda, nk ke heret ank kesana ke mari??? acah2 je tu.. hope perkhawinan kali ini kekal hingga hujong Doniaaaaaaaaaa

      0

      0
  13. Anonymous says:

    amboii kemain kawin mengalahkan anak dara..

    0

    0
  14. Suzie Nanie says:

    Tahniah Yatt….apa2 pn bersederhana lagi baik…moga perkahwinan kali ini bahagia hingga ke Jannah

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Pengantin dah basi..xyah nak over over.

    0

    0
  16. anakhantutersisih says:

    yatt..haram kalo berinai ukir2 camtu..xtau ke?

    0

    0
  17. Yatt says:

    tahniah pada Yatt semoga perkahwinan kali ini lebih bahagia. Ada orang kahwin sekai dah dapat bahagia, ada orang kena kahwin sampai kali ke dua dan ketiga baru dapat temui bahagia. Apa yang penting jangan putus asa ya

    0

    0
  18. johnny bravo says:

    Kawen dgn org kelantan??? Habislah ko Yatt…..habis lah harta ko nanti dikerik oleh org kelate. Dia org ni kuat control…, bila bercerai, keluar sehelai sepinggang. Kesian kat best fren, sepupu & jiran aku menerima nasib yg sama…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Jhtnye mulut.x semua cmtu.sy org klntan gak tap xdela plak terpikir nk buat mcm 2 . Ngeri bkan ukuran untuk menentukan salah tapi iman didada pengukurnya…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ko ingat org negeri lain xde peeangai buruk mcm tu? Apelah sempit ya pemikiran Ko ni? Korang cakap org kelantan ‘kenegerian’ tapi tgk la sekarang.. Org negeri lain yg suka memperlekehkan negeri kelantan sbnrnya. Dengki ngan org kelantan ye… Aku x faham ngan sejenis perngai makhluk yg bermulut dan bertangan busuk camni…. Otak sempit !

      0

      0
  19. bukan ustazah says:

    pelik tengok artis hijab-hijab ni. Cakap macam alim tapi berbulu mata palsu semuaa.. tu semua bukan ke haram!

    0

    0
  20. momokosakura says:

    tiba2 rasa kesian kat anak dia..tak tau nape.aku rasa selalunya anak pompuan sulung akan rapat dgn ayah more.sbb sendiri anak sulung perempuan.dia mesti sayang ayah dia sangat2.tp mcm tu pulak jadi keadaannya..harap nnt jadi muslimah musleh and solehah ye nak..

    0

    0