Written by Bella | August 10th, 2015

Pada 8 Ogos lalu, sebuah majlis aqiqah bagi anak perempuan pelakon terkenal Fasha Sandha bersama suami Rizal Ashram telah diadakan di kediaman mereka di Ampang.

fasha

Majlis tersebut cukup meriah apabila dihadiri oleh saudara mara juga rakan artis. Antara artis yang hadir adalah Rebecca Nur Al Islam, Ayda Jebat dan Izreen Azminda.

Berikut kami kongsikan beberpaa lagi foto sekitar majlis aqiqah tersebut hasil  jurugambar terkenal Camora Arts khas untuk pembaca BeautifulNara dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto: Camora Arts

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

fasha

36 responses to (29 FOTO) Sekitar Majlis Aqiqah Anak Fasha Sandha Putri Raysha Jemyma

  1. Anonymous says:

    Comel jemyma. Hilang stress jap lepas baca gosip meroyan dua ekor tu.

    0

    0
  2. Wak koyok says:

    Mana nora danish?

    0

    0
    • Anonymous says:

      bila ada..di kutuk. terhegeh hegeh melekat kat rumah bekas inlaw

      bila tak ada di cari..di tanya Mana… haiiiii….

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tong jihyo xdjemput ke..haha

      0

      0
    • Really?? says:

      Mak Aiihhh…baju kelabu tu…REBEN kat kepala anak dia dah macam ASTRO dish…. ni boleh dapat siaran TV siam ni…. hazab…
      Yes…I agree Fasha cantik… tang fesyen tu…sikit over the top… ni lepas ni mesti akak akak kat luar tu sibuk tiru fesyen Fasya pakai…lepas tu pakai di majlis wedding, hari raya and annual dinner….MASAALAH nya aku nampak serabut…terlalu BUZY with embelishment…kat mana mata aku nak tengok pun aku tak tahu…ada gathers kat pinggang…ada bunga kilat kilat…ada selendang tak cukup sifat….alamak…ni kalau pergi Hollywood mesti kena gelak ni….;

      0

      0
  3. Lovelyvic says:

    Lawa gila baju fasha ngan anak dia…

    0

    0
  4. aku says:

    simple but really2 nice..tang buaian plg mnarik hati..

    0

    0
  5. dd says:

    suka fasha skrg..bebas gosip. moga bahagia dunia & akhirat

    0

    0
  6. Anonymous says:

    mg fasha & family drahmati Allah Swt sentiasa.. :)

    0

    0
  7. mrs pip says:

    yeah … happy tingu dorg bahagia …. hope happy together till jannah … cute la raysha … fasha pun very sweet …

    0

    0
  8. PA KU DULI says:

    Ya Allah…cantiknya fasha sandha….ayu jer wajah nyer…jaoh lebih cantek dr si dahi jendul nora danish tu…nampak sifat keibuan fasha…gud job fasha….nampak baik je fasha…nora sila out dr family ni….benci ko !!! perasan cantek….patut jugak la laki ko lari dr ko dan memilih fasha utk dijadikan isteri…

    0

    0
  9. ChickFlick says:

    Mula2 tgk baju jemyma dah mcm gaya christening gown. Saudara mara islam yg lain kalau blh elakkanlah ya drpd berpakaian serupa upacara agama yg lain. Just my 2 cents.

    0

    0
    • krooohhhh says:

      Puhliz! It’s just a gown. I think you better shove off your 2cents somewhere else or even better, next time you go out, don’t wear undergarment. It was designed by the christians. Stop being so paranoid.

      0

      0
    • Beba says:

      Dah upacara cukur jambul ni pun kan lebih kurang macam apacara Baptist jugak, asas agama semua sama, cuma our faith jer yang berbeza… tak salah pun. Kau tu jer paranoid sangat.

      0

      0
      • Baptist = cukur jambul?? says:

        Wei bangang ko islam ke tak samakan cukur jambul dgn baptist? Kurang ajar nye ngko ni.. Liberal tahap tertinggi ni..

        0

        0
        • KELAPA MUDA??? says:

          Mungkin aku kurang arif hal cukur jambul ni….tapi KENAPA ada kelapa muda dibawak dalam dulang tu??? Ada element kepercayaan hindu ke? Someone please explain…..

          0

          0
      • totis says:

        mane same, baptis tak kene sunat. cukur jambul kene sunat la.
        hua hua hua

        0

        0
    • Christening gown says:

      Apa yg dia cakap betol. Google la christening gown mmg mcm tu.. Nak tiru mat salleh pon agak2 la.. Aqiqah ni upacara keagamaan. Taksub sgt dgn fasha sampai semua benda dia buat betol? jgn jual agama ka wei

      0

      0
  10. SNOW QUEEN says:

    CANTIK NYE FASHA…NATURAL BEAUTY GITU…KALAU BERLAKON HARAP2 BERGANDING DENGAN NUR FATHIA…SAMA2 NATURAL BEAUTY….DIRECTOR,MARK MY WORDS…

    0

    0
  11. Meh Rabbit says:

    Gambar last, paling kanan. Pakai tudung, tapi baju ketat melekap, siap dengan lengan 3/4 lagi…. mazhab mana dia pakai?

    0

    0
  12. ANon says:

    Ya allah..Fasha Sandha sangatttt cantek in every shot!! Semoga Jemyma pon membesar cantek ikut muka mak die.. Baju2 pon sangat cantek!! Suke lah tgk gambar2 ni!! TQ Nara

    0

    0
  13. Anonymous says:

    1 jer nak komen…. cantiknyer fasha!!!

    0

    0
  14. willow says:

    satu jer nak komen..cam tpaksa jak abg nara masukkn crita pasal fasha n family dlm blog die..tnpa apa2 ulasan spt kbnyakn crita artis lain..nak puji jauh skali..klau crita pasal nora danish or naelofa, fuhhh!!! bkn main lg tinggi melangit pujian..mmg kipas susah mati nd n naelofa..ker abg nara msih bnci dgn fasha sbb bnda lepas?!! heheh..nak tmbh komen..btw fasha n ank pmpuan nya tu mmg comey sesangat..dgn wjah yg pnuh keibuan n kelembutn ..xda nya nak tgedik2

    0

    0
  15. huss says:

    fasha dgn izreen ni memang cantik kan? contoh wanita melayu yg cantik and natural pada aku laa

    0

    0
  16. unggul says:

    kaki awak sakit ke fasha? ke posing?

    0

    0
  17. Anonymous says:

    cantik

    0

    0
  18. chomel says:

    comelnya anak fasha !!!! Fasha pun anggun.

    0

    0
  19. ash says:

    betullah sekali air bah sekali pantai berubah…
    dulu sy kesian kat nora menyampah kat fasha…
    but today, ermmm no komen tgk nora & i love u fasha…

    p/s : fasha camane nk kurus mcm u, i pn ank sepasang mcm u, my boy 3thn & girl this 1st sept genap 1 thn

    0

    0
  20. aku says:

    Comel anak prmpuan,ikut fasha. Kalau ikut bapak dia,mmg hazabbbbb hahahaha
    one thing aku perasan, kalau fasha buat majlis baju sdondon, msti anak sulung jejai baju lain. Kesian dia, msti ada rasa terasing sikit. Bg je la baju sama, family u jgk kan

    0

    0
  21. KELAPA MUDA??? says:

    Mungkin aku kurang arif hal cukur jambul ni….tapi KENAPA ada kelapa muda dibawak dalam dulang tu??? Ada element kepercayaan hindu ke? Someone please explain…..

    0

    0
  22. Laha says:

    izreen sempoi….sweet sangat!~

    0

    0