Written by Bella | December 17th, 2015

Bakal menamatkan zaman bujangnya esok  bersama Muhammad Faliq, Nad Zainal semalam telah mengadakan majlis malam berinai yang dihadiri oleh keluarga dan rakan-rakan artis.

Antara selebriti yang hadir pada majlis tersebut adalah Siti Saleha, Anzalna Nasir, Jihan Muse, Sara Ali, Sherry Al-Hadad, Marsha Milan dan ramai lagi.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis malam berinai Nad Zainal yang cukup meriah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto: teddyfilm.co

63 responses to (22 FOTO) Sekitar Kemeriahan Majlis Malam Berinai Nad Zainal

  1. Anonymous says:

    seronok kah dapat 1st???

    0

    0
  2. kecipang kecipung says:

    Nad zainal ni xde salah dengan aku. tp aku xtau nape aku x suke die..mybe die mcm mngade2 n issue die kt rumah anak yatim 2 membuatkan aku double xsuke die..hihi..btw, anzalna yg paling cantik n dh nmpk seri nk kawin :)

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Body si Sherry….berbengkak- bengkak…heheheh

    0

    0
  4. Anonymous says:

    serabotnya marsha si londeh….mcm cleaner kt hospital.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    inai putih semakin menjadi trend..

    nyampah tgk bini johan..makin seksa..jaga2 dri tu sikit.umur bukan nye muda..mati bila2

    0

    0
  6. Anonymous says:

    aku dulu mak andam x kasi makeup tebal2 mnjelang hari pkawinan.. sbb nnti nk bg seri hari pkawinan.. dan lelaki pkai sendiri inai kt umh mak dia.. pg nk nikah baru jumpa..

    0

    0
  7. Bunga cengkih says:

    Anzalna lawa gila. Muka natural suka tengok. X sabar tengok wedding dia pulak. Sara ali pun comel je. Rindu cerita satu hari di sarajevo

    0

    0
  8. N says:

    nampak siti saleha yg paling menarik kat situ bakal pengantin mcm tenggelam terus mcm bukan dia yg nak kahwin

    0

    0
  9. Kak Bed says:

    Nabila, Jihan and Anzalna nampak sangat2 berseri dan cantik. tenggelam bakal pengantin. kinah n sara ali awat muka xde seri muda lagi kot.

    0

    0
  10. melati says:

    Sori Nad…tak bole komen aper2 lg….otak saya tgh geli2 lg ketawa kan Neelofa punya tudung RM50 juta tu……

    0

    0
    • Anonymous says:

      geli konon..ketawa konon..
      ketawakan org..org tu rileks je masyukkk

      0

      0
      • melati says:

        org kalo untung juta2, dia tak kecoh..sebab takut nanti sedara2 dtg pinjam lah, org rompak lah , LHDN dtg lah…..,kwn2 nk pinjam lah….org2 sewel & biol jer yg tunjuk kt org ni…contoh terdekat Che Ta…aper dh jadi…last2 malu sendiri….hihihi.

        0

        0
      • Lilo says:

        Korang ni percaya sangat dengan kemewahan Lopa tu. Memanglah dia banyak buat duit tapi kalau takde orang bagi modal tak wujudnya brand Lopa tu. Kena tipu hidup-hidup lah korang.

        0

        0
    • Tak busuk ati... says:

      bukan kata otak tgh geli2 ketawa, hampir sempit Otak nie dok…!
      main2… $$$$ 50 Juuuuuutaaaa…
      Jual Tudung aje….
      Org yg bisnis bertahun2,nak jejak 1 juta pun Perit gila….
      Inilah kelebihan Dia…
      Peminat Pun Juta2…….
      Neelofar ratus..ribu.. tak mainlah….

      0

      0
  11. anti mental says:

    Sooryy aku x boleh nak hadam teringat bidio si nad terkangkang2 depan anak2 yatim hari tu..bla la nad

    0

    0
  12. Tema Camelia says:

    nad feeling anak dara ke tewwwww? hehehe

    0

    0
  13. Minah Kota SInga... says:

    Wahhh…..!!! Geng2 Nad manis sungguh berbaju kurung…
    Very…very swwwweeet lah…
    I like…..

    0

    0
  14. Bukan peminat says:

    Aku rasa dia dh pregnant.

    0

    0
  15. cikmunge says:

    wah…Anzalna sgt cantik.. dia pakai baju sama dalam MCS.. time Megat Rayyan nak nikah dengan Arianna…

    0

    0
  16. kangkung says:

    Hanis zalikung x join ke? dia kan ala-ala besties ngan nad.

    0

    0
  17. jeni says:

    Dulu zaman aku dan kakak aku, mak andam masuk bilik pengantin, bercukur, ambik sikit rambut masuk dalam buah kelapa….diaorang nak cek dara ke tidak. Sekarang takde lagilah style mcmtu….memang thril.kalau buat sekarang memang banyak pengantin berpeluh.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    bestnya buat style2 kampong/

    0

    0
  19. kaki tabur says:

    malam berinai???ni amalan kawin orang hindu je….

    agak2 la laki tu pun ade sekali….nampak sangat da projek dulu…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    wadiuhhh, lebar sungguh bibir anzalna.

    0

    0
  21. anonym says:

    kawin jugak ko yer ayam katik,baguh lah jaga la reban ko baik2 LOL

    0

    0
  22. im from brunei says:

    lawa ehh konsep cematu atu..bru ia sopan, and nda terbuka sna n sni..Nad zainal is so cantik..Selamat pengantin baru dik =))

    0

    0
  23. mimos says:

    haaa ni baru bgs pakai bj kurung bunga2.. berinai.. xde pakai sari manjang kahkahkahkah.. semua kwn2 pun mekap tipis.. wp serabut muka tp manis tetap ada.. still cun.. yg kutuk2 muka selekeh la apa.. cer bagi tgk muka ko.. pakai tudung muka cipet lalalalal ha maroh maroh

    0

    0