Written by Bella | March 16th, 2016

Sebelum ini, ramai yang beranggapan bahawa rumah tangga Dato’ Aliff Syukri dan Datin Shahida sedang berantakan ekoran kedua-duanya memuat naik kapsyen yang penuh tanda tanya di Instagram.

Namun, melihat kepada foto-foto bahagia mereka berdua sewaktu surprise birthday party Datin Shahida yang ke 31 baru-baru ini, kami percaya rasa cinta dan kasih sayang pasangan ini masih mendalam. Bak kata pepatah, sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami dan isteri.

Majlis ulangtahun kelahiran Datin Shahida berlangsung dengan cukup meriah sekali dengan kehadiran beberapa artis dan selebriti Malaysia iaitu Akim AF, Wak Doyok, Arja Lee dan ramai lagi.

Ermm, pandai betul kan abang terlajak laris kita ini mengambil hati isterinya. Kami doakan semoga anda berdua dan anak-anak kekal bahagia sehingga ke akhir hayat.

Jom lihat lagi 21 foto sekitar surprise birthday party Datin Shahida dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : thedialogue.kl

31 responses to (22 FOTO) Bila Dato’ Aliff Syukri Buat Suprise Birthday Party Datin Shahida Yang Ke 31

  1. Anonymous says:

    .

    0

    0
  2. Anonymous says:

    napa nampak lain muka datin nih
    penuaan, or makin berisi?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Itu lah pasal.. nampak lain. Mungkin naik berat sikit kot… setau aku datin wife dia ni cun.

      0

      0
      • Mirai Suenaga says:

        tak mekap laa

        0

        0
        • Oren says:

          maaf , datin nampak tua.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bukan tak mekap, tp mekap tipis. Sebelom ni penah tgk dia mekap tipis mcm ni tp takde la lain sgt rupanya. Tak obvious lainnya tu. Skrg dia nmpk mcm bertambah berat sikit.

          0

          0
        • Sos Cili says:

          Semua org akan melalui proses penuaan dan perubahan fizikal so tak payah la nak nak cakap benda2 tak berfaedah mcm ‘nampak tua la si polan banding dengan umur’, ‘nampak si polan gemuk dah skrg confirm ada kencing manis’, ‘si polan kurus dah skrg ada kanser ke?’… Seronok ke buat statement menyakitkan hati org camni?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Soso cili: Tak mksudkan dia hodoh pun cuma ckp nmpk lain je. Ye mmg btol semua org akan melalui proses perubahan tp dia ni obvious sgt perubahannya sampai org tak cam! Tu yg org heran. Ko je yg sakit ati lebih2 pehal. APTB.

          0

          0
  3. s says:

    napa nampak lain muka datin?
    penuaan atau makin berisi?

    0

    0
  4. Anonymous says:

    sama la…baru perasan…muka shahida nampak lain sangat? Terlajak lain?
    Jangan marah ye…..maybe mata saya yg rabun…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    ye..nampak terlajak lain….

    0

    0
  6. nina says:

    sama la…baru perasan…muka shahida nampak lain sangat? Terlajak lain?
    Jangan marah ye…..maybe mata saya yg rabun…

    0

    0
  7. lululu says:

    the power of….editing….!!

    0

    0
  8. Aida Musa says:

    she looks so different .. this is real surprise ..
    happy birthday datin … wish you great times ahead

    0

    0
  9. Hamiza says:

    mengandung kot..

    0

    0
  10. melati says:

    Selamat hari jadi kepada Datin……maaf tu jew yg boleh saya kater sebab saya tgh Buntu otak & nk Muntah …sebab ader Mangkok ayun yg bernama Badut…kater memang Neelofa ader RM50 juta….tu yg buat saya nk jogging tgh hari ni….wakakakakaka,,, ader lg saya kater kete Awira 50K & kete Awira tu memang tukun dia kater saya dengki….saper yg sakit otak sekarang……..kikikiki…pada yg bernama Badut tu semuga jadi lah anda Badut sampai ke anak cucu koooo….hihihihi..

    0

    0
    • huh says:

      sah-sah otak kau yang sakit melati. 1 like aje. hehehe. tak yah nak pikir sangat lah pasal naelofa dgn aweera tu. tak da pekdahnya pung. huhu.

      0

      0
  11. Anonymous says:

    maybe x mekap kot…sbb tu lain

    0

    0
  12. Bimboo says:

    This guy..
    Really want to seek an attention from others.
    i’m not hate him.. but i dont like him too much.

    0

    0
  13. Amira says:

    dia mngandung kot..selalu org mngandung mngalami perubahan ketara pada dirinya..setengah org wajah dia jadi canti berseri dari selalu…setengah wajah dia jadi kusam..nampak tua..gelap dan sebgainya..sesetengah langsung tak mngalami sebarang perubahan kecuali pada badan dia saja..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    keluarga anda sangat indah di mata saya..
    you also have a lovely wife dato’..

    0

    0
  15. cam lain je says:

    klag aku ckp d katanya dengki…tpi tdi masa mula2 aku nengok pic datin ni..ehhh apa pasal lain beno..dh mcm bukan bini terlajak laris..setahu aku dati i klau ambl gambo sblm ni semua cantik..tpi y i nape lain..dh terlajak sikit plk…

    0

    0
  16. rozmah manshor says:

    dah namanya pun surprise…
    bukan mcm retis kt msia ni…konon2 surprise…tp da siap make up seinci n baju lip lap..

    0

    0
  17. Jami says:

    Kenapa dato ni tak pernah bergambar dengan family dia?majlis2 dia pun tak pernah nampak muka mak,kakak adik beradik dia..pames kot mak & kakak dia tu..

    0

    0
    • pengguna ST says:

      dia gaduh ngn mak dia..sbb dia pegi keluartkan jenama sndiri. dia x sama2 naikkan prduk mak dia. lagi satu famly dia perlekehkan dia sbb dia kan belajar xcerdik. kakak dia pndai,masuk uni semua. tu la..smpai skg jdk cmni. tapi kan kita kalo gadoh cmne pun sepatutnya sebagai anak kena lah beralah. xkan tenang hidup dia kalo byk duit tp hubungan ngn mak x baik..hmm..tu yg buat sy kurang respek ckit kt aiff syukri ni.

      0

      0
      • Emma says:

        oh yeke, no wonder lah kalau dia buat majlis pape mesti family dia takde. tp selalu jugak nampak dia comment2 kat ig kakak dia. maybe betol la dia gaduh dgn mak.. huhu merajuk taknak balik kampung agaknye

        0

        0
  18. csm says:

    Ok je I tengok Datin. She looks lovely as always. At least she doesn’t mekap tebal2 & living a fake life. Hehe!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Abg Nara…nak kaya dgn iklan pun tgklah iklan ape yg nak dikeluarkan..ni iklan PELARIS?…adoi xke mende2 mcmtu syirik ke?

    0

    0
  20. mrs.s.nizam says:

    Natural beautylh…takkan 24hr nk mekap tebal2.Semakin bahagia kot…Alhamdulillah….

    0

    0
  21. kepoci says:

    dato darat…no class

    0

    0
  22. Pepatung says:

    nama pon sepraiss…. nak mekap kebende?
    kite pon bangun tdo muke macam cekodok benyek

    0

    0